Кога е редно да си легнем с човека, с когото излизаме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога е редно да си легнем с човека, с когото излизаме?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 8043 пъти
Въпрос към жените – когато излизате с мъж, когото наистина харесвате и искате да се получи между вас, обикновено колко време изчаквате преди да си легнете с този човек?

И въпрос към мъжете – според вас кога е редно да станете интимни с някоя жена? (отново говорим за случаите, когато има сериозни намерения или търсите нещо повече от забавление, иначе е ясно) Колко най-много бихте чакали? Кога според вас е твърде скоро?

И като важно пояснение – приемаме, че в дадената ситуация и двете страни имат някакъв сексуален опит зад гърба си и няма да им е за първи път.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9470bd52a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   За мен е много важно преди да имаме любовна връзка с дадения човек да се познаваме добре, да има приятелство и да си имаме доверие. Разбира се, тези неща да продължават и да се развиват по време на любовната връзка. Така би ми било по-лесно да се отпусна. Иначе като цяло е различно при мен - може би на първия месец, понякога и повече.. зависи до каква степен имам доверие на човека. Имам приятелки, които се отдадоха на половинките си на първия месец, други на 3-4 и т.н.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ff67301f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, според мен една жена трябва да изчака поне един месец преди да спи с мъж, с който иска да има сериозни взаимоотношения. Поне така показва личният ми опит и този на жените около мен - ако времето е по-малко от месец, колкото и да изглежда хубаво, просто връзката няма да е сериозна или не чак толкова, до колкото иска жената в случая. За този един месец и двамата партньори имат време да преусмислят всичко и да решат дали наистина искат да са заедно. Освен това, и двете страни имат нужда от време, за да помечтаят..., но не твърде дълго!

Жена

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c94d320e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако се познаваме от години, може и веднага след като пламне искрата, или почти веднага. При всички случаи обаче един кратък или по-дълъг период на ухажване е много приятен.
Ако тепърва сме се запознали обаче, дори и да се получи някаква химия, смятам че един период от 2-3 месеца като минимум е нормално да има. В днешно време изобщо на знаеш на какъв типаж ще налетиш. Ако нещо започне да притеснява или да изглежда не наред, заслеплението е последното нещо, което е допустимо за една жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И въпрос към мъжете – според вас кога е редно да станете интимни с някоя жена?

2-3 седмици

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b2a9a6df45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   В първият момент, в който и двамата го искате. Сериозните намерения на мъже, ще си останат сериозни, без значение, као правите секс на първата си среща или след 3 седмици. А ако е някй, който просто търси секс, то всичко ще излезе наяве доста по-бързо.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: abe00eb39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Различно е.

На мен ми се е случвало да правя секс с мъж 2 часа след като се бяхме запознали. Ама после като си поприказвахе вече 'изпуснали парата' осъзнах, че изобщо не ме кефи като човек и му казах да не ме търси, и че проблема е в мен :)

ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, "Сериозните намерения на мъже, ще си останат сериозни, без значение, као правите секс на първата си среща или след 3 седмици"

За мен като мъж това не важи. По това след колко време ще ми "пусне" жената си правя доста изводи. Ако много преди това я познавам, тогава няма да повлияе, но в останалите случаи, това ще определи до голяма степен развитието на връзката.

Лично съм слушал как сексолози са единодушни, че ако жената иска сериозна връзка в никакъв случай не трябва да бърза. И според моите наблюдения си е точно така. Да, винаги има и изключения, разбира се.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d316d9688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Аз, за разлика от разсъжденията и опита на номер 2 си легнах със съпругата ми още на втората среща. Пробвах се и на първата, ама ме отразя :-) И това, че ми е пуснала още на втората, въобще не се оказа показател, що за човек е-излезе доста сериозна жена.
Та от друга гледна точка, защо след като сме зрели хора, харесваме се, яко ни се прави секс, да губим време и да не се насладим на кефа още веднага.
А, щях да забравя ;-)........... никога не съм си мислил, че една жена е курва, само защото е легнала бързо с мен. Просто ѝ се е искало, допаднали сме си и сме уцелили момента. И обратно-може да е пълен боклук, но да го играе на сериозна жена и да те мотае, т.е. виж ме-не съм лесна. Все едно на нея не й е приятно и пуска на мъжа, защото е заслужил. Звучи като - абе хайде, ще ти пусна накрая, доста време ме чакаш и ухажваш. Аз не възприемам жените, които са си легнали с теб, като използвани, а че двамата са се кефили един на друг и на секса. От тази гледна точка, не виждам защо нещата трябва да се протакат.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   8, и тази страна на монетата я има, да. НО погледни от другата страна. Ако с мъжа ти не се беше получило? Щеше да излезеш с още няколко души, докато намериш любовта и с всичките ако се беше изчукала на първа среща, докато се усетиш, си навъртяла една бройка и после върви доказвай, че не си курва. Ако някои от тези бройки вземат и се разприказват, пък съвсем.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много е индивидуално и няма как да се каже. Хората са с различни разбирания. Та зависи от конкретните партньори и от конкретната ситуацията.
И като цяло - в някои случаи това кога си лягаме с някого може да окаже влияние (негативно или позитивно - независимо дали е било скоро след запознанството, с изчакване или дълго след него), а в други случаи изобщо да няма значение.
Няма как да правим генерални заключения и да обобщаваме. Защото дори да видим кой вариант е най-често срещан, то той няма да не "сработи" във всяка ситуация.
Поради всичко това е най-добре да действаме според конкретните си усещания за конкретната ситуация. А каквото стане! Или ще си паснем, или не!
Ж

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d316d9688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 9 - номер 8 съм.
Аз давам мнение като мъж-то е очевидно, че съм мъж и как жена ми, ми е пуснала.. Защо ме интерпретираш, все едно го е писала жена и се обръщаш към мен, като към жена :-)

Номер 6 -кефиш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5b31ee6300
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   13, извинявай, объркал съм се. Но аз така или иначе говорех принципно, не визирах теб конкретно.

Но единичките ме навеждат на мисълта колко нетолерантни са хората към случайни грешки, които така или иначе нямат особено значение за тезата ми.

Вместо да вникнат в смисъла, са се хванали за неволна грешка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a33b019791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма правило за такова нещо. Както и двамата го чувствате и прецените. Аз като жена не съм лягала на първа среща. Не казвам, че не бих го направила. Ако и двамата силно се желаем.. На 4-5 среща обикновено стигам до интимност. Няма смисъл чакане със седмици и месеци особено на хора след 30 години. Не сме малки, имаме някакъв опит и знаем какво искаме. Ако жената е девствена е по-различно, разбира се.

Но не си представям да изгарям от страст по някого и да го мотая две седмици. Това си е мъчение. Да не говорим, че има случаи, когато хора се чакат по-дълго време и секса въобще не върви. Или разбират, че харесват различни неща..

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   15, не, човек, нетолерантни сме не само към грешките, а и към обобщенията ти за жените. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   17, посочи ми къде съм обобщил всички жени. Писах само, че хората приемат голямата бройка като курвалък. Говоря, че много хора така го приемат, не аз.

Никъде не съм обощил, но по инерция ми набихте единички, защото съм се объркал за пола на коментиращия. Просто бях прочел няколко коментара и съм объркал авторите на различните коментари. Но тезата ми си е същата.

Обаче вие нали сте безгрешни и абсолютно никога не се бъркате, това, че съм се объркал се оказа най-важното в случая, та сега изведнъж се изметнахте, че било заради обощаването. Нищо че такова няма в коментара ми.

Ама както и да е - защо ли изобщо се мъча да убедя хора, които реагираха толкова остро заради неволна грешка. Щом това е най-важното в случая, значи толкова и ви е акъла.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   18, самият факт, че казваш тези думи, говори достатъчно. Аз не бих го изтъкнала като аргумент, но ти го правиш. Нали така? ;)
17

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: aa53331051
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Надявам се админите да одобрят комента ми.
Мъж съм на 27 от София.Последните 4 години бях във връзка която приключи наскоро. Преди това имам няколко по кратки връзки и за добро или лошо имам доста срещи зад гърба си.

Изобщо не трябва да се чака със секса. Ако една жена те е хареса ще ти пусне веднага. Приемаме че имате терен. Ако не поне ще се понатискате или свирка в колата. Със секса може да се изчака и седмица при положение че просто нямате къде, но виждаш че има желание и химия между вас.

Ако имате терен (ти или тя) и всичко е минало добре на срещата, но тя не иска дирекно я заебавате. Разбира се ако много я харесвате излезте още 2-3 пъти и при същият резултат я оставяте.

Много хора няма да са съгласни с мен. Това ми е пределно ясно. На теория нещата са едни, на практика други. Както казах имам опит и не става дума за 20 -30 момичета.

Има много жени които нямат намерение да спят с теб, но ще ти губят времето. Така си дигат самочуствеието и получават черпене.Не съм стиснат човек, но парите се натрупват с времето и след като получаваш в замяна само компания, не си струва при полужение че ти търсиш нещо различно. Първоначално бях почнал да ги водя по ресторанти, но реших да сложа като филтър да се излиза първо на кафе.Неделя,старбъкс,коста, нищо толкова специално и пак трябва да отделиш най малко 15 лв за нея и 15 за тебе. И ще се очудите колко много момичета ще се кефят на това че си отделил 15 лв за нея и ще искат да излязат пак без да имат интерес към теб за да ги почериш отново за 15 лв....

Да не говорим за факта че ако една жена те е харесала ще си легне с теб и без да я черпиш и веднага, но все пак трябва да и покажеш някакво уважение дори и да е толкова малко като да я заведеш да пиете по едно по-хубаво кафе и някаква по-готина торта.

Смисъл на това е и да се избегнат връзките с полудевствени момичета. Една жена с опит никога няма да и е проблем да си легне рано с някои които е харесала тъй като знае че не е толкова голяма работа.Излизал съм с момичета без много опит и няколко пъти ми се е налагало през живота ми да обеснявам че първият път като се скараме това не значи че се разделяме а че трябва да се разберем в/у темата която имаме различия и да постигнеме консенсос.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   19, последно? Защо е? Заради грешката, заради "обощението", заради "тези думи", които съм имал наглостта да изтъкна като аргумент или просто така? Вече и ти се оплете.

А дори и да съм ги изтъкнал като аргумент, какво? Трябва ли на всяко мнение, различно от твоето да чукаш единици първосилгнално, само защото е различно от твоето.

За една незначителна грешка, реагирахте, все едно съм престъпник. Поведението ви е обидно.

От тук нататък и аз така ще правя. Само някой нещо да се обърка, да сбърка някоя буква, пол или нещо, направо му цапвам единичката и започвам да му обяснявам как е заради "тези думи".

Както виждам, то напрактика и точно това се е получило във форума. Коментират се кой какви грешки е допуснал, съди се, критукива се, но в крайна сметка съвет и разбиране не се дава, каквато всъщност е целта на сайта.

И другите имат различно мнение, защо на тях не им набихте единици? Ама там пола не беше объркан и не ви бръкна в..., нали?

И после вие сте супер толерантни, за дето "не обощавате", нищо че сте се хванали за нещо супер незначително, а аз съм големия престъпник, че съм сбъркал пола, едва ли не трябва да ме линчувате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   И заради 2-те.
И да - аз също не съм абсолютно толерантна. Няма такъв филм. Всеки има своите предубеждения.
И да - не бих използвала аргумент "иди доказвай, че не си курва". Защо и на кого да доказва? Всеки прави това, което желае. Който не го харесва такъв, какъвто е - пътя и това е! Не живеем за мнението на хората. А на нас ще ни е добре с хора, които ни приемат такива, каквито сме.
А би ли казал на мъж да не прави бройки на първа среща, защото после бройките му може да говорят за него?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Моята единица е И заради грешката, И заради "иди доказвай, че не си курва". Не съм се оплела. Но ти възприемай думите ми, както можеш и както желаеш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 230fe66b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   здравейте на всички

нека разгледаме 2 хипотетични сценария за интимности

1. студентка в библиотека се запознава със студент и тай я кани да се видят. за няколко месеца се опознават, харесват, но тя все не е готова за секс. на шестия месец най-накрая спят заедно и започват връзка

2. същата студентка се запознава в бара с много привлекателен, мускулест и социлно доминантен мъж с лъскав черен джип. води я в апартамента си и я скъсва от секс още на същата вечер

Така...да си дойдем на думата. Студентът бива въртян на бавен шиш няколко месеца докато си го "заслужи", а на пичагата го дават веднага. Според мен всяка жена може да бъде "курва" за "правилния" мъж. Това колко бързо ще спи с теб жената зависи по-скоро от това колко я привличаш, а не от моралния компас, с който заблуждава балъците.

Според Вас - ако жената спи с мъж на първата среща тя курва ли е, или просто мъжът е супер привлекателен ?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   А гласуването е сложено, за да гласуваме от нашата си гледна точка. Щом е сложено, ако искаме, ще гласуваме. И не виждам какъв е проблемът в това. Много си се вманиачил в "рейтинга". Излез от филма. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   25, не е въпроса в рейтинга, а в отношението и осъждането на една глупава неволна грешка и изместването на фокуса от това, което исках да кажа върху тъпата грешка. Просто тази ваша дребнавост ме изкара от релси. Не е проблема в единичките, а в глупавата причина да ме съдите заради една наебана грешка.

Аз питам - това ли идеята тук? Да си изтъкваме глупавите грешки. Това ли беше най-важното в тъпия ми шибан коментар?

"И да - аз също не съм абсолютно толерантна"

Ясно, моето "обощение" е за съдене и не е толерантно, но твоята нетолерантост и дребнавост не са проблем. Ако беше толкава критична и към собствената си дребнавост, нямаше да имаш равна.

Тука явно са се събрали някакви хора, за които тези дребни нещица са по-важни от това, което исках да кажа. ОК - не се съгласявайте с мен, всеки си има мнение, ама да реагирате така заради неволна грешка не го разбирам. Все едно човек съм убил, сякаш вие никога не бъркате неволно.

Иска ми се хората да бяха по-широкоскроени и толеранти към подобни дреболии, но уви. Съжалявам, че ти паднах на нивото да споря, но просто мразя подобни дребнави постъпки.

Авторе, съжалявам за ебаните спорове, оспамих ти темата. Няма да се повтори, обещавам.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e56c85239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Защо го приемаш като осъждане? Никой не е тръгнал да те съди! Това просто е нашата оценка за коментара ти. Защо имаш проблем с нея? А ако нямаш проблем, защо изобщо го правиш на въпрос?
Всеки гласува, както си прецени. Това е!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   27, оценявай, ама оценявай мнението ми, а не тъпата грешка. Сама каза, че и грешката е допринесла за единичката.

Не разбра ли вече, че не става въпрос нито за единицата, нито за оценката ви, а за това, че едно дребно нещо като неволна грешка има значение за вас, че чак ми сложихте единици. Защо другите коментари, нямат толкова единици?

Моя има, само защото съм допуснал грешка и ти самата си го призна. Жалко е да се хващате за подобни неща и да измествате фокуса. Обидно е, разбираш ли?

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   В случая темата е за "кога е редно", а такова нещо като редно и нередно в това отношение просто няма - направо не виждам причината някои тука да се джавкат. Всичко е въпрос на лично усещане, като по принцип мъжете проявяват по-голяма склонност към това да се пробват още на първа среща, за жените е нормално да са по консервативни, но пак всичко е според зависи. В сегашно време срещите започват преди да има запознаване на живо - това време трябва ли да го включим в сметката? Не вярвам да съм единствения, който се е влюбвал виртуално - пишеш си с някого, допада ти изказа му, разменяте снимки, а когато се стигне (и ако се стигне) до среща на живо си вече наполовина готов да го целуваш и мачкаш, да му се радваш и да помечтаваш час по-скоро да сте в леглото. Говоря за себе си, не знам как е с другите мъже, но винаги ме е отблъсквало жената да е до такава степен "загоряла", че да е готова от една среща на кафе да прескочи до съседния хотел - всичките ми връзки са започвали с относително дълго виртуално опознаване (2 и повече месеца), никога не съм считал това време за загубено, на срещата само се изглаждат детайлите, а останалото е въпрос на така често спряганата химия. До сега не ми се случвало да посягам пръв, да подмятам, да правя намеци и уговорки, че "вече сме големи хора, какво толкова". Точно напротив, точно защото сме големи хора ми се струва, че трябва да намерим баланс между мисленето на двете глави и да не се държим като еднодневки.
В този ред на мисли разбирам какво е искал да каже номер 9 и не го възприемам като обобщение - няма да му адвокатствам, но очевидно някои са се припознали в неговата оценка за "сестрите" и му се нахвърлиха. Интересно защо точно коврите крият най-старателно бройката си, не е ли редно човек да се гордее с достиженията си - мисля, че отговорът на този въпрос е ясен.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8fb83e7ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Ако сте над 30...за къде се пазите? Всеки мъж излязал с вас ще иска секс.... Вие какво мислите че искат да си говорите за разпродажби ли? Няма точно време... Това са измислици и са присъщи повече за незрели девствени хора....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d4a7cbb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   30, виж за това не бях се сетил, но може и за това да е било цялото това нахвърляне. Явно някои се припознаха в моя коментар и решиха да ме убеждават, че е заради друго.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b9fe9b2204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   9 нямаше ли предвид, че просто обществото смята повечето жени с по- голяма бройка за леки, а не че е заклеймявал конкретно някого тук? Или поне аз така го разбрах.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5b31ee6300
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   До 32

Брат, ти много бавно загряваш. Естествено че тази реакция не е заради грешката. Никой не реагира пресилено ако сам не се чувства засегнат. Ей го ти сам си каза, че си се почувствал обиден и затова си реагирал. Сещай се защо реагираха жените. Какво означава обобщаваш? Ти ако обобщаваш черните, кои ще се обидят черните ики белите? Черните, защото ще се почувстват лично засегнати. Надали някой бял ще скочи да се застъпва за черните, след като той не се е припознал в коментара ти.

Тя госпожата сама си каза "тези думи". Сещай се за кои думи става въпрос и защо се е припознала?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ed4f19e9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Смятам, че около месец е нормално време за двама човека с опит, които не са в пубертета. В никакъв случай не бих спала с мъж на първите срещи, ако искам да имаме сериозни отношения. Не бих и чакала повече от 3 месеца.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7f341ebfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   BS, точно това имах предвид, но някои се припознаха и го приеха лично.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 009a0cec73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   След сватбата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Коментарите по темата се публикуват с бясна скорост, за което благодаря на модераторите - получава се нещо като диалог, а не с дни да чакаш да се публикува собственото ти мнение, че после някой да отговори, че вече да си забравил какво си казал.
С две думи благодаря на онзи, който си прави труда да ни чете и да разрешава да се публикуват приказките ни.
Аз съм номер 30, но не съм номер 34 - не, че се разграничавам от мнението му, просто още един човек е видял, че коврите са много силни на писане, нападките им са неизменна част от ежедневието (особено ако се усетят "настъпани") слагам настъпани в кавички защото изобщо нямам за цел да ги настъпвам, техен си е живота, техни са си ония работи, но нека имат доблестта да ме погледнат в очите, когато застанат срещу мен, а не да пият Швепс и да се правят на недостъпни, ако са много горди с бройките си нека го напишат на челото си и да тръгнат по улиците с лента "ебалник отличник", а не да ми крякат в анонимен сайт, че да се ебеш след 2 часа запознанство не е ковренско. Няма да я цитирам оная, няма и да си направя труда да и намеря номера, всеки нормален ще се сети за коя говоря, ама да се чукаш с някого, а на ставане да го попиташ за името му ми идва малко повече - няма и да я съдя, така си е решила, ама нека се поснижи малко и да не ми обяснява, че да си педераст е нормално състояние на джендъра. Онзи дето след две срещи и бърз секс си избрал съпругата също да не ме кръщава що за стока е, че той и ПОКСИПОЛа не лепи толкова бързо, да не говорим за качеството на залепването, да не казваме и защо манджата увира най-добре на слаб огън.
Уважаеми бързаци, хрупайте си несварения боб и не ме убеждавайте, че е по-вкусен от онзи в казармата - въпрос на вкус е, но за да имаш мнение трябва да си опитал, а очевидно вие не сте.
Не на последно място апелирам да сме обективни, да се позоваваме на личен опит, а не на Една Жена Каза - бъдете позитивни, не се нападайте, но и не се прикривайте, ако моят морал не ви харесва, просто го игнорирайте, а не да ми насаждате вашия морал - не държа да ви се харесам, но и не искам да ми се правите на 2 и 1/2, мисля, че е просто и коректно!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d5ef7a27b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   – когато излизате с мъж, когото наистина харесвате и искате да се получи между вас, обикновено колко време изчаквате преди да си легнете с този човек?

Значи, трябва да минат поне 1,2 месеца тогава секса! За да се убедя,че този човек не е с мен, единствено заради удоволствието. Трябва да го опозная като човек,че тогава да легна с него.

жена на 21.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   35, може ли да направя малка дисекция на отговора ти "Смятам, че около месец е нормално време за двама човека с опит, които не са в пубертета. В никакъв случай не бих спала с мъж на първите срещи, ако искам да имаме сериозни отношения. Не бих и чакала повече от 3 месеца." Какво според теб е човек с опит и как определяш кой мъж е в пубертета, че той не напуска (някои от нас) цял живот? На първа среща не би спала с мъж, с който искаш да имаш сериозни отношения, това означава ли, че с другите спиш след 2 часа запознанство? Какво включваш в тези 3 месеца, за които си готова да проявиш търпение, писане, разговори, среща на живо - аз също не бих чакал 3 месеца след срещата на живо, очевидно е, че нещо не се е получило, но на писане, разговори, кандърми бих изчакал и 6 месеца, стига да съм преценил, че човекът си заслужава.
Все бързаме, после съжаляваме, премятаме нещата от главата за краката, а после другите са ни виновни - жените твърдят, че няма стойностни мъже, мъжете твърдим, че всички са от един дол дренки, накрая всичко се свежда до едното чукане, от което на всички ни е кеф, ама уж му се противим и все към него се стремим.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7f341ebfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Значи, има такъв момент. Ако си жена, излизаш примерно с някакъв мъж с идеята все пак, че не си с него, просто да се чукаш, както автора споменава в темата. Има 2 варианта - или мъжа ще излезе с теб с идеята евентуално това да прерастне в него по-сериозно след време, или просто да те изчука 2 пъти и да те заебе. Ако е първия вариант добре, но повечето мъже не тръгват с идеята да е нещо сериозно, поне не в началото. И тогава какво става? Ти му пускаш на втория ден, той си е постигнал целта, изчуква те евнтуално още 1-2 пъти и кой от къде е.

Хубаво, обаче следващия мъж, е много вероятно да тръгне пак със същата идея, защото повечето са такива. Ако на втория-третия уцелиш правилния хубаво, но вероятността да случиш на няколко такива е голяма. От един момент нататък тов започва да се усеща и от следващите мъже, че вече имаш някаква бройка и се получава омагьосан кръг.

Знам за много такива жени, които иначе не са лоши, но държат непрекъснато да търсят мъжа на живота си и да му пускат на първата среща и накрая се превръщат в едни пачаври.

Ако жената изчаква примерно месец, повечето мъже тръгнали с идеята за лесен секс, ще се откажат за това време. А този, който е с теб заради самата теб, а не просто да чука, ще изчака и 5 мес ако трябва, защото ще те цени теб самата. За 5 мес без секс никой не е умрял. Да, неприятно е, но поне ще знае, че има срещу себе си сериозна жена.

Разбира се, има жени, коитоумишлено се правят на сериозни, колкото да излъжат мъжа, а после се отприщват, но не говоря за тази част.

Като цяло това важи и за мъжете, но разликата е, че повечето жени за разлика от мъжете не тръгват просто с идеята за секс. И в този смисъл мъжете са някак по-застраховани. Но пък за мъжа това може да бъде индикация за някои неща.


Сега не искам да обобщавам и не казвам, че това е някакъв меродавен критерий, но все пак поне в повечето случаи носи важна информация, стига да знаеш как да я разтълкуваш.

Ако идеята и на двамата е просто чукане или и на двамата нещо сериозно, тогава лошо няма, защото никой никого не лъже. Ако наистина всеки е откровен, няма лошо и на втория час да се чукат, особено ако се познават от преди и си имат някакво доверие. Но ако единия иска нещо сериозно, а за другия не е сигурно или ви трябва време да разберете, една такава застраховка не е излишна, за да няма наранени и неусетно натрупани нежелани бройки.

Горе-долу това исках да кажа с кментара си под номер 9, но очевидно някои хора, които са гузни от поведението си, се припознаха, че чак се обидиха.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e09aefd1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Съгласен с 35. Около месец е нормалното, поне за мен. Но всяка една такава ситуация си е уникална сама по себе си и обикновено съм склонен да изчакам още месец максимум. След това важи максимата, че колкото повече се взираш в бездната, тя толкова повече те поглъща. И накрая само си си загубил времето и си ставал поредния "вариант-изтривалка"...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b9fe9b2204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   38, а все пак не мислиш ли, че си малко краен в изказването си? Не те съдя, като цяло съм съгласна с теб, просто питам. На мен също не ми допадна мнението на жената, която реагира рязко, но може и да не е лека. Всъщност, тя може да е реагирала така или защото се е припознала в думите на 9, или защото няма нищо общо с тях.
Аз нямам почти никакъв опит в срещите, да не кажа никакъв, но може би понякога се случва двама души да легнат на първите няколко срещи. Не е задължително някой от двамата да е шавлив, а дали си лека жена не се определя само от бройката, а и от поведението, често и излъчването. Повечето к*рви, които съм срещала се свалят с обвързани момчета, даже им съсипват връзките просто за кеф. Имах една такава в бившия клас. А по отношение на бройката - някои се развращават след петата, други след двадесет и петата, а някои и след първият си партньор. Тоест, винаги са потискали к*рвенското в себе си. Но това е само мое мнение.



Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e09aefd1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   40, всичко хубаво, но пропускаш един много важен момент. Времето си отминава и това е единственото, което не се връща. Тоест имаш потенциална двойка, двамата са на 25 . Какви 6 месеца, какво писане, какво опознаване, колкото трябва... всички тези неща са присъщи, ако и двамата са на около 16. Предполага се, че на 25 човек ще се е поосъзнал и няма да си губи времето, това важи за жени и за мъже.
Което и всъщност пречи на "дискусията" да се развие де, защото нещата са едни на 16, други на 26 и съвсем различни на 35 .

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   41, за пореден път ще изразя съгласие с теб, особено в частта "Ако жената изчаква примерно месец, повечето мъже тръгнали с идеята за лесен секс, ще се откажат за това време. А този, който е с теб заради самата теб, а не просто да чука, ще изчака и 5 мес ако трябва, защото ще те цени теб самата. За 5 мес без секс никой не е умрял. Да, неприятно е, но поне ще знае, че има срещу себе си сериозна жена.". Престани обаче да се обясняваш, коврите, които те нападнаха в началото вече се отказаха, не че са те разбрали, те няма и никога да те разберат, дори и да се включат отново (по някое време), пак няма да теглят с твоите и моите везни - ти да си чул алкохолик да си признае, че е алкохолик, няма да чуеш и от ковра да каже, че е лека жена, но анонимно ще те сразят, ще те изравнят със земята, всячески ще се опитат да те убедят, че не си наред със сачмата.
Аз съм нямал случай жена да ми се изправи нясреща и да каже била съм със 100 мъже, какво толкова, ако не ме приемаш такава, каквато съм си тръгвам - напротив, на всичките си им вторият или в краен случай трети, очевидно гордостта от "завоеванията" е само на книга, а в реалността са дребна шушумига - на мен не ми пука, ама да ме правят на глупак не е като да сложиш на тенджерата похлюпак.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   43, ние и друг път сме спорили с теб, ти и друг път не си ме приемала - няма проблем, приемам те като дъщеря си, иска всичко сам да изпита, от всичко да се опари, да открие сама топлата вода.
Въпреки всичко в теб има потенциал, опитваш се да мислиш със собствената си глава, да гледаш със собствените си очи, да пречупваш през собствената си призма, но за сега ти липсва опит, МНОГО опит. Аз мога да си позволя да съм груб, мога да си позволя и да съм брутален, но се опитвам да се въздържам, не винаги успявам, но поне се опитвам, защото все повече се убеждавам, че "блага дума, железни врата отваря". Вече съм на такава възраст, че нямам никакъв зор да се доказвам на когото и да е било (на теб най-малко), но и все още не съм толкова стар, че да се оставям да ме дърпат за опашката безнаказано.
Мъдроста не идва с броя на връзките (говорим за конкретния случай), не идва и със скоростта на осъществяването им, идва със зрелостта да си направим изводите, а не всеки път да сме с чувала на главата - сега ме разбираш наполовина, може да е малко повече, може да е и малко по-малко, след няколко години ще ме разбираш напълно (ако продължаваш в същия дух).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7f341ebfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   45, не аз последния коментар не го написах, за да се оправдавам или да споря с тях. Просто исках да обясня по-добре тезата си за автора и за останалите читатели. Не за коврите. Аз разбрах вече кое ги е жегнало и не смятам повече да споря.

Просто в началото си помислих, че е зарди грешката, която допуснах и затова го приех така лично. Но сега разбрах, че е било заради мнението ми.

Така че няма проблем. Ако ме съдят, нека ме съдят за мнението ми, аз за себе си съм си прав и не нямам нужда да убеждавам някого.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   44, времето лети с една и съща скорост за всички ни, но едни са се научили да го ценят, а други твърде умело го пилеят. За мен принципът проба-грешка е загубено време - няма как да ме познаваш, а от там и да ме разбереш, но общо казано съм от модела "трижди мери - един път режи". Не казввам, че тази народна поговорка винаги е давала резултат, но много пъти ме е предпазвала от грешни ходове т.е. не съм си губил времето за загубени каузи - въпрос на виждане и въпрос на бързане. Сещам се по този повод и за друга поговорка "бързай бавно" - ние мъжете все спешим, ама никога не съм подозорил, че жените са по-забързани от нас.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 628690cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   47, искаш ли лекичко да те попаря - тук никой за никого не е прав, освен ако не споделя мнението му - тук си казваш мнението и не се обясняваш, а ти влезе в някакъв обяснителен режим, докачи се на тема плюсчета и минусчета, които аз дори не знам как се поставят, а и не пиша за да ми удрят лайкове или не.
Както искаш ме разбирай, но не падай на нивото на онези, които вече не смеят да се обадят (а и да се обадят какво?) - жалкото е, че един прятел твърди, че жената е необходимо зло (с него зле, без него по-зле), още по жалкото е, че съм съгласен с мнението му.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1f764d1721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Колкото може по-рано, защото ако сексът не струва, да не си губите времето.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b9fe9b2204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   46, ъм… казах, че СЕ съгласявам с теб, но че може би не всеки път, когато жена си легне с мъж в първите няколко срещи, означава, че е лека. Все пак има хора и ситуации всякакви, но както бях написала, нямам опит в срещите и само предполагам.

И не знам дали коврите не признават бройките си пред мъжете, но помежду си доста се хвалят, даже се събират да ги споделят (чувала съм потвърждение за това от 120% сигурен източник). Веднъж бях седнала с познати в кафене и от съседната маса дочух едно момиче да обсъжда някоя с думите "Та'я е страшно задръстена. На 19 години е и е девствена!". А с въпросната отракана госпожица също беше на около тези години. Така, че някои малко или много афишират бройката си или просто не им пука.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 23dbac0691
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Различно в различните ситуации
1 привлечена съм от него и искам само авантюра и приятно изкарване. Значи на 3 та среща ако всичко е приятно. На първа среща отпада -не ми пука за каква ще ме мисли някой , а за пикантност.
2. Много го харесвам , искам да го опозная и да направя добро впечатление и евентуално връзка.Значи работата отива поне към месец. Ако офейка -значи е или просто искал да ме избройка , или е твърде горделив и нетолерантен към жените което също не е ОК и се радвам , че не съм инвестирала твърде много

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7f341ebfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   49, прав си, че никой за никого не е прав. Всъщност за всичко си прав. Само да уточня, че вечене съм в обяснителен режим. Преди бях в такъв и наистина се докачих, защото мислех, че е заради грешката,но после разбрах за какво е било.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 59a5df9530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Гледам, че много хора казват, че предпочитат да изчакат един месец ... но няма ли значение колко често се виждате с този човек за това време? Че то може да е през две седмици, ако да речем сте много заети и двамата или е имало други спъващи обстоятелства, и хоп - на третата среща вече е изминал един, може да се виждате и веднъж седмично и пак на четвърта-пета - изтекло необходимото време.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker