Страх ме е да не разваля сама нещата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е да не разваля сама нещата!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1253 пъти
Здравейте!
Момиче съм на 25г. От съвсем скоро излизам с един мъж и.... съм влюбена като ученичка, не мога да спя вечер и т. н. Той е първият, който се държи толкова внимателно с мен, толкова мило, и изобщо е уникален във всяко отношение. Това обаче ми се случва за първи път и аз наистина не знам как да действам, за да не скапя всичко!
Нека обясня как се развиха нещата - той клиент на фирмата, в която отскоро работя и имахме делови ангажименти заедно. Още от самото начало въпреки строо формалната среда нашата комуникация тръгна повече от забавно - с много смях и шеги, разговорите вървяха някак си леко. Той няколко пъти правеше намеци да излезем, аз обаче кокетно се измъквах и най - накрая приех. Преди да излезем за първи път си писахме и се чувахме няколко дни почти нон стоп, но без никакви намеци или нещо такова, просто приятни и смислени разговори. Излязохме и си прекарах страхотно, той се държа като истинки кавалер. Продължихме да се чуваме нон стоп, излязохме и втори път, накрая на вечерта се прегърнахме. Като цяло той ми показва по всякакъв начин, че се интересува от мен - звъни ми, ако ми трябва нещо идва веднага, интересува се как е минал деня ми, прави ми комплименти, от които ми става ясно, че ме харесва, ревнува ме (закачливо) и т. н. Всички досега са се опитвали на 2-3 среща да спят с мен, а той не проявява такова желание. Аз съм толкова очарована от начина му на мислене, че се притеснявам как да не скапя нещата. Инициативите за срещите досега са били негови, но като излезем примерно заедно решаваме какво ще правим. Неудобно ми е, че винаги плаща той - не съм свикнала. Колебая се да го извикам ли на вечеря у нас при положение, че дори не сме се целунали? Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6a5f21f381
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен задръж. Не го кани у вас защото ще стигнете до секс. Задръж тая приятна тръпка и нервност още. На него също му е приятно. Не избързвай . Нали засега всичко е ок ?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: afad8f1e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изчакай с идването у Вас. Остави нещата да се развиват естествено.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6373b6b764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извикай го

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3d0419f08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   У вас, мисля, че не е добра идея. Ще си помисли, че го каниш за секс.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 312e0646c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извикай го у вас и му сготви нещо, може да се изненада приятно и нещата да отидат към по-сериозно. Годините си минават и не всеки ден се срещат такива мъже.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 03e4fd1b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Точно като го поканиш у вас можеш да скапеш нещата - щом той те търси и кани значи всичко е наред, остава само да уредиш въпроса с плащането на сметките, примерно още при уговарянето заявяваш, че ще излезете само ако ти платиш сметката този път - ако се инати винаги можеш да си измислиш повод да почерпиш. Всичко останало е ОК, с времето можете и да разнообразите срещите, примерно с еднодневна екскурзия или нещо друго, което на теб ти е приятно. Важното е да разбереш от какво се вълнува той и дали ще имате достатъчно допирни точки в бъдеще - за това обаче се иска време, иска се търпение, нужно е да го видиш в различни ситуации. Ако си родена с късмет съдбата сама ще ти предложи варианти, но не прибързвай с изводите и не си мисли, че ако не му пуснеш след 2-3 срещи ще се откаже от теб, а ако се откаже ще си сигурна, че не си е заслужавало да си с такъв индивид.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e53e742f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се казва да го извикаш у вас, а да го поканиш! Като цяло изглеждаш доста наивна и ще видиш, че след първия път в който му пуснеш след това ще си му безинтересна. Всичките жени не се научихте, че такива измислени от вас "принцове" не съществуват, просто си избирате някой който според вас изглежда красив и има пари, а после мрънкате като ви бие шута и казвате, че нямало "свестни" мъже. А такива мъже дори не ги поглеждате, само защото пак според вас или не изглеждат добре, или са недостойни за височайшите ви особи!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6184845f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз не го разбирам този манталитет на дърпане и правене на трудна. Щом някой ти покаже внимание и добро отношение, има привличане и се разбирате колкото повече отлагате нещата толкова по-вероятно е нищо да не се случи, всичко да се върне в обичайното си скучно русло и пак да им огорчени и наранени. При тези неща има определен "прозорец" на възможност, пропуснеш ли го нещата са заминали. Аз не бих се притеснявал, че нещо ще объркаш а по-скоро, че ще изпуснеш възможността поради безсмислено протакане, умуване и подобни. Аз съм имал подобни случаи. Показвам внимание, карам жената да се чувства добре, правя жест, подавам ръка, но вместо тя да върне жеста, да направи и тя усилие, тя го играе трудна. Еми сори, но интереса ми бързо си заминава и нещата не отиват на никъде и после има огорчени. Нещата се получават когато са лесни, приятни, сближаването става лесно, бързо, без пречки и усилия както при вас досега. Когато почнат да се поставят граници, бариери, да се отлагат, когато баланса в отношенията се изопачи и изкриви, когато единия трябва да преследва а другия да се прави на преследван тогава всичко тръгва по една спирала надолу докато просто единия не реши, че просто не си струва усилията и че вместо да се занимава с драми и да получава оскърбления, защото отказа под каквато и да е форма е оскърбление е по-добре да се занимава с неща които му доставят удоволствие. Когато имаш възможност за нещо хубаво и добро гледай да я използваш, ако отлагаш ще я изгубиш и после ще съжаляваш и ще се обвиняваш, че си била такава страхливка.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 26d20baaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами аз не съм сдъгласен с номер 7. И в други теми го казах: аз лично не приемам за лека някоя жена, само защото ми е пуснала бързо. И един мъж ако има сериозни намерения, т.е. или ги има или ги няма, той няма да се отдръпне само защото му е пуснала след 2 ра 3 та или 4 та среща. И да го мотае, ако целта е само секс, пак след това ще си бие шута или ще я търси само за секс. Мъжете също са артисти.
Дано е свестен мъж и наистина си попаднала на човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker