Правилно ли действам, за да има той сериозни намерения? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилно ли действам, за да има той сериозни намерения?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1921 пъти
Здравейте. Момиче на 21 съм. Работата е там, че отскоро излизам с едно момче, май започвам да се влюбвам и затова реших да го пробвам дали и той е искрен или иска само интимни отношения. Преди две вечери излизахме, пийнахме и после ми предложи да отидем у тях, след което го предупредих нищо да не очаква, отидохме у тях, целувахме се и просто заспахме прегърнати без да ме притиска за секс. Много ми е интересно какво му се върти в главата и какво иска от мен всъщност, защото прекалено малко го познавам. Когато излязохме на втора среща, ми сподели, че ме харесва и, че мисли, че съм по-различна (което е обичайното) и иска да ме опознае. В същото време ме вика у тях, защото иска компанията ми без да правим нищо и се държим като двойка, но въпреки всичко съм пълна със съмнения и недоверие. Искам да разбера странично мнение. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 1927196025
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що толкова много се дърпате от тоя секс? . Първа, втора, пък чак до петата се сдържате, а ви се иска още когато усетите първите симпатии един към друг. Представи си че чакаш и го тестваш няколко месеца преди да си легнете и секса не ти хареса или пък обратно какво правиш тогава? Зарязваш го ти ставаш лошата-използвала си го, той те зареже той е лошият и така. ся ще кажеш секса не е всичко ама е 90% от успеха на една връзка като не ти хареса секса с партньора идват проблемите. Сега ще кажеш какво да ми харесва -ако е груб, ако иска неща които теб ти е гнусно да правиш, ако свършва бързо и те оставя незадоволена и се обръща на другата страна без дори лицемерно да те. погушка за 2 Мин. Всичко това напряга

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9a8da2e4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно действаш, да. Ако той иска теб, а не секс, ще почака месец-два. Ако през това време вазира, значи или е искал само секс, или не си му толкова ценна.

Но все пак не отивай в другата крайност, че да го тормозиш прекалено дълго, защото може да се получи и обратния ефект. Според мен месец-два са достатъчно време за тест.

Мен също настоящата ми съпруга ме е тествала около месец-два и знам, че е мъчително, но пък и разбираш, че това е сериозна жена, а не парантия. Ако си легне с мен на втория ден, значи вероятно би пуснала и на друг толкова лесно, докато сме във връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f0eac69636
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   ' Много ми е интересно какво му се върти в главата и какво иска от мен всъщност, защото прекалено малко го познавам.' - в главата му се върти да правите секс, което е нормално и не е нещо лошо. Какво иска всъщност от теб: най - вероятно и самия той не е сигурен, поне ако има малко разум твоя човек и е искрен пред себе си, ако сам се пита това - дали иска сериозна връзка точно с теб, просто защото не те познава какъв човек си.
А за теб се отнася същото.
Ако искаш да оплетеш в мрежите си чисто емоционално този човек - да го 'опитомиш' - да го накараш да се чувства емоционално зависим от теб, то да правилно действаш.
Въпроса обаче е дали след време, когато еуфорията премине и престанете да гледате така идеалистично един на друг още ще искаш да си с него.
номер1 казва някои доста добри доводи защо да не чакате да правите секс. Но, ако на теб не ти идва отвътре по каквато и да била причина - не го прави.

Само определно не съм съгласна с това, че секса е 90 процента от успеха на една връзка. Без секс не може, ако става дума за 2ка здрави хора, но пък има нещо супер важно, което доста хора игнорират в името на това да бъдат във връзка - общи виждания за живота, вкусове, като цяло сходно мислене, пасване по темперамент, характерите да са сходни е дори много по - важно от добрия секс за дълготрайна връзка, защото добрия секс не е константа.

ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ac642109bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, хора! Какво искал, ами, секс иска, какво да иска? Може би сватба и много бебета?
Ти самата какво искаш?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: affd7d52e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Заглавието ти е формулирано неправилно:
Правилно ли действам, за да има той сериозни намерения?

Излиза, че с действията си се стремиш да култивираш сериозни намерения. Ако действително искаш такова нещо, зарежи. Или има сериозни намерения, или няма.

Интересно ми е, жените като теб, не изпитват ли сексуално удоволствие и привличане? Използвате секса, като някакво калкулирано средство за манипулация. Добре, че жените преди 20 години не бяха такива фригидни роботи.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6850100038
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Младежи, на вашите години не е здравословно да избягвате секса. Авторке, на теб не ти ли се иска да се изкъртите от секс с въпросния младеж. Ако отговора е не, пускай го и недей да му губиш времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b02a0d1465
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж съм и според мен действаш правилно. Момичета, които са ми пускали на първа-втора среща ми омръзват ВЕДНАГИЧЕСКИ. Сори, ама такава е реалността, поне при мен. Ако жената не покаже малко съпротива, малко да трябва да я гоня (но не прекалено, че да ме отблъсне), не ми е интересна. Като лесна плячка ми е. На инстинктивно ниво се случват тези неща. Щом на мен ми пуска на първа среща, то и на Иванчо ще му пусне на първа среща, нали? А Иванчо може да го срещне докато сме във връзка, ама в нейната главица сме "скарани" (мхм, реална ситуация от моя живот)...

Такива лесни жени са непривлекателни за сериозни отношения. Много мъже не търсят сериозни отношения обаче и търсят точно такива жени. Затова има коментари като на номер 1 - да му пускаш веднага, едва ли не. Ами не, не е добра идея. Поне месец срещи - тогава.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1927196025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1 съм. Омъжих се след почти 3годишно съжителство на семейни начала за човека с когото си легнах на третата среща-демек на третият ден. Желаех го защо да се правя и играя. Ако той беше се опитал на първата среща пак нямаше да му откажа. Това, не означава, че съм лека и на всеки бих дала бързо. Това какъв си се доказва и показва с времето и не може да се каже че една жена е лесна съдейки че си е легнала на първа среща. Сходни интереси и т. н. даже и секса не крепят връзката. Не знам от моя опит ще ти кажа, че аз и мъжът ми сега правим секс рядко поради негови здравословни причини, но той ме "върза"в началото на връзката ни с допадането ни в леглото. караме се често, много сме различни като характери. В смисъл той е по-отворен, лошите му черти са много. Значи той е сметкаджия нищо не прави без да е безкористно и да няма файда за него, а аз съм обратното състрадателна съм и гледам да помогна с каквото мога и много примери мога да дам за нашите противоположни характери, но най-важното е че този човек е моето семейство. Чувствам го и никога няма да го предам. С него усещам че съм" у дома", а вкъщи си е най-хубаво. Без значение дали на първата или втората среща ще си легнем. Някои неща са необясними

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 764cd0d4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Със сигурност иска секс, по-скоро не иска да те изплаши и да те натиска. За това се държи така.
По принцип мъжете винаги искат първо секс, а след това решават дали искат връзка.
Ако на теб ти се иска също, пускай се- защо да се лишаваш от удоволствието. И не е толкова важно кога ще му пуснеш- с моя приятел първоначалната идея си беше само секс и се случиха много бързо нещата- в рамките на няколко дни, а сме заедно вече 6та година. По- скоро внимавай как се държиш след това- не бъди обсебваща, не му звъни постоянно, не го карай да обяснява на целия свят, че сте заедно. Дръж се нормално и все едно го харесваш много, но НЕ искаш връзка, поне не сега. И гледай как се случва магията- той сам ще си поиска връзката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker