Последното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Последното
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1242 пъти
Бъди силна, за да дочакаш него за последен път. Когато кажете здравей, не защото предстои да не се отделите и за миг един от друг, а защото ще ви трябва силата му, за едно последно довиждане.
Три месеца не сме заедно, но не сме и разделени, защото надеждата не угасваше. В най-трудните караници и най жестоките безкрайни нощи животът беше един тон по-поносим от този сега. Сега е безнадежден и вън от мен, докато съм каменна статуя на безсилието. Стрелката на секундите тихомълком обикаля, обикаля, всяка отминала минута приближава срещата и се стоварва, оловно тежка върху гърдите ми. Не успявам дълбоко да си поема от въздуха. Задушавам се... разговора
Разговорът. Този разговор, който водим в ум ми през месеците до сега. Разговорът, в който чувам, че ти е по- добре далече от мен, чувстваш удоволетворение от промяната. Не искаш да си с мен, не съм каквото ти е нужно. И въпреки, че знам, каза наистина, че искаш да сме разделени, въпреки, че всеки ден все по напредавам, превръщам в част от системата на градския поток, ужасът ми е жив. Нахлуват образи, как бързаш да сляза от при маайка ми и да тръгнем вечерта към дома ти. Нахлуват образи от онази първа зима, когато целия живот, свят и щастие ни предстоеше. Нахлува как се гневеше от страха ми да заживея в света ти. Нахлува необратимостта на първия път, когато предизвиках яд, ти се изтърва и рече да си вървя, а в следващия миг се стъписа от собствените си думи, нараниха теб и сърцето ти с представ аза раздяла.
Обичм моя, съжалявам, винаги съм била устремена в нещата помежду ни, които не можем да си купим и подновим с новички. Не успях да съм каквото ти е нужно. Просто съм такава и колкото и да умираме от болка, не мога да наваксам нуждите, живеещи в теб и пренебрегвани през годините. Може би ограничавайки ти определено общуване, направихме генерална грешка, защото знам, че то /общуването/е ценно, по неосезаем за мен начин, и не бих разбрала нещата. Остана без него дупка, където е било, липсва което ти е носило в годините. А е нужно не само еднолично за теб нужно е било за нас, зная.
Ох, обич, ако можех за 10 минути да сложа на пауза мисълта си, за да забравя последните месеци, и като дойдеш, преди да заговориш, да се приближа и да усетя силата на прегръдката, която е различна, когатое подтиквана от любовта която бълбука в теб.. Сигурно непо-малко зле е да усетиш безразличие там където знаеш че е било безкористната ти любов. Занм, че изпитваш вина, чащото не можеш да ме обичаш, не можеш да си с мен, няма и помен от онази нужда да съм наоколо и да съм твоя както само аз бях. Не си виновен така става с повечето хора. Животът е много жесток и любовта е късмет, който дава възможности за хората. А хората ги провалят. Не умишлено а не знаят как да пипат.
Много хора са се разделяли и го правят. Няма да умерм може би.
Нищо на този свят не съм искала и вярвала повече от това че сме заедно. ТИ беше това, за което мечтаят момичетата докато стават жени. Казвала съм ти, че някъде си си забравил коня. Тиук е време да забрвиш и мен.
Искам да изчезна от целия свят където съм се мяркала. Да ме няма и така никога няма да чуя отново реалността.
Благодаря ти че ми се случи да позная тези неща. Преди това представата ми е имала далечен образ, блед на фона на истинското щастие. Не искам връзка, на всичко съм готова но не и да направя това с други мъже. Не е чесно да живеят с чужд човек, защото това съм аз за всички, чужда, както на теб защото съм твоя в ДНК то

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: bcca1d05db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста емоционално, но това е добре, защото пишеш да любов.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f20bbc6843
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истинско, и красиво, въпреки грешките!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2785aef5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До автора, чета го за стотен път и не разбирам дали случайно това не се отнася до мен или е просто съвпадение. Ти се казваш Ц. зодия дева и живееш в гр. П

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker