Хваната в изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хваната в изневяра
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 4791 пъти
Здравейте, бих искал да споделя за проблемът, който ме споходи вчера. Съвсем неволно хванах приятелката ми в изневяра. Живеем заедно, даже сега тя си спи в другата стая сладко сладко, а аз се мъча тук. :D Момче на 24 години съм, а тя е на 20. Заедно сме вече от 3 години и половина, заживяхме и заедно миналата есен. Поскарваме се понякога, пък се сдобрим - нормалните неща. Смятам че сме една най-нормална двойка. Говорили сме си много често за любовта, предаността и това как и двамата сме категорично против изневярата. Това ми даваше някаква самоувереност че от връзката ни ще излезе нещо хубаво. Никога не съм бил и ревнив, както и мнителен.
Вчера тя тръгна за работа, аз почивах през този ден, и скучаейки реших да и поизчистя лаптопа, понеже все се оплаква от кажи речи всички нейни техники, тъй като и засичали. Справих се с лаптопа и реших да направя същото и с таблета и, който е в нейното шкафче. Давала ми го е и преди и не счетох това като все едно бъркам неправомерно в личните и вещи. Явно беше оставила 4G-то включено, защото таблета издаде звук за получено съобщение след което видях мъжко име пращащо сърчице. Нямаше как да не отворя, в крайна сметка мъж пращаше нещо на моята приятелка. Отворих самият чат и започнах да чета.... Моята се оплакваше че и е досадно на работа, оня и отправяше провокиращи комплименти и аз реално се ''включих'' при уговарянето на среща в хотел Хемус тази събота. След което започна размяна на закани които.... абе стана ми хем смешно хем тъжно от нещата които прочетох. Видях я в светлина, която не съм и предполагал че е възможна. Не предполагах че тя е податлива на анален секс например, или че чак пък толкова обича да прави френска любов... Запазих някакво самообладание и реших да поразгледам таблета. Отворих галерията откъдето ми изскочиха пикантни снимки явно от предишни срещи. Не е най-приятното нещо да видиш приятелката ти хилеща се на камерата и омазана по лицето със с***ма но.... Успях да я видя и руса - с перука и облечена като медицинска сестра. Оставих таблета на мястото му и поседях малко, вторачен в една точка. Иронията като цяло беше пълна. Реших да помисля какво трябва да направя, но и досега не съм го измислил... Иска ми се да и дам урок.... Та - пичове, внимавайте какво подбирате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 15a47c5ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   такива неща се случват, ако:

1. тя ти е леко извън категорията

2. има достъп до по-силни мъжкари от теб

виновен си ти, че не си достатъчно силен. социалния доминанс ти е нисък.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 963d22d8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   В крайна сметка Вие си ги подбирате леки. Никой не е виновен, че за толкова време не си разбрал, че имаш змия. Аз не бих простила, ако ще от любов да умирам. Като й е хубаво, да ходи с другите. По същата логика ще си намери някой Чичак и чао. Понякога става и това, че хората ни заблуждават с първоначалното си представяне - Мила и добра, но накрая се оказва истинска змия ;) Най- големият урок ще да кажеш какво си видял и да й покажеш вратата, ще го запомни. Ако не го направиш, заслужаваш всичко, което ти се случва.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2b5e326191
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Авторе, нема кво да ти кажем повече. Половинката ти е решила да "открива своята сексуалност", и както най често става - с друг, и зад гърба ти. Като оставим факта, че вече знаеш, че може да правиш каквото си искаш с нея, щото тя явно е доста напредлана с материала, ти ще си решиш дали може да очакваш нещо повече от нея.

Аз лично бих я изклатил като за последно, после бих я поканил да види нещо на лаптопа и бих обсъждал надълго и нашироко снимките които си намерил. Бих подхвърлил някои саркастични реплики от сорта "бе аз се чудех що цъфтиш последно време толкова добре, па то било щото си добре поливана отгоре, и добре изорана отзад" :)

Та мисля, че ти е ясно вече, че от нея ще излезе чудесно креватно другарче но нищо повече. Ти си още млад, може би имаш още време да се позанимаваш с такива. В този ред на мисли, ще ти дам един личен съвет. Дори и това да е очакваното поведение от теб, щото си млад, не си губи времето с такива. Колкото по рано успееш да намериш истинска жена с която да изградите дом и семейство, толкова повече време ще имаш да се наслаждаваш да истинските красиви и радостни мигове в този живот. А че някоя курва ти е правила хубави свирки и осморки... Тези моменти лесно идват, но и лесно отминават.


П. С. Не мога да разбера за каква сила говори номер 2. Да откинеш халката на гаджето си или да я оставиш да смуче салама цял ден, и това те прави супер силно мъжле?

Като много други мъже, автора е гласувал пълно доверие на половинката си защото тя е изиграла много добре ролята на свястно момиче. Дали автора е "балама", не е толкова важно. Ти, номер 2, не си мисли, че си толкова печен и силен, и няма жена която да те заблуди. Никога не е късно да ти сложат рогца и човек никога не трябва да подценява женското лицемерие. Те такива самоуверени най обичат, щото сте най лесни и предсказуеми.

А такива думички като "социален доминанс" може да ползваш пред следващата кифла която ще впечатляваш с безкрайния си интелект и мъжество. Този термин няма нищо общо с проблема на автора и ползването на такива няма да направи "личната ти сила" по висока.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 422e899985
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора до номер 7: Благодаря ти за думите. Абсолютно съм съгласен с теб за споменатият ''социален доминанс''. А към първият коментар - пич, работя доста и усърдно, живея добре и имам добри приятели смея да твърдя. Срещу това стои бившата ми вече приятелка, която е обикаляла софийските хотели облечена като проститутка... За каква категория говорим тук и кой е слабият?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5cdb5e6236
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №2 ти вероятно си някакъв зверски комплексар.. Мъничък човечец си, отдалеч си личи

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a3a9c29a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   За да й сипеш най-адекватно без да увърта че се филмираш иди и ги чакай във фоаето на хотела. Направо иди с багажа й. Няма смисъл да се разправяш, защото боклука си е боклук и оправия няма

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 986fbd4b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък си мисля, че номер 2 е жена, но също като вас не съм съгласна с твърденията ѝ... какво е това извън категорията, каква категория точно се има предвид не става ясно, не е и важно. Авторе, късмет следващия път!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 422e899985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Автора: Благодаря Ви за окуражаването. Наистина реших да я хвана на калъп за да не се занимавам повече. Реших да направя най-баналното - да и кажа че няма да ме има и да се прибера, като се ''надявах'' да си е поканила ''приятелчето''. Така и стана. Казах и че отивам да се видя с баба ми в друг град и няма да ме има за вечерта. Излязох с приятели, пийнахме по няколко, ходих на кино - нормалните неща.... Спрях си най-спокойно колата пред нас, качих си се, пробвах да отворя - патката не беше оставила ключа на ключалката поне от съображения за сигурност дето се вика. Влязох тихо, видях чужди обувки така че имах ''късмет''. Хола беше изгасен така че оставаше спалнята. Чувах си и познатите стенания. Позастоях се малко на вратата слушайки звуците и ми стана интересно да вляза.... Отворих си вратата рязко, все пак съм си у нас - бабанката от чата, целият в татуси си се беше опрял на леглото и моята си беше на четири крака на леглото - идилия! Естествено пак се беше наконтила - нещо като нощница с жартиери и кожените ботуши, които и подарих за Коледа и се изръсих с парите та да си е*е майката.... Оттам насетне бяха нормалните неща - писъци, рев и прочие. Тя започна да се извинява разбира се, но след 50тия път в който и казах да си събира нещата мисля че и стана ясно. ''Любовника'' си избяга набързо набързо. По едно време докато седях в хола за да я изчакам да си събере нещата от спалнята дочух че говори по телефона, мисля че беше с него - да дойдел да я вземе с колата. Пожелахме си все пак всичко добро и това беше - набързо набързо приключихме нещата. И така - сега съм се отдал на работата и на почивката от всичко. Мисля си че всичко е с щастлив край за мен.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 13ee7353ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Всичко е казано кратко и ясно от коментар 2.
Ако си провайдер. Жена ти се клати с бабанки.
Ако си мъж с главно М - жената е в твоя фрейм и може и да си фантазира, но няма да си го сложи с друг с по-ниско ниво от твойто.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker