Секс с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс с женен мъж
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2420 пъти
Здравейте предварително се извинявам ако имам правописни грешки, но пиша от телефон и ми е малко трудно. Та започвам по темата допуснах огромна грешка, която вече трети ден ме изяжда отвътре и както предполагам сами се досещате от заглавието да спах с женен мъж, който има две деца и това ме уби. Попринцип нямам нищо към този човек познаваме се от скоро за мен беше просто един секс една вечер забавление нищо повече нямах и на представа, че е женен аз съм на 21, а той на 30 както и да е разбрахме се излезнахме и двамата с ясната представа какво ще правим и той ме заведе на хотел, което доста ме очуди, но реших че иска да му е по спокойно стана каквото стана прибирам се аз и излизам с приятелки, при което споделих с едната, че съм прекарала страхотна вечер показвам и въпросния човек и бам тя ми съобщава новината. и проблема е да аз се забавлявах за една вечер аз нямам семейство, нямам приятел, но се почувствах като пълен боклук, че тази жена го е чакала до 2 часа да се прибере и най вероятно я е излъгал, че излиза с приятели, че вместо да седи да си гледа децата той тръгнал по други жени и не съм такъв човек съвестта ме гризе супер много и 3 дни след тази случка не мога да си намеря място и само това ми е в главата, а той продължава да ме търси и продължава да идва там където работя понеже там се запознахме. От една страна искам да кажа на жена му понеже сме малък град познавам я, но знам чее така ще съсипя едно семейство и две деца ще живеят с разделени родители от друга страна ако замълча той ще продължи да си ги прави тия работи дали с мен или друга ще продължи и не знам наистина как да избягам от това чувство за вина....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 66d0c9fba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен няма по-честно от това да кажеш на жена му, разбира се тя няма да ти повярва, но съвестта ти ще е чиста. Той е излъгал нея, излъгал е и теб, какво си се замислила за семейството и децата му, не беше ли редно той да се замисли преди да те кани на хотел.
Точно на това чувство за вина и срам разчитат и изнасилвачите - този те е изнасилил не в прекия смисъл, но те е излъгал и органите на реда (жена му) трябва да знаят за това, иначе "изнасилванията" му ще продължат. Ти от къде си мислиш, че приятелката ти знае за него, твърде вероятно е и тя да му е сърбала попарата, но си е мълчала по същите подбуди като теб.
Не си извършила престъпление и няма от какво да се срамуваш, но пезевенгът не заслужава нито семейството си, нито жена си, нито децата си - какво ще го щадиш, а може би те е страх???

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d71b8ab8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я си трак и не си слагай таралеж в гащите. Чувство за вина, трябва да има той, а не ти. Не общувай повече с него и си продължи живота. Помисли за децата му и недей да се бъркаш в семейството им.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6c8304209c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Той е злоупотребил с теб и доверието ти, трябва да кажеш на жена му!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 662a1ef1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "... която вече трети ден ме изяжда отвътре... " - очаквах да прочета нещо от сорта "която вече трета година... ". Да ти имам проблемите! Яли, пили, бегали! ...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1df4a77119
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен трябва да говориш с жена му. Разкажи и честно какво се е случило, че ти не си знаела, че е женен и затова си правила секс със него. Тя трябва да знае каква змия държи в пазвата си. Ако е читава жена-ще оцени това, че си и отворила очите. Ако е някоя глупачка-всичко си остава за нейна сметка, да си го търпи такъв какъвто е. Само едно не мога да проумея в цялата история-пишеш, че живееш в малък град, а там обикновено всички се познават. Това не ми се връзва, ама никак не ми се връзва в твоята история..

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c6ea719bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторката: Няма как да познавам 15 000 човека :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fff7417693
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, прекъсно контакта с този човек. Не казвай на жена му, не си ти тази, която да съди и раздава присъди. И следващият път преди да предприемеш забавление за една нощ си прави малко проучване. Все пак си лягаш с почти непознат.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2cb80948ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Абе, вие луди ли сте? ! Да кажела на жена му - та още с една вина да си натовари съвестта! Момиче, вижда се, че си чувствителна и свястна, просто не се срещай с този човек, не му мисли толкова, ти нямаш никаква вина, ако започне да ти досажда, тогава можеш да го заплашиш, имаш козове.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 57ed75daf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Станалото-станало, много внимавай в бъдеще. Не е добра идея да търсиш и коментираш с жена му каквото и да било!!! В никакъв случай! Споко, ще го преживееш, всичко минава...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0bea7c699b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А не бе, да не казва. Онази жена защото е заслужила да си пропилява младостта с такъв мъж.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7d5d62a1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най-разумно е да поднесеш информацията по заобиколен път. Направи си фалшив фб и пиши на жена му, че имаш информация относно мъжа и. Дръж се дистанцирано и не говори от свое име. Обясни и, че съпругът и използва други момичета за секс, като пропуска факта, че е женен. Пиши и, че най-вероятно мъжът и ще отрече, но все пак ако прецени, да има предвид информацията.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f52afb1a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не се забърквай. Жената му може да ти направи живота ад, защото ще си помисли че сте имали дълга връзка и искаш да ги разделиш.
Опитай се да забравиш. Не си единствената жертва на женен курвар. Жена му ще го хване с поредната рано или късно

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9776a95d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   To па голяма работа станало.Не кавай на жена му, ако не знаеш какъв характер е, в смисъл такъв, че 2 деца не трябва да живеят с разделени родители.Няма как да знаеш дали и тя не се освежава от време на време някъде.
Да, утре в тоя хотел сигурно ще е друга, няма да си ти.
И кво?
Нормално е който и да е от двамата партньори да потърси някакво освежаване в един момент, което си е полезно за отношенията.
Ако той и преди си е хойкал, и тя знае с какъв човек се е обвързала, значи проблемът си е неин, не твой.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 91b0e846b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Вие не сте добре, как ще каже на жена му. В никакъв случай не прави нищо. Продължавай напред, като те търси не му обръщай внимание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker