Изчерпана любов и ЛЮБОВ!!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изчерпана любов и ЛЮБОВ!!!!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1937 пъти
Здавейте
Моята история е много странна, предполагам ще получа и много критики, но... се надявям да споделите своя подобен опит или да ми дадете съвет.
Със съпруга ми сме заедно 10 г, имаме малко детенце. От както се роди детето - година и малко- мн се отдалечихме един от друг, той нямяше желание за мен, не споделяхме, живеехме като съквартиранти, борих се да спася сем. ни, но явно не успявях... аз също изстивах, след толкова разочарования в опитите си изгубих надежда. Оставих всичко на времето и се носех по течението, Мн скоро забелязях, че вече не ми пука как сме, гледах да сме здрави всички и всеки да следва своите си цели. От около месец мъжът ми е усетил какво се е случило и се старае да оправи нещата. Но аз съм лед.. и се чувствам мн виновна че сега не мога да му дам любов...
Тук се появява ДИЛЕМА №1 : до кога така? С липса на чувства как да бъдем семейство? И изобщо да отанем ли заедно?
Докато се лутам относно тези въпроси в живота ми се появява мъж, който много харесвах, но вс започна точно в този момент. И по-точно : не се познавахме, общавахме с чат, всеки ден добро утро - др-бр- лека нощ, след 3 седмици се видяхме на кафе, ОЩЕ ВЕДНАГА но и след срещата установихме, че мн сме се харесали дори... повече, продължихме да пишем. Аз изпитвам огромно възхищение към Него, мн го харесвам, непрестанно мисля зя него без да го искам и го сънувам също мн мн често. Знам, че той също ме харесва мн всячески, но аз съм омъжена и той спазва някяква дистанция. имам усещането, че той е тази любов, от която се нуждая, често съвсем неволно докато говорим го наричам любов.. без да искам....
Тук е ДИЛЕМА №2 : да се отдам ли на тази страст ако се разведем? или приди да се разделим, но как???
Помагайтееее

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: aa64bea704
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-умното решение е да се отдадеш на страстта без да се развеждаш, защото винаги има вероятност Дилема 2 да доведе отново до Дилема 1. Тогава какво правиш?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ce9a05eb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има едни розови хапчета не ги дават на всеки а на определени

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d82c7af4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Всеки човек ще ти омръзне. Не си давай празна надежда, че даже да оставиш сегашния и да тръгнеш след оня ще те направи щастлива, да само за седмица, две може би няколко месеца и после пак ще стигнеш до фазата където не се обичате и ще търсиш нов...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ee04ec7d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Явно си по-объркана от колкото написаното (не е много разбираемо). А тези съкращения с каква цел са?

Сънищата обикновено поръчваш ли си ги?

Сега как тълкувам "случайно" появилия се мъж:
Мъжът ти е поомръзнал --> започнала си да подаваш сигнали, че си търсиш --> един е откликнал --> вече си спокойна хващаш се за другия клон --> към мъжа ти си "лед"!
В случая ги представяш разбъркано нещата за да излезе мъжът ти виновен (както винаги). Мъжът ти може въобще да не се "отдалечавал", а да е работил повече. Много жени имат такъв проблем - твърде много свободно време. И свобода, свобода и хоп, "случайно" се появява мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 41c7bb22d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Новия е като новата кола - и той ще ти омръзне. Сдобрете се с мъжа ти веднага. Дайте си шанс. Отидете на почивка заедно. Изневярата е забранена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2fdb273ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всяка страст след няколко години, общ покрив, сметки, дете и т. н. се превръща в обикновена връзка. Повечето клонят към вид съжителство с човек, който ти е повече съквартирант и по-малко любим. Казвам само, че след 10 години можеш да пуснеш същата тема тук. Тоест, Дилема 2 може да води до Дилема 1 многократно. В крайна сметка искаш ли съпруга си или не? Това е реалният въпрос. Отговори си и вземи решение. Една изневяра няма да спаси семейството ти, а още по-малко брака ти. Е, хайде сега, може за няколко години да е добре, но подобни истории никога не завършват с широка усмивка и щастлив край.

Искаш ли да спасиш този брак, да го съживиш? Ако ти е все едно за брака, е ясно, че ще опреш до друг мъж. Дали ще е изневяра, или следбрачна връзка е въпрос на твоята съвест. Повечето хора предпочитат да имат всичко- тайна връзка и брачен партньор, с който да поделят задължения. Имай предвид, че в такъв случай си си сложила розови очила, но нещата никак не са толкова цветни. Повечето хора, които предприемат развод, за да се отдадат на авантюра накрая се връщат при вече бившият съпруг/съпруга с обещания, молби и преродена тръпка. Имай предвид, че при теб може да е различно. Мери 10 пъти, режи веднъж... със сигурност си наясно с поговорката и знаеш какво имам предвид.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: f4781ed45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това ще е най голямата глупост която ще направиш. да оставиш мъжът си заради една тръпка с непознат. помисли за детето и мъжа си първо после прави глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bdf034cb93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте Аз съм авторката, благодаря на всички за отделеното време. Мисля върху съветите ви. Страшно много съм объркана, дано се справя и взема най правилното решение.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2d4490bf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сподели какво се е случило и какво си решила на края.мъжът и детето или непозтатия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e577db01e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Историята ти изобщо не е странна, просто малко четеш и повече чатиш - сайтът е пълен с подобни истории и всички са с подобен край. В никакъв случай не напускай съпруга си, не пускай здравия клон, хвани се за другия и скоро ще установиш, че е доста хлъзгав, сега те изчаква "спазва някаква дистанция", но това ще е докато те изчука (извинявам се за израза, но по-точен не намирам), в момента, в който заговориш за развод и бъдещ съвместен живот "чукчата" ще се изпари в комплект с цялото си величие.
Питанките ми са две, по подобие на твоите дилеми, какво правиш на срещи за по кафе когато имаш съпруг и дете, какво кандидатът ти прави с омъжена жена, чака нещо лесно да изпадне, лешояд ли е, хиена ли - ако е лешояд добре, поне може да лети, ако е хиена дано се е научил да бяга бързо, че не се знае къде ще го стигне лъва.
Разбирам те, 10 години заедно и едва сега дете, умора, скука, досадно ежедневие, липса на внимание, ограничен кръг от приятели (в общия случай приятелки в напреднала бременност или млади майки в твоето положение), не разбирам обаче "не се познавахме, общавахме с чат, всеки ден добро утро - др-бр- лека нощ, след 3 седмици се видяхме на кафе" - ти какво смяташ, да размениш кон за кокошка, как 3 седмици се приравняват на 10 години, защо си мислиш, че за 3 седмици си опознала по-добре мъж от онзи, който е до теб 10 години - луда работа (извинявам се, че го казвам), но е налудничаво да си мислиш, че точно сега ти се е отворил парашута с принца, комплект на кон. Няма да си първата, няма и да си последната, но ще те чукат за кеф и ще те изритат при първия симптом на проблеми.
С две думи - сядай си на гъза, гледай си мъжа, детето, къщата - забрави за чатовете, сладките приказки, митовете и очарованията. Научи се да топиш лед, най-вече собствения, нахвърли се на мъжа си, направи му свирка, предложи му анален и много скоро ще имаш всичко, от което се нуждаеш.
Същото можеш да предложиш и на въздържащият ти се кандидат, но ако получиш среден пръст не отговарям!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker