Какво да правя? Ревност...и още... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя? Ревност...и още...
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1674 пъти
Здравейте! Моля историята да бъде публикувана!! Накратко с приятеля ми сме заедно от 3г. Ревността ме убива, уж му имам доверие, но заговори ли се с някоя направо ми причернява, а не искам да е така!!! Съвети как да се справя с ревността? Другия проблем е, че съм готова да бъде майка имам майчинския инстинкт... обожавам децата имам братче за което аз се грижа, а лично самата аз съм на 17г., а приятеля ми е на 18г. Нормално ли е да си мисля за деца... , знам че съм малка и сега е времето да уча, но просто от може би 3-4 месеца все за тези неща си мисля... Благодаря ако помогнете как да се справя с ревността и с мисълта за бебе!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: a3c74abdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хлопа ти дъската!
Нито ти е собственост, нито ти е играчка, най- малкото пък жив вибратор!
Нямаш бъдеще с мъжете!
Ще унищожаваш всичко хубаво и красиво. Жени като теб са предварително осъдени. Трябва да промениш виждането и разбиранията си.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f4eb1f8d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нека 1, на теб дюшемето ли ти хлопа?

Авторке, имаш страх от детството. Сподели с приятеля си и как може да те увери, че ти е верен (стига да иска). А децата, задоволявай се с гледането на брат си засега.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6908c95e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ревнуват хората с ниско самочувствие. Според теб, всяка жена, която заговори приятеля ти ли е способна да го привлече сексуално или да го накара да те остави, за да бъде с нея? Всички жени ли според теб са достатъчно красиви, интелигентни, забавни, притежаващи необходимите качества, за да му бъдат приятелки? Бъди уверена в себе си и това, което си, не се дръж така сякаш другите жени са повече от теб. Единственото, което трябва да е ясно на приятеля ти е, че ако го хванеш в изневяра, те губи (повярвай ми, ако ти изневерява, ще го усетиш веднага, без да се налага да го следиш денонощно). Уверената жена привлича и кара мъжа да я иска и да бъде с нея, не неуверената, на която трябва да се дава отчет и да се търпят скандали. Това е начинът да предовратиш един мъж да ти инзеверява, не със забрани - той ако иска, ще намери начин и ти колкото и да го следиш няма да го спреш. Покажи самочувствие, доверие в приятеля си, правете секс редовно, бъди му най-добра приятелка, бъди му партньор във всяко начинание, ако ти изневери, значи е боклук, който не те заслужава и му биеш шута.
Относно децата, да, прекалено млада си. За да си родител не е достатъчно да имаш майчински инстинкт. Финансово независима ли си или сте заедно с приятеля ти? Имате ли постоянна работа, можете ли да си позволите наем, покупка на жилище, сметки, кола, дрехи за детето, бебешки храни, лекари и т. н.? Това са все материални предпоставки, за да можете да сформирате семейно гнездо с приятеля ти, в което детето ви да живее щастливо и да са му осигурени всички необходими условия. Не се съмнявам в теб, че ще се научиш много бързо да му сменяш памперсите, да го къпеш и храниш, но то ще е бебе за кратко. Ще трябва да го възпитаваш да е добър човек, да е уверено, да е независимо. Ти и бащата ще бъдете пример за него. Готова ли си за това? С риск да ми се обидиш, имаш проблем с ревността и самочувствието към момента. Детето семейни скандали, породени от твоята ревност ли искаш да гледа?
От опит ти казвам, че човек най-много се развива от 18 до 24 - в този период разбираш ти кой си и какво искаш от живота. Изчакай да завършиш и да си намериш работа (тук нямам предвид кариеризъм, да си директор и т. н., а просто постоянен доход) и, ако имаш подходящия човек до себе си, прави бебе смело - тогава ще си готова и финансово, и психически за отглеждането на дете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9503741068
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази ревност се вменява само.
Колкото единият ревнува толкова и другият. Сам, че единият дава основания реално и виртуално.
И в предишни отношения се е случвало да има същата ревност. Дори си е заслужавала и физическа изневяра. Стига вече всичко това

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 42bd2a0942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Номер 2, 3 благодаря!!!! Коментарите ви ми направиха деня! Прави сте за всичко! Да имам известни травми от детството и голямо занижено самочувствие...! Ще се опитам да оправя нещата! Огромно благодаря! Желая ви всичко най-хубаво

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9503741068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ревнуват също и такива, които са им предали доверието три поредни пъти уж за каквото не си струва. Колкото и да не си, явно за да провалиш съвместните отношение, ежедневието и атмосферата в дома, явно не е и нещо което може да бъде подценено. Където са аудилията там са и постигнатите резултати. Цели
Нещо което е било е по вероятно да апродължи и след моментните доводи. Щом с любов не си е заслужавало да смяна лъжа какво говорим сега когато любовта и пепел не е останала където е угаснала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9503741068
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Понякога отчет ти се натриса и без да търсиш отговори и обяснения. Което само по себе си е достатъчно основание, е се замазва и потулва лъжа и предателство. Ако не се доверява човек няма да го предадат
.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2125c6828b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Щом искаш да имаш бебе защо не? Моята по-голяма сестра на 17 е забременяла, а на 18 вече е била омъжена с дете. Може би това е твоето призвание - да бъдеш майка. Ревността ти ще се укроти с времето. Момичетата с които приятелят ти разговаря не означават нищо за него. Тези момичета най-вероятно също си имат гаджета и не гледат на приятеля ти като на "новата им любов". Нямаш причина да го ревнуваш, колкото и привлекателни да са. Бъди по-самоуверена, разговаряй с тях и ще видиш че и те си имат приятел или пък изобщо не се интересуват от приятеля ти като потенциален партньор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker