Гаджето ми харесва снимки на други момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето ми харесва снимки на други момчета
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3743 пъти
Здравейте, знам че изглежда супер глупаво да ревнувам заради това но аз полудявам и не знам защо. С приятелката ми сме от много време и проблема датира от самото начало. Изключително много се обичаме и тя честно казано ми прости доста неща (не говоря за изневяра) който не всяка би простила с което разбрах че наистина ме обича, също е готова да заживеем заедно което е огромна стъпка. Но проблема е следния. Много мразя социалните мрежи, ненавиждам ги наистина. Но тя без тях не може. Постоянно виждам да харесва снимки на момчета не на едно конкретно а на много наистина много. Почти няма приятел момче в социалните мрежи на което да не му е харесала поне няколко снимки. И продължава да го прави и мен ме нерви много, не знам защо. Понякога когато не сме заедно и си пишем, се е случвало да ми каже ''нямам батерия после ще ти пиша ''. Но след това седи онлайн и виждам че продължава да харесва разни снимки на някой. Странно ми е също че на няколко момчета който имат снимки със гаджетата си тя не им ги е харесала а им харесва другите все едно завижда на гаджетата им. Аз самия се имам за пълен идиот че се изнервям от това. Не съм и казал нищо, но защо да го правя тогава тя би спряла да го прави защото съм и казал но вътрешно пак би искала. Всеки човек е различен но смятан по мен си, когато аз харесвам снимка на някой било то момче или момиче много внимателно я оглеждам и наистина си правя извод дали ми харесва и в повечето случай от преди да тръгна с сегашната ми приятелка съм харесвал снимки за да ме забележи човека който ги е качил и сега си мисля че и тя прави така. Според мен това е същото все едно да се загледа по някое момче на улицата обаче публично и с обявена история че го е направила. Дето се вика очите и шарят. Искам съвет от мъжете дали е нормално според вас и вие бихте ли реагирали като мен. И въпрос към жените, вие като правите следното нещо винаги ли го правите със някакъв замисъл да ви забележат или нещо подобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7165cd3fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И какво като ги е харесала въпросните снимки? Тя няма ли право да харесва нещо? Няма ли право да има приятели, социални контакти, да излиза, да има хобита? Може би трябва да я заключиш в някоя стая и да я държиш там до края на живота й, без да има достъп до външния свят?
Колкото повече теми чета, толкова повече се потвърждава заключението ми, че повечето мъже сте комплексари и психари. Поведението ви е такова.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2606ecb05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абсурд, много малко хора харесват снимки със замисъл. Още по-малко пък хората, които харесват всякакви снимки, качени от различни хора, а не конкретно снимките на един определен. Не харесва снимки с гаджета, защото има много ревниви и истерясали момичета, които директно започват да пишат на лични обиди и го приемат за неземен грях. Приятелката ти просто е активна онлайн. Това не е от най-хубавите неща, но не вярвам да го прави с цел търсене на любовник. След толкова време заедно е трябвало да го приемеш, вместо да продължаваш да се ядосваш за подобни дреболии. Ако мислиш, че ще спре да харесва всичко след един разговор, то ѝ кажи. Поне да знае, че с тези действия те ядосва. Надали харесва снимките съвсем съзнателно, това по-скоро се превръща в навик, така че няма да има особен проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 21d477c89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля, че щом снимките не са на един-двама определени няма проблем, но те разбирам (щото и аз съм ревнив). Гледай да се контролираш и не обръщай толкова много внимание на това. Просто имай и ти социален живот някакъв (доколко социалните мрежи са социални е спорен въпрос, но долу-горе разбираш какво искам да кажа, надявам се).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a630bc4724
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Присъединявам се към по-горните мнения. Наистина ако харесваше снимки на един-двама определени, тогава щеше да е проблем. В случая явно харесва всякакви снимки, които се качват от контактите й. Според мен няма защо да се притесняваш от това. Има хора, които са активни онлайн, има и други, които изобщо пък не се вълнуват от социалните мрежи. Явно приятелката ти е от първите, но по описаното от теб не оставам с впечатление да си пише с един или двама конкретни мъже, а просто харесва снимките на всеки, което пак казвам - не би трябвало да е проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7fc93747de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласен с мнението на номер 3, докато харесва всички наред нямаш повод за притеснение. Харесването на снимки е вид покана да харесат и нейните снимки, надали има човек, който не иска да е харесван. Притеснително би било ако започне да харесва снимки и постове само на един индивид, особено ако той е някой си Пешо от квартала, а не някоя звезда от екрана.
С номер 2 няма да споря - такива всезнаещи и обобщаващи сме ги чували, знаем и кои са комплексарите в момента, никой не е казал "Тя няма ли право да харесва нещо? Няма ли право да има приятели, социални контакти, да излиза, да има хобита? Може би трябва да я заключиш в някоя стая и да я държиш там до края на живота й, без да има достъп до външния свят? ". Авторът говори за харесване на снимки, а не на "нещо", изобщо не става въпрос за лишаване от приятели, социални контакти, излизания, хобита, никъде не споменава за заключване в стая без достъп до външния свят, но някои са се вживели в образа на "Робинята Изаура" и пръскат злоба дори без да си ги докоснал. В същност те са се припознали в дадена ситуация и се опитват да замажат гузната си съвест с обиди и обобщения от рода "повечето мъже сте комплексари и психари" - да госпожице, за другите не знам, но аз съм точно такъв, искрено се надявам с това си мислене да намериш някой от малкото свестни (според твоите виждания)!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f67144d1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Харесвай снимки на момичета и ти, без да подбираш, може би го прави, за да те накара да ревнуваш, нека види и тя какво е. :D Аз съм жена и също бих ревнувала, ако приятелят ми харесва снимки на други, да хареса 1, добре, но всяка снимка, това си е проява на внимание, не знам, може би ние ревнивите си мислим така, но не мога да го приема толкова нормално.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker