Мъжете устояват ли на по-младите жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете устояват ли на по-младите жени?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2540 пъти
С мъжа ми сме на по 53 години, стабилни, семейни от 26 години, всичко ни е супер. Той е перфектният мъж, нежен, галантен, джентълмен, винаги съм вървяла с гордо вдигната глава до него, казва, че ме обича до полудя и никога не съм се съмнявала в това. Напоследък обаче покрай него забелязвам, че непрекъснато се върти една засукана 20 и няколко годишна девойка.... подчинена му е, но непрекъснато му звъни, измисля си поводи, гледа го като хипнотизирана... никога не съм се съмнявала във верността на мъжа ми, той дори не мисля, че е забелязал по-особеното й внимание, но на мен наиситна ми прави впечатление, че става по-близка с него. Момичето също така е много красиво- светла коса, порцеланова кожа и пъстри очи, богато е, не мисля, че я плаши евентуално уволнение, защото има множество следдипломни квалификации и лесно ще си намери работа. Проблемът ми е обаче, че е по-млада и хубава, като всяка жена и у мен се прокрадва едно съмнение. знам, че най -вероятно е неоснователно , но все пак... как мислите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1808acac51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да е хлътнал и той, а може да е временно само, но такива винаги ще има. Той ще се крие още, докато не си начеше крастата, това няма нищо общо с обичта ви, просто каприз, който той ще си задоволи, за да си докаже, че още става.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a9748d99d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повярвай ми, забелязал е вниманието ѝ.

Като верен мъж и то доста по-млад от него ти казвам, че в такава ситуация не е никак лесно да устоиш. Аз например никога не съм изневеревял, но в неговата ситуация с доста по-млада и красива и то след толкова година брак и вярност, ми се иска да кажа, че не бих се поддал, но истината не е такава. Истината е, че трудно бих устоял на изкушението.

Едва на 32 съм, но с всяка следваща година усещам, че ми е все по-трудно да устоявам на изкушенията. И то не, защото нещо ми липсва в брака, а просто толкова години сексуална рутина си казва думата. И ако се поддам, съвсем не означава, че ще искам нещо с любовницата или че не обичам жена си или че имам какъвто и да е проблем.

Така че според мен ще му е много трудно да устои. Ако устои, ще е за сметка на емоционалното му състояние и може да е подтиснат дълго време, друг е въпроса дали ще покаже. Ако не устои, това съвсем не означава, че не те обича и не виждам причина да правиш някаква драма.

Чистия секс сам по себе си не е вреден за връзката, освен ако ти с твоята реакция на ревност не го направиш такъв. Дори и без секс с нея, ако ти ревнуваш и се почувстваш несигурна в себе си, това със сигурност ще увеиличи шанса да се изкуши. Така че се отпусни и каквото стане, такова. Не е чак такъв проблем това.

Знам, че предизвикам негативни реакции с коментара си, но ти обяснявам от мъжка гл.т., че това не е проблем, дори и да спи с нея, стига ти да не драматизираш, защото това не означава нищо освен чисто сексуално разнообразяване. Проблема ще дойде, точно ако започнеш да драматизираш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 91bb1af3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз сам около 40-те и хлътнах по една колежка, която е около 15-16 години по- малка! И тя ме гледа така! Засега се въздържам, но не знам докога? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f3c9a79118
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен пък вниманието от по - възрастни мъже винаги ми е било някак гнусно дори. Може би най - вече, защото поколенията преди мен като цяло много ме отблъскват по начин на мислене, манталитет.. излъчване и. т. н. също и това как някак си се възприемат все за нещо 'по'.. абе отврат. Не ги разбирам такива момичета защо се захласват по чичовци и чичета, в смисъл на чисто емоционално ниво, защото всъщност имам една приятелка, която точно по такива си пада и ми е обяснявала защо я привличат, но не ми се обяснява сега. А на теб правилно са ти казали по - горе, че не трябва да ти пука. Ако пусне на момичето просто и ти си намери някое момче. Има такива момчета, които си падат по по - възрастни жени.
Според мен ако през годините е бил задоволен от връзката с теб във всяко едно отношение няма да ти изневери. Смисъл, ако е с теб, защото наистина иска да е точно с теб, а не от страх да не остане сам, заради мнението на околните/други хора нали, от някаква жал към теб, изкривено чувство за дълг там, или най - 'култовото' - заради децата... (то ей заради това все се говори за разни хора за въздържание, защото въздържанието е нещо неестествено, нещо, което човек прави по нежелание, насила)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a9748d99d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   4, защо повечето жени си мислите, че щом мъжа обича жената и това автоматично следва да означава, че става импотентен и всичките му инстинкти угасват на секундата при вида на други жени? Или че ако се дърви от хубави млади жени, значи нещо му липсвало във връзката.

Ами връзката си е връзка, но това не означава, че щом сме във връзка и хоп като с магически пръчка всичките ни инстикти умират и изведнъж се первръщаме в някакви монаси, които са като хипнотизирани и чудодейно се дървят само от жена си, но при вида на всички останали жени инстиктите им изчезват като с магическа пръчка на момнета.

При жените може и така да е, не знам, при тях все пак емоционалното и сексуалното обикновено са едно цяло и поотделно трудно съществуват, поне при повечето.

Но от мъжка гл.т., това са глупости. Мъжа може само да си обича, може и само да си прави секс. При нас съвсем не е задължително да ги смесваме нещата и това означава, че можем спокойно да си обичаме жените (не от хорски срам, децата и т.н.) и пак да забелязваме другите жени чисто сексуално.

От там нататък вече е въпрос на преценка дали ще слуша разума или инстинктите си.

Ако слуша разума, ще е добре от една страна, но вътрешно какво ще му коства, той си знае. И това, което ще му коства, не е никак за пренебрегване, защото това може да те изкара извън релси и да луднеш.

Ако послуша инстинктите си, ще освободи парата, но ако после жена му започне да му чете конско как не я обичал, как трябва да е импотентен само с другите жени, но не и с нея, то тогава проблем.

Значи инстинкта не е нещо, което можеш да включваш и изключваш с някакво копче, когато си пожелаеш.

И не знам кое е по-лицемерно - да се правиш, че младите красиви жени не те възбуждат и че само жена ти те възбужда, а в същото време в теб да бушуват страсти спрямо други жени и да откачаш, докато спиш с жена си за 5185-ти път.

или да освободиш напрежението, да се разтовариш от цялото това бреме и да се отпуснеш и да бъдеш себе си с жена си и да имаш нормално общуване и нормален секс с нея, без да е налице бреме като неудовлетвореност и напержение.

Честно казано аз нямам отговор на този въпрос. Ако жената е разбрана е ясно, но ако разсъждава като теб, не знам кое е най-доброто решение. И в двата случая си трябва лицемерие, колкото и да не го харесвам.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a8390cb1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нещата са си за притеснение.... Каквото и да стане се надявам само да не изглупее и да не се разделите иначе смятам че тези увлечения са преходни...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 20d9696af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колко е нахална само, все си намирала поводи да го търси, младите момичета мислят, че всичко им е позволено. Авторке, не знам точно каква е ситуацията, но вземи мерки и я сложи на място. Той може да те обича, но да преспи с нея, както обясни господина в предния коментар. И да продължи да те обича, но в главата му да има други мисли. така започват изневерите и драмите

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0e2c5bb9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Както сама знаеш, няма пълно щастие, нито вечно. Има ли сте толкова години хубав, хармоничен живот...е сега идва времето на разнообразието. Животът е движение - колело, нагоре-надолу....Щом си надушила дим, значи има огън. Човешко е...нищо не прави, чакай да мине, но бъди нащрек. Ако правиш драми и ревнуваш, ще стане по-зле.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 36a74d24f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен нямаш никакви причини за притеснение - каквото е било до сега, това ще си и остане. Ако съпругът не е поглеждал в страни до сега, няма да поддаде на сигналите на дъщеря си, ако е всеядно не можеш да го спреш, но той ще си е бил такъв и преди.
Усмихвай се и наблюдавай развитието на нещата отстрани, не се навирай, не подпитвай, не се навивай, защото може и да не е забелязал колежката си, но промяната в теб ще забележи и ако изобщо се случи нещо ще започнат да се крият и ти ще си последната, която ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 56e5d74796
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, не си мисли, че и жените нямат мераци по чужди мъже.
И да ги сдържаме и на нас ни коства много.
Но ако жена ти си последва "инстинктите" и спи с някой по-млад, по-красив или по-успял - хич няма да си доволен и ще направиш много по-голяма драма от нея.
Във връзките се иска реципрочност - не прави онова, което не искаш да ти правят на теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a9748d99d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   10, не си мисля, но не знам защо вие си го мислите, след като и на вас ви се иска. Иначе нямам проблем с това. Нека си спи, само да не го обикне. Докато не го обикне, не ми е проблем. Лошото е, че жените обикновено не могат да спят с някого, без да изпитват някакви чувства. Иначе ако спи с някого, към който няма чувства, нямам проблем с това.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a9748d99d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, при мен имаше един момент, в който почти се поддадох. И жена ми усети. Обаче за моя изненада, вместо да ми се разсърди, каза, че няма да ме спира и щом искам, да го направя. Попитах я дали после това би се отразило на чувствата и към мен. Каза, че не знае, но времето щяло да покаже.

При тези думи аз се разколебах, защото някак изтрезнях, отърсих се от силното привличане към онази жена и си дадох сметка, че в крайна сметка за мен хармонията и обичта помежду ни е по-важна.

Не знам жена дали ме е изманиоулирала така умишлено, но това няма значение. Ако е така, правя и евала за хитростта. Иначе подобен подход се нарича обратна психология и със сигурност би имал по-добър ефект от драмата, защото една драма само би го отдалечила повече от теб и би го тласнала към онази още пвоече. Пробвай нещо подобно, просто да знае, че знаеш, а не го предупреждаваш или нещо такова.

Само знаейки, че знаеш, ще се разколебае поне малко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8261353e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Става ли въпрос за млада жена... вие жените не знам дали предполагате за какво става въпрос. Не мисля, че съществува мъж, който ако има възможност ще пропусне, особено на възрастта на мъжа ти. Скоро карах шофьорските курсове и ми направи впечатление инструктура как сваля децата. Това е мъж на поне 50 години а и станах свидетел на един доста просташки разговор между инструктури. Това е истината.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 55f04f7daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторке, оправяй в кревата мъжа ти 1-2 пъти дневно и на 99% е сигурно, че няма и да си помисли за изневяра.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a9dd5b0b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   №5, това, което обясняваш от мъжка гледна точка си е точно така. И е много удобно за вас. После жените драматизирали. Повечето случаи на патологична ревност обаче са с главни герои мъже. Как ще го обясниш това? И не ми дрънкай, че ако жената до теб се изчука само за кеф, без да е хлътнала ще го приемеш ей така философски, както според теб трябва да се приемат мъжките залитания със секс без чувства от женската половина на света. Ако става дума за отворена връзка вече е друго. Само че то това не е връзка според мен.

По темата: ако съпругът ти е решил да залитне, не можеш да го спреш. Освен това не си мисли, че тази млада жена се държи така без причина. Щом имаш наблюдения, че тя става все по-близка с него, значи получава съответните сигнали, че може да си го позволи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b51f5b96ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ох, авторке... твоята е по-сложна. Трудно е да се конкурираш с по-млада жена. Моят мъж имаше връзка с доста по-възрастна-те са по-хитри лисани, но накрая младостта все пак си казва думата. Дано да е наистина какъвто го описваш-порядъчен, джентълмен. Че има една неприятна, ама много вярна приказва-стар боклук като се запали, не знаеш как гори. В моя случай визирам нашата"приятелка"-хич не и беше добре, когато я заряза. Няма да съм лицемерна и да те лъжа, че я съжалявах..

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b14d7b3363
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   19, веднага обърна на "мъжете". Разбирай всички. Мен не ме интересуват всчки. Аз си казвам мнението и не нося отговорност за ревността на другите. А с жена сме заедно вече толкова време, че за нас спането с друг партньор би се разглеждало по начин съвсем различен от традиционния. Ние отдавна нямаме нужда да доказваме любовта си с вярност, защото сме я доказали хиляди пъти за толкова години и вече сме над подобни неща. Няма как да ме разбереш, без да си преживяла нашата връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f7bc8c2e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   21, опитваш се нещо да се правиш на велик и да говориш от името на всички мъже - хайде замълчи, че все още се чувствам мъж и не мога да си представя как жена ми ще се ебе с друг, а аз ще се правя, че ми е безразлично. Тук изобщо не става въпрос за ревност, а за това, че... не ми се произнася думичката, но не си от мъжка порода. Смешно е да се твърди "Ние отдавна нямаме нужда да доказваме любовта си с вярност, защото сме я доказали хиляди пъти за толкова години и вече сме над подобни неща." - вие просто нямате нужда да си доказвате каквото и да е било, безразлични сте си, нямате си уважение, не ви пука какво се случва с другия - ако бъркам поправи ме, но това не е любов, а мирно съвместно съществуване, повтарям СЪЩЕСТВУВАНЕ - кретате някак си, заблуждавате се, че ви е гот, пляскате в калта и си мислите, че се къпете в езеро. Не оспорвам правото ви да си живеете в блатото, но и не приемам да ми казваш, че много се обичате с жена си, а всеки се чука с друг в името и за благото на семейството.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f107e6106d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   23, Като си щастлив, радвай се и не се меси на другите, не мога да разбера какъв ти е проблема с мен, че тръгна да ме обиждаш и определяш. Нещо лично го приемаш?

Как пък реши, че сме си безразлични? Защото не сме като вас? Това ли ти е критерия? Ти ли си меродавния съдия, който определя кое е правилно, кое е любов и кое съжителство?

Първо не съм казал, че всеки се чука с друг, второ ти какъв си, че ще определящ семейството ми като блато (това беше жалко и грозно от твоя страна) и трето на теб не дължа отчет какво да ми е семейството? Това, че моите разбирания не са като твоите, не ти дава право да обиждаш. Аз ако искам и оргии ще правя и не съм длъжен да ти давам отчет дали обичам или не жена си. И да я обичам, и да не я обичам, ти какво общо имаш в случая?

Ти ако не можеш да си представиш жена с друг, не си я представяй, аз за теб не говоря, аз говоря за себе си. Защо като не си съгласен трябва да нападаш и обиждаш на блато и немъж? Аз за други не се изказвам, а за себе си. Вие си живейте както намерите за добре, не съм Бог, че да съдя когото и да било, но ти защо ми даваш на мен наклон в живота?

Напомняш ми на селските клюкарки, които сядат на една пейка и започват да обсъждат всеки, който мине. На тоз жена му е курва, онзи е алкохолик, третия няма пари и т.н. Ми който си е алкохолик, си е за него, който има или няма пари, пак си е за него. Ти си гледай себе си.

Няма да те обиждам, но ти не си толерантен към различните от себе си и нямаш право да държиш сметка, да даваш определения и да обиждаш дргите, само защото не са като теб. Това е тесногръдие.

А и ти си последния човек, от чието мнение зависи аз колко съм мъж и какво ми е семейството.

Аз може да съм всякакъв, ама не обиждам и не правя изводи, без да познавам хората.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 11a3bc8111
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Мъж на 35 съм и винаги съм предпочитал жени около моята възраст. Принципно, една жена само с визия изобщо не може да ме впечатли. В момента съм без приятелка, но пак само заради едната визия не бих започнал отношения с жена. Да не говорим пък, ако имах семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker