Вие мислите ли понякога за първата си любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вие мислите ли понякога за първата си любов
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1302 пъти
Преди години, когато бях на двадесет, се влюбих за първи път. Той не беше първото ми момче, но така разпали душата ми, че и до ден днешен не мога да го забравя. За съжаление връзката ни приключи, защото аз пожелах. Сто процента и аз съм имала вина, защото тогава бях доста експресивна, крайна, но той ми даваше и доста поводи. Бяхме като два остри камъка. Спомням си, че той не ме обичаше много. Ако някой ме обиждаше, той не ме защитаваше, а мълчеше настрани. Аз тогава не работех, бях и доста глупава, защото нямах опит в живота, никаква представа нямах, че е редно и аз да плащам сметката понякога, за което той се караше с мен, че не е банка и не може все той да ме черпи кафета, макар че се виждахме веднъж на седмица - две. Вместо да съм по - олегнала и да се стремя повече към него, аз просто мрънках, че той не ме обича и така се карахме. Накрая си посегнах на живота, а нашите се намесиха и приключи всичко. Той ме търси известно време, но нашите ми забраняваха да контактувам с него, но пред него излезе, че аз не го искам.

Години, години след това той все още е сам. Не е имал приятелка от тогава. По социалните мрежи виждам, че качва само снимки с приятели, работи и се интересува от развлечения. Освен ако просто не желае да показва пред света личнитя си отношения с жени, но все пак се вижда, че няма жена до него, която да е представил пред света.

Аз се омъжих и родих дете. Нашите настояха да бъда с един много интелигентен мъж, който за разлика от бившето ми гадже има образование и хубава работа, въпреки, че когато тръгнах с него той нямаше нищо и дори бяхме по квартири, но и това се оправи с времето. В началото и там се появи лека тръпка - както казваше майка ми "дъще, остави го онзи глупак, дай шанс на интелигентното момче, сърцето се учи да обича". Така и направих. Заобичах го. Но след всички грижи и трудности, а особено трудности с бебе /недоспиване, носене на ръце и пр. / някак се освестих и започнах да се терзая за онази отминала връзка, постоянно сънувам момчето, че случайно се засичаме и той не е безразличен. Може би умът ми си играе игри с мен - връща ме назад към някаква драма, която е оставила отпечатък в мен, връща ме към безгрижните ми години, когато не знаех какъв е света, когато нямах грижи...

С бившето ми гадже слушахме еднаква музика, обичахме сходни развлечения, докато с мъжа ми ме свързва предимно печалното чувство за хумор и виждания за света. Той слуша различна музика от мен, има коренно различни хобита и не обича да се появява на публични места /има малко комплекси/.

Понякога съм натоварена от живота си и ми се иска да умра, да избягам от всичко това. Сега с бебето по цял ден сме у дома, никъде не ходим, ако излезнем е само до близкия парк. Толкова закърнях, че ако някой ме заговори ще съм забравила как се общува. Нямам време да си оправя косата - най - лесно ми е като я измия да я оставя просто да съхне сама, защото бебето си иска своето и няма как да отделя време за себе си. Трудно успявам дори да се къпя редовно, за епилация да не говорим. Грим - никога, слаба съм, но тялото ми се промени след бременността, което е нормално, въпреки положените грижи... Всичко това ми идва в повече. Косата ми окапа от хормоните, вече е точно два косъма. И преди не бях голяма красавица, но сега с всички тези минуси ми иде да се гръмна.

Не се оплаквам по принцип. Но има моменти, в които просто ми избива и предпочитам да споделя, защото няма на кой друг.

Обърках ли живота си? Въпреки че със съпруга ми съм много добре, единствено ми липсва онази любовна тръпка... откакто родих нямам и желание физически да бъда с него. Зациклих и се вманиачих по разни неща свързани с домашен уют и поддържане на дома и готвене и само това правя по цял ден.
Объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 61ddb0ecd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек винаги мисли,че това което няма е по-хубаво.Ако беше останала и създала семейство с първото ти гадже,щеше вече да ти е досаден и почти безразличен и щеше да въздишаш по сегашния ти съпруг мислейки "Ехх колко е умен,купил си е жилище и нова кола,а този моя за нищо не става"
Понякога просто трябва да се радваме на което ни е дала съдбата,особено ако сме живи и здрави и имаме прилични средства за живот

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 47981cff00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо винаги се сещате, когато развалите всичко? Много хубаво слушала си "маминка", а сега трябва да се оплакваш пак на нея. Аз в твоята история съм от страната на момчето и мен ме зарязаха поради подобни тъпи причини, защото си мислите преди да ви налегне живота, че всичко което хвърчи се яде. Отговора на въпроса ти е да объркала си всичко. Не само живота ти, а най вероятно и неговия. Една стара баба на 76 години ми каза, ще те помни цял живот чедо, колкото и да не ми се вярва на мен явно е така ако съдим по твоята история. Всичко това нещо се получава, защото всеки търси лесния начин. Никой вече не иска да се потруди да заздрави връзката, да види от къде е проблема, защо е така. Да помислиш прав ли си, не си ли. Просто всички са станала толкова повърхностни и егоистични. Не й обръщал внимание, дай да ходя да се ч.. ам наляво и надясно, защото мъжа и се скъсва от работа, а тя миндила мисли как да се начеше. Същото важи и за мъжете, ако искате порно актриси оженете се за такива или някакви магистралки, но не и да изневерявате на жените който си гледат децата и къщата, трудят се наравно с вас и после се оплаквате, че не сте се е. али 6 пъти в седмицата ами 3. Пълно е с откачалки и мъжки и женски. От къде имате толкова време да ги мислите тия неща изобщо. Работа ли нямате, дечицата ли си пренебрегвате ужас. Народа стана пълен кенеф!

Venom 26 m

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6ba4aed367
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Затова човек се събира с някой по любов. Сърцето *не* се учи да обича. Може да се привържеш към някой, може да свикнеш с него. Но без любов, много неща са различни и много нощи ще бъдат прекарани в мисли за хората, които са предизкивали истински чувства у нас, а не такива, които ние сме се мъчили да създаваме. Да, и тази любов може да не трае вечно, но разликата е огромна, когато я е имало и ако човек правилно се грижи за връзката си, може да я опази и развие в нещо трайно и прекрасно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c5fc7cbfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз съм на мнение, че една жена трябва да отделя време и на себе си. Никъде не прочетох таткото да се грижи за детето. Кажи му, ако го гледа за 2-3часа на ден нищо няма да му стане. Кажи на съпруга си да излизате. Млади хора сте, сега ви е времето. Събота и неделя разходете се, пийте едно кафе. Вечер, когато бебчо заспи си пуснете някой романтичен филм и чаша вино.
Намери нещо, което те разтоварва и обичаш да правиш. Излизай с приятелки, ходи на танци, фитнес (каквото обичаш). Както казах в началото една жена трябва да отделя време на себе си. И ние имаме нужда да се почувстваме красиви, да се поглезим! Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a6e3212fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За мен майка ти е била права... Вместо да се занимаваш с миналото гледай напред... Наммери си работа оттам ще имаш среда и няма да мислиш за глупости.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1f22443b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хайдеее, поредната дето не знае какво иска от живота си, искала бебе от един, ама го направила с друг, на единия искала парите, на другия любовта - вие мяра нямате ли, насита някаква, някакви ценности - само можете да искате ли, все да не ви достига, все да сте пренебрегнати и все мъжовете ви да са ви виновни.
Да, аз мисля доста често за първата си любов, за втората също, дори и за третата, ама ми е непонятно "Той не беше първото ми момче, но така разпали душата ми, че и до ден днешен не мога да го забравя. " - направила си му голям подарък, че си го освободила от себе си, защото любовта я свързвам с някаква чистота, а не с това да си спала с една плеяда мъже и да си си избирала като в супермаркет подходящия размер душа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ca0c97d6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля от време на време за бившите, но просто така. Само за една от тях си мисля по-често. Явно и при мен е останало нещо неизживяно с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9907eeedb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Майка ти те е прецакала, но и ти си прецакала нещата с отношението си. Хората особено когато "улегнат" т.е. загубят индивидуалността си и започнат да мислят като мнозинството често подхождат към любовта от гледната точка на сделка, но това в крайна сметка не им носи никакво щастие. Защо? Защото в арогантността си, те си мислят, че с ограничените си съждения могат да направят по-добър избор от този който самата им природа и устройство прави и им подсказва да направят. После естествено когато се изопачи естествения път и процес по който нещата трябва да се развият, нещата не стават по-добре а стават зле и неудовлетворителни и живота става трагедия.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 203aef19ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторка: Благодаря за смислените коментари. Но, хей, вие какво ме направихте, останалите! Влезнахте в темата ми да ръсите хейт отново. Аз съм нормална жена, а онова момче за да го оставя в миналото е имало сериозна причина. Няма как да ви стане ясно от пет написани реда. Просто ме наради и си спомням с тъга за тази развръзка.
Момчето ме мачкаше, зарязваше ме улиците сама и то вечерта в 11ч. Нарече ме селянка и мърла и каза, че не струвам и ме караше да плача. Затова го оставих. Плюс това си пишеше с други момичета зад гърба ми... Както и да е. Хубав ден, повече няма да влизам тук.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 203aef19ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, прав/а си. Ако бях останала с него сега нямаше да имам нито образование, нито хубава работа, най - вероятно щях да съм съсипана от липса на мъжка обич и щях да съм родила поне 8 години по - рано и да съм съсипана от всичко... Прав/а си! Той беше грешен избор. Избрах правилния мъж. Просто имам болест - хашимото, когато хормона ми се вдигне изпадам в депресии. Вече се нормализирам лека полека и тези мисли изчезват.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 47981cff00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По начина по който си описала нещата нормално е да" хейтваме", ако беше добавила и тези неща картинката коренно се променя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker