А как се чувства мъжа-любовник ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А как се чувства мъжа-любовник ?
преди: 13 години, 22 дни, прочетена 36340 пъти
Здравейте! Много се изписа за чувствата на жените, влюбили се в чужд мъж. Аз също съм любовница и страдам по свой си женски начин. Познавам и самотата по празниците и други тъжни неща. За това много се пише по форумите. Предимно пишат жени. Тъжни истории за разбити сърца. И това съм преживявала. Ние сме невероятно емоционални и раними. Влизаме в някоя връзка понякога спонтанно и после страдаме (кога мълчаливо, кога по-шумно) Искам да питам мъжете какво изпитват, когато се срещат с чужда жена. Наистина ли са такива егоисти, че много-много не се замислят и не страдат, а просто се възползват от възможността "да кръшнат"? Как се чувстват в любовният триъгълник? Боли ли ги, когато не могат да виждат често жената, дали страдат по същия начин, когато ги изоставят без обяснение? Има ли мъжка и женска любов? Знам, че ще кажете, че двата пола обичат по различен начин. Може би мъжете са по-малко склонни да споделят? Какво е вашето мнение, уважаеми мъже? Как живеят мъжете, които имат любовници?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 21 дни
hash: 28f788dccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, много хубава тема. Аз съм ти „колежка„ или по-скоро бях до вчера (буквално) и доста литература съм чела по темата, дано и мъжете най-после излезнат от черупките си, защото са поне толкова, колкото сме ние...
Чела съм, че те най-много се мъчат от представата, че омъжената им приятелка спи със съпруга си, това много ги тормозело мъжете любовници.
Освен това се затварят в себе си и го изживяват по-трудно от жените в подобна ситуация. (разбира се, говорим тук за дълги връзки, не за забежки и т. н. ).
Мъжът-любовник иска като всеки мъж да притежава жената, не иска да я дели с друг, било то и със съпруга. Много карат омъжената жена да им обещае, че няма да спи със съпруга си - тя им обещава, разбира се, но знае, че не може да отказва на мъжа си, без да стане подозрителна.

Надявам се мъжете да кажат, според мен им е по-трудно от жените в сходна ситуация...

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 252ea00f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

2.   Ако става дума за обикновена изневяра (просто секс), мъжът не влага никакви чувства, за разлика от жената, която винаги търси чувствата. Има и изключения разбира се, но те потвърждават правилото.

Ако става дума за влюбване, което неминуемо води до секс, тогава вече и мъжът и жената се чувстват еднакво. Има ревност и от двете страни. Аз лично съм го изпитвал. Преди години се влюбих силно в едно момиче, което с времето откликна на чувствата ми. Но тогава тя си имаше приятел. В периода докато го напусне, умирах от ревност. Чувствах се ужасно. Обичах я много и мисълта, че тя е с него ме побъркваше. В последствие, тя го напусна и заживяхме заедно. И така 4-5 години, докато любовта си отиде, и двамата поехме по други пътища.

Случвало ми се е да изневерявам. Секс без никакви чувства, за 1 вечер. Една силна моментна емоция, но нищо повече. Докато секса, който обвързан с чувства е страхотен!

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 82e0f9cb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Страдаме как да нестрадаме г. В връзка с обвързана жена човек гледа да краде колкото може повече време и внимание за себеси. Когато нещата отихнат и се види, че няма да се получи поради ред причи започва страдането, че всичко е свършило преди да започне или че, сте могли да изживеете толкова хубави моменти заедно а несте могли..
Сега като се сетя и ми става тъжно. Да страдаме, да затворени сме. Но на кои да кажеш че с жената която искаш от цялото си сарце и душа няма да я бъде щото е обвързана? На кои да споделиш? Затваряме се можеби това е начинът ни.

Таз

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: fd9e1163b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Таз, вярно ли е, че си представяте как жената спи с мъжа си и много боли това?
Вярно ли е, че го преживявате по-тежко от жените-любовници, защото и като мъже се чувствате зле?

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 82e0f9cb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Таз: Аз лично никога несъм си представял как жената спи с мажът си яд ме е че, не е при мен и неспи при мен. Но за да затвори очите на мажът си го прави поне при мен е било така. Боли неболи човек знае с кфо се захваща и съответно сам си носи кръста. Вярно е че, го преживяваме по тежно като се обвържем, като дадем времето, емоцията си като, споделяме чусвата и мислите си с жена която най-вероятно никога няма да е с нас или до нас жена с която никога няма да излезнеш на светло. Мен най- ме боли от неосъществените планове или неспазените обещания. Аз лично необещавам никога защото заете всички защо са обещанията....

 
  ...


...
преди: 13 години, 19 дни
hash: fd9e1163b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Таз, обещанията са, за да се спазват и същалявам, че жената не е била честна с теб, но такива има и сред необвързаните. Не съжалявай за нищо, за никой откраднат щастлив миг и не се отричай от тази част от живота си, това е житейски опит, който ще ти помогне за нататък.
Това е животът - той ни прави по-мъдри, но и ни дава възможност за избор.
Жижу

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: 82e0f9cb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е много обща и необятна. Да си любовник или любовница е по сложно да си с човек които обичаш и е на първо място. Човек търси нещо различно, нещо което му липсва като изневерява. Някои изневеряват защото са отекчени от половинката, на други им липсва нещо, но рядко го откриват поне спред мен. В една афера така да го нарека рядко излиза нещо добро. Забавно е в началото докато единия не се измори да се крия или да чака според зависи, Накрая винаги единия е разочарован. Бил съм и от двете страни да разочаровам и да съм изморен, но винаги страдание има точно както казах по горе заради обещавнията. И Жижу обещанията са за да се нарушават точно и за това необещавам. Дано ми е за урок сичко това и силно се надявам да намеря жена която ще ме обича и ще е до мен.

Таз

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 40ee613577
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Зависи от мъжа и зависи от връзката. Женен съм и имам връзка с омъжена жена от 7 години. Влюбен съм, обичам я, страдам, че се виждаме само по два пъти седмично, че правим страхотен секс, но по график, че не е до мен сутрин, че няма как да сме заедно поне едно денонощие и изобщо безкрайни съжаления, че толкова късно се открихме един друг и по ред причини, които няма да коментирам не можем да живеем заедно. Между другото тя също много ме обича и го доказва непрекъснато. Но уви явно така ще прекараме остатъка от живота си.

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: e16a61fc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Номер 8, няма причини. Има извинения. Защо и двамата не освободите половинките си да намерят и те щастието си? Така звучиш твърде егоистично.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 18 дни
hash: 892e2d81cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   № 8 На колко сте години и двамата? Защо имам чувството, вече не сте заедно през седмицата, защото жена ти със своята ревност ви развали всичко. Прав съм нали?

 
  ...

...
преди: 13 години, 17 дни
hash: f281c349b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   №7 прав си за това че разочарованията идват от неспазени обещания. Но това важи за всяка една връзка и зависи от това какъв човек си самия ти и този срещу теб, а не дали си любовник/любовница. Ако държиш на човека и го обичаш ще направиш всичко за да е щастлив, да бъдете заедно както е възможно, без значение какво е естеството на връзката ви. Любовта няма само едно лице и не може да се слага в рамка-"тези двамата могат да се обичат, а тези не".
Тя просто се случва.
Иначе по темата-тези отношения според мен са сложни и няма само един отговор на въпроса. Някои хора живеят така с години и свикват с това че делят човека когото обичат с още някого, други не успяват да го приемат и връзката приключва. Според мен на мъжете любовници също им е гадно в такава ситуация, но някои (повечето) не си го признават. Но то просто се усеща по хиляди дребни неща. Ако пък е много широко скроен може и да е другояче-но се съмнявам. Има ли обич има и терзания, невярвам да е иначе.

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 3369d0d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   11. много добре и трезво казано. В много държави тези мъже и жени даже си имат групи, подобни на тези на „анонимните алкохолици“ - даже е вид диагноза и разходите за психиятри се плащат от здравните каси, така че май не е баш нормална връзка, но кой ще каже какво е „нормална връзка“, „нормална любов„????
Любовта не е нормално състояние, според мен трябва да бъде диагноза... и лечението - ами то такова има ли?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: 82e0f9cb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Като се замисля най-много боли от празните обещания

Таз

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 3af6d292f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Голяма мъка и непоносимо страдание е връзка с женен мъж. Да си любовница е равно на мъченица, ако имаш чувства, де! Всички празници ти опротивяват, защото си сама, уязвена, наранена, а то е при ""жената" и децата, за присъствие и утеха, какза моят възлюбен, но май е за негова утеха и спокойствие! Припомнете си песента: "Не тръгвайте с женени", та макар и всичко в тях да страда! Иначе страдащите сме ние жените!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 9a8c307205
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер 14, защо не си намериш свободен мъж, а се обричаш на тези страдания? Не си заслужава. От горчив опит ти го казвам.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3f515741e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Намерете си свободни мъже и стига сте ревали по форумите!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 892e2d81cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Стара тема. Никой не може да ми е в душата и да знае какво искам аз. Това което искам не мога да го имам и си трая. Не знам до кога.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 348257e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   На човек му е заложено да иска това, което не може да има, да преследва това, което му бяга, са живее с някакви илюзии, че като получи това, което иска ще се решът всичките му проблеми.
... И аз мислих по-този начин. Имах връзка с омъжена жена, с която прекарвахме по 8 часа ( че и повече) на ден заедно. Старадах толкова много, че я деля със съпруга й (каква ирония само). Тя ми засвидетелстваше любовта си постоянно, но в крайна сметка всяка вечер се прибираше при мъжа си и при семейството си.
Как се чувства мъжа любовник ли?
Първо беше ревността, неспособността да прекарвам цялото си време с нея. Обидата, че трябва да се крием като престъпници.
После почна да проговаря и разума, как тази жена успява всячески да лъже и мами мъжа си за да се срещне с мен. И тук светва червената лампичка: как така всичко между нас е чисто и искрено, като тя самата не е честна и искрена.
Не искам такова семейство, обичах я толкова много, вярвах и толкова много, надявах се много, нещо да се получи. А като се получи това "нещо" какво ще е? Като при нейното семейство ли?
Общо взето така се чувства любовника. Не е за всеки, не е за хора, които не могат да живеят в льжа.
ПП. за протокола аз бях свободен, а тя семейна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d654ae05f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Аз съм женен тя свободна. Живее в блока на майка ми. Така, че аз ходя при нея 4 пъти в седмицата. Чувстваме се прекрасно. Децата ми пораснаха и ще се разведа. Ще напусна семейното жилише и ще отида при нея. Искам най - после да живея като човек, а не преследван от ревнива жена.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 052d9f3d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Аз пък бях омъжена и имах връзка със свободен мъж. Обикнах го истински. Не мога да кажа дали ме е ревнувал от съпруга ми, вероятно не, защото знаеше, че причината да съм с него е че ние нямахме интимни отношения - бяхме приятели, но не спяхме в едно легло, дори не и в една стая, просто нямаше секс. Всичко беше нормално, докато не разбра че съм напуснала мъжа си. След този момент от желаната, се превърнах в заплахата. Отвратена съм до дъното на душата си от тази връзка. Все още не мога да се отърся от спомените, които събрах през последните години. Дори не мисля за следващ. Желанието ми за любов и секс си отиде с последния. Като гледам комерсиалните мисли на някои "мъже" тук / визирам специално №18/, си мисля думите "по-добре сама, от колкото зле придружена" са перфектният вариант. Ако някой ден реша да се самоунищожа, бих го направи по някой по-хуманен начин, но не бих си позволила да обичам отново.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 348257e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   От 18 към 20

При нас нещата бяха различни. Аз прекратих нещата, защото не можех да продължа с това самоонищожение.
Тази жена, с която бях имаше сексуален контакт с мъжа си ( естествено), ходиха на почивки заедно, излизаха по заведения.
Ние бяхме колеги с нея и имах възможност да чуя как говори тя с него по телефона, а се чуваха по няколко пъти на ден. Тези неща ме убиваха.
Мисля, ме имаше чувства към мен. Ревнуваше ме от всяка жена (разбирай колежка) около мен. Колкото и странно да звучи, докато бяхме на работа тя едва ли не искаше да демонстрираме връзката си.
В един момент й казах, че искам всичко да излезе на яве, да започнем да имаме истински отношения- открити. Тя ми отговори, че няма да напусне мъжа си, защото имат деца и кредити и ала-бала.
.. И така малко по малко аз се откъснах от нея, много ме болеше, нея също, но мен това положение не ме устройва.
Това беше преди година.
Като гледам тя се още е със съпруга си, така че? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8f87a8f85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Номер 21. ти не си бил любовник, а жиголо.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 348257e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Не е работа тази връзка: семейна и необвързан.
Прецаканият в почти всички случаи е необвързаният.
Говоря при сериозни отношения, а не просто секс.
Номер 20, ти си изключение

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fe9a9b6898
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   хм.... много интересни коментари и любовни ситуации. Аз също съм в подобна, семейна с необвързан, 18 г. по голям от мен. Незнам дали го допуснах защото има празнота и изведнъж някой я запълни, толкова бързо... никак не е весело да си в такава ситуация и да се чудиш какво решение да вземеш. Дали пък новия няма да ме остави и накрая да загубя всичко... Не става дума само за любов. Любовта я има и към двамата. Винаги търсим нещо да ни допълва, да ни прави щастливи, така сме изградени и очакваме да е перфектно.. и после не е и страшно боли. Какво да следваме разума или интуицията... а колко може да им се доверим... накрая пак не се знае колко ще страда сърцето. Да бъдем себе си и да синхронизира с другия... Но ако от любовта на едни се породи страдание на друг... трудно може да оцелее такава връзка. В един любовен триъгълник според мен побеждава по силната любов, по силното излъчване, по сходните вибрации. Третия трябва от самосебе си да се оттегли... поне ми се иска да вярвам че може и да има такива решения на емоционалните ни проблеми.. Опитвам се да разбера този в които съм влюбена как се чуства, той е много горд и може би трудно го преживява, затова и не показва емоция вече.. но не значи че я няма. Много сложна ситуация, не го пожелавам на никой.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ddc68d8d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Жена съм. Неомъжена, но обвързана. Имам необвързан любовник. Тъй като имаме чувства един към друг нещата са сложни. Той не е от типа "мълчаливо страдащ" и си казва всичко. Болезнено е. Много. На моменти нетърпимо.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3299ad6228
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Мъж на 55г. обвързан с две големи деца, от години ми липсваше топлина и нежност която открих в лицето на обвързана дама на 41г с три деца, запознахме се от сайт за запознанства и на втората среща вече почувствах, , пеперудите, , в стомаха, оказа се, че е взаимна любовта между нас която сега е в силата си. Това стана преди 6м. и не мога да повярва, че на тези мои години мога да изпитвам все още такива силни взаимни чувства... усещането е като приказка.... пожелавам го на всеки... усещането на любов е велико...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b8e44482ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ах, колко нещастни били горките жени - любовници, живи човек да ги ожали! А колко е нещастна една жена, чийто живот, а покрай нея и живота на децата й, защото емоционалното й състояние се отразява на грижите й по децата, чийто съпруг й изневерява, знаете ли това? Не си седнете на задниците и да си гледате жените и мъжете, а само ходите по чуждо, все търсите щастието навън.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 02560054a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   27, затова винаги съм казвала - развод (раздяла) появи ли се втори, разделяй се с първия.
Защото за мен по-боли съмнението, терзанията, ревността, това ад знаеш, че ти изневерява, но да не си сигурна. Мислълта, че мъжърт ти е страхливец и не може да ойде и да каже: край! И в страха си те прави на мймуна в очите на хората.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ddc0abb307
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   27, и аз съм съпруга, ама побеснявам, като почнете да поучавате любовниците. Ми не е нейна работа да мисли как се чувстваш ти и дали си гледаш децата пълноценно. Работа е на този, дето се е женил за теб. Тя отговорност към теб няма, той има. Пък и едва ли любовницата очаква точно ти да й съчувстваш...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3af6d292f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Май и аз съм от отбора. Със съпруга ми сме разделени от 6 години, въпреки всичко живеем в едно жилище заради детето. От скоро имам връзка с необвързан мъж, която май не е голям проблем за него а за мен. Тук този който се измъчва съм аз, защото факта, че е необвързан му позволява да има всяка, а аз искам да е само с мен, защото аз съм само с него.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f6f102b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   № 29, хич не защитавай любовниците, защото те всичките са мръсници. Ако имаха капка съвест щяха да оставят мъжете да си гледат семействата. Не казвам, че мъжете не са виновни, те са абсолютни гадняри, в това няма спор за мен, но ако жените не им завъртат главите, те няма чак толкова да залитат. Ако аз се разведа и си хвана любовник, ще си търся за такъв разведен или ерген. Никога няма да причиня такава мъка на някоя жена и децата й, независимо от глупавите лъжи на мъжете, че те са си го изпросили, защото колкото и недостатъци да има някоя жена, не заслужава такъв ужас мъжът й да й изневерява.

 
  ...
преди: 10 години, 15 дни
hash: 9d41b1fe77
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Мила госпожо№31, моето мнение се препокрива с вашето.... И аз не мога да ги понасям тези мръсници любовниците да се правят на мъченици във форумите и от 100 кладенци да носят вода, само за да се изкарат прави.... Убедена съм, че читава жена никога няма да се вкара в подобна схема-да се залови с мъж, който си има жена и деца. Преди години моят мъж ми изневери с своя колежка, доста по-възрастна от него, опитна и обиграна мръсница. Дори се навря в семейството ми като семейна приятелка, заедно с тъпия си мъж, на когото постоянно слагаше рога, но той завалията не се усещаше. Само че аз научих и поисках обяснение от съпруга сиТой ми се закле, че е забежка, без грам чувство, просто тя му се е предложила на тепсия. И че много бързо е сложил край на всичко... обяснил и, че приключва, че много държи на мен и семейството си и не желае повече да рискува. Само, че тя не мирясвала.... не го оставяла на мира. Наложило се категорично да я отреже.... И вярно, че беше такава.... нагла... нахална... И такива като нея като зареват по форумите, не знам какво ми идва да ги направя....

 
  ...
преди: 10 години, 14 дни
hash: 12a6484214
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Когaто се зaпознaх с съпругът ми ,беше женен зa другa женa.
Беше химия от пръв поглед! Бях кaтегорично против дa се зaбърквaм с женен мъж и го отрязaх. Опитвaше се дa ми обясни, че от около 4 год.фaктически всичко е приключило м/ у тях, но продължaвaли дa живеят в един дом( рaзлични стaи) и в брaк, зaрaди детето.Кaзa , че сa си дaли пълнa свободa .
Изобщо не му повярвaх, пък и не мислех дa " свиря вторa цигулкa".
Никогa не съм влизaлa в чужди връзки и кaтегорично вaрвaм, че щaстие върху чуждото нещaстие не се грaди!
Три месецa по- късно ме потърси въпросният мъж, говорил със женaтa, рaзбрaли се, рaзвели се съвсем цивилозовaно и ме потърсил веднaгa;)))
Сегa сме щaстливо семейство-12 год.Със бившaтa му женa се увaжaвaме , мaкaр и от рaзстояние.С дъщеря му сме приятелки.
Не мисля, че щеше дa е същото, aко бях се изкушилa дa приемa връзкa със женен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5593ebbee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   имам злата участ да пътува постоянно на кораб/средиземноморски/. В началото от финансова нужда, а сега вече и за себе си, за моята лична свобода. Отсъствайки 8-9 месеца в годината след дългогодишни пътувания завъдих и любовник. Една година/и повече/ се разхождахме и сваляхме, а на втората година си легнахме, като той направи първата крачка. И двамата сме семейни. И двамата сме от България, че даже и от един град/малък град/. Сега оставаме тук около 2, 5 до 3 месеца. Със стъпването ни на българска земя сякаш изчезнах от лицето на света. Нито смс нито обаждане. Изминаха 19 дни. Не издържах. Обадих се. Беше студен като лед. Служебно се наложи да се срещнем след още 2 дни-сякаш никога нищо не е било, а беше сам. Как да го разбирам това? Какво бях аз през изминалите месеци? Тук пишат и мъже. А как го тълкувате вие?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3760e6fdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

37.   Мъжа е много доволен, когато може да прасне чужда жена. Това е разликата

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6df1d83c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Мъжете са много по-чувствителни от жените, противно на наложеното мнение. Ако мъжът го прави само заради секса и няма чувства - чувства се добре. Ако обаче се влюби, тогава виждаш истинското лице на страданието. Разликата между мъжете и жените любовници, ако има чувства, е че жените виждат нещата по-различно. Те си правят нещата по задължение, но си знаят, че обичат само един. За тях това често е достатъчно. За мъжът любовник това само наранява повече. Не му е достатъчно просто да знае, че жената го обича, мъжът има нужда да го чувства, да го вижда, да полива тази любов, да се грижи за нея. А когато си легне сам и си представя любимата в чуждо легло... ами как да ви кажа, за мъжете често сексът от страна на жената означава нещо твърде лично, интимно, демонстриращо чувства. Мъжете няма как да имаме вашето схващане, жени, че има и секс по задължение. Поне това в нашата природа липсва, при нас няма как да има секс по задължение. За това е трудно схващането, че видиш ли, вие обичате нас, ама си лягате с друг. Отделен въпрос е и колко време може да си отделяте, колко често да се виждате. Всичко се свежда положителни срещу отрицателни емоции. Но обикновено свършва зле. Още една разлика е, че жените така са устроени, че искат ако може някой друг да им разреши семейните проблеми. Те стават зависими от мъжете си, особено ако има деца, и се примиряват да бъдат нещастни, но да не вземат нещата в свои ръце. Докато ако мъжът прецени, че няма да е щастлив с дадена жена, ще обмисли всички варианти да се разделят без излишни драми и да се опитат да са щастливи с други хора. При жената е малко както каза едно приятелче, като при маймуните. Жената не се пуска от единия клон докато здраво не се е хванала за друг. Тъжно, но факт. Ако хората бяха по-честни един с друг и по-смели (веднъж се живее), нещата щяха да са доста прости и по-малко хора щяха да страдат. Докато в такива ситуации обичаме драмата, мъчението и себеунижението, но не и да стиснем зъби и да се борим най-вече за собственото си щастие, без това да означава непременно да нараняваме други.
Та да, определено смятам, че мъжете любовници, стига да не са от онези 'мачовци', търсещи само секса, страдат мноооого повече от жените. И не го пожелавам на никого, но живота понякога ни праща препятствия, които нито смятаме, че сме заслужили, нито че можем да преодолеем. Грешно е и да се казва - ми знаеше си с какво се захващаш. Не, ако и преди не си попадал в този капан, няма никакъв шанс да знаеш колко гадно е да се обичаш с някого, да си го казвате и показвате понякога, но този някого да живее и спи с друг, да има деца от друг, да дели семейното ложе с друг, вечерята и т. н. Вероятно всеки, минал през този ад, не би го повторил. Но само който е минал може да знае колко отвратително е на моменти. Но вярвам, че когато това се преживее остават само хубавите спомени и опитът.
Едно пожелание към жените - не чакайте някой да ви спасява от тежки връзки, от лювоб насила, от секс по задължение и т. н. Ако искате да сте щастливи в този един подарен ни живот, вземете нещата в своите ръце, бъдете смели, разумни, мислещи и се борете за проклетото щастие. Спрете да чакате рицаря на бял кон, който ще ви качи на своя кон, ще ви 'отвлече' и ще бъдете щастливи до смъртта си. Сами трябва да заслужите това щастие! Другото го има само в приказките!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a0ef242c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Мъж на 31 съм. В момента съм във връзка с жена, с която като се запознахме беше формално обвързана. Казва формално, защото тя живееше с мъж, но близо година не бяха правили секс и връзката им беше напълно разрушена. Не знаех, че е обвръзана, съобщи ми го на първата ни среща, изненадах се, но от разказа и ми стана ясно, че връзката и с господина е кауза пердута. След още няколко срещи преспахме. Тогава и казах, че аз подобни нелепи неща няма да правя и, че за мен е напълно непоносимо и унизително да се крия като мишок. Тя се раздели веднага с господина и така. Честно казано не разбирам мъжете-мишки, които търпят да са любовници на обвързана жена с месеци или дори с години! Нямате ли капчица достойнство? Как търпите няква мърла да ви разиграва? Това показва, че сте мекотели и не сте никакви мъже!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a951885e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

40.   На мен ми харесва да съм любовник на много жени, и то по-големи от мене, секса е страхотен, не ми пука за друго, а факта че после се връщат задоволени от мене при смотаните си мъже ме възбужда адски много. Факт е че може би вече не съм способен на някаква сериозна връзка, защото съм пристрастен точно към това да съм любовник и нищо повече, обаче ми е супер така, а и ми остава много време за спорт и други забавления, които не бих имал ако някоя ми беше виснала на шията за постояно. Така, че е идеално за мен да съм любовника!
М19

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b3d07c916e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Различни хора сме - всеки по различен начин се чувства. Аз съм М на 27 и съм бил в ролята на любовник. Не ми беше приятно честно казано - да, прекарвахме време заедно, правихме секс, но знаейки, че там някъде тя има още 1 (или повече) никога не можах да се отпусна. Тъпо ми беше и като ми казваше за него, че ще се видят и т. н. Заради това я и заразях. Аз съм егоист - жената или е само моя или е на който си поиска друг/други, но не и моя!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: abb5160f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   На мен ми харесва. Аз съм на 29 тя омъжена на 43 и сме си супер. Приятели сме и правим секс. Всичко си споделяме. Правим всичко за да си изкараме празниците. Луди сме и сме си супер, но знам, че един ден всичко свършва и няма да сме заедно, но аз и казах, че ще бъдем въпреки нейното несъгласие! Мислим заедно да занимаваме за чужбина.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b2ba2b184f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Прекрасно се чувствам
Мерси, че попита

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ee6e57873e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   И аз съм като #40, много ми харесва да съм любовник и да чукам обвързани жени и момичета. Направо ги разглобявам от ебане и ме възбужда как после се оправят, гримират и излизат на среща със смотаните си приятели и ги целуват със същите устни и език, с които до преди малко са ми духали настървено. Супер е. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9b1703ff1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Аз имам връзка от 7г. която не върви особено добре. Имам от скоро любовник. Той твърди, че не му пречи това, че дъм си с приятеля всяка вечер. Но когато не се видим (само да се видим без друго) той се ядосва, че нямаме време даже и за много малко да излезем. Не знам какво да мисля, не знам как се чувства той и малко се държи на страна и не иска да си покаже чувствата. На моменти е много галантен и мил и ми показва, че има нещо повече към мен. Но не ми го казва директно, а ми го показва с държание и полу-реплики. Не мога да го разберс много много и искам да разбера на него какво му е, но не знам дали ще го изкопча от него

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4ec2cc7b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме остави, и обеща, че никога няма да се върне при мен отново. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домове или отношения за него, за да ви помогнат да поправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: drizayaomosolution@gmail. com или да се обадите директно на [ 12098373537]. Свържете се с него и вижте какъв е вашият проблем
ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси...
(1) Искате бившия ти бек.
(2) Искате да бъдете повишен във вашия офис.
(3) Искаш мъжете / жените да те следват.
(4) Искате дете.
(5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори
(6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги
(7) Имате нужда от духовна помощ.
(8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари.
(9) Спрете развода
(10) Позоваване на парични ритуали
(11) Спечели изборите

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d26882b704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   HeLLo всеки, моето име е Катрин Флорес и аз съм един от лицата, които са се възползвали от Великата Wadada Love Spell. Великата Wadada. Вадада се появи в средата на живота ми, когато изгуби всяка надежда. Аз се отказах от живота и си помислих, че най-добрият начин да излекувам разбитото си сърце е да си взема живота, след като се опитах няколко процеса да се събера с моя съпруг, който ме остави след две години от брака ни за друга дама, но нито едно от усилията ми не работи. Реших да продължа с плана си за самоубийство, преди да ми дойде някакъв странен дух като дъжд и ми служеше да търся онлайн. След като видях толкова много разговори за Великата Wadada, аз неохотно претърсих и намерих невероятни свидетелства и препоръки за него, които ме насърчиха да се свържа с него чрез електронната му поща. Той ми отговори и ме помоли да изтрия сълзите си и да откажа всеки акт, за да отнеме живота си; той каза, че моят случай е разрешен след консултация с неговия Oracle. Е, тук аз днес благодаря на Великата Вадада за спасяването на живота ми и връщането на моя Съпруг. Ние сме толкова щастливи днес и по-щастливи, отколкото сме били някога. Той също така ми помогна да спрем проблема със спирането на сърцето. Толкова съм благодарен, че съм сред хората, които споделят това свидетелство. Свържете се с него на тази електронна поща: thegreatwadada172@gmail. com

Свържете се с него за следното и вижте великото дело на The. Great Wadada

(1) Ако искате бившия ти обратно.
{2} Ако търсите работа
(3) Искате да бъдете повишен във вашия офис.
(4) Искаш жени / мъже да тичат след теб.
(5) Ако искате дете.
(6) Искаш да си богат.
(7) искате да получите омъжените заклинания
(8) Премахване на болестта от тялото си магии
(9) Бизнес правописа
(10) Върнете изгубената любов
и още много...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d14c70de7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Зависи. Ако няма чувства е страхотен секс без битовизми и задължения, ако има чувства е болка и мъка. И двата случая, когато излезе наяве страшно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker