Разлика в годините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разлика в годините
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1559 пъти
Здравейте! Максимално бързо ще ви опиша ситуацията. Преди седмица тръгнах с едно момче на 24, аз съм на 18. Много често идва вечерите в нас. Той е толкова внимателен и перверзен едновременно. Казва ми мръсни неща и в следващия момент аз му пускам намеци за секс, а той толкова много внимава с мен, че почти не ме докосва. Ако нещо се разгорещим се отдръпва и ми говори как разликата в годините ни е много голяма и съм твърде малка за него, как се чувства зле, но в същото време супер с мен.
Годините са голям проблем за него и аз не разбирам защо. Той сам ми каза за негови познати с разлика поне 10 години. Аз също имам съученички, който ходят с 27, 28, 29 годишни мъже, не го приемам за нормално, но в сравнение с тях смятам, че нашата връзка е по-близка. Не смятам, че нашата е голяма, а той ми гледа като на малко момиче, което е толкова чисто и невинно, едва ли не - не желая да прави любов с мен, защото ме смята за дете. Днес ми казва колко съм разсъблечена и секси и секунди след това се натискаме, спря отдръпна се и каза "чувствам се като някой дядо, който се натрапва на младо момиче" и се отдръпна. Не разбирам какво да направя за да му докажа, че съм готово и вече дори правила секс, че за мен не е някакъв "възрастен мъж/дядо", за мен е едно прекрасно момче с което се чувствам щастлива. Той в действителност изглежда като 12-то
класник, много е сладък. Давайте съвети! За сега просто ще опитам да говоря с него и ще почакам да се почувства наистина "добре" с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: b6a5951cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените много мислите, а просто трябва да говорите. Като му кажеш, че си го правила и го приемаш напълно, мисля няма да има проблем!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e29a039529
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да му го кажеш простичко както каза на нас.... Че е сладък и наистина го искаш в твоя живот и разликата няма никакво значение за теб... Докато те натиска му го кажи и го гледай в очите.... п. С. Не давай примери с другите ти приятелки и техните мъже... Никой мъж не обича да бъде сравняван.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c3e8932e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Този "мъж" е или девствен или е мъж който е пробвал някъде да прави секс и се е провалил и не му стиска да пробва пак. Това извинение с разлика в годините е пълна глупост, друга му е причината. Докато се натискате възбужда ли се и позволява ли да го пипаш по кура, ако не ти позволява, прояви нахалство и го обарай за да се увериш дали се възбужда. Ако се възбужда, просто прояви нахалство и поеми нещата в свои ръце, след като не си девствена, няма да ти е трудно. Тогава вече ако те отблъсне, седни и поговори сериозно с него. Явно има някаква психическа травма, но не иска да говори за това. Изобщо не му се церемони, а бъди нахална за да се увериш възрастта ли го спира или има нещо друго. Мъж съм и предполагам какво му е, но изобщо не съм съгласен с тезата ВЪЗРАСТ. Ако не се отпусне, просто го зарежи и си намери друг за когото си важна ти, а не възрастта ти. На зле върви мъжката порода, време е вече жените да вземат нещата в свои ръце, а мъжете да ги е срам да отказват, че имат главоболие или тем подобни глупости

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: bb0de5d360
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероято е девствен и не знае как да действа! В случая се очаква, че той е по-опитния, но действителността явно е друга и го е страх от провал! Все едно описват мен на тези години-бях същият девствен смотаняк, който беше харесван от много момичета, но не знаеше какво да прави! Имах подобен случай, точно със същата разлика в годините 23/17, в който не стигнахме до секс и се разделихме, като може да ме е помислила и за обратен! След първия секс нещата се обърнаха на 180 и вече не бях онзи смотаняк:)Явно трябва ти да действаш!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3e48354906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нещо му хлопа дъската на тоя. Наскоро се разделихме с приятелката ми, която беше на 18, когато тръгвахме. Сега е на 20, а съм на 37. По хубава връзка никога не съм имал. Живяхме задно 2години. То всъщност в момента не се знае дали сме разделни де, то няма и причина. Просто сме в различни държави, много далеч една от друга. Юни месец се надявам нещата да се променят.
Опитай се на твоя да му кажеш, че си го обичаш, такъв какъвто е и няма нужда да си слага комплексите на масата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 317fad1e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това с годините минава само ако единият е под 16. И двамата сте големи хора, а щом ти като по-малка на години не си девствена просто му кажи колко те привлича и че годините нямат нищо общо. Нито е незаконно, нито неморално. Както казват тези преди мен, опипай го, бъди малко нахална, но най-вече говори с него. Питай го защо така мисли, какво го спира, ако е такъв проблем възрастта защо изобщо се е запознал с теб и е поддържал връзка до такова ниво, че да сте заедно. Успех и дано се получат нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker