Изневяра. Една различна история за всички, които са я преживели или преживяват. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра. Една различна история за всички, които са я преживели или преживяват.
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3258 пъти
Здравейте,
Моята история не започва по-различно от вашата най-вероятно, но продължението и е изключително интересно и аз го осъзнах съвсем скоро. За това реших да споделя и да дам кураж на всички онези, които мислят, че щом са им изневерили, значи не са вече интересни или че не са привлекателни за партньора си.
и така...
Аз съм жена на 32 години, прясно навършени :)
Привлекателна, амбициозна, с изключително труден характер, но за сметка на това много страстна и изобретателна за хората, на които реша да се доверя.
С две думи мога да съм ада, но мога и да съм рая, всичко зависи от поведението на партньора ми.
Омъжена съм от... не помня вече, имаме дете на почти 13 години.
Преди 3 години хванах съпругът си да ми изневерява, по изключително банален начин... смс от другата...
Драмата ми беше несравнима, света ми се срина, не знаех какво да правя обзета от бяс и разочерование.
Започнах да се съмнявам, че ми кръшка година преди да го хвана, но тъй като не съм от параноичните жени не ровех в телефона му, не го следях, не разпитвах. Той имаше доверието и свободата, за която мечтае всеки обвързан мъж да получава от половинката си.
Всичко започна с това, че спряхме да правим секс, опитах всичко.
Смених прическата, свалих килограми, смених стила, започнах да се разхождам все по секси пред него, четох статии, пробвах стратегии, дори бях писала тук... НИЩО.
Та оказа се че ми изневерява с 43 годишна женица, съвсем не угледна и съвсем различна от мен... както и да е.
Моли се, тръшка се - събрахме се.
Поговорихме и той обеща да не се повтаря, три години аз се раздирах вътрешно, но в името на това да запазя семейството си се примирих.
За тези три години разбрах че той пак говори с нея, евентуално и се виждат, след това го хванах да ходи по проститутки(което той отрича).
Та говоря ви за три години ад, бях в дупка.
В един прекрасен момент обаче, се запознах с един мъж, на 27 години.
С времето станахме приятели и дори нещо повече.
Нека спомена, че до сега не бях кръшкала на съпруга си въпреки всички гадости които той изсипа върху мен.
Та този мъж, ме кара да се чувствам уникално, секса... о секса е божествен (едната нощ успях да преброя 12 свършвания.... разбирате ме предполагам).
Вече 6 месеца сме любовници. Изяснила съм че аз няма да се разделя със скъпия при никакви обстоятелства и че повече от това няма как да бъде, защото имам и дете и то ми е приоритет. Той е съгласен с тази ситуация. Разбираме се чудесно, изключително див и особен е.... тъкмо мой тип. Караме се, бием се, обиждаме се, но винаги той намира правилния път към мен и успява да ме укроти. Естествено всичко завършва с умопомрачителен секс..
Ще питате какво стана със скъпия... ами не че е смешно, но той се поразболя от болест по ставите и сега разчита на мен за много неща. Не е инвалид.... изобщо, ходи си, работи, всичко е наред, но не може да го вдига :D
Секса с него никога не е бил вълнуващ или уникален.... да кажем биваше.
Когато не правеше секс с мен, не ми липсваше сами акт, а това да се чувствам желана от него.
Сега обаче се чувствам безумно желана от друг мъж, който ми дава това, което моя даваше на други, а аз имах нужда от него, от вниманието му, от топлина и ласки.
Та сега ме гледа като малко кученце как си нося дантеленото бельо, но този път не за него, а за онзи, на който той ме подари доброволно :)
Така, че не унивайте, в живота всичко се връща.
И живота е кучка, която явно ме харесва :)

Ваша... Съдбата :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: c34655a404
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 370b068c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такааа... Какво всъщност разбрах аз от историята...
1. По някаква причина (бременност), авторката се е омъжила още на 18-19 години...
2. Изживява се като артистична, многопластова личност, като вероятно е такава само в своите очи, а в очите на другите е с отвратителен характер, щом мъжът и е бил заинтригуван повече от обикновена нормална жена на по-голяма възраст.
3. Започнала е да си ляга с "див и особен". Преведено от "женски" - тъп като галош напомпаняк който я нарича "курва" и т. н., шамари я отвреме-навреме, но пък ебе продължително и това компенсира останалото.
4. Всички трябва да се възхищаваме на тези неща, защото в нейните очи тя е извършила подвиг, с който е натрила носа на съпруга си.
5. Незнайно защо, тя е убедена, че на мъжът и не му става, въпреки, че едва ли знае какво прави той, когато не е вкъщи. Може би, на него му е по-добре тя да мисли така.
6. Незнайно защо, си мисли, че мъжете непременно се впечатляват от дантеленото и бельо (включително и онзи "дивия"...
Абе смешна работа...
М43

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 648af2e349
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Е добре де, този 27 годишния, ако реши да има жена и деца, ти къде отиваш? ..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1c4683a3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпа авторке, пиша, преди да съм прочела останалите коментари, защото още не са публикувани. Предполагам, че ще те нахокат. Аз - не, защото съм се чувствала по подобен начин, а и историята с бившия ми съпруг приключи горе-долу така: срещнах по-млад мъж, с който всичко си дойде на мястото и се разведох. Пиша тук само, за да те посъветвам да не си отказваш правото на щастие. Казваш, че мъжът ти не е чак толкова зле, ходи и работи, така че съвестта ти може да е спокойна. Детето винаги ще ти е приоритет - с или без брак. Е, защо се лишаваш от една пълноценна връзка, каквото съдбата ти тика под носа? Защо трябва с любовника ти да се криете като ученици, а не си лягате като нормални хора всяка вечер заедно под един покрив? Какво очакваш, че от тук насетне ще се случи в семейството ти с човек, с когото сте се отчуждили, който те е лъгал (лъжата е изневярата, а не това, че е топнал чушката някъде), който не те забелязва като жена и няма никакви изгледи това да се случи в бъдеще? Ако си финансово зависима от него, донякъде бих те разбрала, но пари се печелят, особено от млада жена на 32 години. Останалото не се печели - любовта, страстта, емоционалната пълнота, те или ти се дават, или - не, а животът тече. Пет години не са Бог знае каква разлика във възрастта между мъж и жена. Моят съпруг е с 9 години по-млад от мен. Ако новият мъж в живота ти има сериозни намерения към теб, зарежи тези изхабени отношения и започни начисто просто заради себе си. Само си представи още не една, не две, не три, а примерно още 50 години с мъжа ти! С човек, на който нямаш доверие и с когото нямаш интимност. А сега си представи тези 50 години в прегръдките на любимия. Що се отнася до децата, те приемат новото много по-лесно, отколкото ние си мислим. Техният свят е пренаселен от куп интересни неща и ние, възрастните, в общия случай им досаждаме. Поне това са наблюденията ми върху дъщерята на мъжа ми от първия му брак, която е на годините на твоето дете. Веднъж я попитах как е приела раздялата на родителите си и тя каза буквално следното: "Много се зарадвах, понеже вечно крещяха в къщи и ми пречеха да гледам телевизия, а пък и за Коледа получавах само един подарък, а сега получавам два".

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a65b236fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Една изневяра е повод да видим, че има проблем. Да живееш с някого заради детето е безумие. Не му правиш добро, напротив показваш му пътя, който е "правилен" утре ще живее твоят живот.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 584a246de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не те познавам, но знам, че медалът винаги има поне две страни - ако чуя твоята история от устата на съпруга ти вероятно ще звучи по съвсем друг начин.
Интересно ми е това "аз няма да се разделя със скъпия при никакви обстоятелства" - какво те задържа при мъж с който "Секса с него никога не е бил вълнуващ или уникален", да не продължавам да цитирам за изневярата му или "Когато не правеше секс с мен, не ми липсваше сами акт, а това да се чувствам желана от него. "?
Не очквай упреци от мен, но защо ти е нужно да се грижиш за мъж, на който вече не му става - имаш достатъчно основания да се разведеш и да си подредиш живота с онзи, който те задоволява емоционално и физически.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6178a0f1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Девойко, въобразявай си разни историйки, има хора тук, дето ще ти усетят фантазиите.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ddf6f15aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Честно казано ми стана тъжно и за двама ви. Търсите секс и получавате секс, а дори не осъзнавате, че в 21 век това е най-лесното нещо за намиране...
Права си иначе за съдбата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7bf600274b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До н. 6, ех, мечтиии.... Онзи, който я задоволява, ще изчезне с 200, в момента, в който усети и най-малкия намек, че "каката" може да му се натресе за нещо повече от секс и то заедно с детето... Не живеем в приказките, все пак...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 077a801512
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помисли си с кой от 2-мата искаш да прекараш живота си и да остареете заедно. Мислиш ли, че можеш да живееш с мъжът ти още 30 години или повече в една къща? Ако наистина не се обичате сега ти е времето да се разделите. Че като остарееш ще съжаляваш, че си прекарала остатъка от живота си с грешния човек. На лъбовника ти по някое време ще му писне да бъде "любовника" и ще те остави. Ако искаш да го задържиш напусни съпруга си. А задавала ли си си въпроса, защо изобщо искаш непременно да останеш с мъжът си? Ако е детето това е много глупаво. Както казаха номер 4 ще получава 2 подаръка за Коледа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 584a246de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 9, аз съм 6 и рядко влизам в обяснителен режим, но в случая си заслужава. Исках да кажа на каката точно това, което ти казваш, но по друг начин - не случайно съм я попитал защо няма да се раздели "при никакви обстоятелства". Авторката от една страна се прави на открилата топлата вода, раздава акъл на останалите "прави като мен", от друга страна по нищо не се отличава от себеподобните, които не изпускат "чичко паричко", но зад гърба му си разиграват оная работа, че и ръкопляскане очакват.
Погледни само заглавието на темата - момата се мисли за различна, а не се усеща, че по нищо не се отличава от онези, при които УЖ е ходил мъжът и, разликата е само в това, че онези по този начин си вадят хляба, а тя харчи чужди пари.
Не исках да съм толкова многословен, но явно се налага - писал съм и в други теми, че изпитвам някаква погнуса от обвързани жени, които се чукат с по-млади ергени, свършиха се 32-37 годишните, ама то тях доста по-трудно ще ги впечатлиш отколкото едно момче на 27. Онези 37 годишните "гадове" са вече ехали по живота, не кандисват на каки дето са свалили килограми, боядисали са си косата и са си лакирали ноктите.
Като цяло не вярвам на историята и за това още в началото писах, че медалът е с две страни, но тук ни се представя само едната - бих искал да чуя и оня с "меката" пишка, много е вероятно да се окаже, че след брака и раждането каката се е отпуснала, сложила е двадесетина килца (знаеш къде), започнала е да има претенции и "мекият" си е намерил тих пристан при "неугледната женица". Ако можех бих попитал и "неугледната" какво прави с човек, с когото сексът не е "вълнуващ".
С две думи авторката очаква от нас БРАВО, но няма как да го получи - изчакай малко и ще видиш какво ще ти чуят ушите, но да не ти пука, както казваха каналджиите "Ще дойде видЕНов ден! ".

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 47db14ab87
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В тия теми винаги има два типа коментари - мъже, които се изприщват от страх, че това може да им се случи и на тях (и с голямо право) и жени, които си мечтаят за подобна случка и съответно подкрепят и дори насърчават развод.
Авторката ще я похваля, че е поставила детето си на първо място. То не е виновно за това кой как се е*е и трябва да се има предвид, че на него му трябва здраво семейство.
Съветът ми е следния: Вей си п**ката, щом си решила, но не позволявай нищо от това да се просмука в семейството ти. Мъжът ти за теб може да е всякакъв, но за детето ти е ТАТКО.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 45dd8659ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе не знам колко си страстна и велика, но правописът ти не струва! А това е повече от важен знак за качеството на един човек (не ми се обяснява, защото е дълго, но е така и това не е заяждане, а обективен факт! ).
И 43-годишната "женица" как, аджеба, е привлякла омъжен мъж? И то омъжен за ТЕБ!?
Ж44

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ec412e7d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Това мъжете са голяма работа.
Мъж изневерява на жена си - тя е виновна.
После тя му изневерява - два пъти по-виновна.
Още от библейско време така, все жените са ви виновни.
Истината е много проста - който не е мъж на жена си освобождава място за друг мъж до нея.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 412b08cfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много идиалистична картина пресъздава н. 4, която за съжаление не се получава при всички и не всички деца приемат новите си бащи или майки.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ca523d3571
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ха-ха, авторке, ами че ти разказваш моята история. Поне някъде до средата. И моят мъж се ползваше с безгранично доверие от моя страна. Виждах как всяка вечер се прибират заедно от работа-с колата, купена от баща ми. Никога не направих скандал-какъв скандал, думичка не съм казвала. И"нашата"любовница беше на възраст около вашата, но убедена съм че превъзхождаме вашата по грозотия и простотия. Боже, какво им става на тези мъже-слепи ли са, с ума ли са си? Само и само чуждо да е.... Завиждам ти, че си му върнала за болката, която ти е причинил, за обидата да не те желае-минала съм го, разбирам те. Аз не можах. Просто не можах никого повече да харесам, никого да пожелая-душата ми беше опустошена.. И още е. В моят живот вече нищо няма да се върне- но въпреки, че не те познавам се радвам за теб. Който не се е пържил на този огън никога няма да те разбере....

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 86ae91d1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Пак малоумни коментари. Жената пише, че мъжът и не искал да я "плющи", на нея и било кофти, но после намерила младеж, който да я "плющи" страхотно и вече "всичко е точно". Идеята явно е, жените да се окуражат и леко да завидят, а мъжете да се уплашат. А то какво стана - куп коментари за смисъла на живота, съвети с кого да остареела, как да си създаде ново семейство с някой на който му става и други такива глупости... Хайде праведниците, да си махнат капаците от очите и да схванат за какво става дума. Оставете я пък малко да се похвали жената, без да мислите за старините й:)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6691d2208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   ... Съдбата


Здравейте отново,
Прочетох мненията ви и благодаря за всяко едно :)
Съжалявам, че съм написала историята си толкова хаотично и може би объркващо.
Разбирате, че не съм описала всички разочарования и обстоятелства, по простата причина, че са изключително много и разнообразни и би ми отнело голяма площ, време и моето и вашето, ако решите да дочетете всичко, което щях да напиша.

Ще опитам да бъда максимално изчерпателна и в същото време събрана в отговорите си за да опитам да внеса малко яснота :)

До №2:
Нека да уточня, че не се чувствам длъжна да се оправдавам, но тъй като отговорите на вашите въпроси ще внесат поне малко яснота, ще отговоря.
В правото си сте да ме обвинявате, съдите и дори обидите... хората сме такива... с много права :)
1. - Точно така, на 19 родих дъщеря ни :)
2. - Това, няма как да ви го докажа или да ви убедя в правотата на думите си, но след като сте прочели историята ми и коментирате, по-обективно би било да приемете всичко за истина, а не само това което на вас ви харесва. Такава съм, дори и повече от това, което описах. Нямам полза да лъжа или да се превъзнасям пред никой, камо ли в анонимен сайт с анонимни хора :) Изневерил ми е с нея, защото както казах аз съм амбициозна и с труден характер, мога да бъда и огън, но мога да бъда и лед... а с такива като мен не всеки мъж може да се справи и нека уточня, че не всеки който има к*р между краката си е мъж. Той просто не може да свикне с факта, че винаги съм крачка пред него и че дори родителите и брат му разчитат повече на мен, помогнах му да създаде собствен бизнес ( не говорим за финансова помощ) и да работи това, което обича и то да му носи добри доходи. Сам е казвал, че всичко дължи на мен, и че без мен е изгубен. Не, не се превъзнасям, просто съм достатъчно уверена в себе си и знам своите силни и слаби страни.
3. - Ха! Доста умен и умеещ да ме чете мъж е. "Бием" и "Обиждаме" може би са малко силни думи и това ви е подвело. По-скоро ползваме обиди от сорта на: говедо, маймуна, харпия. А боя е всъщност боричкане по времена любовната игра, нещо от сорта на: той ми захапва устната докато ме целува а аз го изритвам от мен за да помърморя :D след, което той ме напада и ми вдига ръцете над главата за да не мога да го отблъсна и следва страстна целувка, която ме обезоръжава всеки път.
4. - На мен да се възхищава някой - не! На това, че понякога живота има странно чувство за хумор и поставя хората в позицията на този, който са наранили -да!!!
5. - Тук може и да си прав, няма как да знам, но за да съм откровена не ме и интересува вече. Доверявам се на мнението на лекарите, защото от година освен ставните проблеми, той се опитва да оправи и този проблем, ходейки по лекари, знахари, билкари.
6. - Нищо не си мисля, просто нося подаръците от любовника си и както всичко останало се оказа, че и той има слабост към дантелено бельо като мен.

Нека моята работа за вас е смешна... разочарованието на жените от мъжете, обикновено винаги е забавно за "силния" пол, докато обаче не се окаже съпругата или приятелката на някой коментатор разочарована, тогава вече не е толкова смешно :)
Приемете един съвет от тази, която наричате смешна, вместо да четете по форуми за изневяра, легнете до половинката си и я прегърнете силно, защото пътя към подобни на моята история е точно липсата на една силна и топла прегръдка.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

№3 - В интерес на истината, ще ми е неприятно и ще ми е тежко, но ще го преживея. Говорили сме с него за това и съм му казвала, че това между нас не бива да му пречи да се вижда и с други жени. Той казва, че му стигам за 100, но аз знам че нашата раздяла е неизбежна :)
Той е прекрасен човек и заслужава да създаде нормално семейство, нещо което аз не мога да му дам.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

№4 - Благодаря за отговорът ти, но аз съм щастлива и така.
Финансово независима съм и повече деца не искам.
Този 27 годишен мъж, да го наречем "Дивачето".... много пъти вече е побутвал тази тема, за семейство и деца и съвместно съжителство. Просто аз не го обичам, ако трябва да съм откровена.
В интерес на истината не мисля, че след всичко което съпругът ми ми причини ще се доверя на мъж толкова, че да поискам да заживея с него, а да го запозная с дъщеря си още по-малко. Давам си сметка, че света е достатъчно извратен и сбъркан, и че ако заживея с някой той може да се окаже психопат, насилник или нещо подобно. Аз и съпругът си мислех, че познавам, а какво се случи :) Та евентуално мое съжителство с някой мъж е възможно едва когато дъщеря ми поеме по своя път, а приимуществото на това да си млада майка е, че когато детето ти отлети от гнездото, ти все още си готино гадже ;) това за гаджето в кръга на шегата, разбира се.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№5 - За мен това е правилното решение към момента, със съпругът ми никога не сме си позволявали да се караме или дори да спорим пред детето. За нея, ние сме перфектните мама и тати. Знам, че това не е много правилно и дори я оставяме да живее в лъжа. Но така тя ще има правилна представа за семейство. Пред нея се държим винаги на ниво, никога не сме си позволявали тя да усети, че ние имаме проблеми. Живот и здраве, когато порасне и е в състояние да разбере правилно всичко, ще и обясним.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

№6 - Ако си прочел/а отговорите ми до тук, значи съм отговорила и на теб :)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№7 - Не те разбрах.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№8 - Да, тъжно е :) Но живота не е идеален, случват се и такива неща.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№9 - Аз никъде не съм споменала, че искам да му се "натреса" с детето, нали? Всъщност предложенията за съжителство идват от негова страна, но аз не искам това.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№10 - Ще остана с него, защото за дъщеря ми няма по добър баща от нейния собствен :) и защото е възпитана така, че подаръците за Коледа не са от съществена важност, а това семейството и да се събере около трапезата и да празнува.
До колко ние сме "семейство" вече е друг въпрос, за мен е важно тя да не страда или да плаща заради моите или неговите грешки.


Хубава вечер ви желая :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0a0cfc4611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке, интересно ми е дали мъжът ти знае за любовника и въобще как се държите един с друг.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0a44224fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   5 съм. Много се заблуждаваш. Какъвто и театър да играете.Енергията е енергия. Детето подсъзнателно осъзнава какво става. Гледах една психоложка, при която едно семейство искаше да си разведе, но не знаеше как да каже на детето. Бяха "играли" на любящи съпрузи. И знаеш ли какво им каза псиложката: детето вече знае. Детето на друго ниво е усещало случващото се между тях.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6691d2208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   ... Съдбата

№11
Въпросният 27 годишен, ме впечатли не с годините си, а с това, че е мъж в пълния смисъл на думата. Говорим за държание, решителност, характер и отговорност. Смятам ще се съгласиш, че възрастта не е определящ фактор за това, колко си зрял. Самата аз винаги съм харесвала по-големи мъже от мен поне с 6-7 години, точно поради факта, че са по-зрели и по-интелигентни от връстниците ми. Както казах този младеж ми доказа, не веднъж, че това е пълна заблуда.
А онази женица, която така усилено защитавате, знаеше че "скъпия" има семейство и това не и попречи да се опита да разбие това семейство. Когато научих за изневярата проведох разговор и с нея, който протече меко казано потресаващо. Жената изобщо не се вълнува, че с постъпката си може да остави едно дете без баща.
Та нека отговоря за това, защо той ми е изневерил с нея. Тя е от типа жени, които са били бити и тормозени от бившите си. Винаги е с наведена глава. От къде знам.... това няма значение.
Та когато си във връзка с жена като мен, а на теб не ти стига куража и мъжеството (говоря за характера) за да се изправиш срещу мен и да говориш за това какво не ти харесва и какво искаш да подобрим в отношенията си, намираш една такава дъвкана и изплюта от живота женица, която да можеш да контролираш и върху която да избиваш комплекса, който аз съм ти насадила, но за който ти никога не си намерил куража да говориш с мен.
Няма да коментирам твърде останалите неща, които си написал относно външния ми вид, защото наистина те не са от такова значение. Да напълнях след раждането, но бързо си върнах старите килограми.
Отпусната не мога да си позволя да бъда, първо защото не съм такъв тип човек и второ защото работата ми винаги е била свързана с красота, мода и много срещи с хора.
Цитирам те "Ще дойде видЕНов ден! " - за мен той мина преди 3 години :) ред е на други сега...
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№13 - хах права си, приемам забележката относно правописа.
С това, че тя е свикнала с никакво отношение от мъжете. Този тип женици правят и понасят всичко за да запазят един мъж до себе си, и си въобразяват, че това е любов. Тя е това, което аз никога няма да бъда... слаба и отчаяна :)
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
№14 - Именно.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''
№15 - Никой не е длъжен да те прави щастлива, това е твоя задача.
Не позволявай щастието ти да зависи от някой, освен от самата теб.
Продължи напред...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6691d2208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   ... Съдбата

№19 - Мисля, че само предполага. Държим се много нормално един с друг. Това, че ми е изневерил, не означава, че ще захвърля всички години и всички щастливи мигове с него. Той въпреки всичко е свестен, малко безхарактерен, но свестен. Просто ще запазим нормални отношения докато един от двама ни не изгърми и не се разделим... предполагам

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 07df797a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Съгласен съм с №20 - авторката и съпруга ѝ лъжат единствено себе си. Детето ѝ знае със 99% сигурност, ако пък не - още по-зле. Как ще се почувства когато на 20 годишна възраст разбере че 'перфектния' брак на родителите ѝ е пълна лъжа и какво доверие ще има в хората оттам нататък. Ако беше достатъчно интелигентна и знаеща авторката щеше да е в час с тези неща вместо да ни хвърля тук празни теории за това колко успешен театър играе. За справка, дете съм на подобни родители, изобщо детската интуиция трудно може да се излъже.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 49b4fd5184
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Отвратително!
"Съдбата" - хахах, явно се смяташ за нещо много специално, за нещо много по-голям и по-встрани от другите.
Ако можеш да се видиш отстрани колко си жалка... отмъстителна, злорадстваща, брояща оргазмите си и това кой на кого и по колко...
Отврат!
Стой си при "мъжа", защото сте си лика-прилика. Двама завършени егоисти. Това, дето си го пропуснала ще си го взмемш и пак няма да имаш нищо в ръцете.
По-младичкият ще се усети ев един момент и ще те изрита. Това, че "го устройва" се обзалагам, че е само в твоята глава.
И като одъртеете кой ще ви погледне и тебе и мъжа ти?
Нито някой друг партньор, детето ви няма да е със сигурност, а друго едва ли ще имаш (пак от егоизъм).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2cb200f7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Историята е умопомрачително измислена, но като цяло ми допадна.
Ж30

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ec412e7d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Любим довод - "а ако остареете"...
Дай цял живот да си натискаме парцалите с някой, който не обичаме, да живеем като монахини, без секс, без ласка, да живеем като бабички, за да видиш ли, като остареем да имало кой да ни погледне...
Щото тоя кой цял живот не ни е погледнал, ама щял да се сети като остареем...
Нямам думи просто.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6691d2208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   ... Съдбата

№25
Нищо специално не съм, обикновен човек, здраво стъпил на земята.
Никога не съм си и помисляла да имам нещо сериозно с младежа, напротив от известно време се виждам с друг... хахахаха този път набор.
Последното нещо, което искам е връзка.
Така е много по-добре.
Правиш каквото искаш, с когото искаш и чао кой от къде е.
Има тръпка има внимание има секс... аз друго не искам.
Може да ме наречете к*урва, за това, че се чувствам добре с други мъже.... ок
Ако това да се чувствам добре ме прави к*урва, нямам против и така да ме наричат.
Егоист обаче не съм, не съм съгласна.
Отдадох много години на мъж, който ме е лъгал.
Отдадох още 3 за да опитам да забравя... егоист едва ли

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fbf7ad2e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Авторке почти сигурна съм, че когото си хванала мъжа си в изневяра си го обиждала и любовницата със сигурност си определила като к***а. Сега си от другата страна с какво ти си по-добра от него? Ако си малко по стойностна от него събери смелост и му признай, че му изневеряваш. Казваш, че го правиш от липсата на секс, питала ли си се какво ли му е липсвало на него, че ти е кръшкал ?
Изневярата не нещо с, което трябва да се гордее човек, както са споменали в горните коментари, бъди си с новия човек, но като нормалните хора не скришом.
Дали пък съдбата не иска на теб да ти покаже, какво е да си този който предава и да разбереш, че човек не изневерява хей така без причина.?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 32a1ff1356
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Мирише ми тука на първичен манталитет. Първо се самоопределяш, второ се подиграваш едва ли не на страданието на мъжа си.
Изобщо не разбирам хората, които изневеряват. Както не разбирам и ония, които продължават да търпят изневеряващите. Абе вие за раздяла не сте ли чували?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker