В мен ли е проблема..къде сгреших?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен ли е проблема..къде сгреших?!
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1171 пъти
Здравейте, мили хора :)

Моята история ще ви се стори до болка позната предполагам, но понеже на мен ми се случва за първи път не знам как да реагирам изобщо не знам как да разбера ситуацията и затова ще помоля хората с повече опит да ми дадат съвет!

Така, става въпрос за едно момче, с което си писах известно време и се виждахме около 2-3 пъти, но аз много си го харесвах още преди да ми пише за първи път :) И така писахме си, излизахме и както се досещате стигнахме до кулминационния момент, а именно правихме секс. Проблемът е, че след тази среща той нито ми писа, нито ми звънна... Преди да се случи ми показа много голям интерес и ми пращаше доста сигнали, че ще се случи нещо между нас... Но след това се покри и определено избягва срещите с мен, както забелязах. Момчето е на 23г., а аз съм на 22г., ако това има значение. Просто не разбирам защо след това не ме потърси, поне да го коментираме като големи хора случилото се между нас, а той вместо това се покри. Не мисля, че не му е харесало, защото щях да забележа, ако беше така, дори напротив видя ми се, че доста му хареса с мен, излишно е да казвам, че и на мен също. Проблемът е, че хлътнах доста по него и някак си сега не мога да си го избия от главата...

След като дълго време се чудих на какво може да се дължи поведението му, реших и му писах да се видим и да се изясним, за да си останем в приятелски отношения поне, съгласи се, но само на думи, защото в последствие така и не ме потърси да се видим и да говорим...

П. С. Наскоро се видяхме и се поздравихме с по едно "Здравей" и толкова, все пак си имаме доброто възпитание явно, но след това на мен ми стана адски тъпо, че просто така ме отмина с едното "Здрасти", а уж щяхме да говорим...

Моля Ви, дайте ми съвет какво да правя, защото съм много объркана...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 6bc1e5aac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, проблемът е в теб. Това е леке, на което си се дала. Ако това не е вече толкова идеално ясно, то наистина имаш проблем. Такава инфантилна наивност, особено на възраст от 22, това трудно се обяснява.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: fae932495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мило момиче.
Както сред мъжете, така и сред жените има големи задници, които ни се иска да не сме срещали. Всеки се появява в живота ни за да ни научи на нещо. Съветвам те да продължиш напред с гордо вдигната глава и да забравиш цялата случка. Човека е комплексар и не си заслужава да го мислиш толкова. Навярно няма да се примириш лесно с мисълта, но това е начина да запазиш достойнството си и да продължиш напред. Не го търси по никакъв повод, а ако той прояви инициатива, просто го отрежи или най-добре въобще не му отговаряй - не го заслужава. На теб пожелавам да се забавляваш, да срещаш нови хора, добри и истински които да заслужават да са част от живота ти. Бъди щастлива и не го мисли, всички сме си научили уроците и няма лесен начин за това. Живота е прекрасен и дори горчивия опит е за предпочитане пред скуката.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 378744f309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами искал е чисто и просто само секс от теб, кое не ти е ясно? Като бързате с половите актове така ще бъде, излишно бързане за едното удоволствие, без дори да познавате човека отсреща. Това да ти е за урок, следващия път когато искаш да правиш секс с някого поне се убеди напълно в неговите чувства и в това какво точно иска от теб.

М. 22

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 24f5d43fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както сама каза - до болка познато. Всяка жена има поне един такъв субект в живота си. Станало е най-елементарното: искал е да топне чушката и не е имал други намерения към теб. Естествено е постъпил като пълна мишка, защото, ако си беше казал как стоят нещата, вероятно щеше да бъде отсвирен. Та сега ти тегли игнора и няма топките или направо не смята за нужно да си каже, надявайки се, че сама ще се сетиш.
Най-лошото, което можеш да направиш и правиш в момента, е да му пишеш и да искаш да се обяснявате. Очевидно те е използвал, ти си хлътнала и го търсиш. Няма да стане. Запази и малкото ти останало достойнство, спри да се разправяш с него, даже и да го поздравяваш няма нужда и си извади поука. В момента си му просто досадна. Отделно такъв жалкар не заслужава каквото и да е внимание.
Тъпото е, че някои мъже са готови и с месеци да те ухажват и когато си помислиш, че този е сериозен и му пуснеш, той те бодне 1-2 пъти и после зачезва. Моят случай беше точно такъв, така че не мога да ти дам рецепта, по която да си сигурна, че няма да е просто тъпкач. Подвела си се, много е неприятно, но се преживява. Следващия път действай по-внимателно и ако видиш, че след секса не ти пише, не си давай вид на страдалец, а директно трий.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 766d95a1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Причините може да са много, както в теб, така и в него - аз лично бих се стреснал от жена, която ми пусне на 2-3та среща, но това зависи и от проведените разговори преди срещите, как сме се запознали, колко време сме писали преди първата среща.
Едно е ясно, дори и да те потърси втори път той няма сериозни намерения т. е. всякакви приказки за изясняване на отношения, за приятелство и т. н. са излишни - слагаш му един голям "Х" и го захвъряш в кошчето "брак", допуснеш ли го отново до себе си ще изядеш по-голям шамар, в най-добрия случай не по-малък от сегашния - аз такова унижение не бих търпял.
Слагай си сега една ГОЛЯМА обеца на ухото и повече на първа среща не си лягай, ако ще пред теб да е самият Бог Аполон!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7f42db7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Търсел е секс... Хванала си се като шаран.... Ама си на 22 още има да гълташ солена вода.... Повечето жени са били мамени поне веднъж така с омайни приказки най-старата позната техника за получаване на котенце....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8fb941836a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То си е ясно, че всички мили неща, които ти е наговорил са били само и само, за да те вкара в леглото. Според мен изобщо не се занимавай повече с този човек, не му пиши, дори като го видиш директно го игнорирай, защото така или иначе той си те е използвал.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a670bd4ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами няма желавие да контактува повече с теб, авторке, какво неясно има тук, не виждам. Може да му изглеждаш прекалено обсебваща и прилепчива, знам ли. Не иска да говори с теб, не иска нищо да коментирате, просто иска да те подминава с едно "здравей". Не се самоизмъчвай и го забрави, нищо няма да излезе от тази работа. За секс и връзка трябват двама, насила хубост не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker