Излизам с момчета, които не ме привличат. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излизам с момчета, които не ме привличат.
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1593 пъти
Здравейте!
От около година насам съм се занимавала с 3 момчета. Първото момче го харесвах за няколко дена, но му признах през това време и той се залъга, че съм го харесвала наистина и поради тази причина прояви интерес към мен. Аз и това момче излизахме за няколко месеца, но аз още в началото се уточних, че не го харесвам, пък и той не ме харесваше, така че уж нямаше проблем. По - късно осъзнах, че аз като личност не го харесвам и се разделихме.
Преди да се разделим обаче той ме запозна с някои от своите приятели. Едно от момчетата с които се запознах чрез него ми писа един ден и се заговорихме. Аз имах интерес към него още от самото начало, тъй като не харесвах приятеля му изобщо и имах място в сърцето си. Да де, ама това момче се оказа много по - интересно отколкото очаквах и аз започнах да се влюбвам в него. Изглеждаше ми, че може да се получи нещо между нас защото и той се държеше, като чели има интерес, но аз по - късно разбрах, че е бил просто загорял.
Не знам дали беше защото аз бях твърде лесна с него или той през цялото време харесваше друго момиче, но започна да ме отблъсква. Имаме (даже все още) периоди в които се разбираме чудесно и други в които той просто не иска да се занимава повече с мен. Може би още в самото начало, когато бяхме спрели да си говорим за известно време, трябваше да бъда по - твърда и да не го оставям да му се размине толкова лесно. Това вече няма значение де, той си има приятелка, която е харесвал още преди ние да се запознаем и съм сигурна, че не изпитва нищо към мен. Но на мен ми е малко трудно да го забравя. Може би щеше да ми е по - лесно, ако нямахме общи приятели и не учехме в едно училище.
Така де, преди няколко месеца се заговорих с ново момче. Първоначално бях кристално ясна с него, че не искам да сме заедно, но после направих глупостта импулсивно да го целуна и заклепах ситуацията. Не стига това, ами аз го накарах и да се съберем. Той ме харесва, пък и не е лошо момче и аз понякога имам чувството, че го харесвам, но после виждам предишния за 3 секунди в гръб и ми омекват колената.
Общо взето аз съм стигнала до извода, че се фокусирам твърде много над отношенията ми с момчетата, вместо върху живота си ида оставя нещата да станат от само себе си. Надявам се скоро да се науча да спра да го правя, че да не се притеснявам, че съсипвам животите на хората (говоря за последното момче).
Ако някой с опит може да ме съветва нещо, ще се радвам да го чуя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 2e5568af0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знаеш какво искаш... нормално за твоите години!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 87fcc1c3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама си го целунала, сама го караш да станете гаджета, а после "кво да правя? как се стигна до тук? ". Уау...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d75ed6d8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, мога. Съветвам те да се занимаваш с хора, които харесваш и те привличат. С останалите можеш да бъдеш просто приятел, което не включва целувки, романтични съобщения и грешни впечатления. Това е, ако не искаш да объркваш чужди животи и да си вечно недоволна от любовните ти връзки. Решението е много просто.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker