Ударихме на камък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ударихме на камък
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1309 пъти
Здравейте, всички посетители на spodeli. net
От Нова годна насам, имам връзка с момиче, която от 2 месеца насам не се развива, дори напротив, мисля си, че лека-полека с приятелката се се дистанцираме все повече.
И двамата си допадаме и обичаме страшно много. Имаме сходни интереси и занимания, еднакви вкусове и дори било то и еднакви мнения по различно житейски въпроси. Връзката ни започна изключително бурно. Запознахме се случайно, седмица по-късно вече излизахме и директно си признахме чувствата. Уви всичко хубаво, дори и сексът, който правихме, продължи 1 месец.

Тя все още е студентка последна година, а моето работно време и почивки не съвпадат с нейните, и на този етап можем да се виждаме максимум 1 път седмично. А преди го правихме почти всеки ден, но си мисля, че вината за това си е изцяло моя.
Разбира се няма бариери, които да ни спират да го правим, но тя е крайно екстравертна личност, с огромно обкръжение от приятели и близки, с които прекарва свободното си време. За сметка на това аз съм на другият полюс. Аз съм крайно интровертен, скромен, срамежлив и отстъпчив. Поради това никога не съм и възразявал за нещо и не съм удрял с юмрук по масата да стане по моето, така че, когато каже, че не може да се види с мен, защото е решила да се види с приятелки, аз и отговарям "Добре, както си решиш, искам да си щастлива. " Или пък когато отложи за по-късно една от малкото ни срещи, аз отново проявявам благородство (или по-скоро липса на кураж и демонстрация на слабохаректерност) и и отговарям " Ако не е днес, ще е утре, винаги ще се радвам да се видя с теб"...
Минута след като затворя телефона проумявам какъв тъпак и женчо съм, и си казвам, че ще бъда по твърд, но като и чуя гласа на другият ден, отново омеквам. Просто имам чувството, че вече ме взима за давност, и за някой, който може да чака и да се съобразява вечно.
Другото, което ме дразни адски много, но отново нямам куража да и го кажа, е че когато и скимне иска да чатаме с часове, без значение дали за мен е удобно или не. Когато се видим или приказваме по телефона, темите са безброй и не млъкваме, но когато си пишем, просто си разменяме само глупости и емотинки. За два часа, си обменяме 20 изречения и в останалото време мълчим и се чудим какво да си напишем. 1000 пъти и направих намек, да не си губим времето така, а просто да се виждаме по-често или да си говорим по телефона, но тя не се усеща и продължава да се муси, когато не съм в чата...
Знам, че първото впечатление е най-важно. Очевидно съм се издънил, показвайки и каква мекушава и слабохаректерна личност съм. Има ли вече някакъв начин отново да поема контрола и аз да бъда водещият в тази връзка?
То е ясно, че трябва да престана да се държа като мекотело, но как стои въпросът с нея? Тя ще се отучи ли от сегашното положение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 77f2c22d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто й кажи всичко това, бъди директен. От намеци малко хора разбират, още по-малко четат мисли. Но като гледам - не сте еднакви, а напротив. Как може да си прилича един екстроверт с един интроверт? Не вярвам тя да се промени. Плюс това три месеца не е връзка, а просто опознаване. Поговерете, кажи й че това писане те натоварва и е излишно, кажи че искаш да се виждаге еди колко си пъти седмично - постави някакви граници. Ако и двмата сте ок с това, продължавате за да видите какво ще стане. Ако ли не - чао.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker