Писна ми от съдници и моралисти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми от съдници и моралисти
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3206 пъти
Здравейте, хора! Искам да споделя нещо, което напоследък ме дразни у хората, по-специално в този сайт. Чета си аз тук повечето истории и забелязвам, че постоянно се сипят някакви съднически коментари върху хората, които желаят да споделят даден проблем. Една авторка беше споделила, че не желае да има деца, а майка и и приятелят ѝ я юркали. Изсипаха се всякакви отрови, хората си избиха комплексите върху нея. То не беше, че била уличница, че не била истинска жена, че била егоист и така нататък...
Друг автор пък беше споделил как желае да има неангажираща връзка и пита как да си поиска от жените. Купища съднически коментари се изредиха върху него от жени, които казаха, че нито една жена не желае това и авторът е безотговорен, използвач и така нататък. Явно хората живеят в средновековието...
Да. Аз не искам да имам деца, мъж на 25 години съм. Не искам и да имам сериозна връзка, поне до 35, освен ако жената, която срещна също като мен желае да изживее живота си без деца. Така съм решил, така съм си щастлив. Осъдете ме сега, че съм безотговорен. Аз наистина не желая да поемам отговорност, но това е личен избор, който ме прави щастлив. Смея да твърдя, че съм егоист и много обичам свободата си. И какво лошо има след като на никой не съм навредил? Просто съм си мъж със собствено мнение!
Проблемът на повечето жени е, че мислят за сексът като нещо, което дават. Както се вижда има и много такива коментари в историите, които чета. Една жена ще е щастлива, едва когато престане да гледа на секса, като нещо което тя "дава". Това е акт, при който всеки дава и получава. Доста има изостанали хора в разбиранията си на тема секс в нашата мила страна.
И как така никоя нямало да се съгласи? Какви са тези коментари, кой ги пише изобщо? И защо да не се съгласи? Някои от коментиращите сякаш живеят в средновековието. Как при много мъже все се съгласяват, автора да не е дефектен нещо, че при него нямало да стане?
Предлагал съм секс на много жени, много са ми отказвали, но една малка част са се съгласявали. Просто съм пробвал на много места едновременно, почукал съм на много врати и ми се е отворило. Няма нищо странно в това. Сексуалните връзки има откакто свят светува. Но явно някои хора нямат елементарни познания. И да, определено много сексуални връзки не са заради финансова изгода, ами заради самият секс. За изненада на някои тук има мъже и жени, които обичат да правят секс, изпитват голямо удоволствие и не го правят за да се продадат изгодно. Да не повярваш, но секс се прави и заради удоволствието... Е, някои жени никога няма да изпитат оргазъм и за не малко от тях сексът ще продължи да бъде "даване".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 3c82aff75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Светът ще е много по-добро място, ако само хората си планувах и искаха децата, а не ги правеха, ей тъй, за да има. Но за съжаление, всяко се въди и виждаме резултатите.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 104de15041
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пак да попитам за средновековието, за средновековието да попитам искам, я пак за средновековието кажи.... дали живеем в средновековието, човеко от бъдещето?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ad6588b90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И на мен ми писна, авторе. Това е лицемерие и нелогично мислене, или даже липса на такова. Жените дават секс, мъжете дават пари. Сякаш сме на битпазар.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0ae717c635
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също не искам да имам деца и когато съм казвала на познати за това те са ме съдили заради думите ми. Все пак сме в 21 век и всеки има право да живее живота си така, както иска. Аз те подкрепям. Тук в този сайт, както и по принцип де, повечето гледат да нападнат някого заради различното му мнение. Пък и някои хора само споделят тук, не е нужно да бъдат нападани.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d7554b65dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Обясни ми сега, жена, която обича секса и го прави за удоволствие и не се замисля, че дава, как я наричате вие мъжете? Оооо, да, задължително трябва да знаем, че даваме, защото някои от мъжете още не сте дорасли за другото.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6fd48fe184
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наскоро четох една тема, за жалост не помня заглавието, но от части засягаше и твоята теория. Някакъв мъж питаше как да си поиска секс. Та, някъде в коментарите попаднах на мнението на жена, която доста спокойно обясни, че жена, която прави секс за удоволствие, често се определя като к*рва. А за това какво ще кажем? Държа да отбележа, че това е нещо, което засяга жените от момента, в който навършат 14години (вече). Порастват ти гърди преди това да се случи на другите момичета, вече официално си сексуален обект и търпиш всевъзможни коментари зад гърба си. Веднъж бях с блуза с паднали рамене, което не е същото като дълбоко деколте. Не съм се навеждала, не съм го правила на въпрос, не съм се снимала в тоалетните с чупка в кръста, но все пак успях да чуя за себе си, че явно си го търся. Бях на 16години, почувствах се изключително долна. Същата година това се случи и на приятелка, която по официален случай беше с високи обувки. Това се случва и днес на повечето жени, които познавам и правят секс с не до там близки за тях мъже. Спиш с някого първия месец- к*рва, не спиш с въпросния първия месец- фригидна. Това се пада тайното мнение на голяма част от населението, сещаш се- обществена тайна. Крия се зад анонимност, затова откровено ще си кажа, че много жени се страхуват от подобни коментари и дори да не е страх, то поне им става изключително неприятно от подобни.

За мен нещата са прости. Човек има правото да прави всичко, което пожелае. Буквално не ми пука за останалите, живота си е техен. Съдници има на крачка има метър, не можеш да угодиш на всеки. Да вдигне ръка този, който никога не е бил съден за външността си, сексуалността си, знанията си и мнението си. Не мисля, че има такива. Няма лошо, че не искаш сериозна връзка и идеята за брака и децата ти е далечна, но не залъгвай останалите, това би погубило времето им. Понякога личните ни възгледи засягат останалите именно по този начин. Грешката е твоя, ако не споделиш навреме и тяхна, ако не ти обърнат внимание на коментара и не го приемат сериозно. Подобни искрени предпочитание се казват в самото начало. Бъди сигурен, че има жени, които няма да ти повярват и ще искат да променят мнението ти чрез любовта си. Затова бъди кратък, ясен и категоричен. Някои ще се съгласят с теб, защото ще имат същото мнение, докато други ще те съдят и ще избягат. И двата типа жени ще бъдат прави за себе си. Все пак не бих правила секс с теб, ако те познавам от няколко дни и си го поискаш възможно най-нахално. Не много жени ще се доверят сляпо на дискретността ти (да не ги разправяш в детайли) и не много ще са съгласни на години и години лека връзка базирана на секс. Всеки има биологичен часовник, който започва да отброява рано или късно. Проблемът е, че някоя жена може да се влюби в теб, да те обикне и да поиска семейство точно от теб, а не от когото и да е. Не е нужно да стане веднага или за 5 години, но "все някога" е напълно възможно понятие. Което е основна причина на голяма част от съдниците, към които не знам дали спадам, защото не ме интересува дали ще се жениш, или не... понеже не ходя с теб, пък и не съм чула тъжната история на някоя твоя бивша, която се чувства наранена от факта, че нямаш сериозни намерения (може би сама си е виновна, че не те е чула).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 031c93b8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Българите обожават да съдят и преценяват другите, но не виждат самите те какво представляват и колко жалка картинка са. Според мен българинът е сатира за всички недостатъци у човека събрани на едно място. Не случайно се е родил образът на Бай Ганьо. Има нещо изначално сбъркано с този народ. За да подчертая тезата си ще отбележа факта, че buggery и vulgar идват от "българин".

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 251396d9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички сме съдници и моралисти, но всеки изповядва собствения си морал и в очите на изповядващите друго е съдник и мораист.
Ти също изпадаш в категорията на съдниците и моралистите, осъждаш онези, които не мислят като теб (онези от средновековието) и налагаш собствения си морал (на тези, които не искат да са еднодневки).
На всичкото отгоре сам пускаш тема за това, кое е редно и кое не, не просто да се включиш с мнение в чужда тема, ТИ да кажеш как се правят деца на баща си.
Очевидно не ти е спокойно на душата докато не те сдъвчат и изплюят, просиш си сам това, което ще чуеш в последствие - щом ти е кеф давай, то мазохисти е имало и много преди средновековието!
Като цяло избягвам да споря с хора, които не са изживели и половината на това, което аз съм изживял, но ти си изключително нагъл и арогантен тип - простено да ти е, но дори и на 25 никога не съм си помислял, че ще раздавам акъл на онези, които се връщат от там, на където аз съм се запътил.
Има още много "Моцарела" да изядеш докато ти светне под каскета, имай си вярванията и разбиранията, но не ми ги натрапвай!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e67a7a4502
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   10, точно пък тези обвързаните, семейните масово съдят хора като автора, като мен, като номер4...
Ей за това е провокиран автора да пусне такава тема.
Още от детството на всеки човек най - нагло се втълпява, че като порасне и ще се обвърже, задоми и. т. н. Ами всичките тези магариии - годежи, модежи, сватбените тържества... НЕ Е ЛИ ТОВА ЕДНО ТОТАЛНО НАТРАПВАНЕ? Е вече слава Богу доста хора не си позволяват това парадиране, но въпреки това все още се счита за приемливо...
Аз съм жена и също мисля, че секса не трябва да се възприема за нещо, което 'се дава' на мъж срещу 'нещо' най - често материлно нали.. и без това доста момчета са се сбъркали тотално, ако не са имали шанс да правят секс като тинейджъри, точно по тази причина (вкарват си параноя, че няма какво 'да предложат', ако евентуално някоя е склонна да 'даде' и си стоят девствени)
Секса е просто едно взаимно удоволствие м/у 2ма души. Или 3ма (защо не :-)). Period.
Тези думички дето си подредил за 'бащата' са супер не намясто да ти кажа и звучат адски нелепо.. Автора за никакъв и ничий баща не говори. Нещо си се филмирал доста яко. По - добре ходи си яж тъпото сирене и не ни се прави на много остроумен, не ти се получава и няма да ти се получи... ако ще и на 300 години да си.
Като не ти отърва, че е станала факт тази тема в този сайт, то се изплюнчи на модераторите или направо на собственика на сайта - след като те са преценили, че е окей да се пусне, значи просто трябва да преглъщаш, възрастен човеко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: aae9e97900
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И съдниците че дразнят, ама авторът най-много ме дразни, определяйки всички жени, които не му "дават" като фригидни и обречени на незадоволеност.
Щото нали сме много широко скроени, така е модерно, ама дай да осъдим и ние всеки начин на живот, който не ни изнася...

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 251740adcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Повечето жени имат неестествен подбор за мъже и преценяват по материалнито. Много двойки не си отиват. Имах един приятел дето си имаше гадже - и двама бяха много хубави младежи на 25, мацката поиска деца, а парите им бяха малко.. тя се хвана с един льольо, само защото има състоятелност, а истинската й тръпка беше с моя приятел. Те си отиваха и дори приличаха на влюбена двойка от сапунен сериал, сигурено децата им щяха да са далеч по-красиви и потенциално кадърни за много неща. Безразборното сключване на бракове и правене на деца по нужда, неминуемо загрозява българският генофонд. хубави с хубави, невзрачни с невзрачни. Закон природен. :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d09163f036
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз няма да съдя никого, нито автора, нито подкрепящите го. Но отдавна не бях засичала това явление, иначе толкова типчно за Сподели. нет, а именно - модератор да се изкаже неподготвен. Няма лошо, модовете също са потребители, имат право на мнение, да коментират и те, колкото си искат. Но да се обръщаш към автора на коментар (визирам номер 10) който още не е публикуван и не е виден за останалите потребители, да го нападаш, поучаваш и прочие, не е почтено, номер 11, ама никак. Естествено моят коментар няма да бъде одобрен, но да си знаете, уважаеми, че сайтът се посещава и от хора, на които, евтините ви номера са им ясни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 445a991e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Автора се чувства виновен, че иска само секс и не може да обича и се опитва да се оправдае, обвинявайки другите, че го съдят.
Разбира се - биологично заложено ти е да чукаш жени, давай, някои все ще се съгласят. Това, което те прави човек обаче, е способността да обичаш.. но някои, за съжаление, завинаги си остават само биологични организми и нищо повече.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d8870ced71
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

16.   Така... Авторът е.
Първо, в темата изобщо не става въпрос за леки жени, които пускат на всеки. В темата става въпрос за това, че се гледа на секса като на нещо, което трябва да се "дава" на мъжа срещу това той да предложи обвързване и смислени отношения в замяна. Възмутен съм, защото в друга тема един автор беше попитал как да си поиска неангажиращ секс от жените и вместо да му се помогне, всички го нападнаха и казаха да отиде на проститутка в най-добрия случай, защото ще му се навие само някоя много грозна и закъсала или някоя психично болна, или някоя мъртво пияна в дискотека. Как пък на мен ми се навиха за праскане що горе добре изглеждащи жени, пък и бяха интелигентни на всичкото отгоре? ! Просто математически погледнато ако си добре изглеждащ и се пробваш на 20 жени, то все една-две ще вържат и ще правите страстен секс. Просто трябва да си искаш директно без да ти пука от отрязване. :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d8870ced71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Така... Авторът е.
Първо, в темата изобщо не става въпрос за леки жени, които пускат на всеки. В темата става въпрос за това, че се гледа на секса като на нещо, което трябва да се "дава" на мъжа срещу това той да предложи обвързване и смислени отношения в замяна. Възмутен съм, защото в друга тема един автор беше попитал как да си поиска неангажиращ секс от жените и вместо да му се помогне, всички го нападнаха и казаха да отиде на проститутка в най-добрия случай, защото ще му се навие само някоя много грозна и закъсала или някоя психично болна, или някоя мъртво пияна в дискотека. Как пък на мен ми се навиха за праскане що горе добре изглеждащи жени, пък и бяха интелигентни на всичкото отгоре? ! Просто математически погледнато ако си добре изглеждащ и се пробваш на 20 жени, то все една-две ще вържат и ще правите страстен секс. Просто трябва да си искаш директно без да ти пука от отрязване. :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6a9f66f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Дааам, има много истина тук. Аз съм тази, която всеки път, когато напише коментар, че не трябва да се съди, че хората тук пишат, за да получат съвет, а не да ги смачкаме, върху мен се излива лавина от клетви и недброжелателни пожелания. Обикновено е или да ми изневери мъжа ми, или да ме изостави с децата и тн. Колкото и добронамерено да се опиташ да споделиш някаква житейска истина, до която си достигнал, човек е устроен да слуша, не за да чуе, а за да поспори и да ти обясни защо не си прав. Малцина съумяват да се поучат от грешките си, а единици от чуждите грешки. Каквото не ти мине през главата, просто не го проумяваш.
Хубаво е, че си взел някакво решение за живота си. То може и да се промени. Не се заричай в нищо, че съдбата много ги обича тия работи. Важно е да си щастлив и коректен спрямо човека до теб. Със или без деца ти си решаваш и в двата варианта можеш да си щастлив, зависи изцяло от теб.
По темата за даването нс с*кс, съм съгласна с теб. За съжаление истината е, че мъжете създавате това усещане за интимността между хората. Ние казваме - спахме или правихме... с еди кой си, а от вашите усти се чува - тая съм я...
Докато масово вие ни таковате, а ние сме восъчни фигури, които не участваме в акта, то ние ще преценяваме, на кого ще дадем. Промяната в мисленето е двустранна.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c083efa40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Номер 14, искрено се съмнявам, че номер 11 е модератор - най-малкото защото пише неграмотно, а това е едно от изискванията на сайта и вероятно се проверява при назначаване на работа.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ca5f8d661e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Когато някой те привлича, ти ИСКАШ да правиш секс с него, а не да му ДАДЕШ секс. Искаш и двамата да си доставите удоволствие. Всеки може да си прави каквото пожелае - има си жени за секс, има и жени за обвързване, но не натрапвайте вашите разбирания като абсолютна истина.
От автора

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6dc5596d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Номер 7, замислила ли си се защо сексуално неосъзнати момичета се обличат предизвикателно? Такива "каки" им изглеждат много вървежни - а и е така, който си поиска получава.
И наистина всяка жена може да си живее живота без да се съобразява с мненията а хората. И не само, да я смятат за "лека", а и наистина да е такава.
Когато се държиш като "лека" жена цената ти спада. Като си на 20 и много готина, дори да има мнение за теб, че си "лека" мнозина ще те искат за "бройка" - какво ти пука за един път (на някой мъж), а и нищо не си инвестирал. А като станеш на 25 години и си "навила" много бройки, не се учудвай, ако те смятат, че ставаш само за "онова".

А приятелката ти на 16, ако е предизвикателна, за каква да я мислят? Имаше една на 16 която вече е била с 64 мъже - помогни ми да си направя правилните изводи!

И една жена, ако на 16 смята, че не иска деца никога, а на 25 реши друго. И какво прави с 564-те "бройки"? Тогава ще пита: -"Как да заличат миналото си? "

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 57ea0e41e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   25 изобщо не е е схванал какво обяснява номер7. Или по - скоро така му отърва смятам аз.

Иначе аз наскоро имах сериозен приятел, много отговорен и умен човек, който буквално разбира от всичко, но една вечер като заговорихме за бивши и разбрах каква голяма бройка има преди мен (е не чак 564, но дооста голяма все пак) и прецених, че не бих могла да създам семейство с мъж, който е бил с толкова много други жени, бил е вътре в тях.. Просто не е редно, най - малкото защото това е страшно неморално. А морала е основен стълб на всичко, което искаме да бъде здраво. И задължително трябва да се поставя на първо място. Любовта, взаимното привличане и допълване са винаги второстепенни неща, дори маловажни бих казала.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9169d977d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Истина в реалното и за жалост осъдено мнение на номер 13.. много истина и то болезнена, ако съдим по оценките. Тук само жени ли влизат в тоя сайт? То не им се получава връзката с главния всеки път, ама тука е много видно.. :(

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4ae4ea8b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Авторе (номер 23), ти май пак не разбираш, че никой не натрапва разбиранията си като абсолютна истина - не аз, а ти пусна темата за да натрапваш собствените си разбирания, а може би за да получиш подкрепа от мислещите като теб??? След като си пуснал някаква тема би трябвало да си готов да чуеш и различни мнения от твоето - можеш да ги приемеш, можеш и да ги подминеш, но да спориш с инакомислещите е пак вид натрапване на твоето мнение.
В същност от всичките ти дълбокомислени изказвания не стана ясно (поне на мен) какво искаш да ми споделиш - не искаш да се жениш - добре, кой те насилва? Търсиш си нещо лесно, но се оказва, че не всяка ти псука - тези дето не ти пускат ли са виновни, те ли са съдниците и моралистите, че са те претеглили и не са поискали да са с теб? Кой кого вини и съди - аз тебе няма за какво да те виня, нито за какво да те съдя, просто приемам, че навсякъде в живота е така - едни се хващат за работа, копаят и работят в определена посока и очакват резултат, други ходят от казан на казан, ровят из боклука и са доволни ако попаднат на някоя огризка.
Волята е твоя, но по отношение на твоя си живот, не се опитвай да казваш на околните по кой път е по-добре да се мине, при условие, че никога не си минавал по този път.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8091c439dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Авторе, безкрайно приятна изненада за мен е твоята тема. Радва ме фактът, че мъж на 25 години разсъждава по този начин. Не, млади приятелю, не става дума за средновековно мислене, а за увредени от социализма поколения. Аз имам някакъв спомен за онези времена и помня тоталната демагогия и лицемерие, които бяха наложени като норма тогава. Моята майка остави собствения си баща да умре като куче в една селска къщурка, без да му осигури в продължение на години дори топла вода и нормално отопление през зимата, но след като веднъж ни свари със законния ми съпруг да правим любов на дивана на вилата, вдигна страшен скандал, че сме били "мръсници", "неморални", "извратени" и прочее. И да - ние, според нея, не сме "нормално семейство", защото не желаем да имаме деца. А не желаем, защото се запознахме на една по-зряла възраст и ентусиазмът да станеш родител за нас отдавна е изгубил своята привлекателност, просто други неща ни занимават. Освен, че е сексуално неадекватно, това увредено от социализма племе е меркантилно до мозъка на костите си. По причина, че е била изкуствено държана в еднаква степен на бедност, т. е. естественият инстинкт за добиване плячка е бил потиснат, сега тази генерация изпитва нечовешка алчност да има повече и повече. Та, какво мислене очакваш да имат наследниците на тези хора? Какви искаш да са техните деца и внуци? Аз се спасих, защото съм изключително независим като мислене човек и не прихванах заразата на тукашния манталитет. Затова ми е толкова приятно да срещна съмишленик, при това по-млад от мен. Не се учудвай, в България моралната скала е следната:
- Ще ти дам секс, ако ми дадеш пари.
- Аз няма да работя добре, обаче ти ще ми плащаш добре.
- Трябва да родя дете, за да пипна портфейла на бащата, пък и детето като порасне, ще ме издържа докато съм жива.
- Няма да плащам данъци, но искам боклукът да се извозва редовно, въпреки че ще го хвърлям където ми падне.
- Аз не съм виновен, че ми се запуши тоалетната, виновни са политиците.
- Няма да си купя билет за трамвай, но желая трамваите да не закъсняват и да са добре отоплени.
- Нямам образование или съм избутам там някакъв ВУЗ с тройки. Е, защо онзи мухльо от Сорбоната взема 5000 евро като млад специалист, пък аз кретам с 500 лева? С какво съм по-долу от него?
- Само тъпаците се хранят здравословно! Аз пуша, пия и ям чипс. А за това, че съм болен, е виновно здравеопазването. Лекарите на сапун!
Няма да продължавам, разбира се, защото това е тема за книга, а не за пост във форум. Ясна е концепцията ми. На мен очите ми се отвориха за картината в тази красива страна България до голяма степен от този сайт и затова го следя с интерес. Живея тук, работя тук, обичам приятелите си тук, обичам природата тук, обичам традициите тук. Но ненавиждам българския клошарски манталитет.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: aaa7c87561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Ха, това не е нищо. Веднъж, преди година-две, имаше една тема, в която омъжена жена споделяше за чувствата си към друг мъж. Както се досещате, хейтърите беше на ниво :)) Че била курва, неморална, долна и каква ли не... Аз ѝ отговорих, че съм била в нейната ситуация, но не съм се поддала на емоциите и съм отказала на човек, с който сме се харесвали, защото цена и обичам съпруга си и, какво мислите? Пак хейт. За каква съм се мислела, курва съм била и аз, нищо че не съм изневерила, горкият ми мъж по-добре сам, отколкото с "такава като мене" и р.н. Е, няма угодия!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7b8004e2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз сега се включвам в темата, но общо взето подкрепям номер 33. Браво, добри наблюдения! Аз съм стигнал до извода, че огромната част от недостатъците на хората тук идват от липсата им на ВЯРА. Както се казва в Библията: "За вярващия всичко е възможно". За невярващия? Сами си правете изводите. Тук масово хората не вярват, не вярват, че нещата се се подобрят - "а дано ама надали", не вярват, че някой иска да им направи добро безкористно, мислят, че всички искат да ги прецакат и са станали хитри и недоверчиви, хвалещи се какви разбирачи и тарикати са. Мислят, че успеха идва когато прецакат някой друг а не чрез дисциплина, усилия и постоянство. Понеже нямат вяра, гледат само изгодата а постъпването правилно и редно остава назад. Понеже нямат вяра гледат да се продават, вместо да постигат, черногледи са, цинични, лакоми и материалистични и т. н. Изобщо липсата на вяра има катастрофални последици за населението като цяло тук и ги е превърнало в алчни и цинични същества изпълнени с огорчение, недоволство и злоба, които или се самозабравят до безкрайност и се надуват отвратително ако постигнат някакъв успех по втория начин или изпадат в депресия и развиват трудно преодолими комплекси за собствената си стойност и себеуважение. Това е т. н. манталитет на оскъдица при която човек се е свил в черупката си и постоянно се бои да не му вземат нещо, да не го прецакат, да не му направят нещо. Обратния и правилен светоглед е светогледа на изобилието, където човек вярва, човек е уверен в себе си и знае, че навсякъде има възможности, че може да постигне всичко каквото иска стига да положи необходимите усилия, честен труд, дисциплина и търпение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d5dd247c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Евала. Най накрая да чуя нещо смислено и умно. Аз мислех, че ще намеря кой знае какви съвети, но само се разстройвам от хейтъри. Тука не е за хора, които не са консервативни. Овчето мислене преобладава. Дайте да обобщим. Изневярата е ужасна, сексът само в рамките на връзката. Трябва да имаш сериозна връзка, семейство и деца, да ти е скучен животът и ако малко кривнеш край - ти си такава, ти си онакава. Аз съм сигурна, че 99 процента от хората в тоя сайт си мечтаят за живот като моя, но първо не им стиска и второ толкова са им възможностите и не могат да го постигнат. Извинявам се, но това, че сте дебели, грозни и задръстени, не значи, че трябва да ви слушам комплексарските съвети. Към автора: ок, неангажиращ секс, звучиш като нормален, средностатистически мъж. Поживей си, като се влюбиш много, ще размислиш. Явно сега няма подходяща жена. Тъкмо като я срещнеш, ще си видял много други и ще я оцениш, защото ще видиш колко повече си пасваш именно с нея, за разлика от всички досега.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 63cb5db97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз пък мисля, че хората си имат причини за да не вярват на никой! Тези 28 години "демокрация", принудиха вярващите да спрат да вярват, и да не се надяват напразно. Усещането, че непрестанно някой те прецаква, наистина витае навсякъде около нас, и хората имат своите основания да вярват и мислят по този деградивен начин.
Възможностите, за които говориш са твърде далечни и илюзорни, за да може обикновеният човек да повярва в тях.
Освен илюзорни, те не са достъпни за всички хора, защото за да постигнеш успех в която и да е сфера, е нужен и ТАЛАНТ, наред с всичко друго изброено по-горе от теб(номер 35)! Тази система(капитализъм), дава безкрайни възможности, само на талантливите хора в определени актуални сфери на дейност. Всички останали, магат да успеят, единствено чрез прилагане на тарикатски номера и измама, или ако имат "вуйчо владика"...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 63cb5db97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До 36:

Всичко е много хубаво, но има и един малък проблем в това, което иска от живота авторът - свободен и развратен живот, за неопределен период от време. Известно е обаче, че от всяко наше действие или бездействие, има съответните последствия. От твоите действия, и тези на автора, също ще има последствия един ден. Подозирам обаче, че те няма да ви се харесат много.
Вие и двамата, все пак се надявате, един ден след като се наживеете хубавичко, да си намерите сериозен партньор.
Но как очаквате да намерите такъв, след като цял живот сте живяли развратно, и с концепция, която коренно се различава от от приетата обществена норма? И по-важното, как очаквате да го задържите до себе си, с тези ваши свободолюбиви разбирания за една връзка? Ами той, как ще ви повярвя, че сте искрени с него? Вижте какво, аз съм последния човек, който трябва да ви съди, но тези т. нар. обществени норми, които така яростно отричате, са установени още от векове преди нас, и явно има защо! Те полагат основите и задават рамката на обществото.
Давате ли си сметка, че без тази рамка, ще настъпи пълен разпад на ценностите и деградация в обществото. Ако всички станем "освободени" като вас, къде ще му излезе края? Ако вашите родители не искаха деца и семейство, дали вие щяхте да се случите?
Не може цял живот да си се праскал като изоглавен, и на стотното момиче/момче, да кажеш - "Обичам те, ти си човека, който цял живот чаках". Любовта, вярно че понася всичко, но не искате ли прекалено много от нея?
Една от дамите тук, сподели, че и било особено неприятно, когато чува от мъже да казват, че били оправили някоя си там... Уж не било много културно.
Но аз смятам, че това отношение, адресирано към някои дами, е точно такова, каквото трябва да бъде. Жените, без значение дали се продават или си подбират мъжете, са все същите к**ви, ако го правят дастатъчно често и по много. Същата логика, се отнася и за мъжете, но поне според мен с по-малка сила.
Някак си много по-брутално е да си представя, как една жена, която е била с 20-30 мъже, впоследствие се обяснява в любов на някакъв ухилен до уши идиот.
Само като си го представя този епизод, и цялата романтика, която тая в душата си, изведнъж се изпарява.
Ние всички можем да бъдем като вас, но не го правим, дори и само заради това, да не нараним до болка, хората, които един ден ще ни обичат истински! Макар да знаем, че те ще ни простят почти всичко.
Всеки сам решава от какви правила да се ръководи през жизнения си път, и кои граници може да прескочи. Така, че си е лично ваша работа как ще си живеете живота. Само да не стане така, че на средата на пътя, да седнете да се тюхкате за това, което е било.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 009d901d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Всеки да живее живота си както иска. А гледането в чуждата паница и цъкането с език са типично български похвати.
Някои хора наистина е по-добре да нямат деца. Едно дете трябва да е искано и обичано, не създадено защото така трябва. Самата аз все още нямам деца. Искам, макар да съзнавам, че това е най-голямата отговорност и това леко ме плаши. Не мисля обаче, че ако остана без дете това ще ме съсипе-даже напротив. Смешни са ми хора, които казват, че живеят за децата си и за тях няма друга радост. Това е тъжно. Тези деца когато пораснат за кого ще живеят тогава? ! Ще чакат внуците явно...

Колкото до неангажиращия секс- няма лошо, стига да си свободен. И да не го правиш с всеки/всяка защото това вече е курвалък. Всеки човек има нужди, младото и здраво тяло иска своето. Някак противоестествено е да стоиш на сухо месеци или години, чакайки точния човек. Ако го намериш, страхотно!
Проблема на повечето неангажиращи връзки е, че един от партньорите се влюбва. Нормално, когато спиш с някого повече от веднъж при някои хора се появяват и други емоции... освен това малко или много си говорите и се опознавате. Не вярвам да се хващате от вратата за краката. Макар вероятно да има и такива.

За финал- всеки има право да изживее както иска живота си. Стига да не пречи на останалите. А българите да се научат да не изпадат в потрес и да не злобеят с пяна на устата, ако някой е различен и не се вписва в идеалните им представи за мъж или жена.

Лина 32

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7c535c73f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   36, ти пък от къде се пръкна бе пиле?
Ти от къде си сигурна, че аз завиждам на твоя живот, та аз дори не знам какъв е той - мога само да съдя по някои косвени признаци, примерно "Извинявам се, но това, че сте дебели, грозни и задръстени, не значи, че трябва да ви слушам комплексарските съвети. ". Изказването ти като цяло сочи, че ти си слаба, красива, отдръстена и нямаш никакви комплекси - това ли ти е критерият за качествен човек??? Ами ако всичко това беше истина нямаше да висиш в този сайт и да търсиш съмишленици, а щеше да се сексуваш с някой като автора на темата - кажи си сега къде по-точно те стяга чепика, за какво са ти обобщения, нали си достигнала вече максимума на душевния и физиологичния си комфорт. Аз само съм чувал, че "куче, което много лае не хапе", а ти си тръгнала да лаеш преминаващите коли, че и велосипедисти, че и пешеходци - толкова ли никой не ти обръща внимание, че си дошла тук да джавкаш срещу останалите 99 % (процента) или не ти стига единия процент и вече търсиш втори?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0cb518146d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Номер 37 аз съм 35, може да се шокираш, но моето мнение, че не ти трябва талант. Просто трябва да постоянстваш и да не се отказваш а за това трябва да вярваш. Спомням си едно интервю с боксьора Кубрат Пулев в който общо взето казваше, че като започнал да тренира нито бил най-бързия нито най-талантливия, но всеки ден бил в залата да тренира докато другите един по един се отказали. Така, че трябва постоянство и нещата лека полека стават.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 72d99ddbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Коментар номер 5 е отличен отговор на изявлението на автора. Други коментари са излишни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker