Завист или нещо друго. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Завист или нещо друго.
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1437 пъти
Аз съм едно обикновено момче на 21 години и точно в това е проблемът. Имам един познат който в момента е доста известен рапър в България... няма да казвам кой, но повечето от вас, особено по-младите, сигурно го знаят. Има клипове с няколко милиона гледания в Youtube. Последния му клип беше на едно от първите места в най-гледани, но го скриха защото е 18+.
Проблемът е, че май му завиждам. Той е известен, обикаля различни градове където има участия, хората му се кефят и постоянно има яки мацки около него. А аз съм съвсем обикновен, ходя на работа като всеки друг, и май не се отличавам от сивата тълпа. На него му се случва непознати момичета да искат да се снимат с него, а на мен - никога. Кой не би искал да има неговия живот? Само, че аз го нямам. Преди време записах няколко песни, но беше много зле и се отказах. Нямам талант и не ставам за това. Пробвах с музика, танци, спорт, исках да съм готин и популярен, но не стана така както ми се искаше. Като бях 16-17-18-19 годишен излизах само с такива хора и исках да стана рапър, но не ми се получи. Наложи се да започна работа като всеки друг и сега съм поредния скучен смотаняк. Живея с чувството, че въпросните ми приятели са готини, успели, а аз съм никой. Не мога да се понасям като някакъв си обикновен човечец, ставащ сутринта в 7, за да отиде на работа и взимащ някаква заплата всеки месец. Професията ми се води престижна, но си остава досадна работа, друго е да си рапър и да си живееш живота.
Еми това е, поревах си малко, като женичка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 5fc4df2e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми... Извини ни смотаняците... Които не желаем да сме клоуни.... Нали знаеш че всичко е до време? Днес са топ утре няма да са нищо.... Не мисли, че славата е вечна и погледни над нещата като голям човек, който вече си... Теб който да те хареса ще е заради самия теб а не за да имат изгода.... Чак ми стана жалко, че младите хора могат да имат такива дребни мечти хаха... П. С. Жена съм към 30те... смея да кажа че имам добър живот пътувам много и имам здраво и любящо семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5b8e884fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Марсо ли е? :D

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2cff215f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох разбирам те, но нищо не е точно такова каквото изглежда. Току виж се беше натъкнал на много минуси, ако имаше такъв живот. И защо да си смотаняк? Работиш, постигнал си нещо. Да не е малко? Най-важно е да си жив и здрав и да правиш нещо, което те радва всеки ден. Без винаги да чакаш да дойде петък, заплата и т. н. Спести и пътувай било то до близки, но спокойни и приятни места. Общувай колкото може повече, бъди ведър и ще търсят компанията ти. А и някой ден ще може да посвещаваш повече време на твоето момиче, отколкото ако трябваше все да си по участия. Ако е сериозна, щеше да ревнува от фенките :( Виждаш ли, че имало и добра страна да си себе си? ! Айде успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 99d6a81270
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не всеки има талант и трябва да приемеш, че ти нямаш. А ако беше рапър и си имаше гадже Никога нямаше да можеш да си сигурен дали е с теб, заради самия теб, или защото си известен и да се показва във фейсбук.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 89124ec01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   1, значи казваш "днес са топ, утре са нищо", ами може ли да питам ти кога си била топ или винаги си била нищо?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker