Загубих най-важното-доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих най-важното-доверие
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1606 пъти
Здравейте, не пиша тук за първи път и съм получавала много добри съвети, затова и днес се обръщам кам Вас, хора които знаете и сте преживели повече от мен.
От две години имам връзка с мъж, с който сме от една професия. Запознахме се в университета, но той е по-голям от мен и когато завърши се прибра в родния си град. Аз продължавам да уча и затова през тези две години поддържаме връзка от разстояние. Говорили сме, че това положение е временно и в даден момент ще вземемм решение, но този момент така и не дойде. Виждаме се през 2 седмици за петък, събота, неделя, понякога по-често, ходим на почивки. Той е този, който идва по-често при мен, защото живея сама, а той все още с родителите си. За известен период започна работа в града в който живея, за да сме заедно, но нещата не потръгнаха в служебен план.
Зная, че преди мен е имал много жени, но това не ми е било проблем. Аз преди него имах една сериозна връзка над 5 години и една-две мимолетни. В началото той беше много недодялан в отношенията, но виждах че има прогрес и че иска да сме заедно. аз съм човек, който дава много свобода във връзките, интересувам се, но никога не притискам. Знам, че ако човек иска да изневери, контролът едва ли ще го спре, най-много да стане по-предпазлив.
Преди няколко месеца усетих, че нещо е нередно, не мога да обясня, без конкретен факт, просто интуиция. отворих последните чатове и видях че си пише с други момичета. Негови бивши колежки, приятелки, праща им забавни картинки с еротичен подтекст. Някои от тях дори аз съм му пращала, а той препраща. Стана ми много криво и не можах да се прикрия. Веднага му казах какво съм прочела, скарахме се и той каза, че са били приятелски бъзици. Предупредих го, че за мен не е редно. Приглътнах, но в мен остана едно съмнение.
Преди седмица трябваше да бъдем на официално събитие, на което аз не можах да присъствам. Имах ангажименти в работа. Но на следващата седмица му бях на гости. Вечерта докато бяхме заедно, едно момиче му писа. Той ужасно се притесни, зачуди се за няколко секунди какво да направи и после скри чата, но знаеше че гледам. Аз се направих, че не вижддам, защото ако бях подхванала темата нямаше да разбера истината. Вечерта преди да си легна се събудих и си казах, ча ако този път нещата са такива ще се разделя с него. Прочетох последните два дни и го събудих за обяснение. Той беше нагъл и ме лъжеше. Коато отворихме заедно чатовете разбрах, че са се запознали на въпросното събитие и от тогава си пишат всеки ден от сутринта до вечерта през интервали-тъпи елементарни, курвенски свалки. Ядосах се, плачех и четях. Изчаках сутринта и се прибрах с първия автобус. Той каза, че не е бил с нея, но аз изгубих доверие в него. Догони ме с колата, но дори не го пуснах вкъщи.
През тези две години той много ме е подкрепял, обичал, усещала съм го, разбирахме се, мислехме за общ бизнес и семейство. Той самия винаги повдигаше тази тема, а сега не знам дали това е детинска грешка, дали това е подъл човек, с маска, когото не познавам, дали това е човекът, с когото искам да съм. Моля споделете предишен ваш опит с подобни ситуации.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 8e22e223a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няколко пъти ми се е случвало това - идва момент, в който започват да лъжат и да се занимават с други. Сега ми се иска да бях прекратила връзката веднага след като съм разбирала. Обидно е. То си личи когато са само приятели и няма нищо повече. Дано вземеш правилно решение, забрави миналото и колко те подкрепял, виж настоящия момент - това е просто един мъж, който те лъже.
Не мислиш ли че заслужаваш по-добро отношение?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: effd71a627
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо: не знам с какъв акъл ти дава да му четеш чатовете, а и самото действие от твоя страна е отвратително. В конституцията на Република България е записано: "Личната кореспонденция е неприкосновена. ". Да четеш чатове е все едно да слухтиш зад вратата и да подслушваш разговори. Или да надничаш през ключалката в банята...

Второ: ти ако си мислиш, че има нормален мъж, дето през брака, живота, връзката, семейния си живот (или както щеш го наричай там) не е поглеждал друга жена, значи си в много голяма грешка. Обикновено през известен брой години (5-10) мъжете изневеряват ама много здраво (с връзка, с чувства). За невинните флиртчета или за краткосрочни свалки въобще да не говорим - те са сигурно ежегодни, или на 1-2 години. Изкючение правят само мъжете, които никоя жена не ги отразява, също и чукнатите в главата (надъхани евангелисти и пр. ).

Да, приятелят ти е бил силно влюбен в теб. До такава степен, че за 2 години си му запълвала целия свят, и въобще не си е и помислял за друга. Рано или късно обаче това време свършва! Дали ще е след 2, след 5 години, или още на третия месец - никой не може да ти каже предварително.

Знаеш ли кое е разковничето на успешния дългогодишен съвместен живот? Влюбване ли? Любов ли? ГЛУПОСТИ!!!
Разковничето се нарича ТЪРПИМОСТ. Препоръчително е да е примесена и с малко взаимно уважение и приятелство. Това е!
Каза ми го едно възрастно семейство (>50 години заедно) в отдалечено планинско градче, когато им бяхме квартиранти преди 20 години. Тогава си помислих: "Тия не са у ред! ", животът обаче постепенно ме убеди в това напълно.
Което означава, че ако искате да живеете заедно, да имате и да отгледате деца, първо ти трябва да престанеш да си вреш носа постоянно в неговите неща. Второ - трябва да се научите с годините как по-малко да се дразните един-друг. Трето - трябва да приемеш, че (освен ако не се задомиш с някой абсолютен грозник, сдуханяк или льохман) кръшканици ще има. Но, познай... и другите жени не са цвете за мирисане... Романтичният период бързо минава, и тогава... той ще избере тази, с която му е спокойно, сигурно и приятно, която би го разбрала, каквото и да направи. Хубаво е това да си ти.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4fd541fede
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е най-жалкарското и мизерно поведение за един човек. Вместо да си признае, че иска да топне чушката и просто да го направи, седи и се лигави с някакви си там. Нямам проблем половинката ми да си каже, като пич, че си е харесал някоя мадама и ако е само заради секса - живи и здрави! Ама да се лендзи, да праща снимки и прочее селски изпълнения, при това зад гърба ми - директно у лево.
Виж, най-вероятно не го прави нарочно и не мисли за теб, докато това се случва, затова и не разбира колко е унизително и долно спрямо твоята личност. В този смисъл наистина може да го е грижа, може дори и да те обича по някакъв начин, както сама пишеш. Виждала съм не един и два случая, в които мъжът/жената кръшкат, но продължават да са с половинките си. С тази тази разлика, че потърпевшата страна знае... и не е научила с дебнене и ровичкане, а човекът просто си е казал така и така.
На твое място моментално бих го зарязала. Не защото си е паднал по друга, а защото, е мишкар и те унижава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8a792dd033
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За какво ти е било даа четеш тези неща за да се нараниш сама? Ако си взела решение за раздяла дано да е окончателно... Защото ако не е ще страдаш много...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bad0406ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А защо питаш за предишен опит, не може ли да е настоящ?
Аз съм инат и искам да съм на ясно с всичко преди да взема решение за каквото и да е било. Поради тази причина не отрязах на момента, реших да си изясня въпросите, които и ти си задаваш "дали това е детинска грешка, дали това е подъл човек, с маска, когото не познавам, дали това е човекът... " - резултатът за няколко години е кръгла нула, нищо не си изясних, само разбрах, че загнезди ли се недоверието в една връзка всичко тръгва надолу. Сега човекът много се старае, прави всичко възможно да се загърби миналото, но недоверието ми пречи да виждам хубавото, образът на предателството изпъква непрекъснато пред всичко останало. В интерес на истината не става въпрос за ревност или за страх, че ще бъда заменен с друг, притеснява ме фактът, че нещо се е творило зад гърба ми и аз съм последният, който го научава, при това случайно. Притеснява ме това, че хората са казали "едно куче като се научи да яде ла. на не може да се отучи".
Според това, което описваш на приятелят ти му е плитка количката, сега ще си смени козината, но нравът не. Макар и спонтанно, си взела правилното решение (според мен) - пълен игнор и продължаваш напред. Доколкото разбирам и в професионален план нещата при него не са особено розови, бил тук, бил там, не се получило, ама с теб ще прави собствен бизнес - искаш ли да влачиш камък подире си цял живот???
Не повтаряй моята грешка години на ред да търсиш отговор на очевидни неща, да правиш компромис след компромис, да живееш в недоверие, да търсиш в себе си причините за това, че на някой му се хойкало и картинките с "еротичен подтекст" са само "били приятелски бъзици"!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: eb500f1301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Очевидно си се хванала с някой женкар. Даже си знаела, че преди теб е имал връзки с много жени, но предполагам, че си решила, че се е променил заради теб. За жалост в повечето случай такива неща не се случват. Хората рядко се променят. Почти е сигурно, че той ти изневерява. Мислиш ли, че ако той можеше да бъде задоволен и щастлив само с една жена до себе си щеше да има толкова много жени преди теб? Женкарите и курвите не могат да бъдат добри партньори, защото винаги ще имат нуждата от разнообразие. За тях сексуалните връзки с нови хора е като дрога. Ще те посъветвам следващият път да внимаваш повече с какъв човек влизаш във връзка.

Най-важното е да приемеш, че до голяма степен вината е твоя, защото ти си решила да имаш връзка с него. По този начин няма да се чувстваш като жертва и ще се чувстваш, че имаш контрол в каква връзка ще попаднеш, а това е изключително важно ако наистина искаш да имаш дългосрочна и успешна връзка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5142e986a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересът на този мъж, по някаква причина, се е разсеял по околните мацки. Вече не е фокусиран върху теб. Най-добре ще е да го разкараш без да дълбаеш и анализираш. Повече няма да му имаш доверие и ако останеш да крепиш и буташ тази връзка няма да си щастлива, вечно ще се съмняваш. Просто, сложи кръст и си търси другаде късмета.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b98895546f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вината е в него. Той БУКВАЛНО не вижда какво изпуска, защото вече те има за даденост и търси някоя друга. Според мене ако му е толкова тясно полезрението на мисълта и на духа няма да се промени, ще боли но по- добре го напусни сега от колкото когато нещата станат по сериозни.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 601b5f27e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За мен нещата стоят така: при мъжете колкото повече време минава с една жена, колкото по-малко са вълненията с нея, по-нарядко, колкото повече време тя се е дърпала, отлагала, играела и протакала в началото, колкото по-въздържана е, независима и т. н. толкова по-бързо ни минава интереса и ни става безразлична. При жените пък колкото повече време един мъж им обръща внимание толкова повече се влюбват. Съответно психологически се разминаваме. За да не се разминаваме, жената в началото трябва да прави много повече а мъжа в последствие на база на бурния романс в началото да има висок интерес и да и обръща внимание а не да губи интерес и да иска нещата да продължат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e89e1d2156
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нека и аз да ви кажа нещо - като мъж, който редовно си чати с мадами. Та:
Просто ме кефи това нещо.... да си говорим за щяло и нещяло, секс и т. н. и т. н. В никакъв случай нямам намерение да се виждам с мадамите, да се чукаме и т. н. Самия т чат си ми доставя удоволствие. Изводите в тази насока, са два: Вариант едно-възможно е просто този човек да е като мен, което не значи, че трябва да бъде търпяно и това, просто казвам, че не е задължително да иска да изневери. И вариант две-иска си да кръшне и това с чата е само началото.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cc2202a054
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, доста тъпо заключение!

Към авторката: Бях в подобна на твоята ситуация и реших да простя и да го приема като моментна забежка. Наистина имаше промяна, но към по-лошо. В крайна сметка приключихме, но след 3 години стабилни скандали и изхабени нерви. От онзи момент "режа" вече без да се замислям. Няма емоции, няма "Съжалявам/Обичам те/Ама аз не исках/Ама случайно се случи. "
Но от друга страна откакто придобих този навик и реших да "не си затварям очите" повече от 2-3 месеца във връзка не съм оставала. Лично мен не ме вълнува, тъй като обикновено, когато няма качествена храна, стоя гладна и го предпочитам. Принципите са хубаво нещо, но не топлят вечер. Въпрос на приоритети и житейска философия.
И не забравяй, че незаменимите хора са много редки явления и само в България има около 7 милиона души, а верни и стойностни мъже има много (за съжаление на някои комплексирани мъжки екземпляри).
Успех и много щастие ти желая!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cdef58363d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
Благодарна съм на всички за мненията и съветите ви. Той казва, че съжалява и че ще направи всичко за мен, но това са само думи. Всичко се изразява в пращане на копирани от някъде стихчета и мили картинки. Дори разумно обяснение не успя да ми даде. От както сме разделени сякаш чувствам облекчение, противно на това което мислех, не ми липсва. Просто след гнева от постъпката му, някак изстинах към него. В събота ще се видим, за да му върна вещите и вероятно да приключа връзката ни окончателно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker