Прекалявам ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалявам ли
преди: 6 години, 27 дни, прочетена 2168 пъти
Здравейте, с приятелката ми имаме любов като по приказките и ужасно много се обичаме. Имаме една единствена причина за кавги понякога и аз съм причината. Ще започна с това, че тя е човек със доста интересни емоции, както си седи и е весела за 2 минути става кисела и не знае защо или поне не иска да ми каже. Точно когато стане така аз започвам да питам и разпитвам какво има, какво има. Нея това много я нерви, и започва да ми казва спри да ме разпитваш нервиш ме и спира да ми говори поне до следващия ден и ми е леко сърдите поне 2, 3 дни. Много пъти се е случвало когато не сме заедно и си пишем, да я питам нещо някакъв въпрос без значение какъв, нещо от порядъка примерно на учи ли за изпита. И тя започва пак да се нерви и започва да ми казва, сега ли е бил момента изобщо не съм бил тактичен писнало и да и задавам въпроси и тъй подобни. Относно досадните ми въпроси когато е ядосана и сме заедно мога да я разбера. Но когато си пишем аз просто няма от къде да знам тя във какво настроение е, че да я питам нещо без значение какво. Много ми е болно защото аз не и задавим тия въпроси защото съм и гадже и трябва да се интересувам, а защото ама наистина ме интересува и ми пука за нея неописуемо много. Получава се нещо като поговорката '' направи добро изяш... ''. Много мразила била да я разпитват, толкова време сме заедно и не мога да я разбера. В един разговор доста голяма част от него се състой от въпроси и наистина понякога говоря на тръни с нея защото не знам кога ще се ядоса. Знам че ме обича и иска да бъде с мен защото ми прости доста неща който доста жени не биха го направили (не говоря за изневяра). Тъй като връзката ни ще се наложи да бъде от разстояние за известно време след няколко месеца, я питах доста пъти казвайки и че ще я разбера ако не иска да продължим. Но тя просто е категорична казвайки ми че не е намирала друг като мен и не иска да търси, че ме обича изключително много и иска да е с мен независимо колко ще е трудно за известен период от време докато ме няма до нея. Дадох и шанс да прекрати взаимоотношенията си с мен ако толкова я нервя но тя не го направи. Въпроса ми е към жените със подобни емоции, и към мъжете със подобни жени, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 26 дни
hash: 7fa841dd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не "интересни емоции", а пълна липса на контрол над емоциите си.
Не пишеш на колко сте години, но щом споменаваш учене за изпити, вероятно сте студенти. Малко ѝ е минало времето да ги овладява тези работи... виж, ако бяхте тийнейджъри и я тресяха хормоните - щеше да е по-разбираемо.
Като цяло - не ти трябва такава жена, която нито си владее емоциите, нито си дава сметка как това се отразява на околните (в случая - най-близките ѝ). Въобще - жена, която се вкисва, било то с причина или без, не трябва на никого. Жената по принцип трябва да е психически по-стабилна и уравновеена от мъжа. Той е експериментаторът, тя е пазителят на семейството и огнището. Ако това е нарушено - най-малкото рискуваш след време да ти се наложи да играеш женски роли в някои отношения.
Пък ако много държиш точно на нея.. не знам... ще ти се наложи да влизаш в ролята на търпелив учител, (пре-)възпитател и т. н. Но щом не иска и да споделя какво ѝ е, защо ѝ е... нещата отиват наистина на много зле...

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: 3518c20606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги ли е била така? Или в последствие е станала? Ако винаги е била така то по-добре да избягваш въпросите свързани с действия от нейна страна. Предполагам тези въпроси най-много я дразнят. Ходи ли там? Направи ли това? С това какво стана и тн. Попринцип за мен да се изнерви от това че се интересуваш не е нормално, при все аз не бих търпял такова поведение, и много бързо ще спре да ми пука и ще спра изобщо да я питам, което от своя страна означава че връзката ще приключи скоро скоро. Бъди малко по-мъжкар като ти се изнерви, покажи й че не ти е приятно, а не да подвиваш опашка и после да и се извиняваш за нещо което реално нямаш вина.
Давам личен пример аз също като теб подвивах опашка и с времето приятелката ми правеше от мухата слон почти за всичко. Реших да сменя тактиката, и аз почнах да се нервя за глупости. И нещата се оправиха, не знам поради каква причина, не търся логика в женското поведение, явно с поведението си съм показал че аз доминирам.

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: 50a4d53868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прочетох половината. Как я виждаш тази връзка, след като трябва непрекъснато да мислиш и премисляш дали в момента тя е на кеф или е вкисната?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: b3b639cafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом с добро не става...

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: ebe9964c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Адски дразнещо е приятелят ти да се държи с теб като настойник.
Ти защо не водиш разговор с нея, както между приятели, а досаждаш с въпроси, все едно си й майка...
Усещам те обсебващ.

Освен всичкото тя ти го е казала - директно: "Много мразила била да я разпитват". Нормално е да мрази да я разпитват, и е нормално като ти е казала, че не обича, ти да спреш. Въобще слушаш ли я какво говори и иска да сподели или я разпитваш за нещата, които са важни според теб?

Да, прекаляваш. И то много, остави я да си живее живота без да се обяснява като пред по-висша инстанция.

 
  ...


...
преди: 6 години, 19 дни
hash: b95b617db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо избягвам да употребявам мъжкия пасивно солидарен израз "вкисната жена". Второ-излиза, че жените освен да са ухилени като рапони не вършат работа. Трето-авторче-като си седнал да придиряш на приятелката ти за всичко, защо просто не станеш да си тръгнеш ей така по мъжки, ако си МЪЖ?
Четвърто-ако твоята приятелка напише изповед тук за да се види другата страна на медала, ще излезе че не е баш така, както го описваш
Пето-мъжете трудно асимилирате сериозните неща и по преизумция очаквате всичко да ви върви като ухилена ряпа, защото иначе комплексите как не правите нормални нещата в нито едно отношение говорят, айде дерзайте

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker