Искам да ме няма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да ме няма
преди: 6 години, 26 дни, прочетена 1878 пъти
Здравейте. Може би има вече подобни истории, но се надявам да ми дадете съвет какво да правя. С мъжът ми не се разбираме от момента, в който бях бременна и настоявах да ми помага с задълженията в дома ни. А той не го правеше и стигнах до извода, че не уважава никого, дори себе си. Но той е супер мързелив и не му пречи да има боклуци по земята, леглото, на масата, да има разпиляни дрехи навсякъде и да е мръсно. Никога не знае кое къде се намира. Когато му трябва нещо, аз съм длъжна да съм го прибрала и да знам във всяка минута кое къде се намира. Ако не съм наблизо, заварвам всичко разхвърлено и отново трябва да го подреждам, за да не е кочина. Не знае как се пуска пералня, никога не сгъва дрехи и ако ги сгъна и не съм ги прибрала в шкафа, той ги разпилява по земята, за да търси някоя определена блуза и излиза. Аз отново трябва да сгъвам дрехите и да ги прибера иначе ще ходим през тях. А с това малко бебе нямам никакво време, даже и работя от дома и поемам важни ангажименти. Когато му кажа да ми донесе чаша вода или нещо което ми е необходимо, просто казва добре и нищо. Но това, което ме дразни е всъщност отношението му към мен и това към колежките му. Той всеки ден обикаля града да им купи храна, губи си от обедната почивка и си взима храна за вечеря, но само за себе си. Дали осъзнава, че има семейство, или ме възприема като майка/детегедачка на детето и прислужница в дома. Никога не мога да видя дома си чист, а се старая. Никога не мога да си свърша работата спокойно, трябва да се озоря 10 пъти. Единствения плюс е, че обожава детето и не е студен към нея. Но аз вече не мога и да спя, съсипвам си здравето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 25 дни
hash: 45ed2a53ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бий му шута! Ще намериш някой, който ще уважава и теб, и детето ти. Ти не можеш да си всичко и да се прибиваш като куче, а той да угажда на другите. Комплексар!

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: b2f8e62afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно е, че майка му го е свикнала да се изживява като султан Сюлейман.

Кажи му това, което казваш на нас - че не можеш да спиш и си съсипваш здравето! А ако твоето здраве се съсипе, не само че ще трябва САМ да домакинства, ама и да гледа детето САМ, ами и ТЕБ да гледа!
Затова му предложи да си наемете домашна помощница.
(като не иска да си поделите домакинската работа, нека плаща заплата на някой да ти помога, като ще се държи като султан, то поне да е истински)

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 8042463c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сама знаеш какво трябва да направиш. Надявам се да имаш родители, които да те подкрепят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: 1644f5a2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този човек не те цени и не те уважава, той е свикнал някой да върви след него явно как изобщо си му родила дете?

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 605859f62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Майче, дано се заблуждавам, но звучиш като поредното женско мрънкало, на което все някой не му помага, все неговото време е най-ценно, все не му обръщат внимание и т. н.
Имам няколко въпроса, на които не държа да получа отговор - задавам ги, за да намериш сама за себе си отговорите.
- Ти с този мъж не поживя ли известно време преди брака и преди да имате дете - същият ли беше тогава, и ако отговорът е ДА, защо сега си с него?
- Какво общо имат колежките му с това, което разхвърля в къщи и дали не те стяга някъде другаде чепика?
- Щом той е разхвърлян защо не оставиш разхвърляните неща (особено неговите) - просто прояви малко търпение, сритай му дрехите в някой ъгъл и го остави без чиста блуза, дали няма да се научи да си пуска пералнята и да си сгъва гащите?
- Задавала ли си си въпроса дали на него му е кеф да му прибереш отвертката в някой шкаф и той да се чуди половин час къде може да си я скрила от себе си?
- Говорите ли си в къщи, седнала ли си с него (без присъствието на детето, спокойно, без викове и крясъци, без заплахи и натякване) да му споделиш кое те дразни, да го помолиш, ако не ти помага, поне да не ти създава допълнителна работа?
- Обсъждали ли сте възможността той да излезе с малката в съседната градинка, за да имаш време ти да пооправиш бъркотията в къщата?
- Къде в историята ти се вписва "даже и работя от дома и поемам важни ангажименти", той ли те кара, детето ли ти пречи или какво?

 
  ...


...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 01b3673cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми добре давай, бий му шута както те съветва целия кокошарник тук във форума и после ела да ни кажеш колко е хубаво да си самотна майка. Предполагам мъжете ще се избият за да бъдат с теб и да поемат грижите, за които мислиш че е длъжен мъжа ти, а пък той от своя страна ще продължи да те финансира заради детето, нали? Или може би печелиш достатъчно с работата от вкъщи, та не ти трябва неговите финанси... Нали раздялата е най-лесното при това с дете на ръце, вместо да седнеш и да поговорите какво трябва и какво не да прави. Както те съветват тука тези, където едва ли са имали и една успешна връзка, ама знаят да бият шутове. Сядате и си говорите, той ще трябва да се съобразява с някои неща, ти също ще трябва да търпиш някои негови недостатъци, иначе всеки по пътя си ако не може да се изтърпите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 247c2366b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прочетох само заглавието и съвет от мен. Ако искаш да стане леко се напий и се хвърли от някой мост, за предпочитане е аспаруховия мост. Ако искаш бавно и болезнено, вземи си сода каустик, пийни малко след около 2, 3 минути черния ти дроб ще се изпържи и ще си отидеш във агония. Дано съм бил полезен. :)

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: d4f223c78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   номер7, какъв кокшарник, много си филмиран. Точно 2 коментара са я съветвали да го напусне.

И това за финансирането - ами всеки мъж би трябвало да финансира биологичните си деца. Сега друг е върпроса, че трябва го прави така, че майките им да не могат да се възползват от това финансиране

Също замисли се за това колко е глупаво 'са имали и една успешна връзка' - успешна връзка човек няма как да е имаЛ, защото тогава няма как да се нарече успешна. Такава може да се каже, че Е само в сегашно време ;) В настоящето. Настояща. Другото се нарича НЕуспешна - не е успяла, провалила се е, вече не е факт и.т.н.
В този ред на мисли човек няма как да има повече от една успешна връзка, най - много една успешна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker