Любовта води до нещастие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта води до нещастие
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1191 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история за да разбере някой болката и грешката която допуснах. Много дълга и болезнена връзка имах почти 7години. Не заслужаваща уважение нито да си губите времето да я четете, но трябва да я изкрещя защото умирам всеки ден от мъка и ярост към себе си. Сгреших и заобичах семеен мъж който продължение на много години си играеше с живота ми и не уважи нито чувствата нито жертвите които правех за него. И аз бях семейна с малко дете той с две по големи. През всички години толкова го обичах че всичко съсипваха в моя живот за да съм с него когато той пожелаваше и имаше време. Останах без мъжа до мене, оставах все сама с дете и за всичко страдах аз и сривах моя живот докато той гледаше собствения си. Така продължаваше с лъжи и убеждения че ще направи нещо за мен, че ще напусне неговият дом. Много празни приказки и лъжи. Имаше чувства но не бяха така силни като моите задачи бъде решен да ми даде бъдеще нищо че аз изгубих бъдещето си и с моя мъж, за да съм с него. Така един ден останах на никъде... С трудности и лишения без мъж до мен, без упора мъжка с много лишения и само с него... любовник който не се грижеше изобщо за моето щастие. Много трудно се върнах след години при мъжът ми и нищо вече не беше същото. От ден на ден ставам и съм все по нещастна. Колко и да съм обичала другият знам че той срина семейството ми и вече съжалявам за всичко. Неговото е било подла и забавна връзка, обичта ми го ласкаеше намеренията си му бяха и останаха едни без сериозни намерения. Само лъжи... много сълзи проливаха и много нощи не спях заради него да ме направи щастлива и не получавах нищо повече от безсмислени срещи за секс. Съжалявам за живота който не ми даде а ми го отне, бъдещето на мен с моето семейство провалих за да съм с него. А той си остана все същия и не напусна жена си. Никога нищо няма да е същото с мъжа ми, и аз съм виновна много съм нещастна от всичко което си причиниха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 0527ad6bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От всичко написано оставам с впечатление, че той е помислил за децата си, а ти изобщо не си помислила за твоето. Нещата с мъжа ти няма как да са същите, но отсега нататък съсредоточи вниманието си върху детето си, за да му компенсираш времето, в което е живяло без баща си. Никога един мъж или една жена не трябва да бъдат по-важни от децата ни. Всеки що-годе нормален човек мисли така, а ако не мисли така или не е нормален или временно е изгубил здравия си разум заради секса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker