Помогнете ми да си намеря приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми да си намеря приятелка
преди: 6 години, 22 дни, прочетена 3044 пъти
Добро утро, добър ден или добър вечер. Да кажем, че се казвам Данчо (ама не се казвам така) или лицето Х на 27 години съм и от 6 години нямам приятелка. Как се стигна до това не зная. Казват, че да си намериш приятелка е като да си намериш работа. Аз съм професионалист в търсенето на работа, дори мога да давам съвети. В търсенето на работа са важни няколко неща. Работодаля иска да назначи човек, който ще се справя качествено и който е професионалист в своята свера. Като да купи перфектния продукт. От там нататък моята работа е да създам този продукт и да му го представя по възможно най-добрия начин. Създадох си перфектната автобиография с перфектната снимка към нея. Цялостно автобиографията ми говори едно нещо " Аз съм човека, когото търсиш ". След това поглеждам всички обяви избирам най-добрите и на другия ден имам график с над 20 интервюта за работа. Проучвам информация за всяка фирма и на другия ден тръгвам. На интервюто се обличам така, че външния ми вид да излъчва сериозност и отговорност. По време на интервюто, поведението ми говори "Аз съм перфектния човек за теб, ако ме назначиш ще взеш най-доброто решение". Така от 20 работни места ми предлагат работа в 10, на края на деня си правя един списък, поглеждам математически, кое е по-голямото число. Къде е имало по-добро отношение към мен. Сравнявам и избирам най-доброто място. Така.. Исках да кажа, че имам търговски умения и не съм глупав. 3ная, че в търсенето на приятелка нещата са подобни, но щом от 6 години не съм имал приятелка, значи имам недостатъци. Като цяло знам недостатъците във външният ми вид и работя по въпроса.. Изглеждам доста по-млад от възрастта си. Слаб съм доста и сега се записах на фитнес. Започнах да тренирам, а досега никога не съм го правил. Смятам да постоянствам в това. Другия ми недостатък е, че съм малко притеснителен, не в говоренето ми с хората, като почна да говоря друг ставам, ами в самата ми походка, сякаш съм някакъв скован такъв. Лицето ми е красиво, ама едно такова нежно, малко гейско, не изглеждам възмажал. От година насам започнах да заговарям всяка срещната по улицата. Без да очаквам нещо, просто за да контактувам с другия пол, колкото да не загубя способността си да флиртувам. Като цяло има някакво напрежение в мен, заради липсата на секс сигурно. Да започна да ходя по проститутки ли.. не знам вече. Явно е, че за да се променя трябва да осъзная всичките си негативи и да работя върху тях. Имам план да вляза скоро в доста свежа среда, като цяло работя всеки ден върху трансформацията си, но някой друг съвет няма да ми е излишен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 22 дни
hash: 5c5c7757b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей~~~ Искам да ти кажа нещо важно... Чета историята ти и виждам че по теб няма нищо което да не е наред освен едно.. не гледаш на живота по начина по който би гледал един човек който познава мислите и чувствата си.
Така... какво имам предвид? Ти умееш да анализираш ситуациите, умееш да управляваш това отвън, но не се срещаш с този отвътре.
Нямаш приятелка защото не си създаден за повърхностна връзка. В твоята природа е да си търсач с точно определена цел. Това означава да познаваш причините зад мислите, чувствата и желанията си. Когато започнеш да живееш с ясно съзнание тогава ти се превръщаш в единица със заряд и този заряд започва да бъде привличан и да си пробива път за да открие нужното му за да създаде едно с друга единица. Това е природата. Разбираш ли какво искам да ти кажа?
Трябва ти яснота, ти гледаш твърде детски на нещата и си мислиш че хоп-троп и ще я забаламосаш там с някой мускул нещо или усмивка, но не става.
Първо разбери какво искаш и какви качества търсиш.
Второ - продължавай да контактуваш с жени от всякакви възрасти, с всякаква работа и интереси.
Трето - забележи онази която носи качествата които търсиш.
Четвърто- бъди себе си с нея. Буди искрен и честен. Прави и малки жестове на уважение и добри маниери.
Пето- задръж я до себе си и й покажи че тя може да ти има доверие.
До края на пета стъпка не трябва да става въпрос за секс освен ако тя не ти дава знаци.
Живей в настоящето и не се притеснявай от нищо. Светът не свършва ако те отрежат. И сега забелязвам още една твоя черта - страх те е да губиш.
Имай предвид че търсиш жена която да е майка на децата ти. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 6533e61586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Данчо, от това, което си написал става ясно, че си голям перфекционист и педант. Липсва ти спонтанност. Пресметлив си. Това са все неща, които може и да са добри за сериозна връзка, но на един по-късен етап.
В началото всички жени се нуждаят от смях, приятни емоции и спонтанност, от лекота в общуването.
Не се стягай толкова много и ще ти излезе късмета.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: f03b4e2f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   'да си намериш приятелка е като да си намериш работа' - с тази нагласа няма да си намериш приятелка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: de6fb54ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съвет: Чувствата нямат общо с играта шахмат или със стратегия да получиш работа, мислиш много и по грешен начин. Да, ти ще изградиш перфектия образ, сигурно ще намериш и жена, а после какво... ще играем роли цял живот?

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 07da9b1a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   " Аз съм човека, когото търсиш " - жените търсят мъже, а не лакеи. Получил си 10 от 20 предложения за работа (което, вярвай ми, не е голямо постижение) защото си удобен. Защото не умееш да си гониш целите. Целта на един мъж е той да е ок, да намери най-подходящата за него работа, жена и каквото още се сетиш. Твоята цел е да се харесаш, да си удобен. Като за начало си избий това от главата. Фитнес, среда, лице, ала бала, всичко това няма никакво значение, докато не си промениш вътрешния свят. Или казано иначе - спри да бъдеш AFC (Average Frustrated Chump).

 
  ...


...
преди: 6 години, 21 дни
hash: ab4add7dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От коментарите разбирам, че едва ли не външния вид нямало значение. Външния вид има огромно, космическо значение. Народа го е казал по дрехите посрещат по-акъла изпращат. Да ама ако имаш само акъл изобщо няма и да те посрещнат. Независимо какво говорят дамите, те се привличат по хората първо по външния вид, а на другите изобщо не обръщат внимание. Преди имах си акъл ама си се обличах по изчистено и обикновенно и никой не ми обръщаше внимание. После започнах да се обличам по фешън, сложих обица, татуировки, малко накъсани дънки, купих си от ония фешънските якета с пухести качулки. Барнах си една модерна прическа и сега интереса към мен скочи на 200%. После да ми разправят, че по вътрешни качества ги избирали. Избират ги по външен вид, вътрешни качества трябват после за да се задържи връзката и пак са от по-малко значение сравнение с външния вид. Ако един мъж е готин, жената е склонна да направи компромис за вътрешните качества, не един или два случая на това съм виждал, а хиляди

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: ab163d755e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Какво да ти кажа брат, жените ценят само самочувствието и нищо друго. Дори и това самочувствие да е без покритие. Може да си богат, красив, спретнат, ако те видят че нямаш самочувствие им пресъхват п*тките и заминават да се чукат с някой с половината от твоето IQ и месечен доход. Аз съм по-зле и от тебе - гоня 25 а дори не съм се и целувал. В последната 1 година свалих 20 кила, намерих си хубава работа и аз, но уви. Всеки ми вика "Даи по-ведро. ", "Какво ти е толкова зле? " и всеки дето ми го вика е чукал по 5-10 мацки и няма идея какво е да си смазан.
От къде да го извадя това самочувствие като мен никой не ме е обичал, никой не ми е показал нежност, а като ходя по пътя жените направо гледат през мен. А като видят някой надъхан пикльо, на който ако ги няма родителите му няма да оцелее и 15 минути, почват да го заглеждат, да му се умилкват исамо чакат да ги покани. А този същия пикльо си мисли че той е много голям, че ги омагьосва и че той всичко сам е направил.
Такива като нас авторе са "полезни" на 35-40, когато всики са се оте*али хубаво и търсят някой отчаян да го баламосват.
Ако намериш решение на проблема със самочувствието, сподели го тук.
Аз за момента не мога да намеря такова.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: d94426599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Представете си, че сте в магазина. Имате две сирена, едното е със скъсана опаковка, но вътре е уникално вкусно и качествено, а другото е с перфектна лъскава опаковка, телевизията ви е набила марката 100 пъти в главите. Вие от къде ще знаете, че първото сирене е по-яко от второто, да ви кажа ли- ще вземете второто и в това съм 100% сигурен. А после ако се окаже и вкусно ще си взимате винаги от него. Така е и с хората, ако не са лъскави, привличащи, сексапилни и страстни въобще няма да им дадете шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 96a99e0570
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Казват, че да си намериш приятелка е като да си намериш работа. "

Кой го казва това? Забий му един шамар... От 18 годишен работя, вече съм на 30, никога не съм имал проблем с намирането на работа. Но с намирането на приятелка положението е подобно на твоето. Така че двете неща нямат нищо общо.

Относно възмЪжаването (правописа малко ти куца): започни да спортуваш нещо - дали фитнес, дали бойно изкуство или игри някакви. Нещо да раздвижва тялото и да увеличава, поне с малко, обема на мускулите. Повече мускули води до повече тестостерон (за да се поддържат мускулите е нужен тестостерон). Ако си дебел или слаб - влез си в нормата за ръстта (което е долу-горе ръстта в сантиметри минус 100). Ако не излизаш от вас - излизай. Слънчевата светлина е нужна за витамин Д, който контролира много хормони. И спри да заговаряш всяка - изглеждаш като загубеняк. Изгради си живот, имай интереси.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 7f32667a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз мисля, че жените не могат да дават съвети на подобен казус защото самите те не знаят какво искат. Говорят някакви глупости, а всъщност искат страстен секс, мускули и пари. Въпреки, че не си го признават директно на подсъзнателна основа търсят точно това

 
  ...

...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 94d851d3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Жените се ръководят от емоциите си. Всичко е до това да предизвикваш емоции у жената без значение дали са добри или лоши. Препоръчително е да са позитивни, но много жени киснат с мъже които ги пердашат, защото това предизвиква силни емоции у тях. Вариантите ти са или да бъдеш супер забавен и остроумен или супер задник, ако си "нормален" тип по средата шансовете ти са малки. Говоря от личен опит и наблюдения.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: e5058a151c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   9 и авторе, какво да ви кажа, решението за вас е ЕДИНСТВЕНО да замените множественота число в мисленето си с единствено! Не женИТЕ, а женАТА! Иначе шансът ви е близо до нулата... Дано сте ме разбрали...
Ж44

 
  ... горе^
преди: 6 години, 18 дни
hash: 7fe12e5bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Няма да стане, щом се налага други хора да помагат по-добре се откажи.

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 4e28503fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не трябва да изглеждаш отчаян, авторе, защото отчаянието отблъсква. Като за начало се опитай да си станеш самодостатъчен. Това със спорта добре си го измислил, но го прави заради себе си, за да имаш тонус и да се чувстваш и изглеждаш добре. Намери си хобита, не се вторачвай толкова в търсенето на приятелка и ще я намериш. А и хобитата може да помогнат - запиши се например на салса, там доста жени ходят, някои без партньор. Но ако изглеждаш нервен и търсещ, няма да те огрее. Дай го по - лежерно, по- самоувероно (но не нахално, да уточня). И престани да заговаряш жени по улиците, това няма да ти помогне.

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 94d851d3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 16 е мизерник, не го слушай.
Гледай RSD в YouTube.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f4930b8b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Автора съм.. искам да кажа на другите, че наблегнах най-вече на това да се запознавам с нови жени и да не очаквам нищо от тях. Цаката е да не си намираш гадже във всяко момиче, което общуваш. А просто да си общуваш, да си създаваш приятели-жени, така след време започваш да им опознаваш природата и да знаеш какво да правиш. :) Но все пак външния вид си е външен вид и е много, много важен... Засега съм много доволен от себе си, успях за 1 месец да напредна доста. Пожелавам същото на всички, които имат същата цел.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7338364f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   За мен беше непосилна задача да се измъкна от тази обвивка на отчаянието, но в един момент усетих как става и дори надминах собствените си очаквания. Всъщност, аз бях без самочувствие и весел само пред определени хора. Не пусках потенциалът си на свобода. Моят опит се натрупа след 25 ми година, когато първата ми приятелка беше от тия, за които години преди това само съм бленувал. Сега съм на 32 и съм осъзнал доста неща. Посъветвали са те правилно за визията. Прическа, дрешки, спорт и лафове. Горе-долу се получава със почти всяка жена по един и същи механизъм. Само никога не казвай, че си неопитен, защото българките имат резерви към такива мъже, дори и без да са им дали шанс да докажат, че могат да се справят. Две не ми пуснаха заради самопризнанията ми, не го прави! После станах играч и смених тактиката. Веднъж се зарибих с една след едно питие, отпуснах се и нещата станаха на първата вечер. След тоя случай ми вързаха още две, а след тях имах и сериозна връзка няколко месеца, обаче сериозните връзки в БГ са мнпго голям фарс, уверявам те. Всичко е сметки. Жените нямат усет да познаят свестният и можещ мъж, те разпознават само финансовите му възможности. С мен специално, ако трябва да съм честен, тия дето ме резнаха могат само да съжаляват. Защото съм добър любовник и това се хареса при останалите. На мен жените са ми нареден пъзел. На никоя не казвай "обичам те" това е огромна грешка. Не бъди вежлив и мил! Бъди загадка! Не се довееявай, не споделяй тайните си, бъди отдаден на връзката си, защото ше се подиграят с чувствата ти. Това съм го изживял, изживяли са го и други. Още нещо! Бягай винаги с 300, ако при запознанство те разпитва с какво се занимаваш. Това са вече плановете за да те използва, да види какви пари изкарваш и как се разбираш с родителите си. Когато една жена е привлечена от теб, тя ще иска да си с нея и от затвора да излизаш. Не се връзвай на материалистките. Веднъж усетих една такава и отговарях на всеки въпрос "тайна" и така засилих любппитството й още повече, чуках я у тях и си забегнах. Очакванията й бяха големи. Чети и омайвай при разговори с лафове и цитати от весели книги. Бъди забавен и енергичен. Прави имитации и скечове. Хуморът е пряк път до леглото на всяка жена почти. Прави се на умен и засягай научни теми. Ще си кажат "Ох какъв е умен" те обичат да ги водиш и да си инициативен. Не се оплаквай и не говори за политика. Възмущението ти от заобикалящата ни простотия, може само да ти придаде мрънкащ и скучен вид. И сега най-важното! Спорт!!! Не ходи на фитнес и да взимаш добавки, тъй като временната на вървежните бабанки са отминали още преди 10 години. Тренирай в планината, лостове, лицеви, тичане. Не взимай нищо. Постоянството води до бързи резултати. Клякай всеки ден. От три години клякам и тялото ми се оформи като на плувец - здрави крака, тесен ханш и кръст, широки гръден кош и рамене, като гладиатор от древен Рим съм станал. Не се обезкосмявай! Жените харесват мъжко излъчване. Клякането помага за натрупване на материал в тестисите и така ставаш привлекателен. Тестостеронът привлича жените така, както пчелен кошер мечка. Всичко съм го изпитал и знам как стават нещата. Жените не си харесват половинките, много от тях имат деца от мъже с кореми и пътуващи от блока до магазина долу с кола. Те искат истински мачовци. Сексуално незадоволени са. На една краткотрайна връзка съм се радвал много повече от всяка друга. Имах запознанство с омъжена на 23 с дете на 4 годинки. и мъж в сферата на компютърното програмиране. Човека си печели добри пари, но е малко тип nerd и това предразположи към поникване на рогови израстъци на главата му. От връзката с жена му разбрах, че само парите дето носи са важни, а за нея и детето няма време. Голям ферман мога да ти напиша, ала времето ме притиска много. Имай предвид тези неща. Аз по този път постигнах прогрес в контактите с хора като цяло. Вече нямам стремеж към жени за сексуални цели, защото ми е писнало. Много дори не се отпускат по време на секс и правят нещата механично. Само тая с детето се чукаше здраво. Като цяло не си заслужава да правиш жертви за едната дупка. Не е върховен момент от живота секса, престиж е. Не си мисли, че ще имаш много обожателки, ако си легнал с 10 примерно. Вдичко зависи от визията и умението да я задържиш по-дълго.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e00709849e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   <22> - УмрЕх от смЕх докато чета инструкциите. Честно ако трябва да се правя на маймуна за една пОтка по-добре да съм си сам.

Авторе:

Това : "Казват, че да си намериш приятелка е като да си намериш работа."

не е вярно. Тоя дето ти го е казал няма да го питаш повече за НИЩО.

Да си намериш приятелка е като да си намериш приятел (не другар за бира), а приятел. Човек на който като му се обадиш в 2 часа през нощта и му кажеш , че имаш нужда от помощ да стане и да дойде да ти помогне.

А това става не с "какво харесват другите", а с откровение.
Бъди директен. Ако харесаш някоя- кажи и. Ако и тя те харесва ще се задарва. Ако не те харесва ще се фръцне.

Една жена знае след 10 минути дали ще си легне с теб или не тъй че нищо не губиш, но го правим насаме.

Пред приAтели, приAтелки ;) - не.

Aко се правиш пък на богат много жени ще решат да те използува за портфейл и ще го направят даже без да те харесват. После знаеш какво става ;)

А, да - пази се от тези самотните с деца. Ще ти завъртят главата със секс и манджи и после цял живот ще трябва да дондуркаш чужди деца, направени от бивши "тръпки".

Иначе казано - умната .... после и русата ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ac4b8948c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А, ето го и номер 23- хейтъра на самотните жени с деца. Не пропусна да се регистрира. Няма ли да пуснеш нова тема? Като си търсим гадже, да не търсим сама жена с дете? Колко си елементарен. Никой не те кара за нищо насила, бе? !

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1b270acc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   22. Много си прав. Но от секс до приятелство разликата е огромна. Да, знам дали да легна с някой след десет минути разговор и съм го правила, но съм ставала в два посред нощ именно заради мъже, с които не съм имала интимна връзка или вече съм я прекратила. Тя е хубаво авторът да разбере сам себе си какво търси.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2ecc65efc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 23 - 22 се е изразил малко старнно, но идеята е не да бъдеш маймуна, а да бъдеш забавен и добре изглеждаш човек, но не и "д'рво".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3666361fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От 22 към 23, момчето не е длъжно да се вслушва в "инструкциите". Споделям личен опит. Аз просто си разпознавам разните типове жени и подхождам различно с всяка. Поведението е важно, ако искаш не само да имаш връзка, а да те огрее и в леглото. Тъпо е да се правим на други, но живеем в матрица. Видял съм и знам. Аеторе, бъди вниматекен с тия приятелски отношения с различни жени, защото вместо жена спътник в живота ще имаш много приятелки, с които ще си говорите всевъзможни глупости разхождайки се по парковете и центъра. Първо търсиш интимност, после мислиш за опознаване. Нещата трябва да стават бързо. Някакво льохманско е да се разхождаш с мацка, и да не сте интимни а само да й слушаш сладките разказчета.. не е мъжко. Жените усещат кой няма да им вървии по гайдата, ето защо трябва да се влиза в роли. В тоя филм съм бил. Но най-важнито е силно енергочно тяло и ораторство, това ги кара да стават емоционални и можеш да спечелиш от слабостта им. Поне туя типажи на това залагат, с които бях. Да си сладкодумен и секси физически. Иначе, ако решиш да залагаш на пари и професия и си хванеш някоя, тя ще ти слага рога. Успех и да знаеш, че човек сам си е ковач на щастието

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 04544531db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   И 22 и 23 са много сбъркани.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b67597886d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   27, хаха, големи съвети даваш.
Не бих си легнала с мъж, който е на принципа "първо да я мина, после ще я опозная". Защо те е страх, че ако не спиш веднага с една жена, няма да ти пусне въобще? Явно смяташ, че освен хубавото тяло и сладкодумието нямаш какво друго да предложиш.
Вярно е, че една жена за 10 минути от запознанството знае дали би си легнала с някого. Но това е на първично ниво и за това толкова много жени страдат, след като мъжете ги зарежат. Просто не си дават време да го преценят, скачат в леглото му и после си чукат главата. И аз бях така, влюбчива съм и щом харесах някого, си лягах с него. Каква голяма грешка.
Едва преди година се осъзнах, че така не се прави. Един мъж трябва да ми се докаже, преди да правим секс. Ако го харесам много, му давам да го разбере, флиртувам, но поиска ли нещо повече, се дърпам. Когато той се обвърже емоционално достатъчно с мен, тогава му пускам.
Достатъчно съм страдала от собствената си спонтанност, искреност и чисти чувства. Вече не съм такава. В живота или ти въртиш хората, или те - теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bc6af6470c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Леле мале то било мноу сложно бе.
А нашите дядовци едно време просто са чакали момата да иде на чешмата за вода, напивали са и менците и готово. ;)
И после - ех живот здравеЕй здравей!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: aac3d7d226
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 29 - не, просто ще има винаги нещо което няма да й хареса и то ше се окаже причина да не ти пусне. Ти не осъзнаваш, че има мъже здрави и прави на 35 години, дето секс не са правили защото ги режат за глупости. Защото не са с всички качества в едно - красиви, интелигентни, заможни, забавни и пр. Едно да липсва и ше ти каже "ами не сме един за друг" Знаеш ли тоя филм колко пъти съм го гледал при мен и при други момчета? И ако мога със сладки приказки и аура да излъчвам привлекателност, защо да не се възползвам от това. И може да съм сбъркан според 28, ама да ти кажа все така искам да съм сбъркан. Сбъркан но ми се получава. И преди без тези разбирания със същите жени нямаше да ми се получи..

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b26d8c59be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   29, значи до вчера си пускала ей така, а сега изведнъж мъжете трябва да се доказват. За какво му е на някой да плаща скъпо за нещо което до вчера е било евтино, като може да си го намери другаде на истинската цена?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9f93891a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До 29, хаха, викаш друго е да разбереш, че в едно нещо не ти допада и можеш да го резнеш или мотаеш дълго с надежди. Аз никога не се разкривам пред жени, защото като се разкрия и разберат, че съм със средно и обичам да чета книги и да уча езици и да се движа колело или пеша се смеят, но ако си някакъв квалифициран с добра заплата не се смеят. Е как да бе бързаш да ги чукнеш? Иначе трябва да седиш девствен или да си плашаш. Да не говорим, че ако тръгнеш да им разказваш за бесгодите си, не те подкрепят, а те наричат скучен, мрънкащ и те зарязват.. абе изобщо не ти влизат в положение. Ходиш пеша по алеята - не те забелязват, ходиш добре облечен с хубава порода куче - и вече те имат за готин. Знаеш колко си взеха кучета за да стане..

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b67597886d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   32, не съм пускала "ей така". Щом се влюбех в някой мъж, бях готова да спя с него - от любов, от наивност - без той да е показал, че отвръща на моите чувства. Бях глупава и се привързвах силно, но сексът за мен тогава не е бил разменна монета, а споделено преживяване. Никога не съм използвала секс за да получа нещо.
Определяш ме като стока, за която някой трябва да плати. Не съм стока. Просто вече не позволявам на никой да ме разиграва и да се подиграва с чувствата ми. Никого не насилвам да ми се доказва. Който иска и смята, че си струва, го прави.
За протокола, мъжете, с които съм спала, се броят на едната ми ръка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6533e61586
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Не съм съгласна с 22, че ако някоя те пита с какво се занимаваш, значи директно е меркантилна. Може да те пита за да провери дали си й на нивото.
Аз например съм лекар, но по външния ми вид никога няма да познаеш- всички ме мислят или за студентка, някоя секретарка и т.н. И какво, запознавам се с някой и го питам- "Какво работиш?", а той ми казва примерно "Работя в Макдоналдс..." Еми няма да се хвана с такъв безхаберник много ясно.
Ако ти нямаш сериозна професия, нямаш никакъв шанс с някоя здраво стъпила на краката си жена.
Не се прави на по-умен, отколкото си- всичко лъсва веднага и само ставаш за смях.
И се обезкосмявай, задължително!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 209d47d74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Едно ще ти кажа не тръгвай по проститутки. След дълга връзка(6години) борих, и продължавам да боря депресията с платен секс. Колко пари счупих за 18 месеца, лошо ми става..

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3bd3caffdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Ахаххх брат, ти вече си намерил приятелка-виждаш ли я в огледалото? В твоята "история" ти говориш само за себе си, "колко съм хубав, колко съм умен а никоя не ми връзва"... В твоята сФера ти си перфектния продукт, защо ти е момиче изобщо? Перфектния секс можеш да правиш сам със себе се, знаеш как перфектно! Имам чувството че си един от зубърите в класа ми, който беше толкова смотан, че ходеше при момичетата да им обяснява че ако излязат с него ще им даде да препишат.. смешника на класа... с това мислене няма да си намериш приятелка, а и приятел! Наистина ли има още такива хора... :??

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 15ac60bce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Номер 34, двадесет и осем пръста ли има едната ти ръка?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 15ac60bce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Съгласен съм с номер 31. Има много, много жени, които твърдят, че искат забавен, нежен, разбиращ ги, кавалер, търпелив мъж. Обаче, дори да е само с 1% по-забавен от техните идеализирани представи, го мислят за клоун. Дори да е само с 1% по-нежен, го мислят за по-малко мъж. Дори да е само с 1% по-разбиращ ги, го мислят за приятелка. Дори да е само с 1% по-кавалер, го мислят за будала. Дори да е само с 1% по-търпелив, го мислят за отчаяно чакащ до безкрайност от страх да не бъде зарязан. Колкото искате отричайте, но фактите са точно такива.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 15ac60bce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Номер 35, какво против имаш работещите в "Макдоналдс"? Какво от това, че ти си лекарка? Да не си хванала господ за шлифера? Имах съученик, който работеше в "Макдоналдс" като редови продавач, а от няколко години е управител за областта на същата фирма с доход 15 бона месечно. И кое според теб му е лошото да работи в тази фирма? Да ви имам предубежденията...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b67597886d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Н 38, да, и на мъжете много им харесва, защото мога с 10 пръста да им удрям чикии, с другите 10 - да им стимулирам ануса, а с останалите осем да се пипам сама. Сега разбираш защо плащат скъпо за нещо, което до вчера е било евтино, нали?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9214385bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Кола имаш ли? Предполагам, че нямаш - купувай. Едно 20 годишно BMW ще ти свърши работа по твоя проблем, макар че ще потънеш с пари, но нали целта оправдава средствата.

Това за заговарянето по улицата никак не е добре. Ще се прочуеш, че нещо те хапи кучето. Заговаряш 3, те разказват на по 10 приятелки и накрая 30 жени в района те знаят.

Преди 6 г като имаше приятелка, чука ли я много или тя не знаеше че ти е приятелка? Разкажи детайли.

Номер 40 - приятелят ти здраво те е излъгал за парите. Директорът на Макдоналдс в България може и да взема 15000, но като "управител за областта" не сте се разбрали за едната нула.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7944c83598
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До 35, Аа, да, обезкосмяването.. забравих. Вторият тип жени, след този който си пада по мъжкари и лоши момчета, който набира все по-широка популярност с влечението си към нежни натури с бръснати крака и ръце. Интересното е, че дори и да си лекарка, пак може да се вържеш на успиването и сладките ми приказки, без да ме познаеш какъв съм и какво работя, благодарение на интелигентното ми и сериозно излъчване.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1f056ddd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Запиши се в курс за народни танци, ще срещнеш нови хора, ще научиш нови движения, ще се чувстваш в тялото си комфортно, това е позабравена терапия на българският народ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 68e4ce8cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Номер 40, това че изкарва по 15 бона месечно пък какво ме грее? Те и нарко босовете изкарват милиони, и пак не бих се занимавала с такъв. И защо си мислиш, че всичко е заради парите? В днешно време жените си изкарваме достатъчно пари. Не смяташ ли, че има други по- смислени неща в живота, които да впечатляват жените?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker