Тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тормоз
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1380 пъти
Здравейте,
Години наред все едно и сьщо. Един мьж, който твьрди, че ме обича, не спира да ме льже и тормози психически. Кара ме да се радвам, а после разваля щастието ми. Игнорира личните ми празници, обиди ме на Коледа, сьсипа рожденния ми ден. Не ми дава да излизам с приятелки, кара приятелите си да ме следят, обижда ме постоянно! Не желае да ми се извини по никакьв начин. Има мания, че му изневерявам неоснователно! Моля за сьвет и помощ! Чувствам се пренебрегната и унизена. Опитах се да говоря с него, да се дьржа като него, за да види, че не е приятно, но не спира! Не разбира, мисли си, че нямам достойнство и право да се обиждам! Обеща да се извини за рождения ми ден и пак ме изльга! Не мога да простя, защото това е постоянно! Той е отмьстителен и живея в страх за какво измислено провинение ще ме накара да страдам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 4c76c38bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението е едно и съвсем просто: разкарай го!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0a2f039410
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Махни се от него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f4c276675d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зарежи го примерно
- сирения

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9c6abb2922
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Раздели се с него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 96e392918c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този има сериозно психично разстройство. Няма да го промениш, самите психолози/психотерапевти избягват да ги лекуват тея. Напусни го, но ще започне или да се умилква (за кратко), или да те шантажира със самоубийство (блъфирайки, но усведоми родителите му, ако реагира така), може да започне да те заплашва, ако се случи и те е страх - извади си ограничителна заповед и спри всякакъв контакт с него, спри да влизаш известно време и в интернет пространство, където може да те намери. Представяй си го като малко дете на 5 години, това е психическата му зрялост, просто е по-плашещо, защото не се очаква подобно поведение от голям човек. А всъщност е смешно.
Но задължително го разкарай, щото влияе зле на психиката.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 21288ee2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Започни да му готвиш по-честичко. Купи си голяма оловна тежест от рибарски магазин и незабелязано я поставяй в неговата чиния да престоява поне по 5-6 минутки, докато яденето е още топло. След това махаш тежестта и му сервираш яденето с много покорство и престорена любов.

Няма мирис, няма вкус, няма цвят. Е, ще ти отнеме поне 4-5 години, но ще го пратиш ефективно на оня свят. А и при аутопсията изобщо няма да се сетят да търсят тежки метали. Ако е пушач, още по-добре за теб, ще решат, че е пукясал от цигарките. В цигарения дим има олово, така че не биха се изненадали, ако открият олово в него... А и да не е пушач, ти си го отрови, шансът да те хванат е около 2-3%.

Симптомите на отравянето са различни. След няколко месеца ще започне да губи сили, ще се чувства слаб и отпаднал. След това вероятно ще му се появи леко сива черта в основата на някой от венците. Може и да не се появи такава черта. Само си трай, слушай го, прави се на покорна и внимавай да не забравиш някой път оловото в ястието и да му го сервираш с оловото вътре. Дори да обиколи всички лекари в България, няма да разберат какво му е. Ще му изпишат куп витамини и хранителни добавки, за да лекуват симптомите, а причината ще я знаеш само ти и Господ. Убий гадното копеле и като го погребеш, можеш да хвърлиш парчето олово в ковчега му, незабелязано, като прощален подарък за оня свят.

Важно уточнение! Ако видиш, че слабее прекалено бързо, забави малко процеса, да не се усети какво става. Примерно пропусни няколко дни, дори цял месец. Оловото НЕ СЕ ИЗЧИСТВА от организма по никакъв начин. Трови го бавно, но сигурно. В древните времена не една и две съпруги са се отървали от разни боклуци така. Жестоко е, но е чисто, ефективно и готино, ще го гледаш как се гърчи като червей. Оловото скапва целия организъм и поразява всички органи. Накрая дори няма да може да те чука, ще му е мек винаги и ще се чуди какво става.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0a0a6bef17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай далеч от такъв човек!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker