Обсебена от бившия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебена от бившия ми приятел
преди: 6 години, 21 дни, прочетена 1401 пъти
Здравейте, студентка на 22 години съм. Преди 2 години имах кратка “връзка” с доста по- възрастен от мен мъж, за 2 седмици се побърках от любов и щастие, не се получиха нещата между нас и всичко приключи.
Не бях спала с друг мъж до миналия месец, но дори, когато правя секс с новия ми приятел си мисля за него, когато сме навън, когато се храним.. вечер заспиваме на едно легло и аз сънувам бившия ми. А настоящият ми приятел е наистина добро момче, уважава ме, държи се галантно и мило с мен, красив е, но не е.. бившия ми.
Какво да правя? Побърквам се, защото изпробвах всичко, за да го забравя, но НЕ СТАВА! Откакто съм го срещнала, до ден днешен, се будя и заспивам с мисълта за него.
Дайте ми съвет... имам чувството, че си губя ума!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 17 дни
hash: d41ec70b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво означава това "не се получиха нещата между нас и всичко приключи. "? Очевидно не "всичко" е приключило за теб, за по-възрастния си била поредната глупачка, която му е вързала, поиграл си е с теб, нарадвал се е на новата си играчка и я е захвърли при другите вече непотребни вещи.
За да приключиш трябва да си на ясно първо със себе си, после да разбереш какво не се е получило и в крайна сметка да проумееш, че някой си те е използвал точно като диванче за кратък отдих по пътя на неговото си съвършенство.
Ако това ще те успокои и ще те мотивира да се справиш с терзанията си, ще ти кажа, че не си сама - познавам жена доста по-голяма от теб, която е била години в същата ситуация. Кратка "връзка" с опитен манипулатор, който е успял да и внуши, че сексът за "една нощ" е нещо нормално, а след това всеки да продължава да си търси половинката. Предполагам и ти си попаднала на подобен индивид, "налапал" те е в момент на душевна криза, изслушал те е, нищо не ти е обещавал, с нищо конкретно не те е наранявал и те е оставил да се самонавиваш, че с него би могло да се получи, но ти си тази, която нещо не е направила както трябва, ти си тази, която е омацала ситуацията.
"Откакто съм го срещнала, до ден днешен, се будя и заспивам с мисълта за него. " - с коя мисъл? С мисълта защо не се получи, какво не ми хареса, къде сбърках, защо се разделихме. Предполагам дори и за момент не ти минава мисълта, че той се е възползвал от състоянието ти или неопитността ти, дори и за момент не си помисляш, че той се е подиграл с теб. За миг не допускаш, че проблемът може да не е в теб, а в неговата болна глава и огромното му его.
Като цяло историята ти е доста постна откъм факти, но все пак картинката е ясна - важното е и на теб да ти се изясни, иначе ще нараниш сегашния си приятел, ти самата няма да изпиташ удовлетворение, ще се въртиш в омагьосан кръг, ще се бориш за загубени каузи и всяка година ще си отново на стартовата линия.
Сядай и пиши (пиши на себе си), бъди напълно откровена, с какво те е привлякал бившият, какво очакваше от него, какви планове и мечти имаше, защо се стигна до раздяла, очакваш ли миналото да се върне, а ако се върне какво ново може да се случи и т. н. Опитай се да си спомниш разговорите ви, свалките, как се е стигнало до секс, в какво състояние на духа си била по онова време - повече от сигурен съм, че няма да можеш да цитираш и 10% от нещата, които сте си казали, няма да откриеш нищо съществено в балона, който е надул бившият ти. Този балон трябва да бъде спукан, иначе чувството на недоизказаност ще те гризе цял живот, и като казвам "трябва да бъде спукан" имам предвид ТИ да го спукаш, но преди това си запуши носа, че не знам каква воня ще се разнесе.
Излез от мъглата, сега тя ти пречи да се зарадваш на слънцето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker