Просто си тръгна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто си тръгна...
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2039 пъти
Здравейте! На 24г. съм и уча медицина. Така... историята. Запознах се с едно момче в фейсбук, в началото не ми беше направил никакво впечатление. Беше доста настоятелен, звънеше ми всеки ден, четеше ми книга по телефона или някакви красиви откъси. Щом станеше сутрин ми пишеше нещо красиво по телефона. Започнахме да си говорим на много теми и да си допадаме все повече, на няколко пъти дори ми намекваше, че изпитва нещо повече от симпатия, но като не се бяхме виждали на живо ми се струваше абсурдно. Той е от друг град и работи доста часове, затова се видяхме чак след 3 месеца контакт по телефон, скайп.. остана една вечер при мен... Бяхме толкова въодушевени, че ще си говорим на различни теми, а си казахме едва 5 думи. Цяла вечер просто седяхме прегърнати и си мълчахме. Не съм се чувствала по-уютно и спокойно никога. За първи път изпитвам такова привличане към мъж от първа среща. Мислех, че всичко е окей, но на сутринта той нямаше настроение, отначало мислех, че не е спал добре. След това ми каза, че вече трябва да си ходи и започна да се оправя доста бързо все едно нещо го гонеше, ту бързо си събираше нещата, ту ме прегръщаше, целуваше, сядаше до мен, гледаше в тавана. На тръгване се целунахме, след това ме целуна по челото. Попитах го ще се видим ли пак, а той просто ме прегърна и след това си тръгна. На следващия ден го нямаше редовното сутрешно послание.. чаках така няколко дни и се побърках, звъннах му, каза ми, че като дошъл усетил нещо повече от привличане, но е твърде зает, както и аз, от различни градове сме и още куп пречки, които са факт. Много пъти ми е казвал за тези пречки, но аз никога не обръщах внимание на думите му. Преди срещата ни ми беше казал, че се колебае дали изобщо да дойде, защото знаел, че ще ме хареса, а нямало как да ме вижда, когато пожелае, тъй като има само един почивен ден. Аз се държах малко грубо с него, казах му да не ми звъни повече.... оттогава мина месец, но продължава да ми липсва. Как да се справя с натрапчивата мисъл за него? Според вас лъгал ли ме е, че има нещо към мен. И като подробност подобно нещо ми се случва за 3ти път...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 1a3311065e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е искал просто да спи с теб
- сирения

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 131702647a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те е лъгал. Харесвал те е, обичал те е. Очаквал е да правите секс. Щом не му даваш секс, цялото 3-месечно ухажване е било напразно. Почувствал се е обиден и разочарован и е решил да не си губи времето вече с теб. Друг път като ти дойде мъж, който харесваш, на гости, пусни му една ръка по задника, да се усети малко и да те почва.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0e7a7c363e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Внимавай с този използвач. Искал е само секс. Пречките нистина ги има, но мисли позитивно - заслужаваш некой истински приятел. Заслужаваш повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e4163cf475
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредната дето и идея си нема какво иска всъщност. Защо очакваш да ти звъни повече след като ти си се държала грубо и накрая си му заявила в прав текст да не ти звъни? И после месец наред си гризкаш ноктите и се чудиш що не звъни. Ама при тебе явно е хронично, щом вече 3ти път се развива тази смешна история. Нещо ми подсказва, че нема да е и за последно...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 23bcce2e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Така поднесена историята не дава особено много яснота за случилото се, а от там и вероятните отговори ще са безброй. Едно обаче е напълно сигурно, този човек няма сериозни намерения към теб и е хубаво да престанеш да се навиваш, че нещо би могло да се промени в отношението му, да премисли и да поднови контакта.
Само за пример ще дам един случай от моя живот - писахме си с една мацка, разговорите бяха леки, винаги имаше какво да си кажем, всичко избиваше на бъзик, нямало е намеци за срещи, секс и т. н. Чували сме се и по телефона, гласът и беше приятен, за да не кажа вълнуващ. Когато в крайна сметка се видяхме се оказа, че тя е коренна противоположност на вкусовете ми за визия. Държах се прилично, водих разговор на общи теми, само за да не я засегна, но през цялото време ми се искаше час по-скоро да си тръгна. Повече не се чухме и не сме си писали - нямам идея дали тя е очаквала моите обаждания, но не ме е търсила, не е настоявала за нови срещи, не ме е притискала.
Има няколко въпроса, на които сама трябва да си отговориш, харесваш ли се когато застанеш пред огледалото, какво казват за теб приятелките ти, дали не си прекалено слаба или прекалено дебела, куца ли ти нещо във визията като цяло?
Визията ти е много вероятно да ти играе лоша шега, някои неща могат да се променят, други могат да се прикрият, но като цяло "мъжете обичат с очите си".
Другият въпрос, на който сама можеш да си отговориш е защо първата среща е у вас - обикновено се започва с барче, ресторантче, някое тихо място, на което да си кажете това-онова, но така наречения чужд терен. Следващият въпрос е целувките и прегръдките на първа среща - никога не съм го допускал, с изключение на един път когато се целунахме на раздяла (при първа среща), и на двама ни беше ясно, че продължение не може и няма да има, това беше целувка за сбогом, нещо като в твоя случай целувката по челото.
Съществуват и още много други вероятности, но каквито и да са те всичко в конкретния случай води към това, с което започнах.
Чудно ми е обаче едно нещо, защо си търсиш внимание от човек извън твоята среда, че и от друг град - студентските потоци по медицина са огромни, времето, в което сте заедно е много, толкова ли не се намери друг кандидат-доктор, не се ли събирате, не комуникирате ли, че да ти се налага да висиш в социалните мрежи - има време за Фейсбук, сега ти е времето за купон.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2c6f0d0d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Звучи ми като епизод от анимацията "Малкото Пони", след толкова писаници ми се струва, че е трябвало да преминете към филмите за възрастни ако ме разбираш какво искам да кажа. И не чакай от него да свърши всичко и да има самочувствие сам да доведе нещата докрай, защото самочувствието идва с успешните развръзки а при такива свити и пасивни жени и момичета те не са много и оттам и мъжкото самочувствие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9d1799785b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   прекалено рязка си с хората.

ако някой на мен ми каже "не ми се обаждай повече", просто ще го задраскам от списъка с хора, подходящи дори за усмивка и "здрасти"!

имали сте красива платонична възка, но момчето или е обвързано, или не е харесало нещо в теб (може да му напомняш на роднина примерно, не значи че нещо не е харесал в теб)

въобще в днешно време отношенията между хората са повърхностни - щрак и добавяш в приятели, щрак и триеш от приятели.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 699cc1951a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами повече от ясно е. Не му е харесала вечерта с теб То нищо не сте си казали, 5 приказки нищо не е. Може на теб да ти се е сторило романтично, но не и на него

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c6aeda1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря на всички, които изказаха мнение без да ме нападат. Беше ми полезно да видя как изглежда погледнато отстрани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c6aeda1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5
Не търся нито внимание, нито приятел. В момента за мен най-важно е образованието ми, положила съм твърде много труд. С него се държах на моменти грубо в началото, тъй като беше доста настоятелен, а аз бях в сесия с изключително важни и тежки изпити. Той въпреки това ме разбираше за разлика от много други. Смятам че изглеждам нормално ниска съм (1. 53, но и той не беше висок), 41кг., тренирам. Имам дълга коса, големи светли очи.
Струва ми се малко абсурдно след 12ч. работа да бие път, за да легне с мен, след като едва ли би му било трудно да си намери жена за секс...
Промени държанието си, но преди да му кажа онези тъпи неща, не беше спрял контакт с мен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1f60556e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И според мен е искал само секс. И за това не ти е отговорил на въпроса ще се видите ли пак. Какво ли си е помислил" още едно разкарване за едното гушкане". Не страдай за него, ясна е работата.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f4b485f251
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И според мен е искал да правите секс. Не го е получил и затова се е разочаровал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: f24c9a026b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, номер 5 съм - точно внимание и приятел си търсиш, но не смееш да го признаеш дори и пред себе си. В момента приоритетите ти са подредени по друг начин, страх те е от трайно обвързване и може точно това да е стреснало кандидата ти - и все пак "всяко зло за добро".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker