Заглежда се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заглежда се
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2597 пъти
Здравейте! На 21 год. съм, приятелят ми е на 26.
От 8 месеца сме заедно. Още на първия месец забелязах, че когато сме сред хора, той постоянно се "оглежда". Няма как да пропусне някоя красива жена, момиче. Забелязала съм, че като цяло обича да оглежда какво се случва около него, но както казах, ако размине някоя по-симпатична няма как да я подмине без внимание. Първите 1 2 месеца смятах, че е нормално понеже сме от скоро заедно, но постепенно с времето това започна да ми тежи. Казвала съм му поне 5 пъти за това и той всеки път ми казва, че няма такова нещо, че е само с мен. Вярвам му, че е само с мен. Не смятам, че ще ми изневери, но вече ми се е превърнало това в някаква фикс идея, за която мисля непрестанно. А и доверието ми в него е намаляло малко. Както казах не мисля, че ще предприеме действие към която и да е, но този интерес, който го показва жените го забелязват и отвръщат. А аз къде съм?
По някой път си мисля, че ако някоя тръгне дс го сваля няма да се дърпа много.
Казвал ми е много пъти, че иска сериозна връзка с мен, иска да градим някакво бъдеще заедно, а аз почвам да си мисля дали ще успея да преглътна тази напръв поглед малка пречка.
Далече съм от мисълта, че това не е нормално. Просто до един момент. Много съм ревнива ли не знам... Досега чак такъв проблем никога не ми е било с някой от бившите ми приятели. Никога не съм се впрягала за това. Ревнувала съм за такива неща, но чак да ми е такъв константен проблем..
Виждам много двойки по улиците и не всички са така. Разбира се, че и аз не съм като кон с капаци, но не се зсглеждам по други мъже, защото съм влюбена и не са ми интересни.

Май стана много дълга историята..
Просто кажете вашето мнение за историята.
Мъже, жени.. Аз ли очаквам прекалено много, той ли не ми е внушил някаква сигурност.. Самочувстието ли ми се е понижило просто...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: b247d99382
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Че иска сериозна връзка с една, не значи, че ще пропусне възможност за "забавление"
И това, че още в началото го е правил е бил ясен знак, че в твое присъствие се чувства сигурен да мята въдици, че не те уважава, а ползва твоето присъствие (особено ако си по-хубава) като трофей "виж кво си имам, ако искаш го пускам за теб" т. н.
Не, бягай от такива! Ако си послушна, с наведена глава, ще си му удобна съпруга евентуално за разплод, дете/гледаш на и прислужница, но ЖЕНА, ЛИЧНОСТ с такъв... не.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cf3df4474a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да се заглежда човек. Не е нормално да го прави постоянно. И определено нещо не е в ред ако очевадно лъже отричайки. Този мъж няма да е с теб напълно никога. Винаги ще се оглежда, а дори да създадете семейство ще си търси любовница почти 100% сигурно. Зарежи го и давай напред. Време е да оцениш себе си, вместо да приставаш на някой който очевидно не те иска наистина.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3f97157ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хич не се заблуждавай - типичен женкар е. Какво бъдеще мислиш, че ще изградиш с такъв човек?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9b2d21d8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е проява на тотално неуважение към човека с когото си. Ясно е, че всеки мъж забелязва хубавите жени. Както и жените не сме слепи за готини мъже. Но едно е да погледнеш дискретно, съвсем друго явно и без да пука, че нараняваш и обиждаш човека до теб.
Много си млада авторке за да търпиш такъв тип. Живота е пред теб, на тази възраст гаджета да искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b900268e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей!
Напълно си права да се дразниш за това, което прави приятелят ти, НЕ е до самочувствието ти или както някой би казал, например, че имаш комплекси и затова ре дразнят тези работи. Въпросът е до това колко те уважава и дали мисли за това как се чувстваш ти при дадена ситуация, колко държи на теб и колко уважава избора си (тоест че е с теб) и е неуважително и неуместно да оглежда другите, понякога е нирмално да погледнеш, но щом това е системно и се забелязва, му покажи, че и ти имаш достойнство и трябва да те цени повече съответно да спре да прави това!
Ж, 20

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cc2c131e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не искам да давам погрешни идеи, но аз когато обичам със сърцето някой не заглеждам никой друг, НИКОГА. Не защото се сдържам ами, защото нямам желание, даже и да не съм с приятелката ми, други момичета не ме интересуват и си мисля само за нея. Според мен той е несериозен и както казах не искам да те подведа да си мислиш грешни неща, но според мене не те обича истински ако заглежда други, може би и ти чувстваш същото. Гледай действията, не думите му, това е моя съвет и от там предцени какво мислиш по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 849f5940ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, съмнението е способно да убие дори перфектната връзка! Ако ги оглежда с бързи погледи, няма проблем. Е, ако зяпа 10 минути някоя мацка, това вече би било проблем. Ама набързо да ги оглежда нищо не е. Не ми казвай, че ти не виждаш другите мъже по улицата, защото това не би прозвучало като истина.

Щом ти казва, че те обича и че иска сериозна връзка, че иска да е само с теб, довери му се. Ако пък си толкова параноична, навий някоя твоя позната, КОЯТО ТОЙ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТИ Е ПОЗНАТА, да му се пусне на свалка. Кажи ѝ да е настойчива, дори нагла и нахална, само и само за да видите дали коравият мъж ще поддаде. Но според мен сама си правиш драмите и в случая няма нищо нередно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f17c94dc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Всички мъже се заглеждат мила, ако искаш да го тестваш накарай твоя приятелка да го сваля

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7eb1117c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не ти трябва такъв, който даже без да крие се оглежда и за други, рея работи се усещтат лесно. Ти просто си му батута към евентуално някоя "по-добра" от теб. Ако се уважаваш го разкарай, не си усложнявай живота

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e7ef2bd735
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От съпруга ми съм научила нещо много важно. "Всички мъже си фантазират за други жени, всички се заплесват по хубавиците по улицата, всички си мечтаят за харем.... но не всички са достатъчно честни да си го признаят". Аз пък съм благодарна, че той е достатъчно честен да си го признае. Това за мен е по-важното. С годините започнах да се забавлявам с неговите фантазии - веднъж е съседката, друг път колежката, трети път жената на шефа, четвърти път моя приятелка и т. н. Но то си е смешно, защото ги обсъждаме тези дами във всички пикантни подробности (въображаеми, естествено) и се кикотим. Само веднъж се ядосах сериозно, защото го чаках на определено място в сградата, в която работя, а той отишъл на друго, понеже там репетирал балет модерни танци и искал да погледа девойките. В резултат: закъсняхме за театър и щях да го убия - не заради девойките, а заради пропадналите билети.
Като по-зряла жена, авторке, бих ти дала следния съвет. Не се тревожи, докато мъжът ти заглежда другите жени, започни да се тревожиш, когато спре да ги заглежда. Защото тогава ще спре да заглежда и теб. Или ще е загубил интерес към секса (което е трагедия! ), или вече ще е намерил по-интересен от теб обект (което е катастрофа! ) Разбери, мила, мъжете гледат другите мацки така както ние, жените, гледаме витрините на магазините: нямаме намерение да я купим тази пола, обаче половин час ще висим пред витрината да я зяпаме. Ти не си ли ходила безцелно на пазар? Ей така, нищо да не купиш, обаче да премериш десетина чифта обувки? Същото е и при тях. Ако твоят приятел утре ти каже: "Нямам очи за друга жена, виждам само теб, любов моя, Анджелина Джоли да ми се просне гола в леглото, ще й кажа: марш оттук, ма, грозницо, че си имам приятелка... ", ти сериозно ли ще му повярваш? Изглеждаш ми умно момиче!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cf3df4474a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   №10 твоят съпруг може да е открит и да си знае границите, но положението при авторката съвсем не е такова. Вярно е че всички се заглеждаме, но в повечето случаи е инцидентно и по изключение. Когато е нонстоп вече има проблем, както е при авторката. А на всичкото отгоре нейния приятел отрича, което говори съвсем други неща. По-скоро момчето се оглежда за нова и впоследствие ще зареже приятелката си.
А относно твоя съпруг - като мъж мога да кажа че когато съм с една жена, дори да ми хване друга окото за момент, никога не изпадам във фантазии и подобни. Това че е искрен с теб е в някаква степен е позитивно, но от друга страна трябва да се замислиш доколко обясненията му не са просто оправдания за нещо съвсем друго. Да не се случи така че да си пропиляла едни години с човек който не те обича всъщност. Реално погледнато това е масовия случай на примирение, така че нито си първата, нито последната в такива отношения.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 81f116bd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   №1 звучиш като прокурор.
Авторке, приятелят ти има комплекс. Предполагам, че е бил отхвърлян и иска жените да го забелязват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3dbdfaf672
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   След 20 години брак е нормално да се загледа по някоя. Но още в началото е хахаха Честито това е човека когото обичаш. Нищо ти няма ще му дишаш мизерията нали го обичаш. Браво на момчето е така трябва всички да правят. Тогава една жена ще те обича.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3ad73b4af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Падам като чета някои от коментарите и поста като цяло. Ти сигурно не се заглеждаш, никога не си се заглеждала и не си се възхищавала на някой мъж откакто си с него. Кой заблуждаваш? Ама иначе голям проблем, че той заглеждал...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker