Страх от обвързване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх от обвързване
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1869 пъти
Здравейте,

Търся съвет от вас, защото съм много объркана. на 29 годни съм и до момента съм имала само 2 сериозни връзки, съответно година и половина и 8 месеца. Не са били обаче кой знае колко сериозни, нито сме излизали с приятели, нито съм ги запознавала с наще. В момента за първи път имам наистина сериозна връзка, в която всичко е като по учебник. Той се държи прекрасно, подарява ми рози, глези ме, съобразява се с мен, в тежки моменти е до мен. Знам, че всяка жена си мечтае за това, но аз съм изплашена. Не съм свикнала на такъв живот. Свикнала съм да имам секс приятел и да се виждаме само за секс. Цялото това внимание ме кара да се чувствам все едно ме обсебва. Той иска нон стоп да сме заедно. Не ме притиска, ако кажа, че не мога, но реално погледнато почти не ми остава свободно време. Всеки ден се виждаме и животът ми излезе тотално от ритъм. От три седмици с един приятел не се бях виждала, накрая като излязох с моя компания се държах като развързана тинейджърка, както обикновено не се държа, и все едно ми е за последно. То така и се чувствам, все едно съм обречена. Почнах да флиртувам с мъже като за последно. Напих се тотално, а никога не се напивам. Въобще по всякакъв начин вървя към дъното. Иначе много го харесвам, казах му, че малко прекалява с целувките. Веднъж се целувахме половин ден и ми дотегна. На него нищо с мен не му омръзва. Прави скучни за един мъж неща като да обикаля с мен магазините, при положение, че не съм го искала. Аз обичам да си ходя сама и меко казано не ми пречи, даже предпочитам да съм си сама. Много странно се чувствам и не знам има ли проблем или не. И се чудя дали не си саботирам сама връзката. Според мен си омръзваме така, на мен лично за три седмици и вече ми омръзна да си говорим битовизми само. А то няма как да е иначе, защото толкова често си общуваме, че няма какво да си кажем. Чудя се обсебващ ли е, аз ли не го оценявам, не знам... Скучен ли е животът на сериозно обвързаните? Ами на женените?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: a482afcb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкарай го, твърде обсебващ е - сега ще ти подарява цветя, после деца, ще ти забрани да се виждаш със секс приятелите си, няма да можеш да се напиваш и да се шляеш по моловете.
На 29 твърде малко връзки си имала (сумарно малко повече от 2 години), което е недостатъчно за да разбереш с кого бихте си паснали.
Учудвам се на търпението ти (цели 3 седмици за да си омръзнете), на мен такъв човек би ми омръзнал още в първата нощ - ще ме целува цял половин ден, ще ми се влачи като ремарке по магазините, ще ме глези, ще ми подарява рози, ще се съобразява с прищевките ми вместо да си чопли семки и да пие бира пред телевизора.
Какъв е тоя бе, на какъв ми се прави, аз да не съм жена за един мъж - я чупката, да си намери някоя друга дето ще му връзва на вниманието, друго си е свободата!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5f91e58814
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, животът на женените и обвързаните е такъв. Ти явно не си на такава вълна, живеети се, искаш свобода и нямаш желание за деца. Съветът ми е да се разделите, хем мъчиш него, хем себе си. Да, страхотен е, луд е по теб, но ти не искаш такава връзка. Не те обвинявам, просто характер.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0cc014dd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти просто нямаш потребност, от обвързване. Явно си си самодостатъчна. Но може и просто да не е той човека. Просто се успокой и си помисли за него. Задай си някои въпроси- какво харесваш в него, в какво си приличате, бихте ли имали някаква обща цел и т. н. И може и да ти дойдат някои отговори.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: dbcdf14264
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човекът се държи съвсем нормално и както се държат повечето мъже в началото на връзка, за която имат сериозни намерения.
От колко време каза, че сте заедно?
Ние не можем обаче да ти кажем на теб какво (не) ти харесва, какво (не) искаш, какво (не) очакваш и защо. Не знаем кое е добро за теб.
Търси причината за страха от обвързване в себе си. Намери я!!!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 15b3d07757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз обичам да съм сама понякога, дори доста често, като се замисля. Никога не бих могла да живея с мъж, който държи да е залепен за мен през повечето време. И съм омъжена от 23 години.
Относно въпросът ти, авторке, дали животът на сериозно обвързаните е скучен - животът е такъв, какъвто си го направиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b1945ec0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: Заедно сме от един месец. Нямам почти никакво време да се видя с приятели, защото всеки ден сме заедно. Надявам се да започне работа и да си намери повече хобита. В момента не работи, ходи на фитнес всеки ден, но през деня. Ако ходеше вечер, щеше и той да има нужда от лично време. А аз работя и не ми остава никакво. Освен това няма компания приятели, с които да излиза. Вижда се с отделни хора чат пат. Не всеки ден. Повечето мъже, които познавам, много държат на приятелския си кръг и имат изграден такъв, а той не. Направо се чудя как е карал без гадже една година, при положение, че според мен не си е самодостатъчен. Аз имам устроен живот, дълго време съм била сама, но всичко в живота ми е организирано, не се чувствам самотна. Имам много приятели и познати, различни компании, с които излизам. Ходя на дискотека всяка седмица, на спа поне веднъж, спортувам, излизам по заведенията. Секс никога не ми е липсвал, за разлика от сега. обикновено имам някой секс приятел, с който се виждам месеци наред, може и да е над година и правя секс много по-често, а сега никакъв. Вместо, когато съм обвързана, да съм най-задоволена, е обратното. Правихме опити няколко пъти, не му става, явно се притеснява, не знам. През почивните дни бях в провинцията с приятели и направо си изкарах супер. Починах си от него. Чувствам се изморена от това да се виждам всеки ден с него. И се чувствам все едно си губя времето и все едно нищо не ми дава, защото приказваме едни и същи битовизми, разговорите са скучни и няма и секс. Като се видя с приятели е много по разнообразно, не сме се виждали повече време, имаме какво да си споделяме. А той, като ми се отчита за всяко нещо, което е свършил... за какво да си говорим. Казах ме, че така ще си омръзнем бързо, но на него не му омръзва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 029dc3048d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен проблема е в него, а не в теб. Не е обичайно хетеро мъж да се кефи да обикаля по магазини с приятелката си, дори и да се в началото на връзката. Лично аз мъж по магазини го виждам по - скоро, ако чакат бебе с жена си или ако вече имат бебе. И това всеки ден да се виждате.. на мен лично би ми било доста дотягащо, аз примерно дори не излизам всеки ден.. 2-3 пъти седмично - окей, но пък всеки ден - все едно сме ученици. Приятеля ти наистина е обсебващ. Сякаш го е страх, да не му избягаш. А ти според мен не го харесваш чак толкова действително, а по - скоро се вкарваш в това, че си имала 'много малко' 'сериозни' връзки и поради това сега сякаш се насилваш да си в тази връзка въпреки, че не ти е на сърце.
Не си мисли, че си с нещо по - ненормлана или изостанала от тези, които на 29 са имали 3 сериозни връзки по 4 години, или 2 серизни връзки по 6 години, или 6 сериозни връзки по 2 години, или току-що са приключили 9, 5 годишна сериозна връзка. Ти си си ти, аз съм си аз, всеки човек си е различен. Глупаво е да се сравняваме и мерим за такива неща особено.
Е може би не познаваш, не умееш да разпознаваш съвсем добре кой мъж какъв тип човек е, но за да се усвои това умение не е нужно човек да е минал през много връзки и/или легла или вечно да е във връзка, това даже по - скоро действа доста замъгляващо, заблуждаващо. Хубаво е да се общува активно с различни хора, различни характери.. може би на теб това ти е минуса, че леко си била изолирана или по - скоро си били все в една и съща среда с едни и същи хора, което пак си е изолираност, макар и да не е седене вкъщи..
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7e65e778bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мацка, все едно си ми взела мислите и разписала в историята си.
За себе си мога да кажа, че не ме е страх от обвързване, а просто нямам тази потребност. А колко е трудно да го обясниш с прости думи...
А може би някъде там, мъжете за нас ни чакат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker