Нимфоманка ли съм или курва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нимфоманка ли съм или курва
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3934 пъти
Целият ми живот се проваля заради секса. За щастие още не съм го провалила окончателно, но съм на път. От край време съм доста сексуална. Почнах да мастурбирам на 8 години. Вече съм на 29 и съм спала с около 40 мъже, но съм спряла да ги броя. Имах десетки секс приятели, Мразя секса за една нощ, не ми е достатъчно само веднъж. Когато не правя секс буквално се поболявам. Една две седмици ми е ок, но след десетия ден много се възбуждам, мастурбирането изобщо не ми помага, свършвам по над 10 пъти, но без ефект. Ако продължа да не правя секс две три седмици, става зле. Възбудена съм по цял ден. Имам морал, но пред мисълта да се мъча, направо угасва. Затова гледам да не излизам от релси и да правя секс, може да е веднъж седмично, но да е редовно. Наскоро обаче си хванах сериозно гадже и се старая да се държа сериозно. Две седмици не споменавах за секс, но почна много да ми се прави. Минаха още две седмици, но пак не сме правили секс и затова си хванах любовник. Не стига тва ми миналата събота ми причерня, защото приятеля ми ме възбужда сто часа, но пак не правихме секс. После се напих и се забих в дискотеката с един познат, че и секс в тоалетната правихме. Имам чувството, че летя към дъното. Приятелят ми обаче не е особено притеснен, че не правим секс. Ако не бях почнала темата, нямаше и да се замисли, че е време. Не си канел жени у тях, не било удобно, защото негова роднина влизала без да се обади у тях. Това не би ме спряло, ако бях аз. Ако бях на негово място, ще й кажа първо да звъни преди да нахлува. Ако не ме разбере, ще си водя гаджета вкъщи, а ако тя улучи неподходящ момент, си е за нея. Все пак на 29 години е нормално. Естествено освен тая връзка и всички останали се провалят заради секса. С единия скъсах защото му беше 9-10 см и беше ужасно. С друг пък сексът беше най уникалният, но имаше биполярно разстройство. Итн. Според мен моралът е важен, но големите моралистки просто са жени със слаб нагон, защото не знаят какво е да страдаш заради нуждите си. Напоследък съм адски изнервена, чувствам постоянно умора, спи ми се нон стоп, спортувам и не помага, а след секс всичко е прекрасно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: ec97c0384c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Нимфоманка. Жена със самочувствие си и ти се живее, защо да не се забиеш с някой, белким стане работата? Всички човешки същества сме такива, просто малка част си го признаваме. А ако с човека, с който правиш секс имате и сексуална химия, тогава направо сексът е ОГЪН; -).

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 23fc945586
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да ти се прави колкото ще секс, но преди това си намери човек да те оправя. :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 587d414df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Споко, нормална си. Всеки човек има различна сексуалност - като интензитет и като предпочитания. Някои правят повече секс, отколкото масата, сред която живеят, а други по - малко /даже има и такива, които никакъв не правят/, някои пък са с различна сексуалност от хетеро, и така.
А масата винаги гледа да мачка по някакъв начин тези, които се различават.. по какъвто и да било начин.

пп: Приятеля ти може нещо да е задръстен ;)

пп2: Щом не го правиш за материална изгода от мен критика няма да получиш.

ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d4fe8a1ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Второто

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 869d5bbb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Дада... 30 годишната със "сериозната връзка"... повтаряш се :)
Не лъжи момчето... не го заслужава! както и ти не заслужаваш да си до него

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ea873582a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти си и двете-нимфоманка и курва. Щом след 40-я мъж си спряла да ги броиш наближаваш ли вече 100-те. Продължавай все така, но женската ти гордост (вагината) ще си загуби и форма и еластичност и ще стане една отворена кабина от която всеки мъж, който уважава себе си ще се откаже да те гледа там, а още по-малко да влезе вътре. Не ми се вярва да имаш някаква интимна привлекателност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 286ce3c369
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Така като те чета, май не си нито едно от двете. Просто обичаш секса.
м34

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cb1399fa55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Вярно е че някои хора имат по-силно либидо от останалите, но когато не може да се контролират импулсите е наличен проблем. Така както го описваш, най-вероятно страдаш от хиперсексуалност, което често е пряко следствие от ранна сексуализация, както ти споменаваш още на 8 годишна възраст. Най-добре посети сексолог, за да разучи причините за твоето състояние. Понякога е възможно те да бъдат и физиологични.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ec7f4f4e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е нормално, да не правите секс. Този мъж не е за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e19b50583a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Баси, докъде сме я докарали щом се намериха хора и това да изкарат нормално... даже самочувствие имала, хахаха, смях. Децата ви ще се гордеят с бройките които сте навъртяли, сигурен съм! Вечер като приспивате бебето ще му обяснявате как сте вилняли и колко мъже са ви минали.
Оп, забравих, вие няма да имате деца... да не сте луди да си похабите тялото!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c3f5a44b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Абе,хора това е измислена история,с цел подтикване и насаждане на обиди.
Склонна съм да вярвам,че авторът е мъж,който преди е писъл със същия сюжет,само че тогава нямаше кой знае каква успеваемост.
Нямат си друга работа и мислят историйки.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: be3c7faa13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това състояние, което описваш, е нещо много близо до хиперсексуалността, тоест - нимфомания. Може да е на психическа основа, но може и да е физиологичен проблема. Не знам кое е по-доброто, но май и двата варианта са много трудни за лекуване. Ако изобщо е нужно някакво лечение.
Може би наистина трябва да се консултираш със сексолог, възможно най-скоро. И то най-вече, защото има опасност, тези патологични състояния, на които в момента ставаш свиделка, да зачестят в бъдеще. Сериозен приятел не можеш да си намериш, защото си поставила пред себе си нещо като психологическа бариера, която ти пречи да се обвържеш сериозно с някой. Трябва да престанеш да търсиш кусури на сериозните приятели, с които завързваш отношеня, защото така сама ги пропъждаш. Реално, така се получава, че ти си мислиш, че си не до там добра в секса, и затова продължаваш да пробваш с нови партньори. Затова взимай мерки, докато е време! Спомням си, преди време имаше една друга история тук, на жена, която постъпва на лечение в психиятрията, защото със съпруга и не правили два-три месеца секс. Заради семеен проблем някакъв. Тогава си помислих, че жаната е напълно откачена, за да се побърка заради това, но сега вече разбирам, че е била в някакъв вариант на нимфомания. Може би твоят случай е още по-краен.
А защо не си купиш вибратор? Може би това ще предотврати безразборните сексуални контакти. Има и едни машини за секс, на които се поставя дилдо, може и от тях да си закупиш, ако някъде ги продават. Виждал съм на порно клипчета. Но сигурно са скъпи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0a3673bf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От авторката: Как ще е измислена история???!!! Вие асексуални ли сте или просто ви е толкова слаб хормонът, че ви е все тая дали 5 месеца ще правите или не секс. То човек като няма нужди, трудно ще ме разбере и ще даде съвет. Не се филмирайте. Не стига, че е анониман форум, за какво ми е да пускам фалшиви теми.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cb1399fa55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   №16, ако авторката използва секса като заместител на емоционален дефицит, тогава вибраторите няма да вършат никаква работа. Предвид това че мастурбацията не ѝ помага, най-вероятно има нещо такова.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 40290e1026
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не знам каква си, и не съм никой да те съдя. Само един съвет и молба от мен. Докато не си решиш този проблем, не започвай сериозни връзки, за да не нараниш момчето, защото ако аз съм моментния ти приятел и прочета това ще изпадна в шок, а ако имам чувства към теб не мога да си представя. Човек който обича истински, независимо какво лошо вижда в половинката си, той не спира да обича защото това чувство не се контролира макар и съвестта му да го убива от вътре. И болката става все по силна и по силна, не причинявай това на никой, моля те, никой не заслужава подобна болка, камоли човек който обича и държи на теб.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a5b587e5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Абе вие я изкарахте ненормална. Всеки човек има някакви нужди, които се стреми да задоволява. Интересно на вас пък какво не ви е наред?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1aae1fbb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравей, аз съм долу-горе в същото положение, тъй че те разбирам. Ранна сексуалност, високо либидо, следователно нужда от много секс, само че не с различни хора. Гледала съм да имам сериозни приятели обикновено, точно защото знам какви склонности имам. При мен обаче какво се случва обикновено - в началото плам, много секс, всичко е наред, и после като се наситят спират да искат да правим толкова секс, колкото искам аз, поради което аз ставам раздразнителна и недоволна, започват проблемите и се разделяме. Така че ето ти я другата страна на монетата- аз не изневерявам, но в крайна сметка се разделям с хора, лошото е и че ги обичам, защото връзките са дълги.. При последната ми връзка направо превъртях, цяла година не мога да се успокоя, дори секса не ми се струва толкова добър, колкото преди.. И затова реших да се въздържам. Особено предвид, че и на мен мастурбацията изобщо не ми помага. Нито вибратори и такива глупости. Секса за една нощ и на мен не ми е достатъчен. Нито ми е достатъчно да правя секс с някой, който не е толкова хубаво и нямаме истински отношения.. И така.. Пречиствам си духа и тялото, и калявам волята. Не мога цял живот да съм подвластна на какво? ! На мъжки полов орган? ! Не. Самоконтрол. Пък и се надявам това начинание в бъдеще да ми се отплати. Поздрави! ;)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b3cd850a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Сродна душа :D Аз съм мъж на 25 и съм горе долу като теб. 2 дни на правя секс и веднага се кривя, започва само това да ми е в главата и ходя постоянно възбуден. Даже не мога да мисля трезво. В главата ми се върти само мисълта как бих влязал в някоя на топло и мокро. Бившата ми беше като мен и нямах проблем защото се е*ахме като животни постоянно и навсякъде. То и затова имаше тръпка и още ми е в главата. Със сегашната ми е смърт... водя си отскоро бележки кога правим секс и предния месец - 6 пъти... За мен по-нормално ще е нещо от сорта на 26-36 :D. Заради нея започнах да мастурбирам, но не помага, както е и при теб явно. Говорили сме многократно с нея но ефект няма. Скоро май ще приключи всичко, или ще си намеря нещо само за секс, защото аз не мога по цял ден да ходя с надути топки, ще си намеря някоя с мойта сексуалност... Не знам какво да те посъветвам, но поне знай че не си сама!!! ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 26 дни
hash: 6e69b109e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Трябва да диференцираш чувствата си. Не смесвай нуждата ти за обич със сексуалното желание. Иначе така става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker