Не съм имала приятел никога. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм имала приятел никога.
преди: 6 години, 17 дни, прочетена 2356 пъти
Ще започна от там, че съм на 22 момиче. Проблемът е там, че чувствам като извънземно без пол. Много ми е болно. Вече на 22, все още не съм имала приятел, даже не съм целувала момче. Не съм някакво умствено недоразвито отностно тези теми за секс. Всичко около мен и момичета и момчета си говорят само са оправяне. Колежките говорят свободно на тази тема кога и как с приятеля си са правили любов.. Ако аз съм на тяхно място не бих говорила толкова свободно тези лични теми, даже и по женски е да е. Супер кофти ми стана, когато една колежка си говорихме лично, ме попита директно правила ли съм някога секс, докато ми обясняваше някакви тъпоти отностно менструацията и нейния приятел. Почувствах се като недоразвита спрямо възраста си. Не за това, че не съм правила секс, а че вероятно, че никога няма да имам приятел. И връсниците ми ще ме възприемат като нещо без пол. Тя е наясно, че не съм имала приятел, понеже с нея сме споделяли. И нещо друго каза тя, явно проблема ми е там. Имала съм сковано поведение. Трябвало да се отпусна. Предполагам е права, но под сковано поведение не става въпрос, че ме е срам отс момчета или нещо такова, свобдно разговарям и свобдоно се държа с тях. Даже с момчета съм по на ти отколкото с момичета. Не се притеснявам от момчета и поне нямам такъв вид. Нямам престава, явно имаше предвид за сковано поведение в някакви ситуации, тя даже и в университета. Не знам къде ми е проблема, харесвали са ме, но аз не съм харесвала дадено момче. Понякога си мисля, че скромността и морала са ми прекалено в повече. До сега може би съм харесавала истински момче 1 път през живота си. И от там нататък са били симпатии съм някои. Съвет нз дали, ще ми дадете. Но поне душата си излях и ми олекна.
Нека модераторите публикуват историята ми. Извинявам се за неграмотното писане, понеже и като чатя съм така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 16 дни
hash: 05f51b54da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една моя приятелка чак на 24 за първи път си хвана гадже, за първи път прави секс с него и днес още са заедно вече 6 години.
Не знам, трябва да излизаш повече да се запознаваш с повече момчета. Има хора, които по - трудно си харесват каквото и да било - като се започне от дрехи, вещи.. абе всичко.. та се стигне и до гаджета.
Е ти щом само 1 момче си си харесвала досега е някак логично да си девствена. (най - вероятно той не те е харесвал или нещо такова.. и така)
Сега, някой може да те съветва да си легнеш с някой, който иска да си легне с теб, само и само да не си девствена вече, но според мен не го прави това, няма да ти е готино (меко казано) да се прави секс на сила.
/също може да излезе с аргумента, че един ден щеш не щеш ще трябва да се насилиш да прави секс с някой, въпреки че ни ти харесва, ако искаш да забременееш, но пък и за това не трябва да ти пука, защото има инвитро/ абе изобщо има вероятност да получиш доста психоатаки с цел да го направиш с някой, който не те кефи, но да не ти пука от тях. Абстрахирай се.
Секс се прави само, ако има желание, по никакви други причини, нито да се доказваш на колежки, приятелки, нито пък на който и да било друг.
Просто излизай повече с нови и различни хора. Явно ти трябва мноооого по - голямо разнообразие отколкото на средностатистическата бг жена, но от този факт изобщо не трябва да се считаш за нещо ненормална, не наред, по - тъпа, по - нисша, безполова ли каква каза, и. т. н. негативи разни. Секса не е мерило за интелигентност, нито пък затова колко си по - cool... все пак мангалите най - рано започват да правят секс... за по - готини ли ги смяташ?

Та спокойно и не го мисли толкова и вече недей да обясняваш такива лични неща за себе си на разни колежки или други познати там.
Изобщо не трябва да ти пука толкова като общуваш с хората, тя тази колежка е усетила плахостта в теб и затова така лесно те е сканирала, че не си правила секс, което както казвам не е проблем и не е ненормално, просто за много хора е странно, а това ти вкарва допълнително филм, а на теб ти трябва точно обратното - да не ти пука и да не го мислиш.
Също най - вероятно тази колежка се е възползвала от това да си начеше нейното си его - да се изкара пред теб, че е нещо 'по', защото тя е правила, а ти не си, което е тъпо от нейна страна, но пък ефекта върху самочувствието ти е на лице. Като цяло не споделяй никакви слабости с други хора, особено с жени - сама казваш, че с момчета ти е по - лесно да общуваш, отколкото с жени - може би вече усещаш за какво говоря...
Ако трябва иди дай 50 лева на някоя добра психотерапевтка и си кажи всичко, което те мъчи там, ама ще ти е гарантирано, че ще получиш добро и уважително отношение.
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 05f51b54da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Даже при първа възможност си смени работата, защото тези колежки може още доста филм да ти вкарат.. и тотално да те потиснат.

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 5c689d0111
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе спококно бе. На тебе ти трябва някое възпитано момче. Аз кво да кажа че съм на 27 и от 5 години не съм бил с момиче. Карам втора девственост хахаха.
Но щом можеш да говориш с момчета що не ги сваляш ти? Внимавай и секс не им давай щото повечето тва искат

 
  ... горе^
преди: 6 години, 16 дни
hash: 1f7d4ec8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно. За всеки влак, си има пътници, са казали хората. Имам позната, която е някъде на 35 години и чак сега се обвърза. Приятеля и е много свестен човек. Просто понякога нещата се случват по - късно. Но моето мнение е, че по - добре така, отколкото да смениш 10 момчета и накрая да си с разбити нерви, две деца и сама. Защото и такива случаи знам. Голяма работа, като са били най- харесваните момичета, като накрая остават без нормален мъж до себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 6b879c2126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Искаш ли да се запознаем? Момче на 20 години съм, не пуша, не пия, не се дрогирам. Спортувам, пиша поезия, готвя, занимавам се с разнообразни и полезни за мен и за другите около мен дейности. Горе-долу те разбирам, макар и да не съм точно като теб и да съм правил секс, но никога любов. Двете жени, които съм обичал, дори не съм стигал до целувка с тях, камо ли до нещо повече. Не се притеснявай, не си „дефектна“. Ако искаш, може да се запознаем, стига да живееш в София.

 
  ...


...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 2d0c41d16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За тая работа трябват двама. Ти ако не даваш шанс на никой, няма как да станат нещата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 16 дни
hash: 7685dd9ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Така, сега ще ти споделя малко от моите разсъждения. Неразбрани за повечето и странни, но мен лично не ме интересува.
Това дали си имаш гадже, целувала ли си се, правила ли си секс си е лично твоя работа и не трябва никой нито да те пита за това, нито сама да им казваш. Имаш, нямаш - твоя работа си е. Къде са плюсовете на нещата, ако им кажеш истината? Да честност, морал с тях. Но струва ли си? Очевидно не! Те няма да разберат подобно нещо. Аз карам живота си на приоритети - учене, работа, дете, семейство. Първо завърших гимназия, влязох в университет, изкарах бакалавър, сега изкарах магистър. Паралелно започнах работа. След това идеята ми е да имам дете, преди 30. Вероятно в клиника и без баща. Но ще го направя. И после ще търся единствено другар. Но дори и да нямам никого до себе си, ще знам, че съм постигнала нещо. Това е. Просто, странно и извънземно спрямо предишните поколения, но така го виждам аз. И живея сбъдвайки го. Живей и ти без срам.

Момиче (Жена) на 24

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 49e13eb356
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Според мен имаш някакъв неразрешен конфликт с баща си.
Пожелавам ти да разбереш какъв е и да го отработиш.
През това време не се насилвай да бъдеш с някого само ей така.
Но да си харесвала едно-единствено момче в живота си ми звучи много странно. Аз съм обвързана от 5 години и през 2 месеца се влюбва в някой нов. Всичко си остава в сферата на фантазиите разбира се, но интересът определено си го имам.
Дай шанс на симпатиите. Може да прераснат в нещо повече ;)

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: b934f765f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Три години съм по-голяма от теб и съм в твоето положение. Иначе кандидати имам, един от тях е прекрасен, много учен, но не съм взела още живота в свои ръце и някак си се отдръпвам, може би ме е страх, че той ще се разочарова, не знам, пропуснах си шанса, а времето неусетно минава, аз още повече се затварям в себе си и така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 5e73064d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами предполагам ако си харесаш някое момче, но трябва на партита да ходиш и като включиш стабилни дози алкохол, търкане, натискане и т. н., разменяне на телефони, продължаване в същия дух би трябвало да станат нещата. Със сковано поведение, ледени кралици, жени които които те гледат сякаш си им направил нещо и подобно просто нищо не може да стане, защото те имат отблъскващо, студено отношение от което искаш да се освободиш възможно най-бързо и да не припарваш повече до тях.

 
  ...

...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 97eb714e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Авторката:
Номер 1: Благодаря ти за така дългия и успокояващи съвети. Направо ме заби, анализирала досущ колежката ми само през мойте думи. И според мен тя мисли, точно по този начин както каза. Попринцип мисля като теб. Онзи ден, направо съм се сдухала и паднала духовно от подобно нещо, от някакви първични размишления на селски пръчки, просто вече мисля, че не са останали хора, които мислят като мен. Даже тва не съм аз, университета ми влиае по зле и от училище.
И за психолога абсолютно си права и аз съм си го мислила.
Номер 8. И аз живея на този принцип, гледам да си върша задачите които съм си поставила. Радвам се, че има все повече хора като мен и ти не поставяш хората в рамки и не ги гледаш като по нисши, защото не са според някъв стериотип. Имаш душа да приемаш хората такива каквито са според убежденията и светогледа им.
Номер 9. Нямам неразрешен конфликт с баща си. Баща ми си е ОК.
Номер 2. Напълно си права, но в тоя случай съм в университета. Иначе е така, такива хора напълно могат да те потиснат и деградират. :D
А до всички остнали, упокоявам се, че не съм някакво изключение и има хора като мен, и че все още са останали хора с някакъв морал.
Номер 6. Благодаря за поканата, но нега си останем анонимни.
Номер 3. Е като взема да ги свалям тея момчета, те си мислят че си играя с тях или съм ковра. Имам колеги дето бегат като охапани от момичета и даже не знам те могат ли да говорят спокойно с мене хахах. А инаме само по купони ходят, дето има мацки или някакви приятелки :D

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 2236a86b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Правилно са ти написали, че колежките ще те потиснат още повече. Самите те имат някакви комплекси. На 22 години си хванах първото гадже, с което вече сме сгодени. Никога не ми е липсвало мъжко внимание, но просто не желаех да влизам в отношения с някого, защото примено съм на 18 и вече просто трябва да имам приятел, иначе няма да се впиша. Исках нещо истинско и то се появи.
Притеснява ме в така написаната история от теб, че си се отчаяла супер много и че вече мислиш, че никога няма да си хванеш приятел. Пълни глупости. Млада си, животът е пред теб. Един съвет - понякога за да се случи нещо хубаво в живота ти трябва малко или много да нарушиш собствените си правила и рамки, които си си създала. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: 4209a4bea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Че защо трябва да ходи на партита, за да намери? Случайните запознанства са най-силно като зараждане на дълготрайни взаимоотношения, без значение дали приятелски или нещо повече

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: de2139a2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Защото номер 15 (аз съм 11) партитата са събития в които хората се забавляват, отпускат се, виждат се с нови хора и могат за завържат контакти. Това са социални събития с цел забавление и сближаване. Точно среда за започване на нещо интимно, като прибавим и алкохола който снижава задръжките тогава имаме среда за случването на нещо. В ежедневието си хората са напрегнати, сковани, въздържани, предпазливи, подозрителни, не допускат лесно до личното си пространство и т. н. В ежедневието дори и някой да опита нещо в 99% от случаите ще бъде отблъснат и след два, три такива случая ще спре. В ежедневието дори и някой да се чувства самотен няма да има кой да се доближи до него/нея. Затова партитата са добра възможност хората да се социализират стига да са отворени за възможностите и ги използват, но ако и там са затворени, твърде предпазливи, дръпнати и т. н. няма много смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker