Лъже ме за всичко. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъже ме за всичко.
преди: 6 години, 16 дни, прочетена 2126 пъти
Имам приятел от 2 години и половина. Лъже ме за всичко, крие си телефона от мен, а моя го взима когато и да е и не му пука дали ще го дам. На Великден се натъкнах на негов чат с момиче. Оправданието беше, че не е писал той, и че не знае коя е тя. В неговия профил да не знае. Държи се тиранично с мен, той казва кога за излизаме и такива.
Какво да правя? Казва, че ме обича и че няма друга, а ме лъже. И също така излизаме, когато той прецени. Моля, Ви, помогнете ми! Не искам да го загубя, но той прекалява!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 15 дни
hash: 6c4dfb54c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И защо не искаш да го загубиш? Сугурно, много ценен ти се вижда?

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: e2c7d04ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде сте и защо не повдигнате въпроса

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 71be4bb201
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ее, моля ти се, дръж си го! Щом за две години не си видяла прасето с което си, каксо сега? Хем не щеш да го губиш (сакън недей) хем помощ търсиш. Ние какво? Да си го вземем и да го превъзпитаваме ли? Дръж си го за теб, не го пускай навън, че може да се обърка някое невинно момиче и да загуби цели 20 минути от ценното си време с това същество.
Няма как той да е такъв, а ти да си "цвете" невъзможно е!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 535ae13d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъсана ви е работата. И на мен така ми прави едно момиче, което уж ми казваше че ме обича, ама след някой месец си тръгна и се хвана с друг. Това днес е много често срещано. Бий му шута и толкова! Ако се уважаваш. Ще видиш, че можеш и без него. По трудно е да си мислиш, че може да си без някой, но когато скъсаш, ще видиш че е по-лесно за психиката. Живота продължава и без този или онзи. Има толкова много хора по света...

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 392de17ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В една връзка 2мата сте равни. Няма мъж, няма жена: Има Партньори! Това, че той ти гледа телефона когато поиска, означава, че ти няма доверие (предпоставка номер 1), Н позволява телефона му да бъде в твоите ръце- това би трябвало да буди съмнения (предпоставка 2)
Защо той трябва да казва кога да излизате? Запитай се не си ли ти виновната в случая, че си му се отдала толкова много и един вид си "Удобната" за него? Не смяташ ли, че би могло да го бъде срам или че просто му е некомфортно някак си... Разбери! Най-простия начин: Как се държи с теб, докато сте сами и как се държи докато е с приятели.
Успех! :)
JMCN/19

 
  ...


...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 216286eb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вероятно е красив и силен, тоест алфа мъжкар. Те са създадени от природата да доминират. Тираничността върви в комплект с положителните му качества. Приеми го, заслужава си жертвите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: a509ed1a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   той си търси друга, това е, щом те лъже бягай, ще продължава, не си губи времето

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: ead7ea7ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Aвторке много си зле. Има нещо мазохистично в теб. От две и половина години сте гаджета, лъже те за всичко, държи се тиранично с теб, а ти казваш, че не искаш да го загубиш. Ами това което казваш ми говори, че ти му харесваш поведението въпреки, че се оплакваш от него. Едно нормално момиче никога не би продължавало връзка с такъв мъж. Но ти си знаеш де. А пляска ли те често-не само по дупето. Май обичаш груби мъже и груб секс.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 2b7e9d8465
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А ти защо търпиш? Сега очакваме сълзи и ти как се разтапяш после почват шамарите. Стой си още с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: d964f09a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти вече си го загубила...

 
  ...

...
преди: 6 години, 14 дни
hash: a2ef2788f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом се държи така значи не те обича. Зарежи гол

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 80a2afcd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някой да те е вързал за него? Как да ти помонем ние?! Зарежи го и продължи напред. Има живот и когато не си обвързан, да го е...! Толкова ли ти е кокоши мозъка, за да го проумееш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: 1dd43a41b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм в същата ситуация. Приятеля мие много привлекателен, но и властен. Успях да го променя. Първо не се опитвай да демонстратираш властност над него, мъжете мразят това. тайничко леко го прави така без той да разбира всичко да става на твоето, а той да си мисли обратното. Започни да се грижиш повече за външността си, купи си нови гримове, дрешки, секси бельо, за да те види в нова светлина. Разнообрази секса. Ето ти един трик, Влез в историята на компютъра (сигурно ти забранява, но все някога ще имаш възможност) Виж какво порно гледа, какво му е интересно.. навярно това са негови несподелени мечти примерно ако гледа както го водят на англ. Bondage, купи мека и нежна материя плат, облечи си бельо което ти подхожда и му предложи да те върже (ето тук пак става на твоето макар и да си мисли че става на неговото) и правете секс доста често за да върнеш интересът му към теб. Изтощавай го на макс, така няма да иска да погледне друга. Той обича да доминира при всички ситуаций, отдаи му се, играйте роли. Ласкай го, за да се чувства желан и искан (навярно има комплекси като всеки човек). Бъди оправна, по знаеща от него. Започни да правиш нещо примерно фитнес, рисуване и се отдавай на това, мъжете обичат сериозни и амбициозни жени :) ох имам още много да пиша.. ако наистина го обичаш толкова много го направи и ти гарантирам че няма да те остави и ще гледа на теб като на божество както моя любим гледа мен :) Мила, ще следя темата ако имаш някакви въпроси и нужда от съвет.

П. С ще споделя в следващ коментар как можеш да се свържеш с мен... дано да одобрят коментара ми

П. С 2: Съжалявам за правописните грешки, клавиетурата ми е гадна :)

Ж19, М. С

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 34e2ae9c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Явно за приятелят ти важи, че неговото си е негово, а чуждото - общо. Поне на това ме навежда мисълта, че ти взима телефона, но своят го крие. А щом го крие, значи крие нещо от теб. Вероятно пише не само с това момиче, което си видяла, а и с много други. И не искам да те разстройвам, но има голяма вероятност да е бил интимни с други по време на вашата връзка.

Не виждам какво правиш с човек, който те лъже и се държи тиранично а теб. Той няма уважение към теб като към човешко същество, като партньор и като към жената до него, но се възползва от това, че си наивна и то защото ти си му позволила. И още по- странно ми е че осъзнаваш, че се държи гадно с теб, а се страхуваш да не го изгубиш. Няма какво да губиш, ако си тръгнеш и никога повече не го погледнеш. Има толкова по- качествени мъже от него, които биха те оценили.
И ти вече си изгубила нещо и това са две години и половина от живота си с този елемент.



Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 67c27fc2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Някой по - горе каза, че тоя си търси друга и аз също мисля, че е така. Освен това те възприема като много глупав и наивен човек. Докато си намери друга ще те държи тебе за да може пред хората да е с гадже. Има такива хора жени, но и мъже, за които е някак си срамно да са без половинка, чувстват се някак си голи пред обществото или нещо такова.
Зарязвай го и спри да контактуваш с него. Само се подготви психически, че големи циркове ще ти разиграе, ако го зарежеш ти, защото за него това ще е голямо унижение. Но го направи, защото го залужава. Пълно е с готини момчета, да не ти пука.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 974647bfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Има нещо в него, което ме кара все още да не съм му била шута. Пред приятелите ни ме гушка, целува ме, просто не иска да ме пусне, естествено ако не сме скарани. Само пред майка му и баща му не го прави, защото според мен им има уважение.
Много пъти сме се карали за най- различни неща, било то че някой минал зад мен, било то, че съм казала нещо, което не трябва. Един път до така степен му се бях ядосала, че му казах в прав текст, ако не може да ме трае, по добре да ме остави, а не да се тормозим взаимно.
Тук идва и един мой проблем. Когато се притесня събирам границите и припадам. Често съм си гълтала и езика. Винаги го хваща страх, когато види, че съм зле, а понякога ми казва нека ти. Не мога да го разбера.
Обичам си го, личи си, че и той мен, въпреки, че е нетърпим понякога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker