Сложно за решаване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сложно за решаване
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4049 пъти
Имах неуспешен брак с жена 10 год. От която имам две деца. Напуснах ги заради жената с която живея. Обиколили сме света заедно. Взехме се с много голяма любов Преди четири години ни се роди дъщеричка. Една година след това ми роди и син. Радвах се че ги обича и дава всичко за тях. Но аз започнах да минавам на второ място. Тя започна да спи с децата и така се отдалечихме един от друг. Работех много за да им осигурявам добар стандарт на живот. След като и сварши маичинството, наех детегледачка, за да започне работа не за пари, а за да се чуства ангажирана и полезна. Заплатата и не може да и стигне само да си плати цигарите и кафатата за месеца. Вечерно време като се приере от работа се отдава изцяло на децата. И така почти спряхме да комуникираме. На няколко пати и казвах че нещта между нас не вървят. Но така и не решавахме проблемите си. Предложих и да напусне работа, за да има повече свободно време и да сме повече време заедно но тя отказа. Така постепенно започнаха да ми липсват някои неща, и си хванах любоница.

Бях дискретен и се стараех жена ми да не разбере. След известно време реших да спра и да не причинявам това на жена ми. Но като се прибера вечер вкащи и никои не ти обръща внимание и не комуникираме и не отценява труда ти си казах маината му и аз съм човек. Започнах да си обръщам повече внимание на външния вид. Започнах да не се прибирам по 2 -3 пъти в месеца за спане в кащи. Жена ми незнам но реагираше спокоино. Преди около 3 месеца прочетох ниаколко смс в телефона на жена ми, и разбрах че има и друг маж в живота и. Попитах я каво става без да ме лъже. Тя ми отговори че бил неин клинт, запознали се преди ниаколко дни. Тогава я попитах смси от сорта ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОВ МОИА, и ЛИПСВАШМИ са много силно казани думи за за запознанство от 5дни. Тя ми отварна, нали ги знаеш мажете казват какво ли не за да те вкарат в леглото. Вбесих се спрях да и говоря и заминах по работа изван страната за една седмица. Като се варнах седнахме да говорим и решихме да не мислим за това и да се измачваме, а да продалжим напред и да изгладиме отношениата си.

Предприехме патуване в чужбина, сами двамата да бъдем по близки един до друг. Прибрах ме се и си помислих че всичко е наред, и че нещата са оправили, но уви. От вътре нещо ме караше да направя ниакоя и друга проверка за да се уверя че всичко е приключило. И от тук започна кошмара, видях че има и друг телефон, които го гаси като се прибира в къщи. Преварнах се в дедектив, започнах да не спя, а да я дебна. Така една вечер попаднах на другия и телефон включен и разбрах че не е приключила и не е един обикновен флирт.

Реших да не се измъчвам и е глупаво да продалжавам да я следя. Аз също имам вразка с друга жена от 7 месеца но не влагам чувства в моята вразка. Тогава реших пак да седнем и да говорим, и да си призная за моита вразка и да поискам и тя да ми каже истината. След като ипризнах че си имам любовница от няколко месеца, но неизпитвам нищо друго освен физически контакт с нея и искам да си оправиме отношенията. След далго мълчание от неина страна тя ми отварна че с неиния любовник не е имала физически контакт, а само смси и няколко срещи на кафе.

Пак взехме решение да живеем задно. Да не се лажем и да мислиме за бъдещето. Тогава тя започна да се рови в моито лично пространство да разбере неща които ако ме бе попитала щях да и ги кажа. След като разбра как изглежда моита любовница, 10 год. по млада от нея и с по добра визия започна да ме упреква за моита изневяра. че момичето било с мен само за пари и нищо друго. Нещата вместо да се оправаха се влошаваха. Една вечер пак и взех другият телефон от които подаржаше вразка с неиният любовник, и след като прочетох над 200 смс си дадох сметка че ме лъже. И че още не е приключила. Неможе за 2 месеца да не е спала с него от това което прочетох в смсите Попитах я ще ми каже ли истината но тя отрича да е имала физически контакт с него, не и вярвам вече. След последната ни разправия я попитах защо не махна тоия скапан телефон или не изтри тия смси, които ме озлобиха още повече. Според мен една жена винаги влага чувства в една вразка. Яд ме е не че ми е изневерила, а защо ме лъже и то няколко пъти. Трябваше да ми каже истината. За сажаление имаме две прекрасни деца, които ако се разделиме ще останат нещасни. А вече сам оставил две от парвия си брак. За сажаление един мъж, като носи пари вкащи и не обременява с проблеми околните в семеиството си, мисли че всичко е наред и трябва да го гледат в очите, но уви при мен не е така. Всичко кето епоискала сам и давал. В леглото сам я желал всеки ден и нощ. Не мога да разбера от какво сам я лишил, за да го тарси на друго място. Изками се да и простя, но немога. Решил съм да се разделим. На 36 съм а се чуствам толкова уморен от живота. Дали след този случай ще обичам някога някоя жена истински.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 32b0770e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   М-да право са го казали хората - "Гърне, което е държало лайна, мед не може да държи". Та и ти така - от жена на жена, от любовница на любовница.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ad18243b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ето това сте мъжете, вие сте на принципа ''Моето си е мое, а чуждото е общо! ''. Е няма как да стане. Жените много усещаме какво се случва, колкото и да си опитвал да скриеш връзката си, жена ти малко или много е усещала, че нещо става и по този начин се е отдръпнала от теб. На една жена, когато нещо й липсва във връзката, тя го търси при друг. Ако ти не й предоставяш емоцията, която тя иска, която да я кара да се чувства жива, тя ще я потърси при друг. Според мен ако и двамата се обичате истински и държите един на друг, трябва да положите усилия да си оправите отношенията и да оставите в миналото извънбрачните връзки, които имате. Успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 819c4864d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Всичко е започнало с първия брак, така лесно определен като неуспешен. две деца с аизоставено, заради друга жена. И се връща всичко причинено. Всеки сам кове съдбата си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6822314f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Горкичките дечица...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fb8e70bb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моля те, търси любовта само с презерватив!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8786e46e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучиш така, все едно си си взел кученце вкъщи, и ако то не прави това, което на теб ти харесва, се ядосваш... Първо, защо си си взел любовница? Нима жена ти не ти е давала същото? Гледала ти е децата, грижила се е за дома ти, грижила се е и за себе си, за да те радва и да изглежда добре, а ти си си хванал любовница... Нали знаеш, че всяка монета има две страни? Постави се на мястото на жена ти. След като виждаш, че тя се прибира от работа и почва да се занимава с децата, какъв ти е проблема да се занимаете двамата? Общите дейности сблизават хората, а нейните приоритети са се изместили, вече не си ти център на вселената ?, а децата ?. Толкова ли е сложно за разбиране? естествено, че е по-лесно да търсиш решението като доведеш трети на масата.

Лола

П. П. Какво значи за теб да обичаш и да се влюбиш? Ако е да си имаш любовница покрай жената, не мсиля че ще се получи.
П. П. П. Ако имаш нужда да си винаги в центъра, иди в Арабските емирства, вземи си две, три жени, и ако някоя не може сега, винаги ще можеш да си с другата... с две думи все си в центъра...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8786e46e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Жижу, даже нямаше нужда да чета името ти накрая за да знам, че си ти.
За съжаление връзките между хората не са толкова лесни колкото се опитваш да ги извадиш ти. Какво става в една майка и защо става са неща, които нито ти нито аз не можем да преценим. Мислиш ли че тя е родила и веднага е започнала да се занимава с любовника си? И мислиш ли, че една жена би могла да държи мъжа си като център на вселената ?, след като знае, че това са децата ?? И мислиш ли, че щом и тя си е хванала любовник на нея всичко ? е било осигурено? И действително ли така оправдаваш човека, който вместо да потърси решение на проблема и да се опитва да прекарва времето с половинката си и децата си, като си играе или се занимава с тях, вместо да се оттегли в ъгъла и да каже: тя пък не ми обръща внимание, аз се сърдя, въвлича трети човек във връзката си? Особено след като е имал вече един подобен опит? Винаги съм казвала, че в една връзка, за да е щастлива тя, освен любов, трябва да има комуникация и компромиси, а не премерване на какво е дал единия и едва ли не, аз съм ? осигурил всичко, сега тя трябва да ме слуша... По твоята логика, щом тя си е намерила любовник, явно и на нея и е лиспвало нещо във връзката. Лесно е обаче да си кажем, тя ме нарани и точка, трудното е, да се опитаме да се поставим на мястото на човека, които ни е наранил.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fd294dc1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лола, права си - на жената ? е липсвало нещо, щом също е тръгнала извън брака си да си търси партньор. Определено авторът си има проблеми, не е идеален, но поне се е опитал да почне начисто. Не вярвам, че е поддържал отношение с любовницата си, докато е траело споразумението, а жена е продължила своите тайни глупости.
Има и друга разлика - той си е показал картите, признал си е и е искал да почне начисто, тя не.
Определено е трудно да се поставя на мястото на жена, която спи на едно легло с децата си и ги използва за щит пред съпруга си. И да - според мен в един брак има място и за децата, и за съпруга и котка даже може да си вземе човек!

Има някои неща, които просто не се правят, когато искаш да го запазиш. Не може да чакаме само мъжът да се напряга и да дърпа каруцата, може би трябва да слезнем и да се впрегнем наравно с него, за да може децата да се возят на каруцата поне до 18 г..

Според мен съпрузите са партньори, не съквартиранти. Децата са си деца, съпругът си е съпруг и също заслужава да бъде в центъра на живота ни, защото децата порастват и ще имат свой, но ние оставаме заедно до смъртта (по принцип).

Разберете, мъжете не мислят като нас - те може временно да не ни обръщат внимание, да се отдадат на бизнес и кариера, за да ни осигурят начина на живот, които са си въобразили, че искаме и ТРЯБВА да осигурят. Ако ни липсва внимание - ами по-лесно е да си го привлечем, да поговорим, отколкото да сложим децата пред себе си, за да не може мъжа да ни прегърне (образно казано).

Има в живота на една жена, според мен, място и за децата, и за съпруга, и за работа дори.
Мъжете искат да се доказват професионално, да печелят пари, а да не забравяме, че човекът има и други деца и бивша жена.

Съжалявам, не оправдавам никого, просто според мен, авторът си губи времето и накрая наранява други хора около себе си, които използва, за да запълни дупките в брака си - за секс (любовницата), но и в работата си няма начин да не го изкарва на подчинените си, може да се кара и с родителите си, с децата си... Това не е добре.
Няма ли доверие и искренност в един брак, любов и воля за компромис, за мен той е обречен - и тук има винаги двама виновни.

Жижу

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8786e46e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жижу, ти четеш и си интерпретираш както на теб ти харесва. Кой първи си е хванал любовницата вместо да поговори с партньора си? И никъде не съм казал, че в един брак нямамясро за съпруга, щом вече има деца, просто съпругът не е вече център на вселената ?. Защо жената спри при децата си? едва ли една сутрин се е събудила и е решила, че вечерта ще си легне при тях, не мислиш ли? И какво значи да сложиш картите на масата? колко време преди това автора си е имал любовница? Сложил е картите на масата, когато е искал да изкопчи информация, това му се казва търгуване, а не честен съм спрямо теб и искам да работим по брака си. Кога е предприел стъпки и за оправянето на взаимоотношенията? едва, когато еусетил, че става късно.
Жижу, в една връзка двамата са партньори, но не можеш да очакваш, че един мъж ще ми носи да кажем парите вкъщи и ще очаква, че с това плюс няколко дрънкулки си е свършил работата и е дал своя принос към семейството. Партньорството не се приключва с това... Това е имане на едни цели, гледане в една посока, взаимно доверие, а не при първия възможен проблем да привлечеш трети човек. Аз също идвам от семейство, където родителите ми са щастливи, влюбени и чукам на дърво да са ми живи и здрави, но аз не си спомням, някой от тях двамата някога да е казал: така, аз нося парите вкъщи и като се прибереш от работа, ще се занимаваш само с мен. Това се нарича омаловажаване на труда на другия.
Радвам се, че мъжете не мсилят като нас, защото честно казано се разбирам повече с тях, отколкото с жена и не веднъж са ми казвали, че имам мъжко мислене, и все пак, има неща, които не искам и не мога да подкрепя. В момента, в който трети човек влезе в една връзка, нямамясто за партньорство.

Лола

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fd294dc1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лола, права си, но забравяш, че всяко действие си има обратно по посока и равно по сила противодействие. Много е повърхностно да търсим вината тук и там, да гледаме - ха, кой беше пръв. Сигурна ли си, между другото, че не е била първа съпругата?
В техния брак, нека не забравяме, я няма само любовницата (за гол секс), а и любовникът (за повече от секс). Е, авторът е бил достатачно честен да си признае, тя не - но това не променя нищо за теб - той единствен е виновен и това е.

И да, ако изгониш мъжа си от спалнята, трябва да си готова да поемеш и последствията - действие-противодействие.

Имахме като деца едно приятелско семейство - и ние две момичета, и те имаха две момичета, но като ходихме да си играем у тях, все гледаме в хола юрган - ами това е леглото на тати.
Питам майка ми - ами защо чичо М. спинка в хола, майко, не спят ли татитата при майката?
- Не ги гледай тях, леля ти Е. пак иска да го изнуди за нещо. Май доста се е пропил напоследък, знам ли. Това не е нормално и нищо няма да постигне.
Е, чичо М. се пропи още повече, не се прибираше вкъщи, катастрофира...
и само видното е било спането в хола, никой не знае какво е имало, виждаше се, че човекът пие, а преди брака си не го е правил.
Както и да е - винаги има двама в един брак, а той е социално образование, не е някаква математическа таблица - кой пръв, кой последен.
Да, грозно е това с любовницата, но не е и по-малко грозно да не обръщаш внимание на партньора си, било и заради децата .
Има място и за тях, но трябва да има и за баща им - така е направен света, така хората са си гледали децата - трябва да поддържаш гнездото топло, иначе може и пиленцата да умрат от студ.

Жижу

П. П. - не защитавам и не оправдавам никого, просто се опитвам да вникна зад елементарното, очевидното и повърхностното, разбира се, само доколкото ни позволява едностранното представяне на ситуацията от автора. Не знам каква е позицията на жена му и не се опитвам да си я измисля - когато тя пише, и на нея бих дала съвет. Аз винаги по принцип заставам на страната на авторите (е, освен в екстремни случаи), защото са намерили смелост да изразят позицията си, а и ще прочетат съвета. Така съм го правила и за съпруги и за кой ли не ...даже си противореча повърхностно погледнато, защото всичко е субективно, от ситуация до ситуация, хора сме, не машини

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8786e46e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Жижу, аз пак ти задавам въпроса: Защо една жена отива да спи при децата си? Не е просто ей така, не мислиш ли? Не обрщането навнимание в случая е сигнал за нередност. Както казах, ако толкова се беше загрижил за брака си, щеше да се опита да намери общи дейности със съпругата си, от там общ език, а не любовница.

Аз също не търся вината само в него, но се опитвам да си я представя нея. Както казваш всяко действие си има противодействие. От там и въпроса ми, защо жената е решила да спи при децата...

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c037c6d22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Брей човече, аз съм на 13, ама пиша по-грамотно от теб.. не прочетох целия пост, но от малкото прочетено разбрах, че децата не са случили на родители..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: de00f4120f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ами не знам, защото аз това (са спя с децата си на едно легло) не бих го правила, но обикновено, за да се дистанцира легитимно от мъжа си, или да го изнудва за разни работи - но второто предполага, след това да го приема в спалнята си - значи ако е „добро момче“ - и тя е добро момиче. Но това не се е случило, значи е първата причина.
Като съдим и по намерените СМСи, предполагам че жената просто се е влюбила в другия човек, а като се влюби една жена, не иска да спи, с човека, който не обича (в случая съпруга) и децата биват използвани тук като преграда и щит.
Лола, за съжаление не говоря ей така - найзуст. Запозната съм с почти аналогичен случай, само че съпругът се обажда на човека с СМС-ите и го подбира и почва процедура по развод. Жена му си признала поне и така.
Хора сме, случва се - според мен е редно поне малко да има честност.
Според мен обаче, когато авторът е седнал на масата и е предложил лолата на мира, тя трябваше да я стисне с двете ръце и да наведе също глава. Тук има двама виновни, не само той, това исках да кажа. Но той като не се обажда, не мога вече да говоря от негово име - да се оправя.
Според мен авторът с над 80% вероятност още се мъжи да спаси брака си.

Успех, имаш време, авторе, още си на 35...

Жижу

П.П. - според мен, най-сигурният начин да загубиш един мъж е да го изгониш от спалята. Ако поне не си сложила там децата си, той ще се опитва поне да се върне като гладен котарак, но ако децата са в леглото му - остава само дивана и да си търси любовница. Мъжете са просто скроени - няма секс, няма любов. Много е плоско, но е така.
Друг начин да загубиш мъжа си е да го изнудваш чрез секс, особено ако е атрактивен и може да си го намери навсякъде.
Любовницата в началото (той и авторът го казва) е само за секс, който не получават вкъщи, но с годините се увеличава вероятността, да се влюби в някоя - тогава действително е загубен за жена си.
Но кой е виновен - кой е пръв - яйцето или кокошката?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1bb4c83fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти май първо правиш деца после мислиш. Не може един стойностен човек направил 4 деца да му минават през главата мисли от рода на "и аз съм човек" ами не е ли редно да дадеш вече шанс и на някое от децата ти да стане човек а не само да ги правиш защото трудно се става човек без баща. Нормалната хронология е :преценяш дълго с цел да осигуриш собственото си щастие после правиш деца и вече слагаш тяхното щастие пред твоето. Айде сега ми кажи защо тези твой грешни избори на съпруги трябва друг да ги плаща а именно децата ти. Всеки сам трябва да плаща грешките в живота си приятелю. Ти си сгрешил при избора ти жертваш щастието си.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: eb65759027
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16 - човекът не е станал сериен убиец и не е убил децата си.
Освен това той все пак ги е създал и ако не беше действително неудачният му избор на съпруги, да ги е нямало. Като има пари, ще си ги изгледа - не е толкова сложно. Днес има 50% деца на разведени, ама повечето нямат и какво да ядат, това е страшното.
То и повечето на женените нямат какво да ядат, пиши в техните теми - защо ги създадохте тези деца, като не може да им осигурите елеменатрано бъдеще.
В това време врабците на автора ще са на едномесечна почивка с него на някой остров, ще си търсят университет в Лондон и т. н. Като се разведе човек с жена си, не се развежда и с децата си, нито ги убива или поврежда!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8786e46e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Жижу, нали знаеш,че хораат са различни? Това че познаваш такъв аналогичен случай, не значи, че можеш да правиш заключения и при този. Ако например някой те удари, а ти реагираш като заплачеш, друг ще реагира със съответен удар. Човешките реакции на един и същи дразнител могат да бъдат повече от една.
Аз си казах какво мисля за неговото сядане на масата и показване на картите си. Прочети ми горните мнения още веднъж, защото не обичам да се повтарям,а до сега ме накара да се повторя няколко пъти. И ако бяхме толккова рационални колкото ни изкарваш ти : "Хора сме, случва се - според мен е редно поне малко да има честност.", щяхме да живеем в съвсем различен свят. Както и ако всички от нас премисляха последствията преди да свършат нещо. Но хората са хора и не го правят. Та мисълта ми във всички тея мнения беше, че преди някой да започне да защитава автора, трябва да види цялата картина, или поне да се опита да я види, а не само малката част,представена от него.
Няма да отговарям повече на постовете ти по тази тема, защото каквото имаше да се каже,а з го казах,дали ти наистина ще вникнеш в него или не, това е твое решение.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9098356be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От Автора. След като написах исторята си. Оставих всичките си телефони вкъщи, събрах малко дрехи в една чанта, и заминах. Не казах на никои каде отивам. Не знаех каде да отида. Просто трябваше да се махна от вкъщи. Вече нямаше никаква куомуникация между мен и женами. Отидох в един курорт. Настаних се в един СПА център. Първо се наспах едно хубаво, и на другия ден започнах да си правя процедури за релакс. Не спирах да мисля. Как трябваше да постапя? Каво ще е наи правилното решение. Първия ден мислех за отмъщение и възмездие. Постепенно успоредно с релакса които ми предлагаха започнох да мисля за мен защо трябва да се съсипвам и да мисля постоянно за това да се измъчвам и съсипвам ощели, защо. За пръв път ми се случва от както имам мобилни телефони да отида някаде без тях. Отдадох се на пълен релакс. На четвъртия ден вече, мислех трезво. Даже като се прибирах към вкъщи по цялото време си пях в колата. Но само едно реших със сигорност. Да си обръщам повече внимание на себе си и децата. Та живота не е свършил. Много важно че ми сложила рога, та нали не ми е отрезала главата. Та аз не съм ли и слагал. ПРосто разбрах че няма никакво достоинство. Защо не се изправи пред мен и да ми каже истината. Така ли ще ми възпитава децата. Да ги е страх да си признаят грешките. Като се прибрах в вкъщи разбрах че обикаляла по приятели да ме търси. Притеснявала се да не ми се е случило нещо. За пръв път съм бил отишал без телефони те си някъде. Но на всякъде по прятели питала за телефона на любовницата ми. Та дори и да съм бил с нея само да разбрала дали съм добре. Та то никои го няма та дори и аз го итрих преди време. Как може да живеем 5 години заедно и да не ме познава. Сега си дигам високо главата и смело напред. Бог ни е създал да живеем и да създаваме живот. Е аз съм създал четири деца и ще живея за тях. Относно жената, ще я оставя угризението че ме е излъгала и не си призна да я измъчва. Аз си признах и ми олекна. Относно дали ще живеем заедно. Засега ДА, но вече по моите правила. Като писах исторята си я озаглавих Сложно за решаване. Ще ви кажа едно сложно е когато мислиш с натоварен мозак. Много е просто времето ще реши. Та при нас любовта отдава сме я изтървали. Не знам какво трябва да направи женами за да ми спечели доверието отново. Спирам да го мисля, това вече е неин прблем не и мои.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 559c90ed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И аз мисля, че тази жена е можела да спаси връзката, ако се беше потрудила малко. Ако беше запазила комуникация с мъжа си. Освен това авторът си е хванал любовница след като жена му се е отдръпнала. Не знам защо всички се нахвърлихте върху човека, само защото му било втори брак. Дано все пак успеят да се разберат. От жената зависи.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1bb4c83fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   номер 17 аз от личен опит съдя.....грешките на баща си с младините си платих......а ти от опит ли говориш или празни приказки само......лесно се омаловажава проблем който не си изпитал .......номер16

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 819c4864d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Описаната история е предадена правдиво, макар и пристрастно. Едим нормален мъж търси щастието си. Веднъж-неуспешно, според него, изоставя жена, която вече не обича и, заради друга, която смята, че обича. Дава и всичко, което смята, че ще я направи щастлива, но... тя не е доволна. Просто не е достатъчно да обичаш, а да осъществиш равностоен обмен на чувства, само тогава си цял и доволен.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c8e77ae397
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   до Автора - моят приятел изживява много сходна на твоята история.
За него това е първи брак, има вече доста големи деца. И той се старае нищо материално да не им липсва, да прекарва възможно най-много време с тях, да глези и съпругата си с екскурзии, къщи и коли...
Аз съм му любовница от ... моя абитуриентски бал (не твърдя, че тогава съм била много зрял човек). Няма да навлизам в подробности, относно нашата доста банална връзка, той също като теб се опитваше в началото да запълни разни дупки в брака си и не искаше да се влюбва.
Както и да е, авторе. Исках само да ти кажа, че ми е тъжно за теб, защото си отписал любовта, мечтите си за щастие на тази възраст - на 35 си страшно млад човек и имаш много пред теб.
Моят приятел беше като теб и нямаше светлина в очите си, когато го срещнах.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aae483a2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не знам дали да те поздравя или да те упрекна.. Ше ти кажа само, че ние колкото и да изневеряваме, единственото което получаваме е един платоничен секс и нищо повече. Ако си максималист, няма да се задоволиш с любовница, а ще зарежеш втората жена както си напварил с първата (като гледам си и безотговорен). Честно казано като не можеш да закрепиш 1 връзка стабилна, не прави ДЕЦА! Вместо да и треснеш 1 словесен шамар на жена ти че ти изневерява, ти и падаш на нивото....

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 87d3e2c112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До номер 23.
В, искрено се радвам за тебе, че накрая извади късмет с тоя човек. Дано да бъдеш много щастлива от тука нататък. Чудеса се случват, много ме зарадва. Заслужаваш си го след толкова терзания. Ти си наистина много интелигентен човек, и съм на твое мнение по всички теми и те чета с удоволствие. Поздрави и успех!!!
http://www. youtube. com/watch? v=Ze-ggktuxIc

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker