На къде отива, тази връзка според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На къде отива, тази връзка според вас?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 891 пъти
Здравей те, реших да се обърна към всички хора в този сайт, защото със сигурност имате много повече опит от мен и бих искала да чуя чужда гледна точка.
На кратко за мен: аз съм момиче със смесен произход, на 19 години, от малък град, не комуникирам много с хората, защото повечето от тях ги смятам за двулични и използвачи. Наивна съм и много доверчива. Нямам приятели, а само връзка от 4 години, която смятам че е на разпадане.
Аз съм от хората, които трудно се привързват, но привържат ли се веднъж край... зависят изцяло от другия.

Допуснах една ужасна грешка, обвързах се едва на 15г. не съжалявам за това, защото преживях най-хубавите си спомени с него. Грешката е че заживях при него още от началото. Имам си родители, дом но с мен на глава не се излиза повярвай те!

За мен основата на една връзка е взаймната подкрепа, а от него такава не получавам, той си има брат близнак (сещате се колко са привързани един към друг), брат му също си има приятелка от 4 години с която живеем на един етаж и ползваме общи помещения. За съжаление тя е много двуличен човек, голяма манипулаторка, на 20 г. е. Винаги се стреми да се покаже че е по-добрата от двете, че е по красива и по-умна. Прави ми гадни номерца, вече 4 г., преди време бяхме приятелки и ѝ подарявах разни подаръци, на скоро ги е изхвърлила в общия кош, за да ги видя разбира се. Гледа да взима колкото се може по-голяма територия от общите помещения и когато си сложа нещо, тя го изхвърля по земята, казва че не чистя, а това не е вярно чистя даже повече от нея, събира косми и ги хвърля при мойте неща..
Настройва съученици те ми, скоро беше вдигнала патардия че съм крадла и много пипам, тръгна да се оплаква на родители те на приятеля ми, и най-смешното аз съм и ползвала интимното бикче, защото намерила косми по него... И още доста има, но няма да ми стигне 2 дни да ги изпиша..
Няколко пъти се пробвах и аз да и направя мръсно, но тя толкова добре е манипулира приятеля си че всеки път виновна съм аз. Много ми е тежко че гаджето ми не ме подкрепя, чувствам се в тази къща много самотна и беззащитна, няма кой да тропне на масата заради мен. Всички тези неща ги знае, но всеки път ми вика че казвал на брат си. Винаги когато искам да му кажа нещо по тази тема, той започва да прави фасонни и чупки на мен ми става още по криво.
Винаги съм смятала мъжа за силния пол, точно заради това никога не съм си позволявала да го засегна с нещо пред хората или да му противореча. Той си позволява да ме унижава и да ми вика все едно съм хваната от улицата и когато му кажа да спре да ми вика, последния път ми каза: " аз съм си в МОЯТА кола и ще си правя квот си поискам! " Вижда че заради тази мърла, страдам много, плача а той дори не идва да ме успокои, поне да ми каже не се тормози.

Ако не ме подкрепя сега, кога тогава? Аз се чувствам много сама, той не се интересува от мен по никакъв повод. Много мъже съм чувала да казват че обичат приятелките си безумно и са готови да жертват живота си.
И ако ме питате, какво правя още в тази къща, отговорът ми е че не мога без него, до такава степен завися от него и емоционално и физически и материално даже.... Обичам го, 4 години се борих за него, но се изморих вече... Напоследък не говоря с него, не правим секс, а той даже не ме пита какво ми е и защо се държа така, при положение че не е нормално за нашите взаймоотношение...

Какво мислите вие? Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker