Много сложно история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много сложно история
преди: 6 години, 16 дни, прочетена 1190 пъти
Здравейте, моята история е следната българка съм, но се влюбих в турчин (Не е български турчин). Когато се запознахме той беше обнързан(5 годишна връзка). Докато беше с приятелката си ме потърси каза че ме обича и иска да му помогна в университета, защото не разбира добре езика. Първоначално ми стана някак приятно, започнах да мисля за него, да го ревнувам без причина от приятелката му. В мен започнаха да се зараждат някакви чувства. Казах му още в началото да изостави приятелката си и да е с мен, той мълчеше и нищо не направи само ми казваше, че ме обича. Блокирах го във фейс бук, мина цяло лято не поддържахме никаква връзка на есен разбрах, че се отказал да следва и не е записал следващата година. Още в края на пролетта се е бил разделил с приятелката си, но по нейно желание доколкото усещах аз. Той е ходил в родния и град до последно да я търси и месец след това потърси отново мен. Покани ме да се видим, отидохме на кафе, изглеждаше че отегчен все едно прави нещо ей така. Писахме си покани ме в дома си, имахме интимност, но не стигнахме до края по мое желание. Съзнавах, че той не се старае за нищо. Беше като депресиран каза ми, че се чувства зле и че прекаленото време с мен му действа добре, че иска само да е щастлив и спокоен. Блокирах го след като една вечер му Казах, че ще пътувам той даже не ме изпрати до гарата. След два месеца го отблокирах пак писа, пак се срещнахме беше една идея по-добре до следващото ми пътуване едва ли не го измолих да дойде, не дойде каза ми че уж е закъснял (беше на работа)даже бил скъсал цветя от някаква градинка, които впоследствие ми показа, че ги държи в една книга. Показа ми и едни бонбонки, които бях забравила в дома му преди 5 месеца. Проблемът ми е, че съм сантиментална и се връзвам на подобен род неща само на думи от година и нещо вярвам на лъжата, че този човек ме обича, а с никакви действия не го доказа. А аз глупачката се влюбих до уши за няма и нищо, когато съм с него се измъчвам от многобройни съмнения обичам го правя много компромиси със себе си, но съзнавам, че той не ме обича и ме боли всеки ми казва, че съм свястно момиче и заслужавам нещо по-добро съзнавам го и от това ме боли още повече не може да си представите. Пак бяхме интимни попитаме искам ли да го направим, но аз отново отказах той пак прие решението ми и заспаме на сутринта трябваше да отида на работа той пак ме изпрати само до входната врата, което беше последният шамар в лицето ми писа ми в късния следобед и вечерта. Тази сутрин реших, че е време да кажа не на този гадна за мен ситуация веднъж завинаги и въпреки всичкото нещастие блокирах телефонният му номер и в мениджър го блокирах. Моля, дайте съвет как да се справя и да ми е по-леко. За мен той искаше да се отърве само от казармата, говореше ми за брак, деца. Нова ме съсипа как можах за пръв път да се влюбя в лъжец, сега ми е много мъчно и тежко, но се надявам да го преодолея и продължа напред не мога да прекарам животаа си в чакане той да се промени, това няма да стане никога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 13 дни
hash: ed42196f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не всички мъже могат да предразположат една жена всеки момент. Той не се старае, просто не знае как. Ти не очакваш от него много, но теб винаги ще те яде онова чувство, че не е достатъчно. Ако направи едната крачка, ти ще чакаш и за втората.. Сподели му, какво би искала от него. Ако нещо не ти харесва, кажи му. Лошите обноски към жена винаги може да се оправят, освен ако не му е такъв характера.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 659c125f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си много добра явно! Изобщо не се занимавай с такъв тип хора, без значение дали са турци или българи.
Любовта освен всичко друго, е и голяма отговорност към другия човек. И след като не е способен да поеме тази отговорност, май наистина ще е по-добре да се разделите като добри приятели. Успех ти желая!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker