Страх ме е да не го изгубя като разбере че нямам документи! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е да не го изгубя като разбере че нямам документи!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2442 пъти
Здравейте,
Пиша ви защото се намирам в много сложно положение и не знам от кого да поискам съвет. Живея в Индианаполис, ( САЩ) от почти една година. Останах от бригада да живея тук. Харесва ми. Съвсем наскоро (преди около месец) ходих на гости на един приятел, който живее във Вегас. Той ме запозна с един негов приятел. Харесахме се, излизахме заедно.

Той е очарован от мен, както и аз от него. До сега обаче никога не е ставало дума за това, че аз нямам документи в страната. Той има и винаги когато ми е говорил нещо за България, аз никога не съм споменавала, че нямам документи. Не съм казвала, че имам, но не и, че нямам.

Страх ме е, че ако му кажа, ще го изгубя, защото той е много емоционален и чувствителен. Търпелив и е и може би заради това никога не ме е питал за това как съм дошла в страната и на какво основание в момента стоя.

В момента всеки ден си говорим по телефона и по скайпа. Другата седмица ще ходя пак при него, а той ще идва на гости у нас през юни. Не знам какво да правя. Страх ме е, че ако му кажа истината ще го изгубя. Той ще си помисли, че съм с него заради документите му и това ще е края. От друга страна ми е много гадно да не му казвам за това. Де факто той досега не ме е питал за статуса ми. Не сме отваряли тази тема. Посъветвайте ме приятели. Кажете ми как да постъпя. Виждаме се рядко, а между нас наистина има нещо... той е по-голям от мен с 15 години. Нито за мен това е пречка, нито пък за него. Не искам всичко да се провали... ще се радвам да ми дадете съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: b164c60e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да криеш този факт дълго време, кажи му и вижте какво можете да направите с имиграционните, ако не си изтървала времето.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 941bf2c983
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му направо, защото рано или късно всичко ще се разбере. Ако държи на теб, ако те е опознал няма да има проблем. Колкото до разликата - аз съм с човек, който е по-голям от мен с почти 17 години и връзката ни вече осем години е чудесна. Така, че искрено му кажи как стоят нещата и какво те вълнува.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ef91b9e6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи му, може и да ти помогне. От реакцията му ще разбереш с какъв човек си имаш работа и дали може да се разчита на него.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 37415e4b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   това там не е толкова рядък статус и няма да се чуди много. Ако му кажеш чак на сватбата (образно казано), може да си го помисли и то с основание.
Слушай, кажи му, той сигурно вече го предполага, кажи му какво те е накарало да останеш, как се чувстваш като човек без документи и, че не искаш да му създаваш проблеми и би разбрала, ако той не иска да си има нищо общо с теб.
Ако те мисли действително за интересчийка - и без това си нямала шанс... ако обаче те прегърне и успокой, може би ще ти помогне да си решиш проблемите или поне ще имаш добър приятел.
Спокойно - половината чужденци са така в САЩ, няма да го вкараш в някаква изненада.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3870218add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 е права. Като му кажеш истината и като видиш реакцията му, ще разбереш какъв човек е, дали би те подкрепил и най-важното дали те обича. Ако смяташ, че наистина двамата имате бъдеще, просто му кажи. Пожелавам ти късмет!

Sunshine

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker