Какво да подаря на майката на приятеля ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да подаря на майката на приятеля ми?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3223 пъти
Хора, знам че има хиляди теми за подаръци но тук случая е доста по-кофти. Скоро тя има рожден ден и не знам какво да и взема. По принцип жената си има каквото иска и от каквото има нужда, имам бюджет около 50 лева. Показах на приятеля ми едно колие с обеци, но той отказа каза че няма да и харесат, така че явно не сме със сходен вкус. За Коледа тя ми беше дала подарък и бих искала да върна жеста, а и смятам че няма такива теми а трябва. Моля ви давайте идеи. Свекърви какви хубави подаръци сте получавали или искате и девойки помагайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 62017d4e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай малко повече информация. На колко години е жената, знаеш ли дали има по-специални интереси или хобита?

Например парфюмът е универсален подарък, но трябва да познаваш вкуса й. Ако е модерна жена някоя спа процедура с масаж може да й допадне.
Ако обича да чете- книга би била чудесен подарък. Също хубав кожен портфейл или чанта. Ако обича театъра, билети за някоя постановка. Може нещо за дома, но е по-добре да е нещо лично за нея. Ако напишеш някакви подробности ще е по-лесно. Но и бюджета ти не позволява голям избор...

Нека приятелят ти ти помогне с идеи и съвети. Все пак му е майка.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 01c7952278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съвсем наскоро приятелката на синът ми ми подари колие. Не ми харесва, никак даже, няма нищо общо с мен. Сложих си го точно веднъж да отбия номера и е прибрано в една кутия с други подаръци които никога няма да ползвам. Жалко е някой да харчи пари за непотребни за друг неща. По би ме зарадвало да беше ги дала за благотворителност.
Не е важно какво на теб или някой от коментираните ще ни харесва, а да я познаваш поне малко и се съобазиш с нейният вкус и стил ако искаш да и хареса.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e2efa5f3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мило момиче. Аз съм жена на 49 и мисля, че бих могла да ти дам що- годе полезен съвет. Първо се поинтересувай дали майката на приятеля ти има някакво хоби. Може да й подариш книга, ако обича да чете / има и ваучери за книги /. Билет за концерт на група, която обича / или два билета, да отиде с приятелка /. На мен би ми харесал ваучер за спа- процедура или масаж. Ако обича йога, зумба или друго подобно, може да й подариш месечен абонамент. Но трудно ще уцелиш какво колие би й харесало, така че не купувай. Успех с избора! Като майка на две големи деца, вече с партньори в живота, те уверявам, че най-големия подарък е щастието в очите ти. И в очите на приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ac2d7135a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За коледа и подарих хубаво вино за 50лв. Тя е ценител на хубавите вина. Кианти е много подходящ избор. Тя пътува много и винаги ми носи по нещо от различни държави. Човек с изискан вкус е. Ценител на Handmade е. Подарих и за именния ден две чаши за вино, ръчно рисувани. Страшно се зарадва. Винаги когато оставам за вечеря в тях ми намига и сипва в чашите които и подарих. Много зави си от интересите й. Моля сподели интересите и ще се опитам да ти помогна :)
П. с: разкажи повече за нея. Как се облича, какви дрехи носи (примерно предимно черни или пъстри) домът и има ли много картини, сувенири....

Ще следя темата.
М. С 19

Ж.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 37f2509239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей! Аз съм подарявала на майки на мои приятели - скара (защото нейната се беше развалила), парфюм, крем за тяло, блуза, жилетка, грил тиган, много хубав нож с широко острие (знам, че тя много искаше да си купи такъв). Общо взето неща за домакинството, защото тя не е по женските неща, но обича много да готви. :) Можеш да й подариш ваучер за нещо - вечеря, масаж и др. Или ваучер за определен магазин и тя да си купи каквото сметне, че й харесва от там. Цветя съм подарявала (Циклами, бромелия, ехмея). Ако си пада по такива неща - ваучер за някаква козметична процедура. Можеш да й вземеш някой хубав крем на лице на Юсерин примерно или нещо такова. По-добре да е нещо за нея самата. :) Но според мен, недей да влагаш толкова много пари. 50лв са си много за свекърва. Аз като погледна назад и като направя справка колко пари съм харчила за подаръци... не се впрягай да купуваш много скъпи неща. Гледай себе си! Купи й някаква козметика - масла за поддръжка на косата например. Ама повече от 20-30лв не давай. Дори тези са много. Комбинирай се с приятеля ти и заедно изберете нещо :))) Може да разгледаш какви ваучери има в грабо или рио и да вземеш 3-4 за някой ресторант или механа (те са по 7-8-9лв на човек с включено основно, салата и десерт) според това от кой град си... ще я изненадате и ще я изведете навън. :) И все пак не се изръсвай.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 91837190b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За 50 лв можеш да вземеш красива кутия за бижута и хубави цветя - най-добре саксия.
Можеш да вземеш книга - ако си наясно с вкуса на жената.
Можеш да и вземеш два билета за театър/опера/цирк - ако има постановка, която смяташ, че ще и допадне и е свободна на датата, за която е представлението.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0b9944db5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много глупав въпрос. Нали се сещаш, че твоят човек не е всяка свекърва. Не казваш колко е годишна, ака се облича, от какво е интересува, има ли хоби?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7fb062032a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Може да и подариш ваучер за фризьор, козметик, маникюр... Ако е от тези жени.

Ако сте близки с нея и искаш нещо по - лично, може да и напишеш писмо на хартия, да и благодариш, че е родила, отгледала и възпитала, най- прекрасния мъж на света и че са те приели в семейството си. Че много я цениш.. И каквото друго ти дойде на ум. Въпреки, че това не е свързано с пари, всяка свекърва, ако не се разплаче, то поне ще и стане много мило.

Ако имате обща снимка, може да я дадеш на художнк, да ви нарисува. Може и само нея.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: edeeed8a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето предложение е да намериш в интернет човек който рисува картини по поръчка и да я нарисуват заедно с нейният мъж и съпруг или другите членове на семейството ако имат обща снимка. Доста хора за 50 лева правят хубави картини. Ще е нещо много лично и ще й хареса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a2df94080d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На колко става? Ако е за юбилей аз бих подарила на кандидат свекърва ми и на майка ми шампанско със златни частици, което не е толкова скъпо. Моята кандидат свекърва се радва и на малките неща, за имения и ден мисля да и подаря рамка със снимка. Можеш да и подариш от тези статуетките. На мен моя приятел ми подари една много красива. Има ги и до 50 лева. Избор много, стига да имаш богато въображение.
П. С. Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение! :)
Успех с избора!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c9c7dd81cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нямам идея, моята е много практичен човек и за подарък иска все тенджери и подобни

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5aaa6b0844
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Какъв тип човек е? Ако обича козметика/облича се добре може да и харесаш парфюм.
Ако е повече домакиня- > нещо практично. Може някаква декорация за дома.

Вземи и букет с цветя, дори и да не е точно нейния тип подаръка, цветята са винаги жест. :) Успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 068b40ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Нищо не казваш за самата жена. Но най-общо - подаръкът трябва да е "безопасен". Наистина, хубаво бижу зо 50 лв. няма как да купиш. В рамките на този бюджет обаче, може да избереш нещо, свързано с нейно хоби. Какво обича да прави? Аз например (предполагам, че съм на нейните години) се увличам от градинарство и всякакъв подарък, свързан с това мое любимо занимание, би ме зарадвал. Не те съветвам да се спираш на козметика, дрехи и парфюми, защото всеки си има различни предпочитания, а и сумата е прекалено малка за нещо качествено. Предметите за бита - ваза, прибори или покривка, не зная как ще се приемат, все още се опознавате, може да реши, че са прекалено безлични. Добри варианти са: дамска чанта в неутрален цвят; несесер за маникюр; луксозен калъф за очила, ако носи; ефектен шал - с една дума: нещо, което хем да е лично за нея, хем да не предполага прекалено фамилиарно отношение, хем да издава вкус.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0963e68b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Цианкалий! :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c507f1d925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   50 лв. не са кой знае колко много, но не са и малко. Ваучерите - за дрехи, книги, са много добра идея, защото човек може да си избере каквото му харесва, а даже и ако нещо по - скъпо му грабне окото, да доплати и да си го вземе. Хубав ефектен шал също е много подходящ подаръч - универсален и в същото време изискан. Не те съветвам да подаряваш тендежи, тигани, ваучери за СПА процедури, фризьор и маникюр и даже билети за театър и концерт, ако не познаваш добре жената. Аз например обичам да ходя на масаж, маникюр, педикюр, на фризьор, но познавам доста жени, които направо се ужасяват от тези процедури - едни ги е срам да се събличат пред непознати за масаж, пък било то и пред други жени, други ги хваща нервата по време на маникюр и педикюр, трети не ги свърта при фризьора и ходят с неудоволствие... Някои не обичат театри, някои не обичат концерти. Хора разни. А доколкото разбирам, това ще ти е първи подарък за тази жена. Така че избери нещо по - неутрално, докато се опознаете и разбереш какви са й предпочитанията и вкусовете.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 724eb57e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Жена тип мацка е, обича да се поддържа, ходи с модерни дрехи и токчета но нямаме еднакви вкусове. Определено тя не е за практични подаръци.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c507f1d925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Тогава за 50 лв. можеш да й подариш маникюр и предикюр, или педикюр и масаж за крака - все пак лято идва, краката са на показ.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1a7b299817
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Фъкни й там един букет и стига глупости. Вие давате съвети все едно авторката с лопата рине пари. Па колиета, пък работи, какви колиета бе хора? Я го хареса, я не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker