Под голям стрес съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Под голям стрес съм!
преди: 6 години, 3 дни, прочетена 1834 пъти
Здравейте! Искам да споделя, че наскоро започнах нова работа с помоща на моя близка. Работата е там, че вече два месеца съм в тази фирма и не се справям нищо не разбирам, постоянно съм под стрес, ходя със страх на работа. Излагам себе си пред колегите и моята близка също. Дори незнам как се съгласих при условие, че дори не съм учила за такава позиция. Лъжа дори семейството си, че се справям. Искам да напусна, но незнам как да го направя, така че да не обидя моята близка, а и отгоре на всичкото и мъжът ми казва, че ако се откажа от такава хубава работа сме щели да се разделим, напоследък и с него нещата не вървят. Да не говорим, че и майка ми е в болница в момента всичко това ме съсипва, под постоянен стрес съм, станах 42 кг. Моля посъветвайте ме как да се махна оттам без да обидя никой, просто самата аз не се чувствам до добре и мисля, че вече ме хваща депресията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: 0133192483
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти живееш заради себе си или заради мнението на другите? Обясни как се чувстваш и си намери друга работа, щом не можеш да се справяш. Всъщност как тогава още работиш това и какво е то, ако не е тайна?

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 30b0b463b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега. Ще те посъветвам няколко неща. Прави това което те прави щастлива и те прави самата теб да бъдеш добре. Днес го имаш този мъж. а утре може да го нямаш. Той те манипулира. Щом ако напуснеш работата той е готов да се разделите само заради това значи той не те обича. Ти се чувстваш зле там и не се справяш и въпреки това той те натиска да седиш там. Ако той те обича наистина ще предпочете ти да си добре. а не някаква работа. Съветвам те първо да отидеш при твоята приятелка която ти е уредила работата и да й споделиш. че ти е трудно и не се справяш и да й кажеш истината. Кажи й. че не искаш да я обидиш. но просто не е за теб и не върви. Според мен тя ще те разбере. Говори след това с шефа и му кажи същото. Напусни тази работа щом те кара да се чувстваш по този начин. Това нарушава твоята психика. Кажи на твоят мъж. че са те уволнили. защото не се справяш. Не му казвай. че ти си напуснала. Ако ти каже добре значи е добре. ако ти каже. че заради това не те иска тогава го зарежи. Не ти трябва такъв негатизивъм в живота. Когато аз си имах приятел той се държеше така с мене и се чувствах ужасно и бях 45 кг и като го оставих и започнах да правя неща които ме радват станат 55 кг. Човек яде като е щастлив. Сега имам по-големи гърди и съм много по-хубава. Заради това мое гадже съм на антидепресанти в момента. Пия шепа хапчета всеки ден заради стреса. И ти ще стигнеш до там ако не го оставиш и не си намериш работа с която да се справяш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: ec3223f9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Депресията си те е обзела отдавна. Нямам на идея какви приятели, мъже и работодатели имаш, но те съветвам да бъдеш открита с тях. Аз бих проговорила с всекиго поотделно за истиснкия проблем. Попитай работодателя си как се справяш със задълженията, които ти възлага. От техните отговори вземи крайното решение. Дали ще останеш или не - съвеста ти остава чиста. Но ако НЕ говориш за проблемите си с точните хора, проблемът ще се задълбочи и ще пропаднеш в още по-дълбока емоционална дупка. Да е здрава и благословена майка ти!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: b0ac90a554
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом някой те е уредил няма как да не обидиш никой а и замисли се мъжа ти не е ли под стрес че на него ще оставиш да се оправя с финансите ви сам и няма ли да е по лесно да положиш усилия вместо да захвърляш добре платена работа

 
  ...
преди: 6 години, 14 часа
hash: c519e09ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Минах през това. Напуснах. Отиди при шефа ти, кажи че ти е трудно и нищо не разбираш. Помоли за помощ. Може да ги измислят друга позиция или обучение. А този мъж до теб е за подкрепа, а те да те мачка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f32be46591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря на всички за отговорите! :) За съжаление говорих с моята позната и споделих, че не се справям и искам да напусна, а тя въпреки всичко ме натиска да остана, щяла съм да се науча, да ама не се получава. Как да и обясня, че не мога просто не е за мен, моля дайте съвет накрая ще ги излъжа нещо искам да се махна, но как? Ще умра от притеснение вече, а не искам да я обидя накрая ще спра да ходя на работа пък каквото ще да става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0d05c67a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се отказвай, упорствай и ще се научиш. Ако сега се откажеш ще разочароваш хора на които държиш и много неща могат да се разпаднат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker