Търся съвет от жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся съвет от жени
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1774 пъти
Здравейте моята история е следната.
Преди 8 месеца работейки в една фирма се срещнах за пръв път с тази една моя колежка. Разбира се на външен вид аз веднага я харесах, но нямах никакви намерения да опитвам каквото и да е било, поради това, че като цяло съм доста амбициозен и имах доста странични ангажименти и считах, че връзка на този етап може по скоро да ми попречи. Втори фактор беше това, че разликата в годините ни е доста голяма.
Или поне така доста наивно си мислех тогава.

В процесът на работа и ограничените контакти който имах с нея, тя все повече и повече започваше да ми харесва като човек, притежаващ качества които аз лично много ценя. С всеки следващ изминал ден все повече и повече започвах да осъзнавам, че съм срещнал идеалът си за жена, а съзнавайки това, несъзнателно дойде и любовта.
С течение на времето успях да разбера, че тя си има и приятел (естествено), което беше допълнителен фактор, който да не ми позволява нищо.

Оказвайки се заложник на чувства и обстоятелства, аз започнах съзнателно да я избягвам и да се опитвам да минимилизирам отношенията си с нея (работните).

За да бъде пълна картината която се опитвам да обрисувам пред Вас ще трябва и макар и субективно да опиша какво беше нейното отношение към мен.

Сигурен съм, че още в началото и е направило впречатление, че я харесвам като външност, все пак в това отношение всяка жена има достатъчно опит/инстинкт. Скоро след като започнах да я избягвам, тя го усети и също умишлено ме избягваше. Може и да съм бил луд, но имах чувството, че играем някаква игра на котка и мишка. В началото аз умишлено правех така, че почивките ни да се разминават, после забелязах, че тя прави същото. В главата ми започнаха да се въртят всякакви хипотези за нейното поведение, от това, че не ме харесва, до това, че може би аз бъркам и тя не е това което си мисля аз, а просто си играе с мен. Разбира се когато имаше нужда да комуникираме за работа го правехме, когато говорехме сме говорили не само строго за работа, но е имало и шегички, както има в всяка една фирма. След известен период от време тя започна да търси контакт с мен, без да има реална причина за това свързана с работата. Обикновенно ме питаше по един или два въпроса и си заминаваше, което ме караше да си мисля, че тя има по скоро позитивни чувства към мен.

Обратно към мен. След шокиращото откритие, че съм влюбен точно в този етап от живота ми и то точно за човек, който е обвързан животът ми стана буквален ад. Всеки ден трябваше да я виждам и това да ми напомня, че се намирам в ситуация за която намам решение. От една страна, ако предприема нещо след като знам, че тя си има приятел ще е аморално, а от друга имах доста проекти, които бяха започнати, но недовършени и рискувах всичко да отиде на кино, както си и стана в последствие.

След известен период от време реших да реша проблемът перманентно като просто rage quit-на.

Стана всъщност така, един ден просто казах на шефа, че искам да напусна незабавно, той ми каза да си помисля и на следващия ден да му кажа дали решението ми е окончателно. На следващия ден още сутринта потвърдих и трябваше да изчакам да ми оформят документите, като ми обещаха, че след като ги получа ще съм свободен да си ходя, макар и че денят ми се водеше като работен.
Мълвата се разнесе и явно е достигнала и до нея, защото за период от 2 часа имах чувството, че прави всичко за да говори с мен и да ми даде шанс да я поканя на среща... Но аз тъпака, не направих нищо, разбира се.

След като си получих документите просто си тръгнах. Веднага след като излязох ме удари жестоката истина, че това е край, без да е имало дори и начало. Качих се на метрото, но имах чувството, че се задушавам, че пътят между станциите е безконечен, затова слязох и започнах безцелно да се шляя из борисовата градина.
Беше хубаво есенно време, хората се разхождаха, играеха си деца, а аз ходех като мъртвец измежду живите без посока.

Скоро след това на задният прозорец на колата ми се появи сърце, на което художникът може да е само един. Трябва да призная, че доста мислих да и изпратя най големият възможен букет с цветя, но все се питах, какъв е смисълът и какво ли би променило това. Така или иначе, повтарях си, тя си има приятел, а аз вече си давах сметка колко глупаво бях постъпил с тоя rage quit.

От онзи есеннен ден до днес минаха повече от 6 месеца, а не съм спрял да мисля за нея нито ден или да я сънувам през нощта.
Осъзнавайки, че истинският успех е споделеният зарязах всичко. Вече не се вълнувам от големите неща, така както преди, даже бих казал, че са ми безразлични. Съществувам, но не живея и изплащам може ди цената за това, че си мислех, че разбирам важните неща в живота.

Ако все още сте с мен след този доста дълъг пост първо искам да Ви благодаря за отделеното време и търпение и второ да Ви попитам като жени:

Има ли надежда?
Мислите ли, че въпреки това, че тя направи нужното, а аз не това е изградило негативно впечатление към мен у нея.
Мислите ли, че някой ден, ако се срещнем случайно или не, тя дори ще ме познае?

Като заключение искам само да добавя, че аз обикновенно не споделям мойте лични чувства с широк кръг хора, още по малко по форуми било те и анонимни, но след 6 изгубени и изтрадани месеца имам нужда от поне малко надежда и съвети за да продължа напред. И само да добавя, че тя също вече не работи в тази фирма.

Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: b2bb9c1679
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случи ми се същата история с малки разлики. Аз бях на твоето място(влюбената) и си нямах приятел. И той като теб започна да ме избягва и ме гледаше лошо....аз също започнах да го избягвам, защото вече бях хлътнала до уши. След като си тръгнах завинаги от въпросното място, той не ме потърси, което означава, че явно чуватвата не са били взаимни.
Историята ти наистина ме трогна, и смятам, че момичето не е било безразлично към теб изобщо, просто не се е осмелила да те потърси от уважение към приятеля си, особено ако има дългогодишна връзка с него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a5bf300fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Rage quit??? Да не си на 16? Ти не обичаш въпросната колежка а си обсебен от нея, нищо няма да излезе и ще се мъчиш още, намери си нова работа и приятелка. Когато е трябвало да я поканиш на среща не си, сега да я гониш не върви, жените си имат уважението.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4a876f6762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обади и се веднага!!!! Сега не е с теб... не работите на едно и също място... та по-зле от това няма как да стане. Много е глупаво дори да не опиташ. В крайна сметка ако каже не... ще знаеш и все някога ще отмине. Сега е агония, заради хилядите въпроси в теб. И само да вметна, че наличието на приятел не е основание ти да не и кажеш, какво чувстваш към нея. Решението е нейно. Неморално би било ако си съзнателно в ролята на любовник. Може би и ти не си и безразличен, може да не желае да остане в настоящата си връзка... а може и да не е така... няма как да знаеш ако не опиташ! Като жена мога да ти кажа, че определено бягството не е мъжка постъпка и както сам си разбрал не решава проблема. Жена 38 г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2cf74881bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да има надежда. Аз съм имал подобни случаи, но съм си тръгвал преди да ги доведа докрай и така и не разбрах...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 85657b65b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това, че е обвързана, не означава нищо. Има много жени, които са отегчени от връзките си и просто я карат по инерция, докато не срещнат някой друг.

Мисля, че е можело малко по - приятелски да се държш с нея. А ти дори си напуснал безмълвно.
Ж31

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: afd07af441
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човече, не знам какъв съвет да ти кажа. Влюбил си се, но реално не сте имали никакви взаимоотношения с нея. Било те е страх дори на едно кафе да я поканиш, ти какво очакваш, тя да ти се нахвърли на врата и да ти каже, че те обича ли?

Следващия път, когато се влюбиш - смело напред. Дори и да те отрежат, поне ще знаеш, че си опитал/

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e6c7ec46a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Трябваше да й кажеш за чувствата си. Жените обичат смели мъже. Ако й беше споделил, нещата щяха да се развият по друг начин. Дори и да не те харесвах, щеше да ми се издигнеш в очите, ако ми беше признал.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 35bbba88a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Обади ѝ се, помоли я да поговорите, и ако се съгласи и признай всичко. Може вече да е късно, може и да не е, а може и ти да си се заблудил относно чувствата ѝ към теб. Но непременно си изясни нещата за себе си. По-добре да бъдеш отхвърлен, отколкото цял живот да си мислиш за това и да се чудиш ами ако........

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: afdf1f90a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Филмирал си се нещо... Влез малко в реалността. И един съвет от мен: не питай жени как се свалят жени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 23870549fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жената те е търсила, ти си избягал като пубертет... Никоя жена не иска такъв страхливец до себе си... поне да си беше говорил повече с нея, то щеше да си покаже дали те харесва или не. Ние жените не хапе и често показваме когато някой ни интересува. И когато този някой бяга като девойка ясно каква е работата...

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a691eb2aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Веднага я намери и говори с нея!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c010895bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ти луд ли си, бре, младежо? Жена на 45 години съм. Веднъж станах свидетел на разговор между мой приятел и сина му. Хлапето беше в твоята ситуация и каза на татко си по повод някаква девойка: "Ама тя е заета! ". Бащата отвърна: "Сине, това да не е тоалетна, че да е заета! Това е жена, бе, момче! Действай! " По-добре няма как да го кажа. Аз бях не просто "заета", а бях омъжена, когато ме нападна сегашният ми съпруг. Не ме остави на мира, докато накрая не хлътнах и аз до ушите. В резултат и двамата се разведохме и си поехме въздух с пълни гърди. Чак след като я свършихме тази работа осъзнахме колко нещастни сме били в предишните си връзки. Преродихме се просто. Въпросът е как да действаш от тук насетне? Хич да не ти пука за въпросния приятел на дамата. Тя ако толкова много го обича, просто ще те игнорира. Но ако връзката им се е изчерпала (по-горе също ти предложиха тази хипотеза), ще откликне веднага. Просто наистина не се дръж като пубер, а иди и намери момичето!
ПП Чакаме доклад за развитието на драмата! На бас, че нещата ще се получат!
Напускането на работата е било безумие, между другото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c30d6dbb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Авторът:
Привет, благодаря Ви за подкрепата и съветите.
Допълнително развитие на сагата.
Аз всъщност я срещнах преди около 5 дена на 1 спирка, познах я и тя мен не направих нищо, но разбрах поне, че ме помни, което е добре.
Проблемът е, че тя живее през лятото на вила и аз нямам представа за точният адрес. Но благодарение на повечето позитивни мнения от Вас и на последната ситуация на спирката, мисля да действам.
За целите съм пуснал малко разузнаване за определяне на точният адрес,
Мисля да и пратя стихотворение любимите и цветя достатъчно информация за да разбере кой съм без да ставам прекалено нахален.
Не съм сигурен дали това е достатъчно или не, но нали тук сме се събрали да заговорничим все пак, а аз съм колективен играч, съобразявам се с мнението на колективът.
Споделяйте, ако тази тема вече не е в небитието.

До №11 Живеем в доста объркани и несигурни времена.
Да дуеш перки ми е добре позната история от лични наблюдения, да се правиш на повече от това което си, защото не си достатъчно силен да си това което искаш да си, а живееш в измислен и лъжовен свят в който твоят чар се изпарява след 5 дни и именно толкова е необходимо на отсрещната страна да започне да усеща, че "мен май нещо ме послъгват" НЕ Е признак на смелост. Всеки може да лъже, а хората лъжат най-често когато ги е страх. Да те е страх да погледнеш истината за себе си в очите не е смелост.
Проверете и се убедете сами, че БГ води по брой на "съжителствата", а за това има причина бъдете сигурна и те не са само икономически както сигурно ще си помислите.
Ако въобще аз пиша това и се намирам във филмът в който се намирам е не защото ме е страх, а защото оценявам човекът за който пиша това, именно като човек преди всичко друго.

Но все пак Ви благодаря за всички мнения. Ще пиша по отношение на развитието на нещата, ако са в позитивна насока. Ако ли не ще съм в борисовата, отново...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker