Какъв е риска от интимна връзка с омъжена жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв е риска от интимна връзка с омъжена жена?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 6567 пъти
Здравейте,
Бих искал да получа мнението на читателите на този сайт, поради което моля модераторите да публикуват темата ми.
На 30 г. съм, ерген и имам от седем месеца интимна връзка с колежка на 35 г. Тя е омъжена и има две деца на 7 и 5 г. момчета. Всичко при нас е прекрасно работим заедно, забавляваме се, правим секс и се чувстваме удовлетнорени от връзката си. Проблемът е, че от около 20 дни ме обзема чувство за безпокойство да не ни хванат или по - скоро да не разбере съпруга и. Тя ми е подчертавала, че обича съпруга си и децата си и това между нас е само игра и забавление. Аз също го възприемам като игра, разпускане без допълнителни усложнения с чувства. Проблемът е, че ако се случи нещо и ни разкрият аз не съм готов да поема никаква отговорност към нея и децата и. Това не съм и го споделял, но все пак съм притеснен и ме гложди. Мисля, че и тя не е готова. В началото само и подметнах да не разбере съпругът ти, тя ми каза, че не трябва да разбира и нещата трябва да се правят умно.
Вие какво мислите? Не искам един ден да влизам в някакви мелодрами и други подобни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 37b4ce25ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Да, обичала съпруга си, друг път. Ако ви разкрие, шансът да я изгони не е малък. Ако няма къде да отиде, нищо чудно да висне на теб. Още повече, че сте колеги и могат да тръгнат слухове. Колкото и да сте предпазливи. На работното място това не остава за дълго в тайна.
Какъв съвет искаш? Станалото-станало. От половин година сте любовници. И да спрете, пак може мъжа й да научи. Да не говорим, че в такъв случай един от двамата, ако не и двамата може и без работа да останете.
Или слагате край, или продължавате. Като сте много внимателни. Но цялото това нещо е толкова натоварващо. Но за някои е тръпка...

А ти пък на 30 години вместо с някоя наборка или по-млада, се хванал с омъжената с деца. Гледай обаче да не хлътнеш. Никой не е застрахован, каквото и да твърди.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: db58fdd3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами правете го умно. Все пак целият риск е за нея, ти какво общо имаш с децата ѝ? Тя трябва да си е преценила риска.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f57c41a45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Очакваш да ти кажем, че не, никога няма да ви хвата и ще си се забавлявате необпоявано? Не си ли много наивен? Гледай рогоносеца да те ти счупи имната главица.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ad00b7c6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто и го кажи. Виждаш, че и тя не иска. За да си знае от сега и после да не каже, че не си я предупредил.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 24bc1a109d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Човек, ти вече имаш главна роля в теленовела, но още не го знаеш. Подобни връзки винаги крият рискове, не ти е трябвало да се впускаш в това приключение, щом не искаш драма. Мъжът ѝ може да разбере, след това има разправии, разводи, сълзи, обяснения, сърдене, криви погледи, неловко мълчание. Жената ще започне да съжалява, да се вайка, да се притеснява за децата си. Ти, абсолютно неподготвен, ще попаднеш в един неблагоприятен за теб любовен триъгълник. Нито обичаш, нито ти се поема отговорност, нито се чувстваш особено виновен, че се месиш в някакъв брак, ти просто си се забавляваш и в един момент розовите очила се чупят, а ти излизаш лошия герой. Не си толкова черен, любовник си, но не си този, който хвърля брака си на боклука, не ти изневеряваш. Да, но мъжът ѝ няма да вижда нещата по този начин, той ще има нужда да обвини някого и на прицел си ти, а не само жена му. Виновен си, че заставаш между двамата, но вече си го сторил и в евентуална драма, ти не можеш да се криеш като мишка и да обвиняваш само другите, ти си знаел, че тя е омъжена и съзнателно си започнал авантюра. Ясно ми е, че няма да я прибереш с децата при себе си, но всяко действие има реакция и ти трябва да си готов да я понесеш. Няма тайна изневяра без пропуски, все нещо подсказва, все някой разбира, често и някой се влюбва или поне така си мисли. Ако не ти се занимава с глупости, направил си грешен избор преди 7 месеца.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 55e8e73ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Като те е страх от драми и усложнения, защо се хващаш с омъжена жена с деца? Като си започнал заигравката трябвало е да си наясно с какво се захващаш, а не сега да трепериш какво ще стане ако мъжът и разбере. Е, ако разбере и двамата ще си понесете последиците! Просто това е цената на забавлението ви и двамата е трябвало да помислите за това още в началото. Не искам да те плаша, но колкото повече време я карате така, толкова по-голям става шансът да ви разкрият, особено след като сте колеги. Някой ваш колега ще забележи нещо, ще тръгнат клюки из офиса... и просто е въпрос на време да стигнат и до мъжа и. За това след като не сте готови да поемете отговорност за действията си, по-добре е да прекратите това преди съвсем да затънете. Да, не се гордея с факта, че и аз съм изневерявала, но просто бях наясно че съм готова да платя цената и да си понеса отговорността. Е, мъжът ми не разбра, но поисках развод и съвестта ми беше чиста. Разбираш ли, няма как хем да се забавляваш, хем да не поемеш отговорност за действията си. За това добре си помисли и ако не искаш усложнения и драми по-добре сложи край.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1da53e5e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Който го е страх от мечки да не ходи в гората първо. Второ щом първоначалната уговорка е била за забавление, щом не си подхвърлял обвщания не виждам как се налага отговорност да поемаш. Нито тя има право да го изисква. Според мен единственото на което си длъжен в такава връзка без ангажимент е дискретност!
Жена 39

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 300cdf32b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти не струваш, тя също. Дано мъжа и да разбере, че влияние от такава жена над децата му вероятно няма да се отрази добре.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 38f46f2c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако съпруга й е шматка -нямаш дерт но ако е мъжага си в голям филм.севетвам те да се оттеглиш тихомълколм докато е време и са си намериш серозно свободно момиче

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: dcd1d56d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля че си паднал много ниско,нали знаеш-на земята няма безплатен обяд,все по някакъв начин ще си платиш гяволъка

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7a08985a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мммм... да. Не са хубави тези неща. И аз съм се изкушавал за подобно нещо, но съм се въздържал или пък не съм знаел как точно да подходя? Тези неща се усещат, съпруга ще разбере какво става и ситуацията може да стане доста кофти а и ти знаеш, че не си прав. Може би е разумно да се измъкнеш от ситуацията докато нещата още не са се вгорчили?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ad0b3ff950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Рискът е тя да дава показания в съда, как мъжа ѝ те е застрелял, когато ви е набарал в крачка.
Дано съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 17531a01c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не се занимавай, има много необвързани жени! Риска никак не е малък, повярвай ми. Може да платиш и със живота си, ако мъжа й е някой хахо.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9afe7cdac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Абе пич, като си на 30 години, толкова ли си неспособен да си намериш някое младо 20, 25 годишно момиче ами си започнал интимна връзка с омъжена жена с две деца. Ако на жената не и стига акъла и е тръгнала да си раздава пеперудата на когото си иска, поне ти нямаш ли съвест да кажеш:"извинявам се колежке, но аз със семейни хора интимни отношения не създавам". Остави я тя да си чука главата. И помни, че бумерангът се завръща. Ако един ден ти се ожениш за такава глупава жена, като колежката ти, някой по-млад от теб ще чука жена ти тайно, както ти сега правиш. В моите очи колежката ти е курва, а ти нямаш никаква съвест на истински мъж. Един ден сам ще си ядеш попарата.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9c9d6e9df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ми, аз си мисля, че си боклук и се надявам някой да разпуска с майката на твоите деца след време.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 881f476198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Едва ли и тя очаква от теб точно ти да поемеш отговорност за нея и децата й. Просто се пазете.
И се наслаждавайте на това, което имате.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: da360af1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Хех.. ти търсиш "на работата лекото и на хляба мекото"...
Не ти ли се струва, чисто логически, че удоволствията и задълженията някак си требва да се балансират? Ако искаш да избегнеш това пък - опираш до риск. В случая риска е по-скоро при нея... ти винаги можеш да си плюеш на петите, ако стане издънка, и ни лук ял ни лук мирисал, но ще те чегърта съвестта много дълго време след това...
Така че "безплатен обяд няма! ". Това, което вършите не е редно, и все някой ще трябва да го плати. Дори и да не ви се наложи да го платите явно, ще сте го платили с това, че през цялото време сте били на тръни и сте носили риска.
А ти защо не си готов за семейство и деца? Издържаш предишно семейство, или просто не искаш да си разваляш рахатеца?
Или пък много добре си знаеш, че ако се стигне до там, ти ще заемеш мястото на мъжа ѝ, а тя ще ходи да се боцка с някой друг? :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 228124d845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Той номер 17 ти е казал вече, не че и другите не са ти го казали, това което дробиш сега ще го сърбаш в последствие. Преди да започна да чета този сайт не съм допускал, че може да има толкова много изпаднали хора - жени обичащи съпрузите си и забавляващи се с младите си колеги, младежи чукащи жени на възрастта на майка си и т. н. Безотговорност е най-мекото определение за подобно поведение, но това ти сам си го знаеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 910d51fafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ами ако се случи тя да забременее от теб и мъжът и научи? ! Най-добре приключвай тази рискована връзка веднага и си търси необвързана жена.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9d994468d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   За мен най-големия риск е мъжа и да разбере и да те поотупа. Не е пожелание, просто обяснявам какъв е най-големия риск.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9d602d35e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Момче, моят мъж по същия начин се забърка на работата си с една пачавра, такава като твоята. Ние бяхме с едно дете, тя- с две. Станаха за смях пред колегите си и при първия удобен случай ги изгониха от работа-да, и двамата... Увисна ми на шията безработен, милиони пъти пишман стана, но беше вече късно. Не е казана без нищо приказката-където си вадиш хляба, не си вади други работи. Удряй и пръта, не ти трябва и си намери подходящо момиче. Че след време, като се ожениш, някой колега ще чука твоята жена. Няма нищо назаем в този живот, всичко се връща и се плаща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d5a9b6cb46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Не знам как може някои хора да обиждат така тази жена. На всеки може да се случи да изневери. Аз съм жена на 30 с дете и като такава ще ти кажа, че жена изневерява когато иска да накаже мъжа си- дали защото не и обръща внимание или не се старае тя да се чувства желана и харесвана, секси. Малко са жените с деца, които биха рискували семейството си само заради един секс. Също така една жена със семейство залага винаги на сигорното- в смисал такъв ако мъжа и я изгони най- вероятно ще очаква ти да я приютиш при себе си. Тъй като ти не искаш това, тогава е по- добре да прекратиш отношения с нея защото ако мъжа и разбере и я изгони тя ще остане без семейство и без любовник. Щом си писал тук надали ти е безразлична направи нещо хубаво за нея- зарежи я или поне разреди срещите ви докато тя сама не се откаже от теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e065534c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторе, ако следиш темата - бягай. И аз, ерген като тебе, имах глупостта преди година са се забъркам с колежка - омъжена с две деца. Нищо не съм и обищавал просто секс. Тъпата гъска обаче се издала по някакъв начин и съпругът и я хвана с мен. Изгони я и задържа децата си при него. Няма да ти обяснявам каква драма и то за едно ебане. Тя живя у дома цели два месеца. Дебнеше едното дете да го види в междучасието в училището, а другото от оградата на детската градина. Нервите ми скъса. Тежък развод за нея. Разбити животи. Пишман станах, че се забърках.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6e893fb732
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   29 - Госпожо, любовникът е просто тъпкач, не е благотворителна организация, нито агенция за закрила на децата, приют , резервно летище, спасителен бряг или авариен изход. Както и сексът не е обещание за женитба. Всеки да мисли ПРЕДИ, а не СЛЕД като стане фалът.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 893e8d869e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Който каквото сам си направи, никой не може да му направи. Та и ти. Защо зорлем се буташ между шамарите? Като дойде с двете деца да ти реве на прага, какво ще правиш? Или ако мъжа й те пребие - има и такива емоционални рогоносци. Мислете бе, хора, главата ви е дадена за това.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3855803130
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   В психологията на българския мъж е, ако му падне безплатен секс да не отказва, а дори и да не мисли за последиците. Този тука поне мисли, но когато мъжът на любовницата му разбере връзката им ще бяга през глава, щото видите ли той нямал друг ангажимент към нея, освен да я чука. Тогава обаче няма да иска и да чука защото но нея няма да и бъде до чукане, а до това как да гледа децата си.
Тъжна картина в празни кратуни.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cbab825ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   По офисите се предлага много секс. Който изгърми, изгърми, който оцелее, оцелее. Риск - печели, риск - губи. Ясно е казано.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 968b0d152a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ако не ви хванат - за теб риска е, че ще си свириш втора цигулка. Тя поне знае за какво рискува - има си двама, разнообразява се. Ти какво имаш?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 18ee97a888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Разреди интимните срещи до веднъж месечно, нещо като стрес тест. Провери и телефона на госпожата, с нейно разрешение, да видиш дали изобщо се крие, защото често влюбените до уши дори не си трият съобщенията и не се крият, защото покорният съпруг им "има доверие". Ако всичко е наред, изговори си прите сненията и нека тя да реши, даши иска да продължите или не :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fe30fd6b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Рискът е да съсипеш нечие семейство и нечии деца да страдат. Друг риск е ти да пострадаш. Прочети новините да видиш в Дупница какво се е случило. Един добре изглеждащ 40 и няколко годишен ерген се прибрал за 2-3 седмици от Франция и започнал тайна връзка с жената на един спряган за мутра. Е, в момента този 40 и няколко годишния го издирват от почти месец. Ето какви са рисковете.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c90ae6d544
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   За такива връзки, прави се еднократен секс и се спира. Не е за всеки. Сега и е добре, но мъжа ако разбере.. Всички искаме разнообразие, но най-добре вкъщи да се разнообразие с нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 2eec661859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Всичко е добре, докато не те хванат. После всичко отива нагоре с краката, пък и деца, когато има става съвсем сложно. Хватката е да знаеш кога да спреш, иначе зле.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 61e490d0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Аз бих те ликвидирал съвсем спокойно, после те хвърлям в някой кладенец и си до там. Нея я спуквам от бой и я мятам при теб и това не го казвам, за да се правя на здрав и интересен. Аз съм мъж, който мрази мъжки курви като теб и с радост бих те счупил от бой, после един 9 мм в челото и те оставям някъде да гниеш. Не знам кой е по-тъп, тя или ти или и двамата. Както повечето от коментиралите са ти казали по-горе, ще разбиеш семейство, после на теб ще ти разбият главата. Ти си избираш! То е сладко като ебеш чуждо, ама знаеш ли, може и теб да шибаркат ако те гепат с нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: d18a4e5228
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Браво, №43, така трябва да постъпи всеки истински мъж. Ама си мисля, че за разпоретината трябва да е по-голямо наказанието. Защото автора реално нито изневерява на някого, нито предава някого. Кучка не вирне ли опашка-никой не я закача.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: d3604703be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Да си мислел преди да вършиш такива неща. Ще ти е приятно ли ако заради теб се разруши тяхното семейство.
Ако мъжа и разбере със сигурност ще си избърше ръцете с теб, ще каже че ти си я карал или други там измислици, и ще те изкара виновен и може да те уволнят. Моя съвет е по-лека лека се отдръпни за да ти е спокойно. Ако искаш да си правиш кефа бъди яко нащрек, защото после ще се чудиш откъде ти е дошло.
Надявам се разбира се да нямаш проблеми. Пожелавам ти успех.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: a763e367b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   42, 43, аз пък, например, бих ви ликвидирал по особено жесток начин. Като ви чета малоумщините и ми се повръща. Такива дето се бабанят и тръгват да бият и убиват, защото си мислят, че притежават жена си и живота й заслужават само интимни мигове под душовете в затвора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: b4722cf047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Вижте действителността, огледайте се. Не малко предложения за секс идват от омъжени жени, дори най-неочаквано и изненадващо. Дори в повечето случай не е необходимо да ги сваляш и флиртуваше с тях. Просто жените си избират мъжа за секс. Знаете ли какво става по партита и разни фирмени събирания?! Просто си искат...

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: ccf3b2dcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Голям си ликвидатор бе 42!И каква вина имам аз,че дадена жена(нечия жена)ми е харесала,попитал съм я възпитано и ми е
дала,или пък обратното например.Нали предварително се уговарят нещата и е доброволно?Откъде да знам,че е женена примерно ако крие?!Абе големи сте каубой зад клавиатурата...

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 7efe7ecafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Когато усетиш, че всички устои на които се крепи живота ти, рухват, то е напълно нормално човек да стигне до фазата, която описва 42. Естествено това не е стандарт на поведение, но ако наистина обичаш един човек и той е на пиедестал в очите ти и изведнъж разбираш, че си най-долнопробно лъган, ами просто животът ти няма да е същия. И някой би предпочел смъртта и изтреблението пред подобен живот. Ако не си дълбоко влюбен и емоционално заисим, подобни действия са нелогични и невъзможни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: d18a4e5228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   45, защо пишеш глупости, които никъде в моя коментар-№43 съм-не си прочел. Никъде нито твърдя, нито смятам, че една жена е собственост на мъжа си. За твое сведение съм жена, но съм се нагледала на толкова нагли и брутални жени, които сами се предлагат, както пише №46, даже не чакат някой да си поиска от тях. Заради такива понякога се срамувам, че съм жена. А иначе колкото и да не ти се вярва съм много широко скроен човек и смятам, че всеки може да върши каквото иска и да спи с който си ще, при условие че не наранява никого. Ако трябва да призная нещо, това е че семейството за мен е свещено, особено когато има деца. Отгледана съм в здраво семейство, с морални ценности, съпругът ми също е от такова, така сме възпитани и с гордост мога да кажа, че и моето собствено семейство е такова. Ако това е грешно-да, грешна съм. Какво пречи на любовницата на автора да се разведе с мъжа си и се наживее хубаво и на воля. По достойно ли е да мишкува зад гърба му, пред него да се прави на вода ненапита, а зад гърба му да прави свирки на колегите си? Ти ще си щастлив/а ли да си на мястото на тоя човек? Не вярвам. Затова първо помисли, и после пиши такива коментари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker