Приятелят ми не се отделя от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми не се отделя от мен
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2199 пъти
Като залепени сме. Може би не съм чак толкова влюбена, не знам. Но това постоянно негово присъствие ме изпива. По цял ден съм на работа, след работа сме някъде навън заедно. Не стига това, ми вчера предложи да обядваме заедно в обедната ми почивка. Искам малко да се видя и с колеги, да съм в компания, да се разнообразя. Той няма своя компания. Вижда се с отделни хора. Още не ме е запознал с тях, не виждам защо. Аз понякога го взимам с приятели и ми е по-забавно така. Винаги ми е по-интересно в по-голяма компания. Обичам дискотеките и големите компании, без значение на работа или извън нея. Толкова е предвидим, че знам какво ще стане до края на седмицата. Знам какво цвете ще ми подари, затова някой път предлагам да е друго. Но той не внася никакво разнообразие. И не знам как, но не му писва да сме като залепени. Според мене всеки човек трябва да си има някакво лично пространство. Той доста често ми го нарушава и не се чувствам пълноценна. Не знам, аз ли съм разглезена, или той е несъобразителен. За всичко винаги е съгласен с мен, винаги аз трябва да избирам, къде ще ходим, какво ще поръчаме за ядене и пиене, как ще си прекараме времето. Чувствам се сякаш сме женени от 10 години. Идва ли някакъв момент, в който просто свикваш да си постоянно с някой и после едва ли не да искаш да сте залепени? Другите ми казват, че било супер да имаш човек до себе си и е много лесно, винаги си имаш компания, искаш на море - има с кого, искаш в парка - има с кого. Амааа на мен и сама на разходка ми е добре. А на море с един човек е пълна скука. Аз ли нямам потребност от нещо по-сериозно или това не е човекът за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 2e9e39b42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм за личното пространство във връзката. Но в твоя случай не мисля, че си влюбена. Остави момчето на мира, може да намери свястна, която да го цени и обича, какъвто е.
Ти си намери някой с който няма да ти е скучно. Може и да те посбива чат-пат, да спи и с други, но пък ще е алфа мъжкар. Но после да не пускаш други теми от рода на "държи се зле с мен и не е сериозен".

И на море с един човек изобщо не е скучно. Ако това е твоят човек. И с компания е весело, да. Предполагам си доста млада? На колко си? Затова разсъждаваш така.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2bdd11400
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко пъти още ще публикуваш тази история? Едно и също нещо, казано по различен начин. Просто прекрати връзката си с него, след като не ти е приятно. Очевидно не си пасвате.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e0cb2c271c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не само си разглезена, но и си на етап " не знам какво искам от живота ". Намери си някой да не ти обръща внимание и да те излага навсякъде, може и да те бие за да ти е интересно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b401a93f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е това вече си зависи и от теб. Така си го допуснала до този момент да се държи. Колкото и да се стараеш от сега нататък да го промениш, ще ти е много по-трудно освен ако не му кажеш много насериозно, че ако продължава така ще се разделите. Нещо, което може да го стресне. Това неговото е буквално обсебване, не знам как издържаш просто.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 658e62d94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами май не сте един за друг, не споделяте общи интереси и виждания за връзката ви. Ти като че ли имаш нужда от по-екстровертен човек. Но не забравяй, че той пък ще ти се налага и няма да е винаги каквото ти искаш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7182082f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Последното, но и двете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2d5a4ed084
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го обичаш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ebe61df980
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вината не е у теб. Хората сме с различна емоционалност. Ти си екстроверт, той - вероятно, интроверт. Трудно би се получило между вас. Но не и невъзможно, само че, цената е компромиси и от двете страни, а ти не си готова на такива. Вероятно съм по-възрастна от теб, но, да ти кажа, ние с моя мъж вече започваме да се караме, заради прекалено активния социален живот, който водим. Ако аз реша да мирясаме една вечер по пантофи у дома, той звъни да каже, че сме канени еди къде си и хайде пак по кръчми. Ако пък той иска една събота да се потъркаля на дивана, приятели се обаждат, че за взели билети за театър за довечера. Вече и на двамата мечтата ни е да прекараме десетина дена на някой пуст плаж с изключени телефони и без никакви хора около нас. И със сигурност ще го направим.
С твоя приятел се разминавате в социалните си потребности. На него му е достатъчна твоята компания, а ти имаш нужда от по-голямо общество. Истината е някъде по средата. Дано се срещнете там!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 949ba175cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да, разглезена си и не можеш да оцениш какво имаш. Когато го загубиш ще съжаляваш и ще си промениш мнението, но късно. Така човек се учи по-трудния начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 33a0f2d388
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ахх ... и ти си като останалите , никога нищо не ви е достатъчно. Един ден няма да имаш нито него нито приятелите ти , тогава ще ти се иска да имаш човек до себе си...

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9fcdca47dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Имаш си работа с ревнивец който те обича много. : )

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9d3ff46901
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен имате различна представа за връзка на първо място. Това, че искаш лично пространство, не значи непременно, че не искаш или пък не си готова за сериозна връзка. За голям процент от хората едното не изключва другото. Просто той е от другия процент хора - тези, които под сериозна връзка разбират да сте 24/7 заедно, да правите всичко заедно и едва ли не единият да умира, ако е 2 часа без другия.
Второто, което ми направи впечатление - вие и като темпераменти сте коренно различни. Ти обичаш големи компании, да общуваш с много хора, той е по-скоро интроверт, поне така го описваш.
Вариантите са два според моето виждане:
1. Разделяте се, ако смятате, че никой от вас не е склонен да претърпи метаморфоза.
2. Опитвате се да разчупите малко тази ваша връзка, без да се налага да променяте твърде много досегашното положение, но така че да има някакъв баланс - примерно създавате си правило: една вечер от седмицата задължително да излизате с обща компания, една задължително да сте заедно, но сами (независимо вкъщи или навън) и една задължително прекарвате разделени и всеки преценява какво да прави. Мисля, че така е честно за всички.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6b5f5d065b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Защо пропусна да кажеш на колко сте години и от колко време сте заедно. Това голяма тайна ли е?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 68d7621de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Сигурно наистина не е човекът за теб. Явно просто се нуждаете от различни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9a5a1c6e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Просто сте различни типажи. Като искаш време за себе си, просто му кажи, примерно, че днес си се разбрала с приятелките си на женско парти, че ще ходиш на маникюр или пък, че си много уморена от работа и мислиш да си почиваш - причини много. :) Аз, например, също обичам да прекарвам време с половинката си, било то с негови приятели, по заведения или просто сами вкъщи. Явно нямате много общи интереси и теми на разговор, щом даже на море ще ти е скучно да сте двамата, също така съм съгласна с номер 8.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 994556903e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен приятеля ти просто трудно общува с хората. Като гледам колко коментара са застанали на негова страна тука, то за пореден път се убеждавам колко много комплексари има в нашата нация.

На море с един човек е скучно, освен ако човека не е някой, с който сте от съвсем скоро заедно.

Родителите ми са заедно вече над 30 години и винаги гледат да излизат някъде с други хора, а не само двамата. Майка ми си има свои приятелки, баща ми си има свои приятели, също и заедно двамата имат общи приятели семейни двойки.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e99afab89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   № 11, има си работа с комплексар и ревнивец, само дето ревността въобще не е доказателство за любов.

Това не е любов, ами обсебване и незачитане на личното пространство. За мен времето за мен си е жизнено необходимо и не бих изтърпяла подобно поведение за дълго. Говоря, обяснявам и ако има кой да чуе и схване - добре, ако не - всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e7c338bbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Но скоро ще ти омръзнат компаниите, ще ти се иска да не ставаш от телевизора, ще си кажеш "Защо ли съм ск губила времето с ония пройдохи? Я какви интересни неща стават у нас-майка замина заради дъщеря си, автобус изгоря, но хората оцеляха, полицайка пострада на стадиона, дали ще се оправи, милата, ще повишават цените на горивата и т. н., а ония не ме интересуват, аз си искам новините и коментарите, да съм в час с всичко! " Аз правя точно така-гледам да се информирам винаги и за всичко! Интроверт съм, музика си имам на телефона, имам си дискове, радио, какво повече да искам! Не искам да ме утрепят някъде, където ходят пройдохи-знаеш какво е това, няма какво да ти обяснявам! А приятелят ти е прав, така, че не му се сърди!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9ee468b1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Права си, не си достатъчно влюбена.

Момче на 28.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker