Падам си по златотърсачки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Падам си по златотърсачки
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2584 пъти
Харесвам жени с т. н. вулгарно излъчване, всички ги знаете, много са срещани основно в Източна Европа и България - наричат ги още златотърсачки, чалгарки, плеймейтки. Нагримирани, натокани и т. н. Обичам лъскавите неща и съответно луксозните жени. Но тези жени са заети или надути, а и аз не съм богаташ, че да ми пристанат. Доста са студени. Въпросът ми е възможно ли е да си намеря обикновено гадже и от такова да я превърна в истинска лъскава дама? Аз съм графичен дизайнер и художник и предполагам мога да я накарам заради мен да се преобрази и от обикновено момиче да стане лъскаво барби каквато визия ми харесва. А и в такъв случай ще има акъл и нормална душа, нали така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 0ea62eae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е, че ако има акъл и нормална душа, няма да успееш я превърнеш в барби. По-вероятно е да те напусне.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2eb2e82362
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   и като я "преобразиш" по твоя модел, после ще се наложи да иде тя с някой, който да поддържа финансово новата и визия:)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 08f7d3ac70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако има акъл и нормална душа, не можеш да я накараш да се преобрази заради теб.
Уонаби кифли, колкото искаш, но щом нямаш много пари, ще ги изхарчиш за нея да я разкрасиш и тя тогава ще бъде достойна плячка за някой с повече пари. Защо да остава при теб? Каквото можеш да ѝ дадеш, вече ще си го дал. Ти освен малко пари за разкрасяване и отношение като към предмет, друго не можеш да ѝ предложиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2cc4479d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хаха това да не ти е някаква стока? !? ! Избора си е нейн, защото и ние сме хора, при това с право на избор как да изглеждаме ;)
Успех с жените и ценностите ти(ще ти е нужен :))

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b5c53cde1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Това е една от най-малоумните истории, които съм чела. Не се обиждай, авторе, няма лошо да харесваш такива момичета, все пак всеки има право на вкус. Но от сега мога да ти кажа, че някое умно и наистина интелигентно момиче няма да се опропасти по този начин и още по-малко да се променя заради теб. Според мен си изпуснал есенцията, най-съществената част от живота, а именно, че ако обичаме някого истински, обичаме неговата същност, а не външността му. Мога да ти кажа следното” Не обичаме тези, които намираме за красиви, а намираме за красиви тези, които обичаме. Останалото е просто увлечение. И ще те помоля от името на момиче, ако имаш някакво уважение към себе си, ако все пак се намери някое наивно момиче, готово да се промени, за да не я зарежеш, моля те искрено да не я караш да се променя, а да я обичаш истински. Не й го причинявай и не използвай наивността й срещу нея, много е жестоко. Повярвай ми, ако намериш правилния човек и се влюбиш в неговата личност, ще забравиш за това как изглежда, ще получиш просветление в каква заблуда си живял и как този човек ти е напълно достатъчен, защото придава цвят в сивото ти ежедневие и смисъл в живота ти. Надявам се думите ми да те докоснат поне малко и да се замислиш. Ако имаш някакви въпроси съм насреща.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b1698b7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторе... с такова мислене, като твоето... не ми се вярва да си графичен дизайнер или художник...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 51b15485ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, не си прави грехове

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 464715b248
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Едва ли жена с акъл и нормална душа ще си го причини да се направи на парцал. Особено, ако е умна. А луксозните жени са не жените, които търсят пари в мъжете, защото щом търсят, значи явно нямат, а тогава въпроса ми е Е, къде им е лукса? Но какво ли го обяснявам на някакъв графичен дизайнер. Няма как да имаш луксозна жена, защото ти не си луксозен мъж. Виж такава комплексарка не знам досега как не си си хванал, така като те слушам и ти си пълен комплексар.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 59237d0c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   С този начин на мислене те съветвам да си вземеш 1-2 котки и да се приготвиш за дълъг и самотен живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9508d96111
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Графичен дизайнер и художник? !
Не, не можеш да превърнеш свястно момиче в лъскава мадама кифла.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 51a6d9cd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Хем лъскаво барби с вулгарно излъчване, ама хем с 'нормална душа'?
Аз пък искам светещо куче, което като се изака и акито му само да се изчиства и телепортира в някой контейнер за смет.

Сега сериозно. На теб основния ти проблем не е това, че не правиш много пари, а психологическата ти нагласа.
Човек не може да бъде променян и колкото по - скоро приемеш този факт, толкова по - добре за теб. Ти в момента разсъждаваш като някоя жен(к)а, която е 'по - ниска топка', ако може така да се изразя, и си го знае, не я харесват проспериращите и вместо да се потруди тя да си вдигне своето ниво, то си хваща мъж тип 'човек от народа' с идеята и нагласта, надеждата, вярата след години да... успее да го промени. И естествено не ѝ се получава.
(И с времето пренася усилията си в това да прави всичко възможно да заблуждава роднините и познатите си, че са 'горе' с мъжа ѝ, ама айде сега тук темата не е за това.. )

Моя съвет е като искаш такава жена ТИ ДА СЕ СТЕГНЕШ ДА ПРАВИШ ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ... ТИ ДА СИ ВДИГНЕШ СОЦИАЛНИЯ СИ СТАТУС. Мъжете, които са с такива жени също не са били заможни като момчета, но са се мобилизирали, съчетали са труд с интелект, премерен риск, смелост, инициативност и. т. н. качества и са просперирали.
Има и един друг начин, който е естествения - да спечелиш жената с излъчването си, отношението си към нея, твоята красота външна и вътрешна, чар, отличен секс, интелект, богата душевност, оригиниланост и позитивизъм.. с твоето 'аз'.. и като човек на изкуството това би трябвало най - малко на теб да те затрудни. Ама на, затруднява те.. и на всичкото отгоре се оправдаваш, че причината е в това, че не правиш много пари, а истината си е знаеш - тя е, че нямаш самочувствие да общуваш с тези жени.. били надути и студени, нямало да ти 'пристанат', защото не си богаташ - баластра на килограм.

За първи път попадам на толкова плоски, елемнтарни разсъждения от човек, който се занимава с изкуство. Принципно хората на изкуството са най - наясно с човешката природа, но ти явно си едно голямо изключение, май-май като цяло не си особено креативен, а си по - скоро обикновен изпълнител, какъвто е строителния работник например.
Все пак успех ;)

ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b50ae095b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Еми да де, и аз си падам по луксозни автомобили, но нямам пари, за да си ги купя. Така че колкото и да си падам ... Не виждам какво може да се направи. Просто ще изгубиш много време в напразни мечти и най-накрая като осъзнаеш какво е можело да имаш, ще се принудиш да се задоволиш с каквата и да е жена, а сигурно и нея няма да заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 50d7ff9ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Нищо подобно...
Братовчед ми си правеше подобни експерименти.
Потроши маса пари, купи си лъскава кола...

Това. което той инвестива в подобни "дами" - други му обраха реколтата, а и самите дами си я берат де, като бишнат някой паричко.

Сега е сам и е на 40. И няма пари да си ремонтира колата даже.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2f4dddacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   хаха...
потресена съм.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 382c6744b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Това някаква провокация ли трябва да е? Или?
По принцип на въпроса - Ами ако и тя иска да те промени от обикновено момче в нещо друго.. фитнес маниак, метросексуален, с излъчване на мутра.. и т. н. Тогава какво се случва? Ти ще позволиш ли да те превърнат в някакъв вид Кен, щом искаш тя да е Барби?
Светът рядко се върти около това какви бихме искали да бъдат хората около нас, а по-скоро около това какви бихме могли да бъдем ние.
В заключение съмнявам се някое момиче да се навие да я преобразяваш спрямо твоите идеали.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1d3233bd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Защо плюете автора? Не виждам нищо нередно в темата, пък и това е просто реалността, че повечето жени наистина не умеят да се поддържат.

Уважавам мъже, които искат и предпочитат да инвестират във външния вид на жените си, вместо да ходят по чужди. И авторе, не смятам, че някое момиче би ти се разсърдило ако й купуваш дрешки, гримчета, обувки и т.н, дори напротив - добре ще й се отрази на самочувствието и оттам на връзката ви. Успех.

Ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6610687e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   E какво ми скочихте бе, чак пък толкова ли е трудно един диамант да бъде шлифован? ! Не говоря за силикон или за пластични операции, просто заради мен да си направи по-секси прическа, да пачне да носи повече грим, по-секси дрехи. Грозни жени няма и всяка може да е лъскава ако поиска. А за това че не бивало да се променя заради мен, ама вие как все искате да променяте мъжете си? !

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6610687e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   "Ти ще позволиш ли да те превърнат в някакъв вид Кен, щом искаш тя да е Барби? "
Да, ще позволя! Това ми е мечтата! Проблемът е, че съм твърде мързелив сега, нямам стимул. Но ако тя пожелае заради нея си обръсвам главата и започвам да тренирам усилено!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6610687e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   "някакъв графичен дизайнер"
Защо с такова пренебрежение, те са по-търсени и печелят повече от твоята тъпа професия.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5aa2fd7d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Авторе, като си падаш по кифлосани златотърсачки, стани такъв, по какъвто си падат те, за да имаш въобще шанс да си наемеш някоя такава като държанка. А за колко дълго време - това зависи от банковата ти сметка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b06198235e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   О, това е майтап някакъв! Повечето ми приятели са художници, отлично ми е познат духът на тези среди и въобще естетическите критерии в това число и към жените. Авторът на темата е всичко друго освен човек на изкуството. Явно някой селяндур си прави бъзик с нас, а ние тук му се връзваме. Няма човек с относително прилично образование, който да използва думата "натокани". Не си правете труда да оставяте коментари!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: cd002cc547
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Отраснах с ТВ планета - Татяна с Хиляди сълци, Анелия, Емилия... нормално е да очаквам жената до мен да има такъв вид. Образованието ми е бизнес администрация, но харесвам и народни неща като поп-фолка. Преди го слушах, 2003-2004 година. От тогава вече не го слушам. Но си ми остана харесването на лъскави мадами.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cd002cc547
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   28, знам, че художниците като цяло са хипстъри и тръгват с подобни жени-хипстърки, с очилата, завеяната коса и пр. Но аз не си падам по хипстърски неща.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c9a821bb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Няма лошо, че си отраснал с телевизия Планета и аз навремето ги слушах и харесвах певиците, защото преди години си имаха нормални песни, а не като сега. Обаче разбери, че тези жени разполагат с много финансови средства и основната им задача (освен да снимат клипове и да правят песни) е да се грижат за външния си вид. Има жени с подобна външност, които не са част от шоубизнеса, така че не казвам, че е невъзможно да имаш такова гадже. Това както и да е, хората имаме различни вкусове. Но да променяш някое обикновено момиче, без тя самата да е пожелала да носи повече грим и да инвестира повече във визията си, това вече не е правилно според мен. Не може и не бива да променяш хората, а да ги приемаш такива, каквито са. Никое момиче с малко достойнство и себеуважение няма да се съгласи да направи компромис с това как да се облича, как да изглежда, как да се държи и т.н. И последно, не, художниците и въобще хората на изкуството не харесват жени ,,с очила и завеяна коса''... Те харесват и оценяват естествената красота без тонове грим, екстеншъни и прочие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3f240e9ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Жак ми е за теб....

Мен са ме спирали на пътя да ме питат дали имам нещо на лицето, отговарям: не. Мъжа на пътя ми каза, че съм естествено красива и намацаните нямат база за сравнение с мен.
Моят приятел ме намира и той за привлекателна, но все ми намеква да си сложа еди - какво си и...правя го, но понякога. Спретната съм и с вкус, но този манталитет.... Изобщо телевизията, рекламите и т. н. насаждат тези особени модели на подражание.
Една жена, ако е на място и уважава себе си, няма да изгледжа като курва, лъскава.
Те и по тази планета тв всичките са такива, автора такава иска. Какъв човек на изкуството си, на къде отива света, срамота.

Ж21, дива и естествена ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e4c68525ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Забелязала съм, че най-посредствените мъже, с най-посредствената външност, точно тези, които няма какво да предложат, имат най-високи изисквания към жената за външност, за душевност и за всичко останало. Само дето в живота има едно желязно неписано правило - нямаш право да искаш, нито пък ще получиш повече от това, което сам можеш да предложиш. Или трябва да си вдигнеш нивото, поне финансовото (но ти си мързелив и няма как да стане), или ще си останеш само с фантазиите за "натоканите" кифли. А за свястно момиче въобще не си и помисляй. Ако има и капка акъл, ще те прецени от две приказки и повече няма да те погледне. Никоя уважаваща себе си жена не би изгубила и секунда с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 5aa2fd7d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Авторе, осъзнай вече простичката истина, че си човек не на изкуството, а на изкуственото. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: e235ef350f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Аз планирам да започна да ходя на фитнес и да стана мускулест. И знам, че трябват и пари, ще спестявам и може да започна да правя накакъв бизнес от който се печели бързо или да стана политик или депутат.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 5aa2fd7d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 36, за описаното горе се изискват отсъствие на съвест и наличие на ниска себеоценка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker