Искам някой да ме обича! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам някой да ме обича!
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2630 пъти
Напоследък изпадам в някаква депресия, усещам че нещата излизат извън контрол, появяват ми се някакви безумни мисли в главата, за които дори тук не искам да говоря. Нещастна съм, много и не виждам как да изплувам от морето на депресията...
Имам нужда от любов, но явно не я получавам във вида в който я искам, искам нежност, мило отношение, внимание, искам да означавам нещо специално за някого... Понякога мисля, че никой не ме харесва, а отстрани всичките ми познати постоянно говорят как сигурно не мога да се оттърва от обожатели, колко съм уникална и т. н и т. н Дори не мога да споделя с никого какво чувствам, защото ще ме помислят за тотално полудяла, защото са с грешното впечатление, че съм ухажвана и много желана... Да ама не съм, дори като го кажа и започват да ми се смеят и да мислят че се шегувам или че се правя на излишно скромна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 41975cd538
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От къде си?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d33b2fe221
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че всеки човек се нуждае от нещата, които си изброила. Честно казано ми се иска да се свържем.
И малко въпроси от моя страна : Сигурна ли си, че, ако получиш нещата, които си изброила, човекът ( в твоя случай мъж) няма да ти омръзне? Сигурна ли си, че искаш мъж до себе си, който може всекидневно да те обсипва с любов, мили думи, нежност, прегръдки и прочие? Питам сигурна ли си, защото доста често мъже с подобно описание, биват отхвърлени от половинките си - защото били много мили, нежни, грижовни и т. н. Таа... сигурна ли си?

М25

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 224e8bd584
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трябва да попораснеш малко. Нито мама и тате, нито единият секс ще те накарат да се чувстваш пълноценно...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: cfde523f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как изглеждат нещата и как са в действителност могат да са много различни неща. Щом искаш любов, предлагам да започнеш да ходиш на места при които хората се социализират и които включват смесени групи в които мъже и жени правят нещо заедно и да демонстрираш откритост и желание за сближаване с мъж който ти харесва.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: e3e836399e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А защо познатите ти са си изградили такова впечатление за теб, замисляла ли си се? Много желана, ухажвана, но недостъпна? Ако имаш някакъв постоянен кръг от обожатели, но нищо друго не се случва, то ти си в един затворен цикъл. Примерно докато търсиш любовта, нежността, специалното отношение от някой, но нещо не ти харесва в него, макар и дребно. Същевременно знаеш, че имаш още 5 варианта, някой от които може би е перфектния за теб. Режеш първия с надеждата другите да са по-добри... по натам е ясно. Това поведение и размотаване може да убие всякакви чувства и емоции в другия. Действай по-смело и се пускай по течението, любовта, която търсиш е някъде там, но няма да дойде сама и без цена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 25 дни
hash: 99d0ab40cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте отново, до номер 2 да сигурна съм какво искам разбира се, не съм дете... Не смятам, че съм недостъпна, по-скоро явно нещо в поведението ми кара мъжете да се страхуват от мен... не знам какво е обаче. Сигурно защото не съм от жените тип кифла и лигла, а мога и сама с всичко да се оправям. Може би има такива които де пробват, нот от много далече, но някак си подхождат чисто сексуално според мен, а аз не търся само единия секс. Искам близост и интимност в отношенията, но явно не предразполагам към такова отношение. Явно и не умея да флиртувам по този чисто женски начин с кокентичене и сладникаво хихикане.. До номер 1 - от София съм.
До номер 6 нямам такъв кръг ухажори, поне не мога да разпозная ако има някой с по-сериозни намерения. По принцип мъжете някак си ме приемат за равна на тях, приятелка, добра компания, понякога си мисля че не гледат на мен като към жена, с която биха искали по-различен тип отношение...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 25 дни
hash: 99d0ab40cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2 наистина много мило от твоя страна, но си много млад, аз прехвърлих 30-те преди няколко години...

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 02661a5e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 2 съм. Аз пък харесвам жени, които са истински, стойностни, а не тип кифла. Сигурен съм, че както аз, така и ти можеш да си позволиш секс - работата е там, че аз също не търся просто единия секс, а нещо повече - уважение, искреност, доверие и разбира се любов. Истинска и безусловна, но като се има предвид времето, в което живеем - може би искам твърде много. Това, че съм "много млад" мисля, че не пречи да си общуваме, естествено, ако и ти би искала. Таа... ако желаеш може да опитаме да се свържем :)

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: e72eb5ebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам дали изобщо си достатъчно красива и интелигентна за да си мислят хората че имаш тълпи от обожатели. Но със сигурност ти липсва това което му викат емпатия. Изискването на неща говори по-скоро за хладна и сурова пресметливост. Отделно че за да те почувства някой близък, трябва да вижда уязвимите ти страни - поне някои понякога. А не знам защо но съм някак убеден че го играеш силната безпроблемна "модерна" жена.
Та общо взето най-вероятно това е причината насочеността да е само сексуална, от тези които са те харесали и са се пристрашили. "Перфектните" са идеални за трофей, но никой не иска да се занимава с тях. Та ако очакваш близост и интимност е нормално да подхождаш с такива, не да ги изискваш. И не го играй перфектната. Естествно тогава има риск някой да се възползва или да се почувстваш предадена, но без риск нищо не се печели в тоя живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: 3e63c3246d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Трябва да си избиеш от главата идеята, че щастието ти зависи от някой друг. Трябва на първо време ти самата да си ок с живота си, а гаджето ще дойде като приятно допълнение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 23 дни
hash: e3e836399e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 съм.
Мисля, че сама си си отговорила на въпроса.
Докато тръгваш с презумпцията, че всички търсят само единия бърз секс и дотам... ами може и никога да не намериш това, което търсиш. Преодолей тази несигурност и мислите, че всички подхождат сексуално отгоре и са при теб само за веднъж. Все пак си прехвърлила 30те, никой няма да седи и да те чака да си легнете с месеци наред. Секса е взаимно удоволствие, а и без него трудно ще получиш нещата, които искаш. Това не означава да си лягаш със всеки на 2рата среща, разбира се.
Тази близост и интимност и специалното отношение, които търсиш няма да дойдат ей така от нищото наготово без своята цена. Една връзка се изгражда във времето, но ако се държиш студено и режеш наред, никога няма да те възприемат за нещо повече от добрата компания. А и едно такова поведение определено би убило всякакви по-сериозни намерения, дори и на най-безумно хлътналия. :)
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: f1aeb88b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ами запознай се с някой...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: feadcb7052
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами в София е така

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 6201ac7bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз съм като теб . Харесвана съм от мъжете,но се чувствам сама . В пълна безизходица съм откъм пари и работа ,а и няма човек до мен на когото мога да споделя и да се оплача,а родителите си не искам да ги натоварвам.Не мога да се доверя на мъж,тъй като са ме лъгали достатъчно, за да отключат страха в мен.За мен хората също си мислят ,че съм добре във всеки аспект от живота ми .Когато сутрин изляза навън изглеждам перфектно , поддържам се и се обличам добре и винаги се старая да съм приветлива и усмихната.Но всеки ден съм с буца в гърлото и всяка вечер се съсипвам да плача.Въпреки това на сутринта ставам и продължавам с нова надежда.Така че продължавай само напред с пълни сили ,колкото и да е трудно.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: e3e836399e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, изключително много ми напомняш на една позната, с която излизахме известно време. Ще нахвърлям какво ме отказа да се занимавам повече. От другата гледна точка, дано да ти е полезно.
Общо взето същата история, тя беше доста травмирана и депресирана от миналото и настоящето, търсеше внимание и специално отношение... НО само ги изискваше без влага каквото и да било от нейна страна. Просто приемаше, че аз (и други хора в други отношения) сме някаква даденост, която ще е винаги там, когато потрябва. По същия начин беше жената, която уж се оправя сама със всичко, а това и подхранваше егото и си позволяваше леко кофти отношение спрямо другите. И никога не беше виновна за нищо, въпреки че направи доста тъпотии за относително краткото време, в което излизахме. Винаги се намираше някой друг да е виновен. Въпреки това ме харесваше, и аз нея. Какво реално ме отказа да се занимавам обаче. В по-интимно отношение, ами за 2 месеца стигнахме само до натискане в колата и дотам. За мен това не е нормално за хора на по 25 години. Но не това беше най-важното... просто не знаеше какво иска. Хем искаше да излезе от депресията и тъпченето на едно място, хем не и стискаше да си напусне сегашната сравнително комфортна зона. Явно имаше някакви очаквания, а и прекалено много обмисляше абсолютно всичко и така и не се отпусна и не остави нещата да се случват (или не) от само себе си. В един момент ми писна да се занимавам, а и в последствие разбрах, че други познати са се пробвали с нея... същата история.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99d0ab40cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката: Може би проблемът е, че много давам, но се старая да не показвам уязвимост. Правя се на по-силна, отколкото съм, на по-щастлива отколкото съм и на по-голям непокист, докато всъъщност съм прекалено чувствителна и емоционална.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bb3bd374ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От номер 4 - авторке, човек не е хубаво да играе и да си слага маски, така нещата не могат да се получат автентични. Ако искаш внимание покажи, че искаш внимание и го цениш, цениш и човека който ти го дава. При положение, че излъчваш самодостатъчност хората е нормално да те оставят да бъдеш самодостатъчна и да стоят на разстояние.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d564f7f888
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   18,
Ще свикнеш. Лятото е кофти сезон. Топло е, хората излизат, разхождат се... приятно е. Тия които са сами им е кофти, като гледат как около тях всичко кипи, а те са сами като лалугери в къщи... Свиква се. Вече нямам сили нито да излизам, нито да се разхождам. Чакам нещата да се случват сами, но и това няма как да стане. От къщи на работа и така. Няма как да се случи нещо... Освен чудо, но... чудеса се случват толкова рядко, че... Опитвам се да свиквам... Това е.
Още едно самотно лято... Това е... :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 29cb8c4941
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До 17
Ти си бил доста капризен -веднага някоя да ти пуска, иначе ще я зарежеш-едва ли си толкова голяма загуба за човечеството

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 80f6f56093
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До номер 21, номер 17 е прав и аз съм така и това не е капризност. Жена която си позволява да играе някакви игри не си струва да се занимаваш с нея. И що за мислене е това - да му била пускала? Ако някоя жена мисли по-подобен начин не искам да имам нищо общо с нея, мисленето и не е правилно, тя е на ниво дребни тарикатщини, пускане и вземане, пресметливост, аз какво ще взема, той какво ще получи и подобни елементарни глупости. Мерси за отношения с такъв човек ама не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker