Имам нужда да знам, че не само аз се чувствам така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда да знам, че не само аз се чувствам така
преди: 6 години, 11 дни, прочетена 1463 пъти
Здравейте! Вероятно на много от вас са втръснали подобни теми, пиша по-скоро за да ми улекне и да чуя обективни мнения 4на хора, които не ме познават.
Момиче съм, на 18 години. Живея в голям град, заобиколена съм от много и различни хора, но вече започвам да се чувствам ужасно самотна. Имам приятел/ки, не съм антисоциална, даже напротив. Не съм грозна, даже смятам, че изглеждсм добре. Има неща, които не харесвам в себе си, но те са променими. Забавна съм, хората ме приемат като по-откракана, има момчета, които ме харесват, но те са тотално не мой тип!!! Никой не знае, че никога до сега не съм имала взаимоотношение я мъж, дори последното ми целуване с момче беше преди 5 години.... секс не съм правила, нито нищо от рода. Не знам на какво се дължи това, че когато някой ми грабне вниманието, аз не съществувам за него, дори не ме забелязва (въпреки че не показвам интереса си) мисля, че ако мъжа също има интерес той би ми го показал независимо от нищо. Хората го смятат за странно, а дори майка ми започва да се притеснява... ( Имам сестра, която до моята възраст е имала поне 3 гаджета) Наистина се надявам да срещна своя човек, защото душичката ми е самотна и просто исках да ви го споделя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 дни
hash: a959790917
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, пожелавам ти да намериш твоя човек и да усетиш в душата си радост от възможността да усетиш друга душа толкова близко до теб, че думите сродна душа да бъдат изпълнени за теб със смисъл.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 8c585a0120
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Живеем в общество на разврат и не си мисли, че сбърканото е в теб... Подходящи хора с които да намериш взаимност и да си паснете емоционално, ментално и физически не се срещат лесно. Просто "житейската философия" днес е - да се наебем с който падне, пък каквото стане. Още си много млада и тепърва ще опознаваш себе си и с какви хора искаш да бъдеш. Ранното сексуално израстване води до проблемът, че хората които срещнеш ще те оформят като личност, не обратното...

Другото е, че ако не си падаш по "мачовците" които се занимават с преследване на жени като спорт, не очаквай останалите мъже просто да ти се нахвърлят със същия манталитет. В днешно време, всеки мъж очаква жената да "ходи" с някой... даже не само един. Освен това всеки си има своите комплекси. Тези неща не могат да спрат само някой който просто търси секс. Бъди и ти по-активна, покажи и ти на този който харесваш по-специално отношение. И още един съвет - проучи и дали е свободен... Жените много си падат по обвързани мъже, но това което не се сещат, е че ако успеят да го отнемат от "другата", "друга" ще успее да го отнеме и от тях...

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: ac13a892b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да.. Големия град така повлиява - интересното е че от това което забелязвам - този проблем го имат повече момчета - за тях е трудно да се обвържат - повече от колкото момичетата защото тъкмо те са обекта на внимание - пасивните - а момчетата са активните - и е странно че едно момиче е само - не те познавам - не знам на какво се дължи това - но искрено се надявам да е защото подбираш добре - понеже това което ми прави впечатление е че хубави момичета се кващат с отвратителни момчета - клоуни - които просто искат да им отвържат панделката -
да ги консумират - да ги разкарват с колата наляво надясно ии.. общо взето тъй минава времето - без приказки под звездите - за звездите.. няма я истинската тръпка.. извинявай че разгънах локумите - падам си малко бъбрив романтик (на теория... )
Ако търсиш добра компания
имейлът ми е murderer98
не искам да правя лошо впечатление предварително - просто ако желаеш :) в подобно на твоето положение съм..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: c569823567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все още си млада, не се притесняай. По-добре да чакаш за щастлива и стабилна връзка, отколкото да си като момичетата, които започват от ранна възраст сексуални взаимоотношения.
Сигурен съм, че един ден ще намериш любовта.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: b3f4ff4ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "мисля, че ако мъжа също има интерес той би ми го показал независимо от нищо" - не си мисли такива неща, както ти се пазиш и не показваш интерес така и те. Трябва да прибавим и факта, че ако някой прояви интерес твоята първа реакция ще е да се отдръпнеш нали? Така, че никой не издава емоции за да не бъде наранен или в неизгодна позиция и оставя възможностите да си заминат. Освен ако не знае какво да прави, но в този случай той има опит и ти едва ли ще си специалното нещо в живота му предвид опита му. Ако искаш открито поведение не се сдържай а да очакваш на другите да се разкриват защото на теб ти е удобно така ами поеми риска ти и се разкрий, защото първо ти имаш нужда и второ - така ще се научиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 дни
hash: f050a597e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто хората вече са гадни и фалшиви. Трудно се срещат истински хора. Момче на 20 години съм и съм видял толкова страшни неща, че по-добре да не ти ги разказвам. Разбирам те, и то много добре. Чувството на самотата е по-гадно от чувството на смъртта /и двете съм ги изпитвал, затова сравнението ми е приемливо и вярно/.

Най-страшното нещо на този свят или ако не най-страшното, то в топ 5 на най-страшните, е самотата. Гадно е, знам. Как се преодолява ли? Не знам, наистина. Може би трябва да се молиш да срещнеш твоя човек. Може пък и да ти се получи. На мен не ми се получава особено засега.

Мъж, 20 години

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker