Майка ми има любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми има любовник
преди: 6 години, 10 дни, прочетена 1745 пъти
Здравейте, аз съм дъщеря на 39 годишна жена, която много обичам. Тя се грижи за мен и прави всичко възможно аз да се чувствам добре. Знам, че не е правилно но й гледам съобщенията, за да видя с кого си пише. Не е хубаво това, което правя, но искам да знам, че тя е добре. Един ден преди около месец погледнах в съобщенията и видях, че си пише с друг мъж и ми е гнусно това, което прочетох. Виждат се всяка седмица по това, което чета... Аз не съм го виждала този човек, но и не искам. Плаках скришно цяла нощ и единственото, за което си мислех е, че баща ми не знае, а той е невероятен човек и не мога да си представя какво ще му е ако разбере. А защо го причинява на мен? Моля помогнете ми това не е жената, която познавам. Какво да направя по случая?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 дни
hash: b1df1dcecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Раздели нещата. Ти си й дъщеря, грижи ли се за теб, обича ли те? Това е все пак нейният живот, не можеш да я командваш. Ако майка ти чете твоя чат с някого няма ли да се отвратително. Така че, не си ври носа където не ти е работата. Представи си, че вашите не правят секс. Да живеят без секс, за да ти а кеф ли. И аз имам дете сигурно около твоята възраст, но никога не ми пипа телефона, компютъра...това са лични неща. Е аз нямам любовник все пак, но да ми рови из чатовите няма да стане.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 17101ed314
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя не го причинява на теб и не е виновна, че се ровиш в чужди телефони. Остави ги -те са големи хора

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 3f9c178204
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не прави нищо.
Разбираемо е, че си шокирана, след като си израснала в нормално семейство и изведнъж откриваш нещо такова..
Важното е да не прибързваш да предприемаш каквото и да било, защото вместо да изпишеш вежди ще извадиш очи...
Помисли зряло - такива неща е имало и винаги ще има.
Една жена на 39 е точно в периода когато е най-активна и зряла сексуално. Същевременно сексът с баща ти е от дълги години... става рутина...
Може и той да си има... откъде да знаеш.
Една нормална жена на възрастта на майка ти не е толкова малоумна да си разваля семейството, развеждайки се и отивайки при любовника... по-скоро е разнообразяване без да има опасност за семейството. Може и любовникът да е обвързан...
Но необмислено действие от твоя страна би могло да нанесе непоправими щети.
Затова бъди мъдра. Ако се раздрънкаш по темата, рано или късно ще имате огромен театър вкъщи, скандали, разводи може би... може баща ти да подозира, че нещо става, но да е ок със ситуацията... и я си представи ти му казваш каквото знаеш - какво очакваш да стане? Да ти каже, че няма проблем с това? Дори да е нямал досега, вече ще има, щом и дъщерята знае...
Една глупава дъщеря в случая ще се раздрънка, ще стане страшен театър... една мъдра дъщеря ще си трае. Някога може съвсем леко и непринудено да покажеш на майка ти, че си в час с нещата, но затова се иска подход и зрялост.
В момента всяка реакция от твоя страна по въпроса би създала повече проблеми отколкото можеш да си представиш, затова мисли, преди да си отвориш устата пред когото и да било.
Мъж на 49

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 дни
hash: df7efc5435
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Поощрявайте лицемерието и лъжата, драги курви и курвари (извинявай мило дете за тези думи), а не знаете какво става в детската душица. Ето сега ще ви разкажа.
14 г. ми дъщеря случайно се прибира в къщи по - рано и вижда лаптопа на майка си отворен със скайпа. Майка и през това време била до тоалетната и детското любопитство надделява и вижда грозни и нецензурни думи от любовника на майка си, от рода "ще ти скъсам п.. и т. н. ". Детето я попитало какво е това и тя е наругала и и казала, че не било нейна работа. Дъщеря ми си затраяла, но детското сърчице останало неспокойно. Тя не е глупава разбрала, че майка и има любоввик. Нищо не ми каза, но се дистанцира от майка си, вкопчи се в мен и по - малката си сестра. За изневярата на жена ми разбрах 9 месеца по - късно аз лично, като любовникът и беше наш семеен приятел. Човек, който е идвал в къщи, ял е на масата ми, услуги съм му вършил и т. н.. Той също е семеен с две деца. Неговата жена е и голяма приятелка на моята от първата и месторабота.
Вие виждали ли сте насран гъз - е моята бивша съпруга беше такъв, когато я хванах. Подадох молба за развод без колебание. Чак тогава голямата ми дъщеря ми призна, че е знаела, но майка и я наругала и и забранила повече да поставя този въпрос. Призна ми, че по цели нощи не е могла да заспи мислейки за цялата ситуация и колкото да ке е опитвала да се успокоява не е могла. При развода голямата ясно заяви, че иска да остане при мен, малката на 10 г. каза искам при кака. И двете много обичат майка си, но понякога обстоятелствата променят цялата ситуация. Разведохме се по взаимносъгласие в крайна сметка, родителските права на децата останаха за мен. Бившата излезе на квартира, защото нямаме никакви имоти придобити по време на брака. Любовникът и краката ми целуваше, за да не казвам на жена му - (най - добрата приятелка на моята), защото това щяло да я съсипе. Повече никога нямало да погледне жена ми - все едно, че ми дреме вече.... Той все пак я изостави и тръгна да спасява брака си. Жена ми плачеше и цивреше, и тогава се замисли за бъдещето си. Тогава разбра какво значи да нямаш семейство, разбра, че чуждите мъже гледат на нея като парче месо и и нямат никакво уважение и синдромът на "празното гнездо" я завладя напълно. Не съм я ограничавал да се вижда с децата, когато пожелае, не съм и търсил и издръжка, защото тя е на една заплата и под наем, тъй като е родом от далечен град и т. н. Когато имаше възможност купуваше на децата разни неща. Самата тя обаче се съсипа. Казах и го в очите: изневярата съм ти простил отдавна, но не мога да си обясня как след като разбра собственото ти дете да нея ти спеше спокойно? Знаете ли какво ми отговори: "Нямам оправдание за нищо".
Равноместката: четири човешки живота разбити, сред които и на две деца. Най - големият удар за нея беше, че тя нямаше авторитет пред децата. Не, че не я обичаха, те и нямаха доверие за нищо. Давам ви пример. Бившата се прибира от работа през центъра с нейн колега, вижда малката ми дъщеря и като всяка майка се зарадва, казва и това е мой колега запознайте се. Детето обаче се отдръпва рязко и казва "аз си имам баща" и забързано си тръгва. Настъпва страшно конфузна ситуация и за двамата. Може реакцията на малката ви дъщиря да е била неадекватна, но детето така се е почуствало. На сутринта, колегата на жена ми се обажда, който аз позновам също от години, за да ми обяснява, че няма нищо общо с нея в интимен план, че нищо не е направил. Бившата и тя ми звънни, за да не съм си помислил нещо между тях нямало нищо, то детето реагирало спонтанно тя разбирала ситуацията, страшно съжалявала и други излияния. Този случай и цялата оцстановка след развода я съсипаха напълно (два пъти лежа в болница по спешност) и тогава разбрах, че аз като мъж, ако не предприема нещо тя ще си замине, а децата ми ще останат без майка рано - рано. Прибрах я при нас. Каквото трябва направихме за здравето и. От две години и половина живее с нас и децата и те напълно се успокойха. Тази година каката ни е абитурентка и да се надяваме студентка. После идва ред на малката. Животът продължава. Тя обаче е с съвсем друг човек изцяло посветин на мен и децата.
Моят съмет към тебе дете е следният: не казвай на баща си, но задължително хоговори с майка си и и кажи, че знаеш. Ако не поговориш с нея тази твоя тайна ще те изяжда отвътре и покой няма да намериш. Това ще ти попречи да си в добро психическо здраве. Понякога се налага да навлизаме в живота твърде млади. Майка ти, ако е отговорен родител ще подходи отговорно. Ако се налага дори и сподели, че си писала в този форум и дори нека да прочете моята история. Другите не ги слушай, не са били на такъв огън не знаят..
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 50a15c0339
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ебаси коментарите, не мога да повярвам...
Просто си извади позитивни забележки от случката, друго не можеш да направиш, момиче. Не бъди като майка ти, търси човек за любов е семейство, а не само за семейство, затова се случват подобни неща, съжалявам. Навярно майка ти е била с баща ти заради прословутата фраза - ''Ами ние заради децата'', Не, не е било заради децата, а заради егоизъм, защото детето им сега СТРАДА и си задава въпроса - как е възможно подобно нещо. Срам ме е от такива хора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 50a15c0339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първите трима коментирали, нека позная - ИЗНЕВЕРЯВАТЕ, а това за вас е нещо нормално и винаги имате оправдание за него!?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: d47a8a4cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз не изневерявам, но не одобрявам ровенето в чужди компютри и телефони! Особено на деца - това което си направила е отвратително! Майка ти не ти е собственост!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: b1df1dcecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз така, както N 9. Звъня на приятелка, пиша й, никаква реакция. Чудя се какво става, ами детето като съм вкъщи ми взима телефона. Телефона е лична вещ.
Към 6. Изневярата е повод не за раздяла, а да видите защо стигнахте до там. Защо не се поддържа брака и отношенията. Защо много семейства дори не спят в едно легло, а сексът е мираж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker