Имам косвени факти за изневяра, ама той не си признава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам косвени факти за изневяра, ама той не си признава
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1954 пъти
Здравейте, няма да ви разкажа нещо ново, което да не сте чули или преживели някога. Бих искала да прочетете моята история и да обсъдим как стоят нещата, погледнати през друг поглед, за да си отговоря на някои въпроси, до които сама не мога да стигна. Запознах се с приятеля ми преди 4 месеца и се влюбих сляпо до полуда. Толкова силни усещания не бях изпитвала с никой друг. Нашата връзка всъщност започна със съвместно съжителство съквартиранти по работа в чужбина, но не ни се получиха нещата там, върнахме се и заживяхме на чисто в неговия апартамент. Малко странно започна всичко, аз се отдадох изцяло на човек, когото не познавам като кон с капаци и нямах очи да погледна друг, исках да изградим сериозни отношения още от първия ден. Ето още тук се разминахме с възгледите, защото той е на мнение, че нещата стават сериозни с времето, за да ме опознаел и да се уверил, че аз съм неговата спътница в живота. Той продължаваше да си живее живота, както до мен, но това не се отразяваше на нашата любов. Той правеше всичко за мен, но поиска му за други жени не спря, до момента в който ми кипна и започнах да вдигам скандали, за всяко нещо, което ме дразни. Всеки ден обсъждаме с часове възгледите, принципите на единия и на другия, кое е нормално и кое не. Стигнахме до една гледна точка и се врякохме във вярност, без лъжи и без никакви изневери. Проблема е там, че аз намирам всеки божи ден косвени доказателства за изневяра, а той се кълне във всичко свято и отрича до гроб. Защо? Какво толкова ще стане ако си признае. Предпочита да умре пред това да каже, че е изневерил. Толкова е убедителен, че започнах да се съмнявам в психичното ми здраве. Въпроса ми е защо не си признава, ако го хвана на калъп пак ще отрече, защо трябва да ме докарва до такива травми. Каквото и да ми казва не му вярвам, обичам го ужасно много, помогнете ми ще ме вкара в лудница.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 62ab83d405
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом шестото ти чувство ти казва, че има нещо, значи е така. Женската интуиция е много силно нещо. Аз имах любовник, беше женен и в началото на връзката ни ми каза:"Винаги отричай. Дори и на калъп да ни хванат, пак отричай."

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e6b1d22ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай ни примери за "косвените доказателства"...

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 228549b3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ужасно е! Ужасно е някой да те кара да се съмняваш във вътрешното си чувство и в здравия си разум. И ако трябва да съм честна според мен това не е любов. То е осакатяване на душата. А последиците остават завинаги. Аз съм пример за това. До преди няколко години изключително много вярвах в себе си и на себе си. Завърших, започнах малък бизнес и се справях доста добре с живота си, като за жена на 24, 5. Осланях се на интуицията и вътрешното си чувство на 100% и постоянно печелих от това. Просто като видех даден човек ми ставаше ясен за 10 мин. (една малка супер сила, която повечето жени притежаваме) и казвах на колегите си "този много говори, но нищо няма да направи" и те ме гледаха странно тип "как го реши за 5 мин", после се оказвах права и всички останали стигаха до същия извод, но след месец. Фирмата ми се занимаваше с подбор на персонал и тези женски супер сили (Интуиция и вътрешно чувство) ми бяха по-полезни от години учене. Докато не срещнах мъжа, които ми открадна супер силите. Непрекъснато се чувствах като теб, имах силното усещане, че става нещо гнило, но той беше много убедителен. Хващах го в лъжи, но той се заклеваше във вярност и аз вярвах. Започна да нарича интуицията ми параноя непрекъснато. Стигнах до психолог, не че спазих съвета му, да слушам себе си и да не допускам мъжът ми да ми отнема вярата в здравия ми разум. Любовта е сляпа. След 2 години вече бях убедена, че съм луда параноичка, че търся под вола теле. В работата си разбира се, също спрях да си вярвам. Вече не можех да преценя човек за 10мин. Вече си мислих, че нещата не са, каквито изглеждат, казвах си "има нещо кофти в този, но има хубаво образование, опит, ще пробваме да работим с него" т. е. не вярвах на вътрешния глас, а на това, което документите казват. Струваше ми се по-сигурно. Започнах да изпращам лоши работници на фирмите, с които работихме и те една, по една спряха да търсят услугите ми. Така и не си дадох сметка, че не е било възможно интуицията ми да работи на работа, а вкъщи да се изключва. Тя е работила постоянно, но аз я карах да мълчи, защото това което ми казваше не ми харесваше и да я послушам означаваше да разкарам мъжа, когото обичам. Грешка! След 3 години връзка, един ден се прибрах и нагазих в една топка женски дрехи на пода. Така приключиха бизнесът и връзката ми, ако само бях послушала себе си...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: afb8212ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази връзка няма бъдеще. Казвам ти го като мъж, който изпита задух от това, което си написала, без да те познавам. Такъв тормоз не може да бъде предпоставка за нещо различно от раздяла. Нещата просто няма как да се получат. И всичко това се случва след само 4 месеца. Не виждам колко глупав трябва да е приятелят ти за да си представи връзка, която трае години и да си му спътница в живота. Тези проблеми само могат да се задълбочават още и още, докато не го подлудиш. Просто няма как да е по друг начин, такива взаимоотношения са отрова за всеки нормален мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 26174597ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз нещо не разбрах как можем да погледнем ситуацията отстрани и да я обсъдим, защото не даваш никакви подробности- какви са тия косвени факти, че ти изневерява?
Като вдигаш скандали, според мен сама си наясно, че само ще го изгониш от живота си, или ще го подтикнеш наистина да ти изневери, ако вече не го прави- поне да знае за какво му викат.
Моят съвет е да поработиш със самочувствието си- начини много има- от моя опит бих казала, че досега работата с психолог най-добри резултати дава.

 
  ...


...
преди: 6 години, 27 дни
hash: d5645866d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си признава или защото наистина не те лъже, или защото не иска да му вдигнеш скандал. Обаче дай с повече подробности. Кажи по-конкретно какви са тези доказателства, за да ти кажем и ние отстрани дали изглежда подозрително.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: 86770a6057
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм, но ти направо ме уплаши. Държиш се отвратително с човека и ще избягя. Престани с тъпата си параноя. Звучиш ми като някоя лепка впила се в човечеца и му изпиваш всичките жизнени сили. Влюбила си се ок. Позволено е на всеки да изглупее когато е влюбен, но ти хистерясваш. Да той е по -малко обичащият във връзката. Имай търпение ,колелото се завърта. Но с такова държание освен да го изгониш друго не виждам.

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: 59a7366980
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Може би ще те изненада, но мъжете не обичаме скандалите (освен когато ги правим ние).

Не знам каква дългосрочна връзка виждаш, аз ви давам месец най-много.

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: d810d8621f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей. Аз също съм писала подобни неща тук, в моята връзка 1-вата година имаше лъжи и т. н. Но моят приятел се усети, кратка раздяла, и сега, след като минаха 2 - 3 години се промени към добро! В кратката раздяла, която той поиска, разбрал, че иска мен... Нищо, че е търсил други.. Тогава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker