Несправедливо набеден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несправедливо набеден
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2264 пъти
Здравейте.
мъж в късните 40-те съм, доста житейски опит, понякога влизам тук и чета, опитвам се да се поставя на мястото на пишещия и давам съвет...
Ето че дойде време и аз да споделя нещо, което се случи вчера и ме вбесява:
По принцип живея в чужбина, но понякога съм в България. Имам си няколко приятелки тук, обикновено без някакви задължения, само за да си прекарваме приятно заедно, с някои се виждам редовно, с други от дъжд на вятър.
Та снощи реших да сондирам почвата при една от най-нередовните и и писах едно "ехо", което обикновено означава "пак съм в БГ, ако имаш интерес, може да се видим тези дни за бесен секс".
Дамата отговори, питам я как я кара и ми пише "зле".
Естествено веднага и писах да ми звънне за да сподели мъката си.
Отказваше упорито да звънне, но от ред на ред писане стана ясно, че крадци се били вмъкнали в дома и и това е причината да е зле.
И на въпроса ми защо не иска да ми да ми звънне изведнъж чета следния отговор: "Да кажем, че си един от хората, които подозирам"
Първите няколко секунди не можах изобщо да асимилирам какво се случва...
Помислих го за неуместна шега, но се оказа, че не е шега... не ме била познавала, затова не било нелепо да си мисли такива неща, не била толкова наивна, колкото съм си мислел, знаела как работят схемите и колко хора можело да са замесени, че била осъзнала някои свои грешки и още един тон подобни простотии прочетох....
Писах и, че не мога да оставя така нещата да бъда подозиран в престъпление и нямам проблем да говоря с полицията ако трябва. И че това, което прави, е абсолютно нечестно. Отговорът беше "може и да е така, успех и всичко най, изтрий ми номера и не ме търси повече"
След което ме блокира.
Още стоя с провиснало чене и се опитвам да разбера какво става...
Връзката ни беше от около 2. 5 години, чисто сексуална и много нередовна, и двамата си имаме и други партньори за секс в останалото време, последно да съм бил при нея преди около година, а тя при мен преди около четири-пет месеца...
Иначе дамата е на 30, цивилизована, добра медицинска професия, готина за разговор и бясна в кревата....
Прекратяването на връзката не ми е проблем, щом така е решила, ок, всеки си решава сам за себе си.. но да ми каже, че видиш ли, ти си един от тези, които подозирам и да ме блокира после без да ме изслуша беше безобразно грозно и ме вбесява...
Още повече, че аз съм адски праволинеен човек, заработил съм си всичко с много работа в чужбина и финансово съм така добре, че през следващите десетина години едва ли ще ми се наложи да работя....
Ок, това тя не го знае, но няма и значение в случая...
Просто исках да споделя, намирам го адски грозно и несправедливо да ме подозира за престъпление и да ме отреже без да ми даде възможност да се защитя...
Та така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: e7b8d18081
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оле, Боже!
С финансите си добре, но в отношенията си с хората - никак, нали?
Егото е твърде голямо - освен себе си и собствените си проблеми и желания не виждаш нищо друго.
Няма да спреш да работиш в следващите 10 години, защото няма да има какво да правиш, нито с кого да споделиш времето си.
Животът, сексът, отношенията не са само търговия. Те си имат емоционална, етична, духовна страна. Каквото си посял, това си и пожънал. С каквито общуваш, на такива и отношеня се "радваш".
А иначе хората казват и правят всичко, само и само да стане това, което те са си намислили. Жената просто малко по-грубо и недвусмислено ти е казала: "Не! ", останалото са подробности от пейзажа. Може изобщо да не е имало обир, може да се е задомила и да е решила нататък да бъде честна спрямо човека до себе си. Ти от друга страна си ѝ никакъв - може да ти каже и че х. я ти мирише, стига това да ѝ свърши работа. Колкото ти се интересуваш от нея и нейните проблеми като човек, толкова и тя се интересува от твоите.
И накрая, за да те затапя съвсем, ще ти подскажа под сурдинка, че повечето интелигентни мъже на твоите години в България, дори и без да са работили в чужбина, биха могли да извадят финансови възможности като твоите, ако не бяха направили смейство, отгледали и изучили по 2-3 деца...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e6d3f2c7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намирам адски грозно отношението ти към жените.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7ed63475e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аахахахах, ето още един от силно праволинейните и хора над нещата. Като те обвинява, че си крал от дома ѝ и после те е блокирала, значи че не трябва да се занимаваш. Край, минало. Ако се наложи да говориш с полицията като "заподозрян" и те извикат, ще отидеш. Не знам как ти пука за "отношения", които са от дъжд на вятър :) Тук има нещо гнило ако се досещаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e7275460a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, да

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b5b7aacd56
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   И какво е грозното в отношението на автора към жените? Доколкото става ясно от историята, всички участници/чки в нея са напълно наясно какви са им отношенията и че става дума единствено за секс, без нещо по-ангажиращо. Напоследък се навъдиха немалко жени, които практикуват същия тип връзки и въобще не се свенят да си го признаят. Щом жените, с които авторът спи, са наясно с неговите намерения към тях и са ок с това, не се вживявайте в ролята на някакви съдници да определяте отношенията помежду им. А номер 1 чак си мисли, че е затапил някого с безсмисления си коментар... нищо че в историята става дума за някоя, която:
1. или е адски параноичен тип, за да си мисли, че всеки срещнат е замесен в обира на дома ѝ;
2. или е измислила страшно малоумен предтекст, за да разкара автора.
Както и да е, и в двата случая не си струва да се занимаваш с тоя парцал, тъй като и двете постъпки красноречиво показват що за човек е.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f93a65143d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може пък наистина в нейните очи да изглежда правдоподобно да те заподозре, а ти да си в положение да доказва, че "нямаш сестра". Но ако имаш толкова опит, колкото твърдиш, че имаш, би трябвало да си наясно, че жените често реагират емоционално, под афект.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e6d3f2c7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То и постъпките на автора красноречиво показват що за човек е, така че търкулнало се гърненцето, намерило си похлупачето.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 01a606eb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Поредната параноичка. Не го мисли толкова, авторе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker