Жена му го бута на приятелките си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена му го бута на приятелките си
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2791 пъти
Моля ви се, обяснете ми какво е това нещо.
Имам познат, мъж на над 40 години, женен от около 20 години. Жена му през годините е напълняла доста, но той си я обича, поне така изглежда. Може да се каже, че са от щастливо женените. По неговите думи тя е много ревнива. Ако той иска да излезе на кафе или на по бира с приятели, се правят едни уговорки, пуска го, ама примерно за два часа. Вечерно време да излезе без нея е немислимо. Като е навън, често му звъни по телефона. Обаче в същото време сякаш го бута на приятелките си. Често излизат със семейни приятели, цели компании се събират на заведение, ходят заедно по екскурзии. И тя все го снима ту до една нейна приятелка, ту прегърнат с друга, ту се снимат тя с нейна приятелка и той посредата двете ги е прегърнал.
И образите на ревнивата съпруга и тази, която прави снимки на мъжа си с други жени и сама тагва колкото човека са там на снимката, пишейки че се чувства щастлива - това сякаш са образите на две различни жени. Но е една и ако не бях неволен свидетел на нейни позвънявания докато сме заедно с него, в които през телефона се чува как го разпитва и прави паузи, сякаш се ослушва - щях да помисля, че той само така си говори, че е ревнива.
Едно време имаше жени, които с възрастта са станали непривлекателни и нарочно водят мъжете си по нудистки плажове, побутват ги на събирания да сядат до познати със сексапилни деколтета, и това за да се възбуждат мъжете и после да правят секс с тях повече време, представяйки си гледките от деня. Дали тя не е такъв тип? Защо като е толкова ревнива, все гледа да набута мъжа си при нейните приятелки. Като сме голяма компания на заведение примерно, той все седи между жена си и някоя нейна приятелка. Ако беше една и съща, щях да си помисля нещо, но те са 2-3 дето му ги бута.
Какво прави тая жена, защо го прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 1cf7886b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, и тебе какво те трови това? Нямаш ли си свой живот, ами ровиш в този на другите? Завиждаш ли на някого от компанията, ревнуваш ли, какво?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 443a1f88e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бутайки го на приятелките запазва чувството си а контрол.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a697b912c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пробва го. Вкъщи го "изяжда", а и себе си от ревност. Мазохизъм от неувереност.
ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a5a2a1d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А на теб какво ти влиза това в работата? ! Добре, че не се познаваме, за да не се занимаваш и с моя живот. Имам непоносимост към такива хора. Живей своя живот и не се занимавай с чуждия!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e1dc1f1ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За суингъри не си ли чувал? Имаме ено приятелско семейство такива, все ни убеждават да опитаме и ние, все едно тях описваш :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: fb8eab0fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може би просто има доверие на приятелките си, а на мъжа си не. Иначе и аз пред хората се правя на много либерална, ама... вкъщи не съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ec059c7947
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моментално ти отговарям: жената просто обича мъжа си и се гордее с него. Тя не го "бута", а просто й е приятно да го приобщи към компанията на най-близките си хора - в случая приятелките си. Аз също се смятам за щастлива жена, защото мъжът ми е в отлични отношения с приятелките ми, те понякога дори предпочитат да споделят с него, а не с мен, понеже мъжката гледна точка към нашите женски проблеми е различна и често по-вярна. Той не просто се снима с тях, а често ходи да ги прибира от разни съмнителни места, където са се озовали поради глупост, ремонтира им кухненските уреди, а те му готвят обяд, случвало се е да пренощува на вилата на някоя от тях, за да й помогне там нещо... Аз се радвам, че така добре се разбират. Приятно ми е, когато после някоя приятелка ми каже: "Мъжът ти е страхотен пич, направо не знам как щях да се оправя без него". А най-голямо удоволствие ми доставя, когато му правят комплименти, защото той наистина е красив мъж. Дребните души тук веднага ще кажат: "Ама той така ще започне да ти изневерява". Не, точно обратното. Точно така няма да ми изневерява. Когато човек е сводобен да общува, да изявява себе си и да прави избор, то той го прави. Засега изборът съм аз. Може картината да се промени, няма нищо сигурно в този живот. Но да държа живо човешко същество заключено в килера, само и само да го "притежавам", това ми е под достойнството и в пълен разрез с нравствените ми принципи. Според мен, авторке, твоята приятелка просто е стигнала до същия извод.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 207c684337
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката:
Аз съм любовницата. Движим в една среда, със съпруга ми не сме близки с тяхното семейство, но често сме на една маса или на обща екскурзия. Аз гледайки отстрани как жена му все го побутва тук и там, ревнувам. А тя сякаш нарочно го прави. А после като се забави десет минути от работа, почва да звъни, да се ослушва и да разпитва - защо те задържаха, защо точно ти трябваше да я поемеш тази поръчка, с кой си, къде си, защо не се чува никакъв шум като пътуваш, кога ще се прибереш, добре сега какво правиш и други такива

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 7145140d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В такъв случай - някакъв собствен метод на изпитание. Може би наблюдава държанието, изражението му и на всяка, до която го бута. Гузната съвест лесно се издава. Води си записки как се държат другите, защото най-вероятно ще ти го набутаи на теб някой път. Светни го и него. Но нали знаеш - "който търси - намира". Мисля, че е само въпрос на време. Най-добре обсъдете план за тази ситуация.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: e2270da5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Обичам го този сайт! Всичко ще си кажеш, авторке! Номер 7 съм. Ами ти с това, че си любовницата на въпросния човек, трябваше да започнеш. А в експозето си твърдиш, че той всъщност обича жена си, въпреки, че е пълничка. Тя пък явно се гордее със съпруга си и харесва неговата популярност. Въпросът е ти какво правиш там, където хората очевидно са си постигнали някакъв баланс в отношенията? А това, че жената звъни на мъжа си като се забави от работа, то и аз го правя. Не за друго, а за да съм наясно към колко часа да наредя масата за вечеря или пък да му поръчам нещо да купи по пътя. Т. е. ти хем през това време, докато жена му го чака, си с него, хем после го ревнуваш от нейните приятелки, докато седиш на масата до своя съпруг, когото лъжеш. Някак много объркани са нещата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 27 дни
hash: c94c416e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еха. "Пробутване". Излизате с компания от хора, които са ви приятели от години, всички се познавате. Снимате се заедно в една поредица, която ще се събере не в 1, а в 2 албума! Пробутване е, когато ти си там и мъжа ти седне до теб и до твоя приятелка. Пробутването е да си правите много снимки и между тях да има такива на мъжа ти и близка твоя приятелка. Да. "Пробутване".
Изобщо не е пробутване, това са приятелски снимки, жената присъства през цялото време и има очи, уши. Очевидно, че не се страхува от изневяра в нейно присъствие. Страхува се от това, което се случва, когато нея я няма. Не я притесняват нейните приятелки, притесняват я неговите, на които не вярва.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: db582ee6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами да, така е, авторке, колко си прозорлива само! Той се възбужда зверски при вида на приятелките на жена си, и като останат насаме, я скъсва от чукане!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: 5f96ad67cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторке, честно да ти кажа, искрено ти завиждам. Просто си нямаш друга работа и проблеми, и се занимаваш с пълни глупости. Ядосваш се, защото жената на любовника ти го набутва с други приятелки, а не се ли ядосваш на това, че чука жена си.

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: f5760f3376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Много искам и аз да пробутам моя някъде, обаче той упорито се дърпа.
Вкъщи "пълничката" съм аз, даже е меко казано "пълничка", но от известно време се радвам на невероятен мъжки интерес, което е много готино.
Искам и мъжа ми да изпита същото, да види какъв кеф е.

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: a697b912c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Жена му очевидно си познава стоката и с основание е ревнива.
А как е мъжът на авторката?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker