Защо се държи надменно с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи надменно с мен?
преди: 6 години, 9 дни, прочетена 3148 пъти
Има един мъж, който ме интересува от известно време.
Принципно сме само на здравей-здрасти, когато се засечем навън. През останалото време всеки си има своята среда от хора и личен живот. Както и да е.
Това, което забелязвам е, че има някакво напрежение между нас. Супер различни сме като хора. Обаче това не ме отблъсква, напротив привлича ме... но не знам дали и при него е така.
Всеки път като се срещнем случайно навън ме гледа право в очите по-продължително време, но ме гледа лошо и надменно. Тежкарее с една дума. С другите се държи по-нормално, а с мен се държи надменно, гледа ме надменно и понякога е неловко, когато погледите ни се срещнат.... и когато това се случи веднага отмествам поглед, докато той продължава да ме гледа. Дори съм забелязала, че понякога ме отбягва да не се засечем.
В негово присъствие се чувствам слаба, защото проектира ''мъжеството'' си върху мен. Когато го поздравя и му се усмихна, и той ми отвръща, но ако не го направя, само ме гледа в очите и това е... чувствам държанието му към мен агресивно по някакъв начин.
Принципно знам, че мъжете не биха обърнали внимание на някое момиче, ако не ги привлича... Ако аз не го привличам изобщо, тогава защо постоянно ми обръща внимание? Имам предвид, че непрекъснато ме оглежда отдолу-нагоре, гледа ме продължително. Това признак на какво е? Мрази ли ме? Харесва ли ме?
Въпроса ми е към мъжката аудитория.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 дни
hash: 4d1d560b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да се занимаваш с такива. Представи си какъв комплексар е щом се прави на велик пред едно момиче. Такъв мъж само би ме отблъснал. Е, ако сте на по 15, работата е друга...

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: e866d121d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи в какви среди се движите и може би ще можем да ти дадем по - адекватен отговор. В какво се състоят разликите ви?

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: fe92c79fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ох, все едно говориш за мен. Аз се държа по същия начин с една жена, защото я обичам, обаче не мгоа да съм с нея. Ако не те понасяше, изобщо нямаше да те гледа, камо ли да те оглежда. Това нещо като остатък от детското ни поведение, кгоато изразяваме симатии, закачайки и щипейки момичетата. Гнева е към факта, че не можеш да ясвалиш и ли не можеш да си с нея по някаква причина, защото наистина е болезнено, а не към самото момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 дни
hash: 2c8efd3a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе миличка как от един поглед разбираш, че се държи надменно?

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 50b50fb825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може би е останал с впечатлението, че жените се кефят на подобно поведение. Има една определена част от тях, при които действително тази нелепост ще мине. Само за сведение, това не е "давам го тежко" и не е мъжкарско със сигурност. Истински силните мъже, т. нар. алфа мъжкари, нямат нужда да се държат надменно, за да покажат мъжество, то си им идва отвътре и дори (в повечето случаи) са любезни и мили.
Твоята задача е лесна - трябва да решиш дали такова поведение от страна на мъж ти харесва. Ясно е, че си му привлякла вниманието иначе, така че няма да е много трудно да скъсиш дистанцията.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 дни
hash: aaf69a128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:
Номер 6 - да, привлякла съм му вниманието, но усещането ми е, че по-скоро по негативен начин. Имам чувството, че въобще не ме харесва, защото не съм като него уверена, инициативна, а изглеждам слаба и слабохарактерна.
Номер 2 - разликите ни се състоят в много неща. Например, той е наистина много уверен, инициативен, силен, мъж с една дума. Аз съм пълна противоположност на това. Мисля, че си пада по много по-уверени жени, и може би ме ненавижда, защото нямам тези негови качества. Такова ми е усещането...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 дни
hash: aaf69a128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

8.   Номер 4: не само погледа е надменен, а интонацията на гласа му също. Все едно съм кръгла нула за него.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: e21813900d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Познато, и аз съм същия, бих те посъветвал да го игнорираш и ако той те гледа надменно ти го гледай насмешливо и подигравателно, това ще го блокира, знам от самия себе си, защото се държах по същия начин с приятелката си и бях надменен, тя страдаше от това, докато в един момент не ме заряза и тръгна с друго момче което я обожава и и го показва непрекъснато. Тогава видях в нея този поглед с насмешка който ми хвърли и ме заболя много, защото аз съм губещия не тя. Така че като покажеш че не ти пука за него, сам ще иска да е с теб и ще го боли него, не теб!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 1a78a58934
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам дали ще ти помогна, но аз също се опитвам да се дистанцирам от едно момиче с което се запознах преди вече 6 месеца, като се опитвам да не показвам, че я харесвам, въпреки, че знам, че тя ме харесва. Докато истината е, че умирам за нея и дори сега когато не сме говорили от доста време не мога да спра да мисля за нея. Така, че може да си попаднала на такъв тип мъж. За съжаление, ако съм прав, то той никога няма да предприеме инициативата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: aaf69a128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 10, каква е причината да не й показваш, че я харесваш, след като си сигурен, че и тя те харесва? Тя по-силен характер ли е, страх ли те е от нещо? При мен историята е по-различна и определено той е силния характер, а аз слабохарактерната... точно заради това той ме мачка с поведението си и ме кара да се чувствм уязвима и слаба. Той не харесв слабите ми черти и явно за това се държи така...

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 1fd6d7e885
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не те харесва, няма да те гледа. Желае те. Държи се като мъж с жена, какво искаш? Да е като по американските филми ли? Мъжът се възбужда от жена, която е доминирана така, Харесва му това. И на теб ти харесва.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 92bbe4d925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 11: Всеки субективно се филмира, най вероятно и в моя случай ответната страна мисли, че не я харесвам, когато това не е така. Така, че не си вади прибързани заключения. Може да си в сходна ситуация. Търси мнение на обективен страничен наблюдател. Ако се държи по този начин с теб, се държи така и с други или си въобразяваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker