Да му дам ли втори шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му дам ли втори шанс
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2670 пъти
Здравейте,
За първи път в живота си прибягвам до споделяне във форум. Винаги съм смятала, че важните решения в живота човек трябва да вземе абсолютно сам. Но ето ме тук, объркана, смазана, нерешителна...
Имах 3 годишна връзка с момче 8 години по-малък от мен. Когато започнахме да се виждаме той беше на 21 и тъкмо беше се разделил с приятелката си. Аз едва се бях измъкнала от една доста токсична връзка. Влюбихме се - аз първа, той след време. След около шест месеца се разделихме заради доста глупава причина. Опитах се да се съберем, но той каза, че не ме обича достатъчно. Така или иначе се събрахме, но започна да си пише с бившата, която още го обичала. Поисках да спре, не спря веднага, а когато му поставих ултиматум. Не след дълго заминахме за чужбина заедно. В началото беше като ново начало и за двамата. Говореше как ще си направим дете и ще се задомим. Не след дълго обаче си промени решението, не бил готов, рано му било и т. н. Отново се разделихме, пак каза, че не обича достатъчно и не е готов за следващата крачка. Но раздялата аз я бях иницирала, защото ми беше дошло до гуша от непрекъснатото заглеждане на други, опити да си чати, ровене в разни профили във фейсбук и прочие. Съко така не желаеше да спре приятелството си с бившата. Но... отново се събрахме и беше вълшебно. По-щастливи и влюбени не сме били. Така до отпуската ни в България, където ми изневери с бившата си. Когато си пристигнахме тя го чакала отпред. Нещо му трепнало и т. н. Не ми каза нищо за нея. Разбрах, когато се върнахме. Щял да се връща в България да бъде с нея (като искал аз да го чакам). Нямало да е с нея повече от 5-6 месеца. Проблемът бил, че имал много силен нагон. Искал да си поживее, затжва искал да се разделим предния път.
Така и не се върна в България, защото тя го заряза по фейсбук. Аз започнах да се срещам с друг. Полудяваше, правеше ми проблеми, но не искаше да се съберем. Щял да спи с няколко жени и тогава щял "да дойде за мен". Разбира се с пикого не преспа. Аз спрях да се виждам с другия, защото започна да ми говори как искал да се съберем, а още имам чувства... Но разбира се, в момента в който останах сама се отдръпна. Той знае, че искам семейство и не бил готов да ми го даде. Скоро обаче поднових отношенията си с другото момче (а той е ужасно влюбен и иска да ми даде всичко, аз също имам чувства към него). Когато въпросната откачалка разбра, че се виждам с другия се появи отново и заяви, че иска още един шанс. Искал да опитаме отново, догодина да се оженим. Страх го било да има деца, но щял да "се прежали" до след година две и т. н.
Сега съм много объркана. Да му дам ли още един шанс. Въпросът е, че не знам колко е искрен, девет месеца нищо конкретно не предприе. Не вярвам да се е променило нещо за два дни. А другия не спря да се бори за мен, премина през ада на този любовен триъгълник. Ако обаче захвърля бившия сега, какъв е смисълът на последните три години, нали затова се борих. Вътрешния ми глас казва, че не е искрен. Истината е, че бях взела категорично решение да продължа с другото момче. Но сега съм на кръстопът...
Знам, че изглежда дълга историята, но доста подробности спестих...
Моля за вашето мнение. Ужасно объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: a9bd3b39a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не си струва. Вече си му дала много повече шансове колкото е заслужавал. Пробвала си и не се е получило.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 487f9a8f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да се каже, че преминах през нещо подобно преди няколко месеца. Не мисля, че ще мога да отдам достатъчно значение на следващите ми думи, надявам се все пак да се вслушаш. В никакъв случай, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не му давай пак шанс. Човек, който е изневерил веднъж, ще изневери пак. Той очаква от теб да бъдеш винаги на разположение за него, когато му потрябваш... Моля те, тичай, колкото можеш по-далеч от него. Ти заслужаваш някой, който да бъде сигурен за чувствата си към теб, а не да те вика, когато поиска и да те гони, когато вече не му трябваш. Събери всичката сила и гордост, която имаш, и го остави да си отиде.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7e3b2ff967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приеми трите години борба за бившия като урок. Този човек очевидно не е читав... Един мъж не бива да се "прежалва" да има семейство с теб, а това трябва да е най-голямото му желание.
Радвай се, че си се отделила от него преди да имате деца.
Моят съвет е напълно да го отрежеш от живота си, блокирай го, не комуникирай с него. Такъв човек само ще ти трови живота, ще ти разваля отношенията с други, по-подходящи мъже.
Остави го в миналото, където му е мястото. :)
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a78b10da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата ги забрави и продължи напред, това е моя съвет към теб. В момента преминавам през нещо подобно, аз съм един вид в ролята на бившия ти, но със следното изкллючение - не съм инфантилен хлапак, който не знае какво иска, не съм започвал връзка със бивша, нямам абсолютно никакви съмнения относно любовта си и желанието ми да се събереме - не е продиктувано от наранено его, а напълно осъзната истинска любов. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a78b10da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Другия съвет, който мога да ти дам е да НЕ започваш връзна непосредствено, след като един от двамата партньори е приключил стара връзка. Необходимо е време, за да се наместят духовните пространства на човек, преди да се втурне пълноценно във нова връзка, би трябвало да имаш достатъчен опит, за да го знаеш това нещо предвид годините ти, но явно опита при теб върви със закъснение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a3e165fbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   НЕ! И толкова. От това което прочетох твърдо НЕ!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3459beccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво изобщо се чудиш? ! Зарязвай го и никакви шансове повече не му давай. Продължи живота си напред с другото момче!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9664777277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вариант номер 2 ми се струва по-добре, но какво разбирам аз, пък и не съм в "окопите" за да познавам ситуацията от първа ръка. За смисъла не знам? Какъв смисъл може да се търси в съвременните връзки в които няма правила и всеки прави каквото си иска?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 31fe98d3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Я го разкарай това дете и продължи живота си или сама или с това момче, което поддържаш връзка. Жена си вече, не момиче и времето върви защо да го пилееш за някого който не заслужава и не те оценява? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: fc2df49b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да си чисто луда да се върнеш при този идиот, който ЕВЕНТУАЛНО ще се "прежали" да има дете от теб.
Който те е наранявал, когато е трябва да си най-щастлива.
Който се гаври с теб...
Да - или трябва да си луда, или мазохистка, че да се обречеш сама на нещастен живот.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c8e1240ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Леле, ама ти наистина си толкова объркана, че нямаш собствен център, едва ли някой може да ти помогне

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9707cdea9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Стой далече от този, сама го виждаш какъв е. Забрави за семейство, с този най-много да останеш самотна майка. Не му е пука за тебе, ама като те види с друг веднага се лепи за тебе. Не му вярвай на нито дума. Това за сватбата го казва само, за да не го оставиш, а не че го иска. Ще те изостави в първия удобен момент.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 083b17d8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Винаги съм била категорично против връзка между по-млад мъж с по-възрастна жена. Ако е просто за секс иди-дойди. Но нещо по-сериозно не вярвам да се получи. Това по принцип. Конкретно в твоя случай този се държи като инфантил-сам не знае какво иска. Аз не бих му дала повече шансове, той ги е получил и не ги е заслужил. Оправяй си живота, създавай семейство, време ти е вече. Не са малко 8 години разлика, съблазните в днешния живот са много, младите и свежите никнат като гъби...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 083b17d8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Винаги съм била категорично против връзка между по-млад мъж с по-възрастна жена. Ако е просто за секс иди-дойди. Но нещо по-сериозно не вярвам да се получи. Това по принцип. Конкретно в твоя случай този се държи като инфантил-сам не знае какво иска. Аз не бих му дала повече шансове, той ги е получил и не ги е заслужил. Оправяй си живота, създавай семейство, време ти е вече. Не са малко 8 години разлика, съблазните в днешния живот са много, младите и свежите никнат като гъби...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a3333f988f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разбирам го, че не иска жена и дете, доста е млад, но ако те обичаше, нямаше да иска да излиза и да спи с други, а просто щяхте да изчакате да се наживеете заедно, да пътувате, да излизате без отговорности, да имате време да се наслаждавате един на друг. Той не стига, че си пише с други, иневерява ти, унижавате, а ти мислиш за семейство с него? !? Я се стегни малко и бъди с мъж, който те обича и уважава. Щом можеш да сваляш с 7 години по-малки, значи си готина мадама, какво се занимаваш с лигльовци.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 43696662b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не знам за какъв ВТОРИ шанс говориш, след като самата аз загубих броя на шансовете, които си дала.
Категорично НЕ давай шанс. Остани с другия МЪЖ (за какви момчета говориш? ), а времето ще покаже.
Какъв е смисълът на изминалите 3 години? А какъв е смисълът да губиш още време?
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 635de82d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не може да има такава връзка като вашата, не го вярвам. Пълен цирк!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a238c40625
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това не е втори шанс и няма смисъл да вярваш и да опитваш. Запомни, че няма лошо да дадеш втори шанс, но само толкова, след това се обезсмисля. Да правиш едно и също нещо многократно, всеки път с нова надежда, че положението ще се подобри, глупаво е, а не мисля, че си глупава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 05b2d0901a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Продължи напред! 3 години са нищо! Гледай следващите 30 да си щастлива! Не напразно са казали, че обичта се измерва с това, от което човек е готов да се откаже за този, когото обича. Явно твоя бивш е готов да се откаже от теб. Занапред не се знае още колко пъти ще стигате до раздяла, докато наистина си имате реално семейство... Ако избереш бившия си мисля, че ще постъпи' грешно и ще съжаляваш. Един живот живееш - не го пилей за хора, които не те заслужават. Послушай интуицията си. Връзка без доверие е труд на вятъра! Ще се справиш! Горе главата и смело напред с другия.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 534d62cc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Благодаря ви за отделеното време да споделите мнението си. Само потвърдихте вътрешното ми убеждение. Не искам някой, който ще се прежалва със сигурност. Максимално ще се дистанцирам от него и ще го оставя в миналото.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0b05560f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Той си играе с теб. Имай в превдид, че цели 8 години е по малък от теб. Когато е на 35 години ще може много лесно да се събере с някоя на 25 години а ти ще си на 43 години това е сериозна възраст за жена ако до тогава няма деца. Едва ли той ще се навие близките 10 години за деца! Но избора си е твой. Ти си знаеш най добре.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2c54cc9b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Отдавна си прекалила с шансовете

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a897076b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   За нищо на света не му давай втори шанс!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7a24ae214e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Шанс се дава един път, максимум два пъти зависи от човека. Ти на тоя си му дала безброй "шансове", от които не се е възползвал. Той вече знае че може да те върти, просто е полигамен и няма да се промени!! Ти си жена и трябва да се самоуважаваш, а той очавидно се подиграва с теб :) стой си при другия, ще свикнеш и ще го обикнеш, ще имаш една нормална връзка надявам се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 18 дни
hash: 0f38f380a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ако човек има достойнство, при изневяра си вдига чукалата, изкарва си някое време, докато му мине мъката и продължава напред. Не познавам чивек, който да прости изневяра и после нещата да са свършили добре. До теб винаги ще виждаш само един предател. Защо ти е тоя филм?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker